Julemarked i Lübeck

Julemarked i historiske og idylliske omgivelser

Julemarked i Lübeck


Tag med os til Nordtysklands flotteste julemarked i Lübecks gamle centrum. Du bor på centralt hotel, tæt på centrum og et af Nordtysklands smukkeste julemarkeder.

 • Hyggelig stemning i Lübeck centrum
 • Nordtysklands flotteste julemarked
 • Dejligt hotel i gåafstand til midtbyen og julemarkedetMed i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 1 x morgenmad
 • 1 x middag inkl. vand og juice
 • Orienterende byrundtur
 • Gebyr til Rejsegarantifonden


Tillæg: Enkeltværelse kr. 285. Afbestillingsforsikring kr. 135.

Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.

 

Bestil rejsen

Pris fra 1.698,-

2 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Centralt beliggende hotel
 • 1 x morgenmad
 • 1 x middag inkl. vand og juice
Bestil rejsen

Om rejsen

Marcipanbyen Lübeck
Hansestaden Lübeck er kendt for sin gode marcipan og sit traditionsrige julemarked, der ligger i centrum af den gamle by omgivet af smukke bygninger, ikke mindst det gamle rådhus fra 1308. Kirketårnene - byens vartegn  står som silhuetter mod himlen. Når de store klokker slår, og orglet spiller dejlige julemelodier, kan man ikke undgå at komme i julestemning.

På julemarkedet kan du gå en tur mellem de mange boder med julepynt og kunsthåndværk. Her er lokale specialiteter, og du kan altid finde en Bratwurst eller et glas Glühwein. Oplev også Lübecks små, smalle gader og smukke facader, nyd en kop kaffe på en café eller gør et godt juleindkøb i en af byens butikker.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til julestemning
Fra Danmark gennem Schleswig-Holstein, Neumünster og Bad Segeberg til Lübeck, hvor vi ser de gamle pakhuse Salzspeicher. Her blev det hvide guld, saltet, lagret og udskibet. Nyd en spadseretur fra byporten Holstentor forbi byhusenes flotte, udsmykkede gavle og portaler. Vi ser også rådhuset i gotisk stil med den karakteristiske renaissancetrappe. I centrum ligger de store kirker bl.a. St. Marienkirche med det største mekaniske orgel i verden, St. Jacobikirche med redningsbåden fra det forliste skib Pamir samt Petrikirken med en fantastisk udsigt fra kirketårnet. Du får lejlighed til at besøge de store julemarkeder og nyde duften af honningkager, brændte mandler, Bratwurst og Glühwein. Oplev en ægte julestemning inden vi kører til vores hotel til middag og overnatning.

Dag 2: De sidste oplevelser
Vi forlader vores hotel, men tager endnu ikke afsked med Lübeck. Du får formiddagen på egen hånd i byen, hvor du kan nyde den idylliske bymidte, måske besøge en af de mange marcipanbutikker og få lidt af den sidste julestemning med. Efter et par hyggelige dage i Lübeck, kører vi retur mod Danmark.

Hotel

Holiday Inn, Lübeck.

Godt hotel, centralt beliggende i Lübeck med ca. 10 minutters gang fra centrum. Hotellet har restaurant, bar og elevator.
Fri adgang til  swimmingpool, fitnesscenter og sauna.
Alle værelser er med hårtørrer, telefon, tv, radio og gratis wi-fi.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion her

 

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
29-11-2020Bus fra Jylland og FynMere end 81.698,-Bestil rejsenMere information
13-12-2020Bus fra Jylland og FynMere end 81.698,-Bestil rejsenMere information