Skip to main content

Busrejse for solo-rejsende til Paris

-
Byernes by med mange oplevelser

Paris for solo-rejsende

Denne nye, spændende rejse til Paris er for dig, der vil rejse alene og samtidig være i godt selskab med andre solo-rejsende. Der venter dig en herlig ferie i byernes by med en af vores erfarne rejseledere. Der bliver også god tid på egen hånd til byens mange attraktioner, berømte museer og indbydende cafeer.

En aften dyrker vi fællesskabet med hyggelig fællesspisning på et typisk parisisk brasserie med efterfølgende sejltur på Seinen forbi alle de storslåede monumenter. Der bliver også mulighed for at besøge Solkongens prægtige slot i Versailles. Med en overnatning på udrejsen ankommer du frisk og udhvilet til Paris, hvor vi bor alle nætter på pænt hotel nær metro og hyggelige restauranter.

Glæd dig til en dejlig rejse med mange oplevelser i fællesskabets tegn, og hvor du undgår at skulle betale tillæg for enkeltværelse.

Glæd dig til

 • Oplev Eiffeltårnet, Triumfbuen og Champs Elysees.
 • Rundtur på livlige Montmartre med malernes plads og Sacre Coeur
 • Flot sejltur på Seinen og stemningsfuld aftentur med bussen i Paris
 • Stort indhold - hele 3 byrundture med vores erfarne rejseleder
 • Mulighed for udflugt til Solkongens prægtige slot i Versailles

Inkluderet i rejsens pris

 • 6 x morgenmad
 • Middag dag 1
 • Middag og sejltur på Seinen dag 3
 • Entré til Atelier Lumière
 • Udflugt til Champs Élysées og Triumfbuen
 • Udflugt til Operaen og Montmartre
 • Udflugt til Eiffeltårnet og Pont Neuf
 • Aftenudflugt første aften
 • Rejseleder

  Entréer og metrobilletter er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Programmet dag 3 til 6 kan forekomme i anden rækkefølge.

 • Dag 1 - 2: Udrejse til overnatning og ankomst til Paris

  Afrejse fra Danmark i vores komfortable bus til overnatning i Holland, og vi er allerede godt på vej.

  Veludhvilede fortsætter vi næste dag til Frankrigs hovedstad, hvor vi er fremme allerede midt på eftermiddagen.

  Om aftenen introducerer rejselederen dig til byens metro på en tur til det centrale Paris.

  Udflugt inkluderet. Billet til metro er for egen regning.

  Udrejse til overnatning og ankomst til Paris
 • Dag 3: Byrundtur til Champs Elysèes og Triumfbuen og meget mere

  Vi kører til Place de la Concorde - en af byens mest imponerende pladser. Pladsen spillede en central rolle under den franske revolution, og det var her at bl.a. Marie Antoinette og Robespierre mistede hovedet i guillotinen.

  Nu er guillotinen erstattet af en 3300 år gammel egyptisk obelisk, der oprindeligt stod i Ramses Tempel i Luxor

  Videre ad Frankrigs mest berømte avenue Champs Elysèes med de glamourøse butikker og præsidentens palads. Forbi nationalsymbolet Triumfbuen og Stjernepladsen, hvor hele 11 gader mødes til La Grand Arche og vi kører også forbi den ny triumfbue af danske von Spreckelsen i den futuristiske bydel La Defense. Inkluderet.

  Aftentur med middag og sejltur på Seinen:
  Vi inviterer til hyggelige fællesspisning på et af Paris skønne brasserier. Herefter tager vi på sejltur på Seinen forbi mange af byens arkitektoniske perler. Tilbage på land kører vi en stemningsfuld lystur gennem Paris by night.

  2-rettes middag med et glas vin og sejltur inkluderet i rejsens pris.

  Byrundtur til Champs Elysèes og Triumfbuen og meget mere
 • Dag 4: Elegante stormagasiner, Operaen og skønne Montmartre

  Dagens første stop er i operakvarteret, hvor der vil være tid på egen hånd – det gælder bare om at vælge. Er du til kultur kan du starte ved den smukke Opera Garnier – en af verdens smukkeste operaer med en ekstravagant udsmykning, den smukke hovedtrappe og Chagalls betagende loftsmalerier.

  Er du mere til shopping er der gode muligheder i Galeries Lafayette og Le Printemps, der er byens førende stormagasiner. Hos parfumehuset Fragonard kan du få en rundtur i parfumens verden og måske en ny duft med hjem.

  Videre til det livlige Montmartre hvor Van Gogh, Hemingway og mange andre kunstnere har levet og hentet inspiration. Gående rundtur til mesterværket Sacre Coeur, der blev bygget for at sone byens synder. Det er en af byens bedste gratis oplevelser, og udenfor sørger lovende kommende musikere for underholdningen, mens man kan nyde en kølig øl på trappen og den vidunderlige udsigt ud over byen.

  Nærved ligger malernes plads Place du Tertre, hvor de lokale kunstere konstant er i gang med at male portrætter eller stemningsbilleder fra Montmartre. Gør som pariserne og slå dig ned på en cafe. Her får du fri adgang til hele denne herlige folklore – C´est la vie.

  Sidst på eftermiddagen kører vi retur til vores hotel efter en dag med mange indtryk.

  Elegante stormagasiner, Operaen og skønne Montmartre
 • Dag 5: Solkongens slot i Versailles

  Du kan vælge at bruge dagen til egne oplevelser eller tage med på en spændende udflugt til Solkongens prægtige slot i Versailles. Slottet var royalt og politisk hovedsæde frem til 1789.

  Vi er hjemme midt på eftermiddagen, så du også kan nå lidt oplevelser på egen hånd. Pris kr. 350 inkl. entré til Versailles.

  Solkongens slot i Versailles
 • Dag 6: Eiffeltårnet, Latinerkvarteret og flot lyskunst

  Vi starter dagen med en tur til byens vartegn - det fascinerende Eiffeltårn med mulighed for at tage billeder samt en tur op til de første etager eller med elevatoren helt til toppen.

  Videre til Paris´ hjerte med byens ældste bro Pont Neuf, Conciergeriet, der blev anvendt som fangekælder under revolutionen og Latinerkvarteret. Snyd ikke dig selv for et besøg i den hyggelige lille boghandel Shakespeare and Company. Rejselederen er behjælpelig med tips og råd.

  Herfra tager vi til Atelier des Lumières, en unik kunstoplevelse, der tilbyder en fascinerende og interaktiv oplevelse af kunst og kultur. Udstillingen er beliggende i et tidligere jernstøberi, og viser kunstværker, der bliver projiceret på væggene, gulvene og loftet. En smuk og anderledes oplevelse.

  Eiffeltårnet, Latinerkvarteret og flot lyskunst
 • Dag 7: Hjemrejse til Danmark

  Efter nogle herlige dage er det blevet tid til at sige farvel til Paris efter en masse herlige oplevelser.

  Ankomst til den danske grænse midt på aftenen.

  Hjemrejse til Danmark

Hotel

 • Dag 1-7

  Ibis Paris La Villette

  Pænt og nyrenoveret hotel i moderne stil. Mindre men funktionelle værelser med toilet, tv, brusebad og gratis Wi-fi. Hotellet har restaurant, bar, reception og elevatorer.

  Skøn central beliggenhed i et område med rigtig pariserstemning ud til kanaler samt stort grønt område ved Parc de la Villette med videnskabsmuseet og den kugleformede Géode biograf. Nær hotellet er der flere restauranter

  Hotellet ligger kun 450 meter gang til metro med gode forbindelser til centrum, Montmartre og operakvarteret med gode shopping-muligheder.

  Læs mere om Ibis Paris La Villette

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
02-11-2024Se afrejsetider 7 dageBus fra Jylland og FynMere end 88.198,-Bestil
16-11-2024Se afrejsetider 7 dageBus fra Jylland og FynMere end 88.198,-Bestil
22-03-2025Se afrejsetider 7 dageBus fra Jylland og FynMere end 88.198,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkevand i Frankrig

  Frankrig har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

 • Elektricitet i Frankrig

  220 V.

 • Entréer

  Følgende entréer er inkluderet:
  Sejltur på Seinen
  Atelier des Lumières

  Yderligere entréer er for egen regning.

  Vi kan give følgende retningslinjer:
  Eiffeltårnet til 2. sal med elevator ca. € 19
  Sejltur på Seinen ca. € 16 - billetter er inkluderet i vores udflugtspris.
  Versailles ca. € 20
  Operaen: Ca. € 16
  Moulin Rouge fra ca. € 100

  Der kan flere steder opnås seniorpriser ved forevisning af pas, hvis man er over 65 år.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Storbyferie - hvad kræver det?

  Vær opmærksom på, at man på en storbyferie må forvente at skulle gå en del.

  Vi beder alligevel om forståelse for, at rejselederen behøver at holde et vist tempo for at kunne nå at vise de mange spændende seværdigheder. Der bliver stop ind imellem, men bentøjet skal være i orden og rejsen er som udgangspunkt ikke for dårligt gående.

  Det står enhver frit for at forlade gruppen undervejs, skulle det alligevel blive for meget. Der er masser af caféer og andre hyggelige steder undervejs på byrundturene, så du kan snildt nyde byens liv over en kop kaffe, hvis konditionen eller de nye støvler driller.

  Du har også mulighed for selv at tage taxa eller anden offentlig transport. Husk at medbringe godt fodtøj.

 • Tillæg

  Afbestillingsforsikring 7% af rejsens pris. 

  Udflugt til Versailles kr. 350 inkl. billet til Versailles.
  Bestilles med rejsen.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og betalingskort i Frankrig

  I Frankrig er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu