Skip to main content

Information om flyrejser

-
Værd at vide om flyrejser

Værd at vide om flyrejser

Vi flyver fra København, Odense, Sønderborg, Billund, Aarhus, Esbjerg og Aalborg Lufthavn. Vi benytter bl.a. flyselskaber som SAS, KLM, British Airways, Icelandair, Air Canada, Singapore Airlines m.fl. Derudover har vi ”egne” chartrede fly fra Air Alsie og Braathens.

Rejselederen er oftest med i flyet, så du hele tiden kan føle dig i trygge hænder.

Se alle Gislevs Flyrejser her

Pas
Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

Bagage

Reglerne kan variere alt efter flyselskab. Der må per person højst medbringes 1 kuffert + et stk. håndbagage. Tilladt vægtgrænse kan variere. Vi henviser til "Værd at vide" under hver enkelt rejse.
Der må som udgangspunkt højst medbringes 15 kilo bagage + et stk. håndbagage per person. Der kan dog på nogle rejsemål være andre gældende regler. Du vil blive informeret omkring dette.

Busserne i forbindelse med flyrejser

På Gislevs flyrejser kan du forvente næsten samme buskvalitet som på Gislevs busrejser. Dog kan der ikke altid forventes toilet i bussen, ligesom sædeafstand kan være lidt mindre. Bemærk dog at køreafstandene ofte er kortere.

Du møder rejselederen i lufthavnen

Som udgangspunkt møder du Gislevs rejseleder i lufthavnen, som er med under hele rejsen til du er hjemme igen. I enkelte tilfælde møder du en repræsentant for Gislev Rejser i lufthavnen, og så møder du rejselederen i næste lufthavn.

Ekstra benplads i flyet

I enkelte tilfælde kan det lade sig gøre – spørg når du bestiller.

Forsinkelse

Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

Mad i flyet

Se under den enkelte flyrejse.

Parkeringsmuligheder

Læs om parkeringsmuligheder i København, Odense, Billund, Aalborg, Aarhus og Sønderborg Lufthavn:
Københavns Lufthavn
Odense Lufthavn (gratis parkering)
Billund Lufthavn
Aalborg Lufthavn
Aarhus Lufthavn
Sønderborg Lufthavn (gratis parkering)

Plads i flyet

Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

Nyttige links

Københavns Lufthavn
Billund Lufthavn
Odense Lufthavn
Aalborg Lufthavn
Sønderborg Lufthavn
Aarhus Lufthavn

Find et fly

Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
www.flightradar24.com

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

Pakkerejsegaranti – Din tryghed

Din tryghed er noget af det vigtigste for os. Derfor er du altid omfattet af Pakkerejseloven, når du bestiller en rejse med Gislev Rejser.

Det betyder at skulle Udenrigsministeriet på afrejsetidspunktet fraråde ikke-nødvendige rejser, altså hvis rejsevejledningen er rød eller orange, så gennemføres din rejse naturligvis ikke.

Se mere her

Det siger vores gæster

"Vel tilrettelagte og planlagte ture med stor viden fra rejseleder"

"Gislev har gjort det igen. En fantastisk rejse!!"

"Flot tur god service på krydstogtet"

"Vi fik set utroligt meget og fik mange flotte naturoplevelser. Så det har indfriet mine forventninger til rejsen og mere til"

"En rejse som jeg var meget tilfreds med og som jeg mindes med glæde"

Rejseforedrag & messer

Ønsker du at få frisk rejseinspiration før din næste rejse, kan du deltage i vores spændende rejseforedrag. Vi afholder regelmæssigt rejseforedrag på matriklen i Odense, men også andre steder i landet. Du kan deltage ganske gratis, men tilmelding er nødvendig. Vi deltager også på messer rundt om i landet i løbet af året.

Klik her og se vores aktuelle rejseforedrag og messer samt videoer af tidligere rejseforedrag.

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu