Skip to main content

Rejser til Caribien

-
Sol, bountystrande og svajende palmer
Se ledige afgange i

Hvem drømmer ikke om bountystrande, blødt sand mellem tæerne, lækker mad, svajende palmer og sol?

Gislev Rejser tilbyder rejser til Caribien, hvor du kan få alle drømmene opfyldt på én gang, og uanset om du er til en flyrejse med hotel, eller du vil afsted på et krydstogt, så har vi rejsen til dig. Oplev den skønne caribiske charme, den fascinerende historie og smukke Havana på en ferie i Cuba, eller besøg flere forskellige, caribiske lande på et luksuriøst krydstogt i Det Caribiske Hav.

På alle vores rejser til Caribien har du en dansk rejseleder med hele vejen, og du har både mulighed for at få en masse oplevelser undervejs eller slappe af på de lækre strande og opleve den caribiske livsstil.

Krydstogter i Caribien

Drømmer du om et krydstogt under lune himmelstrøg, kan du tage med på vores luksuskrydstogt til Caribien. Her oplever du de bedste strande, den interessante historie og den helt særlige caribiske livsstil, mens du sejler rundt mellem Caribiens solbeskinnede bountyøer på dit flydende hotel.

Læs mere

Caribien: 2 rejser fundet

Cuba - Caribiens Perle - 14 dage
 • Caribien
 • Rundrejser

Cuba - Caribiens Perle - 14 dage

 • Rejse til fantastiske Cuba - Gislev tager dig til hjertet af Cuba, hvor du kan opleve landets fasc...
 • Rejselængde: 13 dage
  Pris: fra 24.998,-
Caribisk luksusliv
 • Caribien
 • Nyhed
 • Rundrejser

Caribisk luksusliv

 • Luksuskrydstogt i Caribien - Tag med på en rejse fyldt med solskin, spændende oplevelser og selvfo...
 • Rejselængde: 13 dage
  Pris: fra 31.998,-

Nyd din ferie på et Krydstogt i Caribien


På rejsen Caribisk luksusliv går vi i land på tre af Caribiens smukkeste drømmeøer. Vi lægger til kaj i Puerto Plata i Den Dominikanske Republik, i St. Thomas på De Vestindiske Øer samt i Philipsburg, St. Maarten. Forinden har vi to nætter ved Cocoa Beach i Florida, og rejsen slutter med to nætter og spændende oplevelser i Miami. 

Er du mere til kombinationen af storby og Caribien, så skal du med på vores krydstogt fra New York til Bahamas. På denne ferie starter vi ud med nogle oplevelsesrige dage i The Big Apple, hvor vi oplever Central Park, One World Trade, Brooklyn Bridge og meget mere, inden vi går ombord på vores krydstogsskib og sejler sydpå mod Caribien. Her skal vi besøge Florida, den lille ø Coco Cay og eventyrlige Bahamas, inden vi sejler tilbage til New York.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu