Skip to main content

Event & Grupperejser

-
Skræddersyede firma- og foreningsrejser

Hvem er vi?

Gislev Event & Grupperejser er Gislevs specialafdeling for skræddersyede firma- og foreningsrejser for grupper a min. 10 personer. Med Gislev Rejsers 75 års knowhow worldwide og store erfaring i at planlægge og gennemføre mangeartede event- & grupperejser, kan dit firma eller din forening trygt overlade det praktiske ansvar til os. Hvad enten det drejer sig om firmarejsen til Lissabon eller Island, rejsen med kunstforeningen til Rom eller Wien, teknisk arrangør af rejsen til USA eller noget helt andet, finder vi i samarbejde den rette destination til jeres formål, budget og ønske om udbytte.

Hvorfor Gislev Event & Grupperejser?

Lad os planlægge og skræddersy jeres næste event eller grupperejse. Med Gislev Rejser på holdet får I:

• En dygtig og erfaren sparringspartner, som lytter, rådgiver og inspirerer jer
• Vi tager os af planlægning, koordinering, tilmelding og indbetalinger, så I sparer tid og ressourcer
• I får support før, under og efter rejsen
• I får gavn af vores gode leverandøraftaler
• Vi klarer det juridiske ansvar jf. pakkerejseloven

Vi tager hånd om de mindste detaljer som bl.a.:

• Transport
• Overnatning
• Restauranter
• Mødelokaler
• Programindhold
• Tilmelding, indbetaling med mere

Skræddersyede og veltilrettelagte grupperejser - hvorfor?

En grupperejse styrker relationer og samarbejde blandt firmaets medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Et samarbejde der ofte medfører øget motivation samt inspiration mod nye projekter som kan måles på bundlinjen i virksomheden eller foreningen.

Anbefalinger fra gæster

V/ Direktionssekretær Helle Madsen

Gislev Event & Grupperejser og Energi Fyn har i en årrække haft et samarbejde omkring erhvervsrejser. De oplæg til rejser, vi modtager, er altid som aftalt hvad
angår ønsket prisniveau og indhold. Det giver en god indsigt i, hvad vi får tilbudt, ligesom der altid er flere valgmuligheder med begrundelse for forslagene. Vi har aldrig oplevet, at vi skal bede om et nyt oplæg – Gislev rammer altid skiven første gang.

Og når rammerne for vores rejse er på plads, kan vi mere eller mindre læne os tilbage. Opfølgningen både før, under og efter rejsen, er upåklagelig. Og får vi brug for reservation af mødelokaler, rundvisning med en guide, transport eller lignende, er der også hjælp at hente. Medarbejdernes viden om de forskellige destinationer er omfattende, ligesom de har kontakter til alt, hvad man kan få brug for undervejs. Og igen bliver der altid fulgt op på aftaler, reservationer mv. - vi har aldrig følt os overladt til os selv på en rejse.

Samarbejdet med Gislev er meget værdsat og kan kun anbefales til andre, såvel erhverv som privat.

Motionscykelklubben Baghjulet

Kaj K. Stougård

Motionscykelklubben Baghjulet er en snart 40 år gammel klub. Vi har 500 medlemmer og en stor del deltager med glæde på vores 1-3 årlige cykelrejser til f.eks. Italien, Frankrig, Spanien eller Tyskland.

For os har det været en stor fornøjelse at kunne bruge Gislev Event & Grupperejser til det praktiske. Vi sørger selv for det cykelmæssige indhold i vores ture, men Gislev hjælper os med at skabe rammerne. Når vi præsenterer Gislev for vores ønsker om destination, hotel, rejseform, udflugter og oplevelser, omsættes disse hurtigt til veltilrettelagte rejser. De får det hele til at ske, de er nemme at komme i kontakt med, møder os gerne og står altid til rådighed med sparring og nye idéer.

Det er et samarbejde, som både vores medlemmer og vores arrangerende tur udvalg sætter stor pris på.

Erik Nørkjær

Privat arrangør og rejseleder

Jeg har som privat arrangør af grupperejser til USA hver gang benyttet mig af Gislev Event & Grupperejser som teknisk arrangør.

En grupperejses succes afhænger for en stor del af, at man som tilrettelægger og arrangør kan koncentrere sig om rejsens indhold og deltagernes oplevelser. I den
forbindelse har jeg haft særdeles stor fornøjelse af et gnidningsfrit samarbejde med Gislev, og har altid oplevet imødekommenhed, professionalisme og godrådgivning.

Når man som rejseleder står med ansvaret for en stor flok gæster, er der en meget stor tryghed i at have
Gislevs kompetente personale i ryggen. Deres mangeårige erfaring i forbindelse med booking af fly, hoteller og alle øvrige praktiske forhold forbundet med oversøiske grupperejser, har været helt uvurderlig for min planlægning og afvikling af rejserne. Herudover har det afgørende betydning, at man som arrangør og rejseleder - uanset tidspunkt på døgnet – og selvom man står midt på Nebraskas prærie, kan søge hjælp og vejledning hos en vidende og imødekommende rejsekonsulent.

Jeg kan give mine bedste anbefalinger til Gislev Event & Grupperejser og deres erfarne, venlige og humørfyldte medarbejdere.

Roskilde Kunstforening

V/ Wedell Naumann

Roskilde Kunstforening har haft fornøjelsen af at planlægge to kunstrejser til Skt. Petersborg i samarbejde med Gislev Event & Grupperejser. I den forbindelse har vi sat stor pris på deres servicemindedhed, venlighed og effektivitet. Der er løbende blevet lyttet til vores ønsker, og vi har haft en god dialog hele vejen igennem. Vi kan på det varmeste anbefale Gislev.

Faaborg Musikforening

V/ Kirsten Styrbæk
Faaborg Musikforening har brugt Gislev Event & Grupperejser som samarbejdspartner gennem 33 år. Musikforeningen arrangerer opera- og kunstrejser med Gislev grupperejser som sparringspartner og dette altid med fuld tilfredshed.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

Pakkerejsegaranti – Din tryghed

Din tryghed er noget af det vigtigste for os. Derfor er du altid omfattet af Pakkerejseloven, når du bestiller en rejse med Gislev Rejser.

Det betyder at skulle Udenrigsministeriet på afrejsetidspunktet fraråde ikke-nødvendige rejser, altså hvis rejsevejledningen er rød eller orange, så gennemføres din rejse naturligvis ikke.

Se mere her

Det siger vores gæster

"Vel tilrettelagte og planlagte ture med stor viden fra rejseleder"

"Gislev har gjort det igen. En fantastisk rejse!!"

"Flot tur god service på krydstogtet"

"Vi fik set utroligt meget og fik mange flotte naturoplevelser. Så det har indfriet mine forventninger til rejsen og mere til"

"En rejse som jeg var meget tilfreds med og som jeg mindes med glæde"

Rejseforedrag & messer

Ønsker du at få frisk rejseinspiration før din næste rejse, kan du deltage i vores spændende rejseforedrag. Vi afholder regelmæssigt rejseforedrag på matriklen i Odense, men også andre steder i landet. Du kan deltage ganske gratis, men tilmelding er nødvendig. Vi deltager også på messer rundt om i landet i løbet af året.

Klik her og se vores aktuelle rejseforedrag og messer samt videoer af tidligere rejseforedrag.

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu