Skip to main content

Rejseforedrag og messer

-
Nye og tidligere rejseforedrag

Vi elsker at inspirere dig til din næste drømmerejse, derfor afholder vi flere rejseforedrag i Odense samt deltager på messer rundt om i landet i løbet af året.

Her kan du se aktuelle foredrag og messer samt se videoer af tidligere rejseforedrag.

Kommende rejseforedrag og messer

Rejseforedrag om Syditalien - UDSOLGT

Torsdag d. 29/2 holder vi foredrag om et udvalg af vores skønne rejser til Syditalien.

Arrangementet foregår hos Gislev Rejser, i vores nye lokaler i Odense SV.

Se mere og meld dig til her.

Rejseforedrag om Norditalien

Fredag d. 1/3 holder vi foredrag om et udvalg af vores flotte rejser til Norditalien.

Arrangementet foregår hos Gislev Rejser, i vores nye lokaler i Odense SV.

Se mere og meld dig til her.

Rejseforedrag om Syditalien i Aarhus Lufthavn

Onsdag d. 6/3 holder vi foredrag om et udvalg af vores rejser til Syditalien.

Arrangementet foregår i Aarhus Lufthavn - Ny Lufthavnsvej 24, 8560 Kolind

Se mere og meld dig til her.

Rejseforedrag om Norge, Island og Færøerne

Torsdag d. 7/3 holder vi foredrag om et udvalg af vores spændende rejser til Norge, Island og Færøerne.

Arrangementet foregår hos Gislev Rejser, i vores nye lokaler i Odense SV.

Se mere og meld dig til her.

Ferie for Alle i Herning

Mød Gislev Rejser på Ferie for alle i Herning


Mød os på Ferie for Alle i Messecenter Herning den 23. - 25. februar og få inspiration til din næste ferie på Skandiniaviens største feriemesse. Vi glæder os til at vise dig vores katalog, fortælle om vores rejser og høre om dine rejsedrømme. Vi glæder os til at se dig.

Du kan finde os her:
Hal M, stand 9758 (rejser i Europa)


Ønsker du at deltage? Så tryk på linket til Ferie for Alles webshop og benyt koden Gislev2024. Så får du din billet til halv pris. Billetten gælder til én valgfri dag på messen.

Der kan maks. købes 4 billetter per kunde, og der er et begrænset antal. Det er først-til-mølle, og når billetterne er udsolgt, vil koden ikke virke mere, og der vil stå "udsolgt".

Koden skal indtastes i kodefeltet nederst på siden, når du har trykket på linket. Husk at trykke på "Tilføj" til højre for feltet. Udfyld også de personlige oplysninger, der er angivet med en stjerne. Når informationerne er udfyldt, kan du klikke dig videre og vælge en billettype med rabat. Når købet er gennemført, sendes billetterne som PDF til din email.

Brug dette link: www.ferieforalle.dk/koeb-billet


Rejseforedrag 2024

I løbet af messen holder vi flere inspirerende rejseforedrag. Herunder kan du se programmet.

FREDAG:

Fredag kl. 10.00, lokale M23
USA The Best of The West
Foredragsholder: Kirsten Skjold
Vi har 25 års erfaring med rundrejser med dansk rejseleder til USA. Hør om San Francisco, Californiens kystvej Highway 1, Grand Canyon, lyslevende Las Vegas, Hoover Dam, San Franciscos gamle charmerende sporvogne, samt besøg på fængselsøen Alcatraz.

Fredag kl. 10.30, lokale G2
Nordkap
Foredragsholder: Maybritt Veller Bertelsen
I mere end 50 år har vi udbudt denne drømmerejse, der byder på en perlerække af storslåede oplevelser og mageløse naturscenerier, bl.a. Midnatssol, Nordkap, Ålandsøerne, Lofoten og Samernes land. Kom og hør vores specialist fortælle om denne fantastiske rejse med naturoplevelser i verdensklasse.

Fredag kl. 15.30, lokale G2
Foredrag om Gislev Rejser
Foredragsholder: Niels Ravn Eriksen og Kirsten Skjold
Gislevs rejseeventyr startede med en Lillebil i Gislev på Fyn i 1946. I dag – mere end 75 år senere er det fortsat rejsefællesskab, nysgerrighed, tryghed, sikkerhed og kvalitet, der driver vores grupperejser med dansk rejseleder ud på opdagelse i den store Verden.

Fredag kl. 16.00, lokale M23
Canada – Alaska med krydstogt
Foredragsholder: Kirsten Skjold
Storslået naturrejse i Canadas Rocky Mountains efterfulgt af et 8 dages krydstogt til Alaska, hvor vi bl.a. sejler helt tæt på den mægtige Hubbard Glacier, og får mulighed for vildmarkstur med vandflyver til bjørneland.

LØRDAG:

Lørdag kl. 10.00, lokale K11
Gislevs Syditalien
Foredragsholder: Susanne Nørregaard og Leif Roos
Kom og hør om Gislevs flyrejser til Apulien, Sorrento, Ischia og Calabrien. Få inspiration til en rejse i det solrige Syditalien, der frister med liv og store seværdigheder. Naturen er i særklasse og stemningen samt det skønne klima indbyder til helt særlige ferieoplevelser.

Lørdag kl. 11.00, lokale M23
‘Next level charterferie’ med influencer Mie Isaksen
Tag med familien Isaksen på krydstogt i Middelhavet og bliv inspireret til jeres egen tur. Ombord er der masser af sjove aktiviteter for familien samt rolige ’adults only’-områder. Maden indtages på lækre restauranter og overdådige buffeter med udsigt til Barcelona den ene dag – og Mallorca den næste. Velkommen ombord.

Lørdag kl. 13.00, lokale M23
Krydstogter - Et hav af oplevelser til søs
Foredragsholder: Kirsten Skjold
Krydstogtsrejser med dansk rejseleder er en skøn ferieform, hvor indkvartering og forplejning er i top. Vores skibsrejser spænder fra storslået natur i Alaska, kultur i Vietnam, Hong Kong og Singapore, svajende palmer i Caribien og skønne Grækenland.

Lørdag kl. 13.00, lokale G3
Flodkrydstogter med dansk rejseleder
Foredragsholder: Jens Grum-Schwensen
Dette er den ideelle ferieform, hvis du vil kombinere kulturelle udflugter med smuk natur, komfort og afslapning. Med Gislev Rejser kan du opleve f.eks. Seinen, Douro, Rhône og et flot forårskrydstogt i Holland og Belgien.

Lørdag kl. 16.00, lokale M23
Færøerne
Foredragsholder: Kirsten Skjold
Rejser til Færøerne med dansk rejseleder, er populære som aldrig før. Den unikke natur, gør Færøerne til en oplevelse for livet. Oplev smukke grønne bjerge, græssende får, rislende bække, fossende vandfald, dybe fjorde og kønne kulørte træhuse.

SØNDAG:

Søndag kl. 13.00, lokale M23
Færøerne
Foredragsholder: Kirsten Skjold
Rejser til Færøerne med dansk rejseleder, er populære som aldrig før. Den unikke natur, gør Færøerne til en oplevelse for livet. Oplev smukke grønne bjerge, græssende får, rislende bække, fossende vandfald, dybe fjorde og kønne kulørte træhuse.

Søndag kl. 13.45, lokale M23
USA – The Grand Tour
Foredragsholder: Kirsten Skjold, Gislev Rejser
Vi har 25 års erfaring med rundrejser med dansk rejseleder til USA. Flot foredrag om den ultimative rejse til USA med bl.a. New York, Washington DC, Niagara Falls, Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion National Park, Las Vegas, San Francisco og Hollywood.

Søndag kl. 14.00, lokale K11
Eventyr på skinner
Foredragsholder: Niels Pedersen
Hør om 2 flotte rejser med spektakulære og unikke togstrækninger, Eventyr på skinner i Norge, hvor du kører med både Flåmsbanen og Bergesbanen. Desuden vores nyhed Eventyr på skinner i Schweiz, med 3 verdensberømte togstrækninger, bl.a. Glacier Expressen.

Søndag kl. 14.30, lokale M23
Norditalien med bus og fly
Foredragsholder: Anna-Lise Jensen
Som rejseland kan Italien det hele. De norditalienske søer er år efter år blandt Europas største rejsehits, de kunsthistoriske perler titter frem overalt i Toscana, mens kysterne byder på kilometervis af smukke sandstrande. Hos Gislev har vi både bus- og flyrejser til Italien.

Søndag kl. 14.30, lokale G2
New York, The Big Apple
Foredragsholder: Kirsten Skjold, Gislev Rejser
Vi har 25 års erfaring med rejser til New York. Altid med dansk rejseleder, der viser dig det bedste af mangfoldige Manhattan, inkl. 5th Avenue, Central Park, Frihedsgudinden, Ellis Island, Wall Street, 911 Memorial Park og det nye One World Trade Center.

Søndag kl. 15.15, lokale M23
Sydfrankrig - Biscayen - Pyrenæerne
Foredragsholder: Ida Willadsen
Tag med Gislev til Frankrig fra Billund og oplev et af franskmændenes foretrukne ferieområder – det sydvestlige Frankrig med Biscayens baskerstemning og Pyrenæernes imponerende udsigter.

Søndag k. 16.00, lokale M23
USA The Great American West
Foredragsholder: Kirsten Skjold, Gislev Rejser
KUN MED Gislev – Flot og alsidig rundrejse med dansk rejseleder til bl.a. Yellowstones NP, Mount Rushmores stenansigter, cowboys og vilde bisons i Custer State Park og Laura Ingalls hus fra Det Lille Hus på Prærien.Sted
MCH Messecenter Herning
Vardevej 1
7400 Herning

Åbningstider
Fredag 09.00 - 17.00
Lørdag 09.00 - 17.00
Søndag 10.00 - 17.00

Læs mere om Ferie for alle

Tidligere rejseforedrag

Tidligere afholdte rejseforedrag

Foredragene er optaget på tidligere messer.
Obs! For at se tidligere afholdte rejseforedrag, skal du acceptere cookies.

USA The Grand Tour


USA The Best of The West


Canada Vest

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

Pakkerejsegaranti – Din tryghed

Din tryghed er noget af det vigtigste for os. Derfor er du altid omfattet af Pakkerejseloven, når du bestiller en rejse med Gislev Rejser.

Det betyder at skulle Udenrigsministeriet på afrejsetidspunktet fraråde ikke-nødvendige rejser, altså hvis rejsevejledningen er rød eller orange, så gennemføres din rejse naturligvis ikke.

Se mere her

Det siger vores gæster

"Vel tilrettelagte og planlagte ture med stor viden fra rejseleder"

"Gislev har gjort det igen. En fantastisk rejse!!"

"Flot tur god service på krydstogtet"

"Vi fik set utroligt meget og fik mange flotte naturoplevelser. Så det har indfriet mine forventninger til rejsen og mere til"

"En rejse som jeg var meget tilfreds med og som jeg mindes med glæde"

Rejseforedrag & messer

Ønsker du at få frisk rejseinspiration før din næste rejse, kan du deltage i vores spændende rejseforedrag. Vi afholder regelmæssigt rejseforedrag på matriklen i Ringe, men også andre steder i landet. Du kan deltage ganske gratis, men tilmelding er nødvendig. Vi deltager også på messer rundt om i landet i løbet af året.

Klik her og se vores aktuelle rejseforedrag og messer samt videoer af tidligere rejseforedrag.

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu