Skip to main content

Bagom Gislev

-
Tryghed, sikkerhed, kvalitet og nysgerrighed

I mere end 75 år har vi drevet rejsebureau. Og helt i vores grundlæggers ånd, så er det fortsat tryghed, sikkerhed, kvalitet og nysgerrighed, som er vigtigst for os, når det gælder vores gæster og deres rejser.

Det er økonomisk trygt at bestille og købe en rejse hos os. Vi har den økonomiske ballast, som skal til, når tiderne kræver det. Ingen gæster mister deres indbetalte beløb hos os, hvis rejsen ikke kan gennemføres, uanset årsag.

Man siger at forventningens glæde er den største. Du kan altid se frem til og glæde dig til din kommende rejse, når du har bestilt en rejse hos os.

Vi tager hånd om det praktiske inden din rejse, og med på rejsen har du vores erfarne danske rejseledere, fra start til slut. De sikrer dig det fulde udbytte og håndterer evt. udfordringer undervejs. Kort sagt, du kan trygt og ubekymret rejse med os.

Vi mærker både stor længsel og lyst til at komme ud på de store rejser, fjernt fra Danmark. Hvis du går med en oversøisk rejse i tankerne og måske ikke kender til vores store udbud og erfaring. Gå da på opdagelse på vores hjemmeside, som altid klar med god inspiration. Eller ring til os og lad os få en snak. Vi er til at få fat på.

Velkommen til Gislevs store verden og rejsefællesskab.

Om Gislev Rejser

Hos Gislev Rejser har passion for verden og rejsefællesskabet været drivkraften i vores søgen mod nye rejsemål og rejseformer i mere end 75 år. Uanset om rejsen er med fly, bus eller skib, så er fællesskab og delte oplevelser vores fokus. Selvfølgelig med tid og plads til individuelle ønsker og behov.

Vores dygtige og erfarne rejseledere har altid været vigtige for udbyttet af rejsen - og det vil de også være i fremtiden. Derfor uddanner og udvikler vi løbende vores rejseledere, så vi også her følger med tiden. Vores specialafdeling for Event & Grupperejser tilbyder også skræddersyede rejser til firmaer og foreninger.

Gislev Rejser er ét af Danmarks største rejsebureauer. Cirka 25.000 kunder rejser med os hvert år, og mange kommer med gode input og idéer. Det er blandt andet derfor, at vi er blevet kåret til Danmarks bedste arrangør af busrejser fire gange i træk af fagbladet STAND BY.

Vores udvikling går også mod en stigende andel af rejser med fly til hele Europa samt en stor mængde oversøiske rejser til spændende og eksotiske destinationer.
Gislev Rejser har fra 1946 og frem til 2018 været en familieejet virksomhed.

Aller Leisure A/S køber Gislev Rejser A/S

Den 2. juli 2018 indgik familieejede Gislev Rejser et samarbejde med Aller Leisure A/S, hvor sidstnævnte købte 85 procent af selskabet. Gislev Rejser fortsætter som et selvstændigt brand under Aller Leisure A/S. I september 2020 købte Aller Leisure A/S de resterende 15 pocent af aktierne i selskabet.

Aller Leisure A/S ejer I forvejen rejsebureauerne Nyhavn Rejser A/S, Kulturrejser-Europa A/S, Nilles Rejser A/S, Aller Travel A/S og Stjernegaard Rejser.

Derfor er du i godt selskab med Gislev

- På vores rejser er der en rejseleder med hele vejen
- Skal du møde før kl. 07.00, får du tilskud til et hotelværelse ved flyrejse
- Vælger du en flyrejse, har du flere lufthavne at vælge imellem
- Der er gratis parkering i Sønderborg og Odense Lufthavne
- Vi har komfortable 4- og 5-stjernede busser - i sidstnævnte ekstra god plads til benene og lægstøtte
- På vores aflåste Parkering Syd i Vamdrup ved Kolding kan du parkere, imens du er på tur - gratis
- Du kan komme gratis over Storebælt i egen bil, når der ikke er opsamling på Sjælland
- Du får tilskud til offentlig transport til den relevante lufthavn eller nærmeste påstigningssted
- Rejser du sammen med minimum syv andre, får I grupperabat v. 8 personer på samme rejsebevis
- Du kan deltage i temadage og få info om udvalgte rejsemål
- Udflugter kan som regel betales med MobilePay, DKK og Euro
- Deltag i vores inspirationsdage – hold øje med vores hjemmeside
- Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening
- Modtager af Danish Travel Awards 5 gange, senest i 2022

Dengang det hele begyndte – et historisk perspektiv

Historien om Gislev Rejser startede tilbage i 1946, da 29-årge Poul Andersen købte den lokale lillebil af genboen Ernst, og startede dermed som selvstændig. Dermed blev Gislev Rejser grundlagt.

Poul Andersen startede Gislev Rejser i 1946


Poul Andersen stod selv for den daglige drift, imens hans kone Kathrine fungerede som både chauffør og bogholder - og svigermor Oline Rasmussen passede telefonen.

Et år senere købte Poul Andersen sin første bus. Den kunne rumme 14 personer, var godt brugt og fik navnet Den Grimme Ælling. Vognmandsfirmaet hed Gislev Turistfart, og kunderne var mest fra sportsklubber og foreninger i lokalområdet.

Kathrine Andersen og Poul Andersen startede Gislev Rejser i 1946


Danskere i udlandet

I 1951 gik den første tur til udlandet, da sangkoret fra Søllinge skulle til stævne i Finland. Danskerne var generelt ved at komme til hægterne efter krigens smalhals og rationeringer af alt, hvad der smagte. Nu var det tid til at komme ud og se verden og købe gode sager som chokolade, kaffe, vin, spiritus og tobak til lave priser. Gislev kunne fra 1953 tilbyde kunderne regelmæssige tre dages rejser.

Det var i første omgang den tyske storby Hamburg, som var populær hos gæsterne, hvor de slog sig løs i Zillertal på Reeperbahn i St. Pauli, deltog i kulturel byrundtur og købte vin med hjem. Rejserne var en succes, og der blev indkøbt flere busser.

I 1956 dukkede Simon Spies op med ideen om, at man også kunne flyve, når man skulle på ferie. I Gislev holdt man hjulene på jorden, men rejserne blev større og mere omfattende. Rejser til Nordkap i nord og til Tunis og Spanien i syd kom på programmet.

Gislev rejser ud i verden med bus

Generationsskiftet

I 1970 blev Gislev Rejser omdannet til et aktieselskab. Planerne for sønnen Mogens Andersen var, at han efter endt studietid og soldatertjeneste skulle indgå og læres op i branchen og familieforetagendet. Sådan kom det ikke til at gå.

Poul Andersen døde pludseligt i 1972, og her var sønnen Mogens Andersen endnu ikke færdig som soldat. I september samme år indtrådte Mogens Andersen i den daglige ledelse, hvor hans mor Kathrine blev administrerende direktør. På det tidspunkt var der ti medarbejdere i virksomheden.

Mogens Andersen blev lært op, og først i 80’erne kom generationsskiftet. Han overtog den formelle ledelse af firmaet, og Kathrine sørgede for, at de gode traditioner for kvalitet og service samt personlig kontakt til kunderne blev bevaret. Hun stod for administrationen af de mange breve, som kunderne sendte efter endt rejse. Hendes mangeårige erfaring med rejselivet og kundernes ytringer var en vigtig del af virksomhedens kvalitetspolitik, som stadig sætter sit præg på Gislev Rejser A/S den dag i dag.

Senere trådte Poul Andersen, søn af Mogens Andersen og Kirsten Søegaard, til som administrerende direktør i Gislev Rejser.

Efter godt 75 år blev 2022 året hvor Gislev Rejsers direktør ikke længere bærer efternavnet Andersen. I dag er det således Niels Ravn Eriksen, tidligere salgschef i Gislev Rejser, som er administrerende direktør i rejseselskabet.

Da Gislev gik i luften

Et af de helt store nyhedstiltag skete i 1992, da Gislev fik flyrejser på programmet. En ny æra var skabt. Turen gik til Færøerne, Island og Skotland, og nye destinationer kom løbende til. I dag har Gislev Rejser et stort antal flyrejser at tilbyde kunderne, og flyrejserne har fra 1992 og frem til nu udviklet sig til at blive en stor succes.

Paletten af rejsemål med fly spænder meget bredt fra Australien, Asien og Kina til Canada og USA – og naturligvis over hele Europa. Det er helt sikkert, at Poul Andersen i 1946 ikke engang turde drømme om at sende folk så langt ud i verden. Men verden har forandret sig – og hos Gislev Rejser A/S gør vi vores yderste for at følge med udviklingen og præge den.

Gislev Rejser har flyrejser til hele verden
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

Pakkerejsegaranti – Din tryghed

Din tryghed er noget af det vigtigste for os. Derfor er du altid omfattet af Pakkerejseloven, når du bestiller en rejse med Gislev Rejser.

Det betyder at skulle Udenrigsministeriet på afrejsetidspunktet fraråde ikke-nødvendige rejser, altså hvis rejsevejledningen er rød eller orange, så gennemføres din rejse naturligvis ikke.

Se mere her

Det siger vores gæster

"Vel tilrettelagte og planlagte ture med stor viden fra rejseleder"

"Gislev har gjort det igen. En fantastisk rejse!!"

"Flot tur god service på krydstogtet"

"Vi fik set utroligt meget og fik mange flotte naturoplevelser. Så det har indfriet mine forventninger til rejsen og mere til"

"En rejse som jeg var meget tilfreds med og som jeg mindes med glæde"

Rejseforedrag & messer

Ønsker du at få frisk rejseinspiration før din næste rejse, kan du deltage i vores spændende rejseforedrag. Vi afholder regelmæssigt rejseforedrag på matriklen i Odense, men også andre steder i landet. Du kan deltage ganske gratis, men tilmelding er nødvendig. Vi deltager også på messer rundt om i landet i løbet af året.

Klik her og se vores aktuelle rejseforedrag og messer samt videoer af tidligere rejseforedrag.

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu