Flere nyheder

 • Opskriften på en uforglemmelig storbyferie • Læs vindertippet her

  12-03-2018

  Vi modtog rigtig mange gode storbytips, da vi afholdt en konkurrence i februar. Mange af deltagerne har lagt et kæmpe arbejde for dagen. Hver eneste tip er blevet nærstuderet og givet videre til Gislevs storbyferie-tænketank med henblik på at fortsat at udvikle vores storbyferier.

  Bentes Lauritzens tip vandt da juryen synes det var ekstra kreativt, en rigtig god idé og samtidig en rørende historie, som får smilet frem hos læseren - foruden at konfirmanden og Mormor Bente, har fået " ... en helt uforglemmelig oplevelse". Det bliver vi så glade for at høre, da det er en vores fornemmeste opgaver hos Gislev - og derfor giver vi dette tip videre.

   
  Læs hele nyhedsmailen her.

  Opskriften på en uforglemmelig storbyferie • Læs vindertippet her

 • Danmarks dejligste ferieø • Forår på Bornholm

  11-03-2018

  Forår på Bornholm, 5 dage kun kr. 3.398.
  Nyd foråret på Danmarks dejligste ferieø med charmerende byer, rundkirker, stejle klipper, lyng, klitter, sandstrande og gode sild. Der er afrejse 25/4 og 1/5 (begrænset antal pladser).

   
  Læs hele nyhedsmailen her.

  Nyd foråret på Bornholm med halvpension og flotte oplevelser.

 • Azorerne, postkortøerne midt i Atlanterhavet

  09-03-2018

  På den portugisiske øgruppe møder du naturoplevelser som ingen andre steder i verden. Fra Billund flyver du direkte til Azorernes største ø São Miguel, og her oplever du et vidunder af grøn mangfoldighed, varme kilder, spruttende gejsere og vulkankratere. Der er også mulighed for at bade i varme kilder og observere hvaler og delfiner på en bådtur i Atlanten.

  Du bor på et dejligt hotel i sydvendte og charmerende Ponta Delgada, i gåafstand til havnen og det historiske centrum. Her kan du nyde det afslappede liv på en af de små caféer i de smalle gader og stræder. Byen er et ideelt udgangspunkt for udflugter langs kysten eller til bl.a. Furnas-dalen.

   
  Læs hele nyhedsmailen her.

  Læs mere om vores nyhed til Provence.

 • Sol, vin og oplevelser i skønne Provence

  05-03-2018

  Gislevs nye rejse til Provence fører dig til Van Goghs Arles, hvor du bor 7 nætter på et dejligt hotel lige over for indgangen til den gamle by og 700 meter fra den romerske arena. Sydfrankrig byder på maleriske landskaber, spændende historie og imponerende bygningsværker, bl.a. den smukke akvædukt Pont du Gard. I tillæg kan du nyde de skønneste vine og det gode franske køkken. Du får også tid til at nyde livet på en af de mange charmerende caféer.
   

  Læs hele nyhedsmailen her.

  Læs mere om vores nyhed til Provence.

 • NYHED: Terracina ved Middelhavet

  02-03-2018

  Terracina er en Middelhavsperle og byder på en god kombination af afslapning med sol og strand, samtidig med at der er nogle rigtig spændende seværdigheder inden for rækkevidde. Terracina ligger ud til den italenske vestkyst midt mellem Napoli og Rom.

  Læs hele nyhedsmailen her.

  Læs mere om vores nyhed til Provence.