Skip to main content

Opsamlingsruter

-
Busrejser

På mange af vores busrejser gælder det, at du kan vælge et påstigningssted i Jylland, på Fyn eller Sjælland. Med vores mange påstigningsteder sikrer vi dig en hurtig og effektiv påstigning uanset, hvor i landet du end befinder dig, og hvor du skal hen.

Gislev Rejser har flere opsamlingssteder i Danmark. Du kan se dit nærmeste påstigningssted under den ønskede rejse. Rigtig mange vælger at køre til Gislevs aflåste Parkering Syd ved Vamdrup, Koldingvej 7, 6580 Vamdrup. Her kan du trygt og gratis parkere din bil. Spørg om parkeringsforhold ved bestilling.

Kør gratis over Storebælt

Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil.

Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel. Gæsterne skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til:

Gislev Rejser
Hvidkærvej 29
5250 Odense

Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse banknavn, reg. nr. samt kontonummer.

Opsamlingsskema

Her kan du se et skema over alle vores opsamlingsruter. Du kan hente skemaet som pdf ved at trykke på skemaet.
(P) viser, at der er en parkeringsplads ved opsamlingsstedet, vi kan dog ikke garantere, at der er ledige pladser.

Læn dig tilbage og start rejsen tæt på din bopæl.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

Pakkerejsegaranti – Din tryghed

Din tryghed er noget af det vigtigste for os. Derfor er du altid omfattet af Pakkerejseloven, når du bestiller en rejse med Gislev Rejser.

Det betyder at skulle Udenrigsministeriet på afrejsetidspunktet fraråde ikke-nødvendige rejser, altså hvis rejsevejledningen er rød eller orange, så gennemføres din rejse naturligvis ikke.

Se mere her

Det siger vores gæster

"Vel tilrettelagte og planlagte ture med stor viden fra rejseleder"

"Gislev har gjort det igen. En fantastisk rejse!!"

"Flot tur god service på krydstogtet"

"Vi fik set utroligt meget og fik mange flotte naturoplevelser. Så det har indfriet mine forventninger til rejsen og mere til"

"En rejse som jeg var meget tilfreds med og som jeg mindes med glæde"

Rejseforedrag & messer

Ønsker du at få frisk rejseinspiration før din næste rejse, kan du deltage i vores spændende rejseforedrag. Vi afholder regelmæssigt rejseforedrag på matriklen i Ringe, men også andre steder i landet. Du kan deltage ganske gratis, men tilmelding er nødvendig. Vi deltager også på messer rundt om i landet i løbet af året.

Klik her og se vores aktuelle rejseforedrag og messer samt videoer af tidligere rejseforedrag.

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu