Opsamlingsruter

På mange af vores busrejser gælder det, at du kan vælge et påstigningssted i Jylland, på Fyn eller Sjælland. Med vores mange påstigningsteder sikrer vi dig en hurtig og effektiv påstigning uanset, hvor i landet du end befinder dig, og hvor du skal hen.

Gislev har 48 opsamlingssteder i Danmark. Du kan se dit nærmeste påstigningssted under den ønskede rejse. Rigtig mange vælger at køre til Gislevs aflåste Parkering Syd ved Vamdrup, Koldingvej 7, 6580 Vamdrup. Her kan du trygt og gratis parkere Spørg ved bestilling.

Nye opsamlingsruter 2020
 

Vestjylland: Start din rejse i Struer, Holstebro og Herning
Sjælland: Tag direkte over Rødby eller Gedser


Her kan du se en oversigt over alle opsamlingsstederne:

Opsamlingssteder Gislev Rejser
Klik på kortet og hent kortet i stort format.


Kør gratis over Storebælt
Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel. Gæsterne skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse banknavn, reg. nr. samt kontonummer.

Opsamlingsruter
Her kan du se et skema over alle vores opsamlingsruter. Du kan hente skemaet som pdf ved at trykke på skemaet.

Opsamlingssteder - Gislev Rejser(P) viser, at der er en parkeringsplads ved opsamlingsstedet, vi kan dog ikke garantere, at der er ledige pladser.

Læn dig tilbage og start rejsen tæt på din bopæl.