Skip to main content

Rejser til Bosnien

-
Flot natur og historiske byer i Balkans hjerteformede juvel

På en rejse til Bosnien oplever du et land fyldt med fremdrift, hjertevarme, melankoli og bragende flot natur. Bosnien har rejst sig fra 1990’ernes borgerkrig, og på nærmest symbolsk vis omtales det også som ”det hjerteformede land”. I dag er det en europæisk skønhed med historiespækkede byer, grønklædte bjergterræner med vandfald og rislende floder og ikke mindst et yderst populært køkken.

Ferie i Bosnien

Med Gislev kan du opleve Bosnien i kombination med Kroatien på vores rejse til Adriaterhavets juveler. Vi bor i Bosniens eneste kystby Neum på et skønt 4-stjernet hotel ved Adriaterhavet og tager på spændende udflugter i de to smukke balkanlande. I Bosnien besøger vi de historiske byer Medugorje og Mostar og ser de maleriske vandfald i den smukke Kravica Nationalpark.

Læs mere

Oplev Europas føniksfugl

I 1990’erne huserede borgerkrigen i Bosnien, men landet har rejst sig fra fortidens konflikter og er i dag en destination med et forunderligt miks af smuk natur, kultur og historiske byer. På vores rejse til Bosnien oplever vi eksempelvis landets kulturelle centrum, Mostar, som især er kendt for Stari Most-broen fra 1600-tallet, der forbinder bydelene på hver side af Neretva-floden.

Broen blev ødelagt under urolighederne i 1993, og i 2004 genopbyggede man ved hjælp af et større transnationalt samarbejde broen ud fra samme oprindelige byggemetode. Siden blev den optaget på UNESCOs Verdensarvsliste, og i dag er broen et både flot og ikonisk symbol på fred og forsoning.  

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu