London med bus

Danmarks bedste tilbud - mere end 28 års erfaring

Busrejse til London

Danmarks bedste busrejse til London - inklusiv stor byrundtur med dansk lokalguide, dejligt hotel og mulighed for besøg på Buckingham Palace på udvalgte afgange. Med dig på hele rejsen har du vores danske rejseleder, der gerne står til rådighed med hjælp til køb af musical billetter eller andre arrangementer.

 

 • London Eye, shopping på Oxford Street eller besøg et af de mange gratis museer
 • Sejltur fra Westminster til Greenwich er inkluderet i prisen
 • Velkomstmiddag på hotellets hyggelige pub er inkluderet i prisen
 • På udvalgte afgange mulighed for besøg i Kew Garden, Windsor Castle samt Buckingham Palace
 • Flot 4-stjernet hotel i rolige omgivelser i gåafstand til undergrundsstation


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • Middag dag 1 og 6
 • Morgenmad dag 2 og 7 på overnatningshotellerne
 • 4 x engelsk morgenmad i London
 • 1 x velkomstmiddag på hotellets pub i London. 2 retters menu med et glas øl/vin/sodavand
 • Byrundtur med dansk lokalguide
 • Udflugt til London Eye
 • Sejltur på Themsen fra Westminster til Greenwich dag 6
 • Rejseleder
 • Moms og gebyr til Rejsegarantifonden.

Tillæg:
Enkeltværelse; Kr. 1.998. Afbestillingsforsikring; Kr. 240.
Musicalen Mamma Mia på afgangene d. 24/7, 28/8, 11/9 og 16/10. Pris kr. 375,00 pr. person
Udflugt til Kew Garden på afgangen 08.05 kr. 300. Bestilles med rejsen.
Billet til Buckingham Palace dag 5 i juli, august og september kr. 200. Bestilles med rejsen

Bestil rejsen

Pris fra 5.998,-

7 dage
Bus

Med i busrejsen er bl.a.

 • Byrundtur med dansk lokalguide
 • Sejltur på Themsen
 • Erfaren dansk rejseleder
Bestil rejsen

Om rejsen

London med bus - opleves bedst med Gislev – 28 års erfaring

Der er fuld fart på Swinging London og med Gislevs danske lokalguide ser du byens mange spændende seværdigheder, som Tower of London, Westminster og Buckingham Palace. På vores afgang i maj måned har du mulighed for at tage med på udflugt til Londons botaniske have, Kew Garden. På udvalgte afgange tilbyder vi også udflugt til det engelske kongehus landsted, Windsor Castle. Rejselederen introducerer til Undergrundsbanen og tager dig med til London Eye. Nyd den smukke udsigt ud over hele byen fra hjulet, mens det drejer stille rundt.

God tid til at nyde en skøn afternoon tea med lune scones på en af de mange cafeer, besøge nogle af de mange gratis museer eller tage på shoppingtur på Oxford Street. Skulle du ønske at se en musical eller andet arrangement i London, hjælper vores rejseleder dig gerne med at finde billetterne. Opholdet i London slutter med en flot sejltur på Themsen fra Westminster til Greenwich, hvor der vil være tid på egen hånd, inden vores bus henter os og turen fortsætter til sidste overnatning i Holland.

Find evt. også inspiration på Londons officielle turist-hjemmeside: https://www.visitlondon.com/

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til Holland

Vi forlader Danmark og kører med passende pauser til vores overnatningshotel i Holland. Undervejs orienterer rejselederen om rejsens program.

Dag 2: Ankomst til London

Efter morgenmad kører vi til Frankrig og fortsætter med tog gennem Euro-tunnellen eller krydser kanalen med færge til England. Vi ankommer til London og vores hotel for de næste 4 nætter sidst på eftermiddagen. Denne aften spiser vi en velkomstmiddag sammen i hotellets hyggelige pub - The Crown. Velkomstmiddag (2 retter og 1 glas vin/øl/sodavand) inkluderet i rejsens pris.

Dag 3: Heldags byrundtur med dansktalende lokalguide

Med bussen og vores lokalguide rundt i London til verdensbyens store seværdigheder, berømte gader og kvarterer. Undervejs ser du bl.a. berømte Albert Hall, Hyde Park, Piccadilly Circus og Saint Paul´s Cathedral. Mulighed for besøg i Tower of London med de berømte kronjuveler. Vi kommer også forbi Houses of Parliament med Big Ben og Westminster Abbey, og vi strækker benene med en gåtur gennem den charmerende St. James´s Park til dronningens bolig - Buckingham Palace. Inkluderet, ekskl. entréer.

Big Ben Bus   Have Buckingham

Dag 4: Spændende museer eller shopping på Oxford Street

Denne dag på egen hånd giver dig god tid til at udforske byen. London har mange spændende museer med gratis entré, bl.a. British Museum og The National Galery. Måske frister en shoppingtur på Oxford Street eller et besøg i Camden med de mange små markeder og specialbutikker. Rejselederen er behjælpelig med gode råd og forslag.

Londons botaniske have Kew Gardens
På afgangen 08.05 kan du tage med til Londons imponerende botaniske have, Kew Gardens. Haven har mere end 50.000 forskellige planter både af britisk og mere eksotisk oprindelse og er at finde på UNESCOs Verdensarvsliste. Her får du et stykke imponerende natur næsten midt i London. Du kan snuse rundt i parken, de imponerende drivhuse eller prøve at gå på hængebroen i trætoppene. Pris kr. 300 inkl. entré. Bestilles med rejsen.

Dronningens landsted Windsor Castle
På afgangene 28.08 og 11.09 kan du vælge at tage med til det tusind år gamle borgområde Windsor Castle, nu landsted for det engelske kongehus. Efter en voldsom brand i 1992, blev slottet restaureret for 400 millioner, og fremstår nu prægtigere end nogensinde. Tag eventuelt broen over Themsen til den berømte privatskole Eton, hvor 20 britiske premierministre og prinserne William og Harry har modtaget undervisning. Udflugtspris kr. 350 (£ 42) inkl. entré til Windsor Castle.

Denne aften har du mulighed for at tage med i London berømte teaterdistrikt og se Abbas berømte Musical, Mamma Mia. Rejselederen tager med og viser dig tilrette. Pris pr. person kr. 375,00. Skal bestilles med rejsen.

Arrods London Windsor Themsen London

Dag 5: South Bank med London Eye og egen tid

Med rejselederen i undergrundsbanen til London Eye. Nyd den rolige tur med den fantastiske udsigt ud over London, mens hjulet drejer stille rundt. Herefter har du mulighed for at følges med rejselederen til London centrum, hvor du har tid på egen hånd til at besøge f.eks. Covent Garden, Leicester Square eller Picadilly Circus med masser af liv og gode shoppingmuligheder. Inkluderet, ekskl. entréer.

Millenium bridge London Vue London

Buckingham Palace
På afgangene 24.07, 28.08 og 11.09 har du mulighed for at besøge Buckingham Palace om formiddagen. Billet købes sammen med rejsen og koster kr. 200 pr. person.
Besøget passes ind i dagens program.

Dag 6: Vi siger so long til London.

Vores ophold i London slutter med en flot sejltur på Themsen fra Westminster gennem det nye Docklands til landsbystemningen i Greenwich med Royal Observatory og Det Maritime Museum. Der vil være tid til lidt frokost inden vi forlader ”Swinging London”. Bussen henter os og hjemrejsen fortsætter via tunnellen eller med færge over kanalen til Frankrig og herfra til sidste overnatning i Holland. Sejltur på Themsen inkluderet i rejsens pris.

 Tower Bridge London Greenwich i London 

Dag 7: Hjemrejse.

Vi kører via Tyskland op til den danske grænse, som vi passerer først på aftenen.

Hotel

Clayton Crown Hotel, London

142-152 Cricklewood Broadway
Cricklewood, London NW2 3ED

Roligt beliggende i bydelen Cricklewood ca. 10 minutters gang til nærmeste undergrundsstation, hvorfra det tager ca. 20 minutter at nå til Westminster. Ved siden af hotellet ligger hotellets egen historiske pub Crown Pub, som serverer klassiske engelske retter.

Alle værelser med hårtørrer, tv, pengeboks, gratis wi-fi og kaffe/te faciliteter.

Se mere om hotellet her: www.claytoncrownhotel.com/

Gæsterne siger

Busrejse til London
"På busturen rundt i London var det så fint, guiden var sød og havde et godt og indgående kendskab til London"

"Super fin tur. Kun ros til Gislev. Alt i alt en spændende tur hvor vi så meget på kort tid"

"En god ferie som appetitvækker til ny storby"

Værd at vide

Tips om London

Mange museer i London har gratis adgang - se under https://visitlondon.com/ hvor du altid kan finde information om musicals, undergrundsbanen, museer og aktuelle begivenheder.

El

El er 240 V - medbring adapter.

Entréer

Er ekskl. hvor andet ikke er nævnt. Tower of London ca. £ 26, St. Pauls Cathedral ca. £ 20, London Eye ca. £ 26.

Valuta

Euro på ud- og hjemrejsen. I England anvendes engelske pund.

Transport med undergrunden og busserne i London

Kørsel med Londons undergrundsbane og busser er for egen regning. Beregn ca. kr. 150. Betales med Visa, Masterkort eller køb et Oysterkort. Rejselederen er behjælpelig.

Musical

Rejselederen hjælper gerne med at finde billetter til musical eller lignende arrangementer.

Vi har billetter til Musicalen Mamma Mia på udvalgte afgange. Pris pr. person kr. 375,00. Skal bestilles med rejsen.
Pladserne er "på gulvet" midt i salen.

Tidsforskel

England er en time bag efter Danmark - når klokken er 13.00 i Danmark, er den 12.00 i England.

VIGTIGT, hvis du rejser med børn

For børn under 18 år, der rejser uden deres forældre, anbefaler vi at medbringe en fuldmagt på engelsk fra barnets forældre samt en kopi af begge forældres pas til eventuel brug ved indrejse til England.

Shopping og spisning

Nær hotellet ligger der masser af små hyggelige caféer, pubber og restauranter.

Harrods er et besøg værd - også selv om du ikke skal købe noget. Det er storslået som sjældent set.

De engelske pubber

Er stedet, hvor de seneste nyheder og sladder udveksles og englændernes dagligstue. Alle er velkommen på pubben, så snyd ikke dig selv for et besøg og en pint.

Brexit

Der er ingen ændringer i indrejsen til Storbritannien. Du skal medbringe dit pas for at kunne rejse ind i Storbritannien, og passet skal være gyldigt i 6 måneder efter afrejse

Det blå sygesikringsbevis kan ikke bruges efter d. 31. december 2020.

Se evt. mere på dette link:
www.sos.eu/da/nyheder/2019/brexit-husk-din-rejseforsikring/

Afrejse

Mange byer at vælge imellem

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i næsten hele landet og du kan vælge imellem mange byer. Ved nogle afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Mange gæster vælger dog at stå på ved vores indhegnede parkeringsområde ved Kolding, Vamdrup.

Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

Nem og gratis parkering

Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding. Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse

Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej

E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
16-10-2021Bus fra Jylland, Fyn og SjællandMere end 85.998,-Bestil rejsenMere information