Skip to main content

Rejser til Montenegro

-
Dramatiske bjerge, krystalklare fjorde og gamle venetianske fæstningsbyer

Ferie i Montenegro

Rejs med til maleriske Montenegro og oplev smukke kulturperler, idylliske byer og fantastisk mad og vin. Montenegro er et lille land, der byder på utrolig mange oplevelser, korte afstande og et behageligt klima.

De mange velbevarede middelalderbyer i Montenegro byder på store oplevelser. Bag de gamle fæstningsmure i Budva kan du gå på opdagelse i en labyrint af charmerende smalle brostensstræder med fine kirker, små pladser, restauranter, hyggelige cafeer og butikker. Budva ligger på halvøen Stari Grad, og byens historie kan spores helt tilbage til år 500 før Kristi fødsel.

Den charmerende by Kotor ligger ud til Europas sydligste fjord, Kotorbugten, med det turkisblå vand. Og du kan godt glæde dig, for Kotor er noget af en perle med de fine palæer, små butikker, indbydende caféer, flotte kirker og den enorme bymur, der kravler op ad de omkringliggende bjerge.

Læs mere

Rejse til Montenegro med Kong Nicolas palads

På et plateau mellem bjergtoppe ligger den gamle kongelige hovedstad Cetinje. Her kan du besøge Kong Nicolas palads, hvor Montenegros sidste konge boede. I den hyggelige landsby Njegus i den grønne dal skal du selvfølgelig smage på byens gode lufttørrede skinke og smagfulde oste.  

Uanset hvilken by du besøger i Montenegro, vil du opleve den gode stemning og den imødekommende lokalbefolkning.

Montenegro ferie ved Adriaterhavet

Med 100 km kyst kan du med garanti finde en strand, hvor du har lyst til at nyde det krystalklare vand. Kysten byder også på hyggelige havne, stemningsfulde strandpromenader og charmerende fjorde. 

Skadarsøen er et sandt naturparadis. Og du skal selvfølgelig med ud på en flot sejltur og nyde de smukke landskaber langs søen og synet af Rumijabjergene, der spejler sig i søens vand.  

Forkæl dine smagsløg på en ferie i Montenegro

Montenegros køkken er præget af lokale råvarer og inspirationen er hentet fra både Italien og Balkan. Og da Adriaterhavet desuden byder på både frisk fisk og skaldyr, så har du alle muligheder for skønne madoplevelser. Den gode mad skal selvfølgelig nydes sammen med den gode, montenegrinske vin. 

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bus i Montenegro

  Montenegrinsk bus af god standard med aircondition. Der kan ikke forventes toilet i bussen, men der holdes passende pauser undervejs.

 • Drikkepenge i Montenegro

  Frivilligt - dog normalt til chaufør, hotel- og servicepersonale.

 • Elektricitet i Montenegro

  220 v – europæiske stik med 2 ben.

 • Shopping i Montenegro

  Vin, olivenolie, sko og lædervarer.

 • Strande i Montenegro

  Da mange strande er stenstrande, anbefaler vi, at du medbringer badesko.

 • Valuta i Montenegro

  Der anvendes Euro i Montenegro.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu