Skip to main content

Rejser i efteråret 2024

Når drømmen om en efterårsferie starter, så er der mange valgmuligheder. Måske du trænger til at rejse ud og opleve Europa eller måske du vil på rejseeventyr endnu længere væk? Det kan også være, du hellere vil nyde Danmarks dejlige byer og seværdigheder? Vil du hellere planlægge din ferie selv, så kan du også vælge at købe en flybillet til Italien.

Valget er dit, og uanset hvor du vælger at rejse hen, venter der store oplevelser for både dig, din partner, din familie eller måske trænger du til kvalitetstid med en god veninde eller ven. På en ferie i efteråret kan du opleve det meste af verden med fly, bus eller på et dejligt krydstogt på flod eller hav.

Nyd efteråret i Europa med en pakkerejse

Europa byder på mange ferieoplevelser i efteråret, uanset om du er til kultur, historie eller storbylivet. Harzen, Berlin, Dresden eller charmerende Nordtyskland er bare nogle af de muligheder du har, hvis du vil holde efterårsferie i Tyskland. I Schweiz og Østrig kan du nyde nogle af Europas smukkeste bjergpanoramaer, alpeidyl og besøge de charmerende bjerglandsbyer.

Læs mere

Efterår: 98 rejser fundet

Nordtyske Perler
 • Tyskland

Nordtyske Perler

 • Busrejse til Nordtyskland - Flot rejse til et uopdaget hjørne af Tyskland, hvor hver dag byder på...
 • Rejselængde: 5 dage
  Pris: fra 3.998,-
Flybillet til Napoli t/r
 • Italien

Flybillet til Napoli t/r

 • Planlæg selv din ferie ved Napolibugten - Med en flybillet til Napoli i Syditalien kan du selv pla...
 • Rejselængde: 8 dage
  Pris: fra 1.498,-
Bornholm - Danmarks dejligste ferieø - 6 dage
 • Danmark

Bornholm - Danmarks dejligste ferieø - 6 dage

 • Ferie på Bornholm - Klippeøen Bornholm er Danmarks dejligste ferieø og velsignet med flere solskin...
 • Rejselængde: 6 dage
  Pris: fra 5.998,-
Götakanalen og de smukke svenske søer
 • Norden
 • Stig på bussen
 • Nyhed

Götakanalen og de smukke svenske søer

 • Busrejse fra Sjælland til Sydsverige - Denne nye busrejse er for dig, der drømmer om at gå på opda...
 • Rejselængde: 4 dage
  Pris: fra 4.795,-
Gardasøen
 • Italien

Gardasøen

 • Busrejse til Gardasøen - Nyd et dejligt ferieophold ved Gardasøen med sol, spændende udflugter og...
 • Rejselængde: 9 dage
  Pris: fra 8.498,-
På eventyr i Bayerns alper
 • Tyskland
 • Nyhed

På eventyr i Bayerns alper

 • Busrejse til Bayern - Ny spændende rejse til Bayern i det sydlige Tyskland, hvor hver dag byder på...
 • Rejselængde: 7 dage
  Pris: fra 8.498,-
Østrig og Schweiz
 • Schweiz

Østrig og Schweiz

 • Rejse med oplevelser i Tyskland, Østrig og Schweiz - Tag med på denne spændende rejse med flotte u...
 • Rejselængde: 8 dage
  Pris: fra 9.798,-
Alsace og Rhinen
 • Frankrig
 • Rundrejser

Alsace og Rhinen

 • Rundrejse til Alsace og Rhinen - På denne rejse til Alsace og Rhinen får du en skøn kombination af...
 • Rejselængde: 7 dage
  Pris: fra 6.198,-

Nyd det milde klima og det klare vand i Kroatien 

På en efterårsferie i Kroatien kan du nyde det klare vand, det milde klima og nogle helt fantastiske byer fyldt med sjæl, historie og seværdigheder. Du kan tage med på vores flyrejse til Kroatiens skønne perler eller rejse med bus på en skøn ferie på den frodige halvø, Istrien. I 2024 har du også mulighed for at opleve vores nye sensommerrejse til kystbyen Crikvenica, hvor vi runder rejsen af med spændende kulturoplevelser i hovedstaden Zagreb. 

Tag på en oplevelsesrig efterårsferie i England

På en efterårsferie i England kan du nyde en traditionel Afternoon Tea, besøge de små hyggelige havne, drikke en øl på Inspector Morses ynglings pub, slentre i de snævre stræder, blive betaget af de rå klipper ved havet. England har kort sagt så meget at byde på, naturen er noget helt særligt på Dartmoorheden og du kan tage på tidsrejse i de romerske bade og nyde den særlige engelske havestil i de mange smukke haver.

Skotland og Irland er bestemt også værd at besøge i efteråret. Naturen er helt fantastisk i både Irland og Skotland. Du bliver mødt af smilende lokale, musikken flyder ud af de lokale pubber og du kan ikke undgå at blive fascineret og begejstret uanset hvilket af de to lande du vælger at rejse til.

Kunst, historie, vinruter, imponerende bjerge, markeder, middelalderbyer og slotte er bare nogle af de ting, du kan opleve på en efterårsferie i Frankrig. Her kan du både glæde dig til en storbyferie i byernes by Paris eller opleve det bedste af Sydfrankrig og Provence i én rejse.

Efterårsferie i Italien

Ønsker du en efterårsferie med lune temperaturer og mulighed for en tur i vandet? Efteråret i Italien byder på dejlige ferieoplevelser fra nord til syd. Her kan du blandt andet vælge at holde ferie på Middelhavets største ø Sicilien, nyde Toscanas vine, blive betaget af Sorrento-halvøen og er du vild med god mad, så er Apulien et skattekammer af lokale, kulinariske oplevelser.

Nyd et nordisk eventyr med dansk rejseleder

Vælger du at holde efterårsferie på Færøerne, får du den flotte, rå natur og så langt øjet rækker. Uanset hvor du kigger hen, kan du nyde synet af de græssende får, vulkanske klipper og bølgende, grønne landskaber. Den imponerende øgruppe har desuden en meget gammel historie og mange af de gamle traditioner bliver stadigvæk holdt ved lige.

Efterårsferie i Danmark

Når naturen skifter til efterårsfarver, er en ferie i Danmark noget helt særligt. Så hvorfor ikke tage på en efterårsferie til en af Danmarks mange perler af byer, seværdigheder og charmerende øer.

Er du til ø-ferie? Så lokker både Bornholm og Skagen med skønne oplevelser. På Bornholm kan du glæde dig til at opleve en stribe af landets største seværdigheder, mens du i Skagen kan sejle med på en udflugt til Læsø og se, hvordan den berømte Læsø-salt bliver lavet. Sydhavsøerne Lolland, Falster og Møn er en særlig oplevelse med de mange slotte, herregårde, klinter, charmerende fiskerlejer og smukke søer. Uanset i hvilken del af Danmark du vælger at holde efterårsferie, så vil du får en uforglemmelig ferie fyldt med oplevelser og nye input.

Tag på storbyferie i din efterårsferie

Din efterårsrejse kunne også være en storbyferie med mulighed for at opleve kultur, spændende butikker og nyde byens mange caféer og restauranter. Europa byder på mange flotte storbyer blandt andet London, Berlin, Prag, Paris og Rom.  

Ønsker du at rejse længere væk, så kan du også tage med på en rejse til byen, der aldrig sover. På en efterårsferie i New York har du virkelig mulighed for at nyde en ferie med masser af seværdigheder, kultur, enorme skyskrabere, fantastiske shopping muligheder. Uanset om det er din første ferie i New York, eller du har været der før, så kan du glæde dig til storbyferie med store oplevelser.

Efterårsferie på vandet

Forstil dig en ferie, hvor du rejser fra sted til sted imens dit hotel følger med. Når du vender tilbage efter dagens udflugt, kan du slappe af imens du nærmer dig næste dags mål.

Sådan er det at være på en krydstogtsferie, uanset om du tager med på et krydstogt på havet eller et flodkrydstogt. Om bord på skibet har du alle muligheder for at nyde ferien i baren, restauranten og på de store skibe på havkrydstogterne kan du nyde en tur i poolen.

Ship ohøj og gør dig klar til en efterårsferie til vands.

Rundrejser til fjerne rejsemål i efteråret 2024

Er du ekstra eventyrlysten, og vil du med på en ferie længere væk? Så er en rejse til Nilen, en rundrejse i Japan eller en ferie i Dubai og Abu Dhabi rejseoplevelser, du sent vil glemme. Vi sørger for at du har dansk rejseleder med fra start til slut og vi planlægger et udflugtsprogram, så du kan vælge til og fra – på den måde får du mest muligt ud af din ferie.

Vi håber, du er blevet inspireret til din efterårsferie i 2024. Mulighederne er mange, og du er altid velkommen til at ringe til os for at få gode råd og idéer til din næste rejse.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu