Skip to main content

Rejser til Sri Lanka

-
Templer, teplantager og tropiske strande
Se ledige afgange i

Rundrejse til Sri Lanka

Ude i det tropiske Indiske Ocean finder du Sri Lanka, en ganske særlig ø fyldt med fantastiske gamle kongebyer, spændende historie, enestående naturoplevelser, eksotiske palmestrande, teplantager, stupaer, templer og en venlig befolkning, der repræsenterer mange forskellige religioner.

På en rundrejse til Sri Lanka bliver du altid mødt af den smilende befolkning. I hovedstaden Colombo kan du glæde dig til at køre med jeeps ud blandt de brede boulevarder og historisker bygninger, der vidner om kolonitiden, på en byrundtur med din danske rejseleder.

Ferie på Sri Lanka med store naturoplevelser

Naturen er storslået i denne tropiske ø-nation, der rummer hele tre nationalparker. I Minneriya National Park kan du opleve de store elefantflokke, der ofte holder træf ved parkens vandhul, hvor de drikker og bader. I Yala National Park kan du være heldig både at se elefanter, bjørne, aber, vandbøfler, leoparder, flamingoer, vildsvin og hjorte. Du kan også glæde dig til en spændende hvalsafari, hvor du kan være heldig at se nogle af havets kæmper i deres rette element.

Læs mere

Sri Lanka: 1 rejse fundet

Sri Lanka - Perlen i Det Indiske Ocean
  • Asien
  • Rundrejser

Sri Lanka - Perlen i Det Indiske Ocean

  • Rundrejse i Sri Lanka - Sri Lanka er eksotiske palmestrande, imponerende kongebyer med templer og...
  • Rejselængde: 14 dage
    Pris: fra 23.998,-

Oplev Sri Lankas templer og antikke byer

Uanset hvor på øen du kommer hen, kan du mærke historiens vingesus. Og det er ikke uden grund at flere af Sri Lankas historiske monumenter er på UNESCOs Verdensarvsliste. Her finder du blandt andet det smukke Dambulla tempel med en samling af omkring 100 Buddhaer, den antikke by Polonnaruwa og Kongebyen Anuradhapura, som var Sri Lankas første hovedstad fra 400 år f.kr. 

På en ferie på Sri Lanka venter der dig mange fantastiske oplevelser, men du skal også sørge for at have tid til at nyde de eksotiske, palmeklædte sandstrande med palmer og det lune Indiske Ocean ved blandt andet Beruwala Beach.   

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu