Skip to main content

Rejseforedrag og messer

-
Nye og tidligere rejseforedrag

Vi elsker at inspirere dig til din næste drømmerejse, derfor afholder vi flere rejseforedrag i Ringe samt deltager på messer rundt om i landet i løbet af året.

Her på siden, kan du se aktuelle foredrag og messer samt se videoer af tidligere rejseforedrag.

Kommende messer

Rejsemessen for Kvalitetsrejser i Lokomotivværkstedet
Otto Busses Vej 5A, 2450 København SV.

ÅBNINGSTIDER 2022:
Lørdag den 22. oktober: Kl. 10.00 - 17.00
Søndag den 23. oktober: Kl. 10.00 - 17.00

Få 50% rabat på din billet her.
Dermed bliver din pris kun kr. 60.

Vi holder naturligvis også foredrag på messen:

Lørdag 12.20 Sal A
Det vestlige Canada og Alaska

Foredragsholder: Kirsten Skjold
Gislev Rejser har lavet rundrejser, med dansk rejseleder, til det vestlige Canada i mere end 25 år. Hør det spændende foredrag, og se de flotte billeder, fra to af vores mest populære rundrejser, hvor der er fokus på de store naturoplevelser på land og til vands. Vi besøger bl.a. Canadas Rocky Mountains, den legendariske Icefield Parkway, majestætiske snedækkede bjerge, spejlblanke søer, brusende vandfald og utallige gletsjere. Vi kommer tæt på Athabasca gletsjeren, i en specialbus, der kører helt op på gletsjertungen. Hør om rejsen over den ydmyge grænse til Alaska, hvor vi besøger Fish Creek. Her står vi i Alaskas vildmark, på træbroer hævet over floden og håber at se bjørne komme for at fange laks. Hør også mere om et storslået krydstogt gennem smukke Inside Passage, og vi fortæller også om det flotte 8 dages krydstogt fra Vancouver til Seward i Alaska, hvor vi bl.a. sejler helt tæt på den mægtige Hubbard Glacier, og får muligheden for at flyve ud i vildmarken med vandflyver og se vilde grizzlybjørne fiske laks. Tag med til det vilde og storslåede Canada og Alaska.

Lørdag 14.20 Sal A
New York The Big Apple

Kirsten Skjold tager dig med på en spændende rejse til New York. Du får vist billeder og hører historier og anekdoter om de kendte seværdigheder på mangfoldige Manhattan, hvor tusindvis af gule taxier myldrer ned ad 5th Avenue, forbi de eksklusive forretninger. New York er fuld af kontraster. I Central Park fortrænges lyden af trafik og erstattes af klaprende hestehove, legende børn og jazz-toner fra en saxofon. Ud for Manhattans sydspids troner Frihedsgudinden på sin piedestal og skuer ud over emigrantmodtagelsen på Ellis Island. På Wall Street og foran Børsen haster fortravlede forretningsmænd afsted med telefonen mod øret. Alle lyde forstummer når man betragter de ”Evige tårer” der løber ned i de enorme bassiner i mindeparken i Ground Zero. Kom og hør levende fortællinger om det hele og om Gislevs 7 dages rejse med dansk rejseleder på hele rejsen. Det giver den absolut bedste oplevelse for pengene.

Søndag 11.40 i sal E
Færøerne

Foredragsholder: John Holler
Færøerne er populære som aldrig før. Den isolerede beliggenhed midt i Atlanterhavet og den helt unikke natur, gør Færøerne til en oplevelse for livet. Hvor end du vender dig hen, mødes du af synes af smukke grønne bjerge, græssende får, rislende bække, fossende vandfald og dybe fjorde. Kønne, kulørte træhuse med hvidsprossede vinduer og græs på taget, fuldender sceneriet. Gislev tilbyder rejser til Færøerne med dansk rejseleder på både 8 dage, 5 dage og i kombination med Island. Alle i godt selskab med en erfaren rejseleder fra start til slut. Glæd dig til at høre vores rejseleder fortælle om alle de spændende steder og se de mange flotte billeder fra smukke Færøerne.

Søndag 13.00 Sal C
Nordkap
I 50 år har vi udbudt denne drømmerejse der byder på en perlerække af storslåede oplevelser og mageløse naturscenerier, bl.a. Midnatssol, Nordkap, Ålandsøerne, Lofoten og Samernes land. Højdepunkterne er mange. Kom og hør vores specialist fortælle om denne fantastiske rejse på 15 dage, med naturoplevelser i verdensklasse.
Bemærk:
• Middag på selve Nordkapklippen er inklusiv med Gislev
• Mulighed for sejlads i den magiske Trollfjord, med hybridkatamaran
• Med Gislev overnatter vi på Ålandsøerne og oplever de mest kendte seværdigheder
• Mulighed for midnatssol hele 4 steder - Saariselkä, Honningsvåg, Tromsø og Lofoten


Ferie for Alle 2023

24. - 26. februar.
Nærmere info følger ...Tidligere afholdte rejseforedrag

Foredragene er optaget på tidligere messer.
Obs! For at se tidligere afholdte rejseforedrag, skal du acceptere cookies.

USA The Grand Tour


USA The Best of The West


Canada Vest

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

Pakkerejsegaranti – Din tryghed

Din tryghed er noget af det vigtigste for os. Derfor er du altid omfattet af Pakkerejseloven, når du bestiller en rejse med Gislev Rejser.

Det betyder at skulle Udenrigsministeriet på afrejsetidspunktet fraråde ikke-nødvendige rejser, altså hvis rejsevejledningen er rød eller orange, så gennemføres din rejse naturligvis ikke.

Se mere her

Det siger vores gæster

"Vel tilrettelagte og planlagte ture med stor viden fra rejseleder"

"Gislev har gjort det igen. En fantastisk rejse!!"

"Flot tur god service på krydstogtet"

"Vi fik set utroligt meget og fik mange flotte naturoplevelser. Så det har indfriet mine forventninger til rejsen og mere til"

"En rejse som jeg var meget tilfreds med og som jeg mindes med glæde"

Før din rejse

Gislev Rejser opfordrer lige nu til, at man får taget en selv-test/ Corona-test før afrejse, også selvom man er fædigvaccineret.

Dette er IKKE et krav men blot en opfordring for, at vi bedre kan passe på hinanden på rejsen.

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu