Skip to main content

Rejser til Ungarn

-
Donaus Perle
Se ledige afgange i

Velkommen til Ungarn. Og velkommen til et alsidigt rejseland med det vilde vesten, flotte katedraler, slotte og imponerende hesteshows.

På en rejse til Ungarn kommer du blandt andet til den smukke hovedstad Budapest. Kært barn har mange navne, og Budapest er blandt andet også kendt som 'Donaus Perle' eller 'Østeuropas Paris'. Den flotte hovedstad er delt i to af floden Donau, og bydelene Buda og Pest er forbundet af mange flotte broer. Et vidunderligt indblik i den ungarske kultur og historie som supplement til de skønne stunder på skibet og resten af de spændende oplevelser på rejsen til Ungarn.

Læs mere

Ungarn: 1 rejse fundet

Krydstogt på Donau
  • Slovakiet

Krydstogt på Donau

  • Flodkrydstogt på Donau med Bratislava, Budapest og Wien - Forkæl dig selv med et 10 dages krydstog...
  • Rejselængde: 10 dage
    Pris: fra 16.998,-

Ferie i Ungarns vilde vest

I Ungarn kan du også opleve Kalocsa, som er landets ”vilde vesten”. På den store, sandede slette kaldet pusztaen kan du se det spetakulære hesteshow med de flotte, ungarske heste og dygtige ryttere. Kalocsa er også kendt som "paprikaens hovedstad", derfor er det en oplevelse at besøge paprikamuseet.

På et krydstogt til Ungarn nyder du rejsen på et flydende hotel og oplever Ungarn fra flodsiden. Du kommer blandt andet til den tidligere ungarske hovedstad Esztergom med den imponerende katedral, som er en af europas største. Indenfor i den flotte katedral venter der dig en spændende historie.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu