Skip to main content

Busrejse til julemarked i Harzen

-
Rejs til Harzens charmerende byer, julestemning og smukke natur

Julemarked i Harzen

På en rejse til det naturskønne område Harzen kan du opleve nogle af Tysklands bedste julemarkeder. De små hyggelige bindingsværksbyer er som taget ud af et eventyr, og de juleoplyste stræder og pladser danner en perfekt ramme om de mange juleboder og historiske huse. Her vil der være god tid til at nyde stemningen, gøre et godt køb eller to samt nyde et glas glühwein. Hertil kommer panoramaturene gennem de smukke landskaber og mulighed for en nostalgisk tur med damptog fra Wernigerode til Drei Annen Hohne.

Velkommen til et dejligt ophold i Harzen med julestemning og masser af skønne oplevelser.

Glæd dig til

 • Udflugt til den smukke kejserby Goslar og panoramatur i de smukke landskaber
 • Ophold med halvpension på det familiedrevne Hotel Achtermann
 • Op ad bjerget i Wernigerode og mulighed for hyggelig tur med damptog op til bjerget

Inkluderet i rejsens pris

 • 3 x morgenmad
 • 3 x middage
 • Udflugt til Goslar
 • Udflugt til Wernigerode
 • Rejseleder
  Entréer er ekskl. medmindre andet er nævnt

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse via Lüneburg til Harzen

  Udrejse til Nordtyskland og de smukke heder omkring Lüneburg. Ophold i den gamle hyggelige by, hvis rigdomme opstod fra handlen med salt – det hvide guld. Op til jul er byen pyntet fint op og et lille julemarked sørger for stemningen.

  Herfra det sidste stykke vej til ankomst og middag på vores hotel i Braunlage.

 • Dag 2: Julemarked i Kejserbyen Goslar og panoramatur

  Udflugt til den tusindårige gamle kejserby Goslar, hvis smukke bydel for længst er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Her møder du et af Tysklands hyggeligste julemarkeder med indbydende boder med kunsthåndværk, lækkerier til ganen og et godt glas Glühwein.

  Efter et hyggeligt ophold i Goslar kører vi en panoramatur i den smukke Okerdal forbi den opdæmmede Okerstausee, gennem en del af Nationalpark Harz og retur til Braunlage. Inkluderet.

 • Dag 3: Julestemning i Wernigerode og hyggelig togtur

  I det nordlige Harzen ligger Wernigerode for foden af bjerget Brocken. Byen er kendt for sit flotte rådhus, sine mange farvestrålende bindingsværkshuse samt Wernigerode Slot, som troner over den smukke by.

  Tag med rejselederen på en byrundtur til fods med efterfølgende tid på egen hånd til at nyde julestemningen i den skønne historiske by.

  Fra Wernigerode har du mulighed for at tage med damptog et stykke op ad bjerget til Drei Annen Hohne, hvorfra vi kører en flot tur tilbage til hotellet.

  Udflugt inkluderet – togtur kr. 100 bestilles med rejsen.

 • Dag 4: Hjemrejse med julestemning i bagagen

  Vi siger farvel til hotellet og kører mod Danmark med passende pauser.

  Vi gør stop ved Otto Duborg, hvor det bliver muligt at gøre et par gode indkøb til julen.

Hotel

 • Dag 1-4

  Hotel Achtermann

  3-stjernet familiedrevet hotel i traditionel stil centralt beliggende i kurbyen Braunlage. Enkle men pæne værelser med tv og wi-fi. Hotellet er et perfekt udgangspunkt for vores udflugter i Harzen.

  Bemærk: Det er ikke muligt at få værelse med adskilte senge på dette hotel.

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
28-11-2024Se afrejsetider 4 dageBus fra Jylland og Fyn Mere end 83.298,-Bestil
05-12-2024Se afrejsetider 5 dageBus fra Jylland og Fyn Mere end 83.298,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkevand i Tyskland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet i Tyskland

  Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 598.
  Tillæg for balkon kr. 198 pr person i dobbeltværelse.
  Tillæg for balkon kr. 198 pr person i enkeltværelse.
  Afbestillingsforsikring inkl. statsafgift 7,0782%.

  Togtur fra Wernigerode - Drei Annen Hohne kr. 100 pr person. Bestilles med rejsen.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort i Tyskland

  I Tyskland er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu