Flere nyheder

 • Fly ud - Bus hjem • Særtilbud Gardasøen • God Pinse

  21-05-2018

  God pinse
  Vi håber du nyder den forlængede weekend og ønsker dig en rigtig god pinse.

  I denne nyhedsmail præsenterer vi dig for et særtilbud til Gardasøen. Der er kun 1 afgang og det er en kombination med fly ud og bus hjem. De 5 bedste pakketip: Vi har fundet de 5 vindere i vores konkurrence om de bedste pakketips. Få inspiration og gode idéer længere nede i mailen.

  Læs hele nyhedsmailen her

  Fly ud - bus hjem. Særtilbud til Gardasøen.

 • Storbyer • Restpladser

  19-05-2018

  Oplev en storby med en erfaren Gislev rejseleder
   
  Du har måske besøgt en storby på egen hånd. Vi lover dig at det er en helt særlig oplevelse at være i selskab med en erfaren og vidende rejseleder.

  Vores storbyferier byder på et væld af oplevelser. Fælles for dem alle er, at du bor på et godt hotel og får en guidet byrundtur. Bestem selv hvor mange udflugter du vil deltage i, så du også får tid til egne oplevelser, shopping og caféhygge. Rejselederen giver dig et bykort og er klar med gode tips og idéer til de bedste oplevelser i byen. På den måde får du det optimale ud af din storbyferie. Kaare Nielsen er en af vores rejseledere i London. Læs mere om Kaare længere nede i mailen.

  Læs hele nyhedsmailen her

  Fly ud - bus hjem. Særtilbud til Gardasøen.

 • 2 nye kataloger • Gode tilbud og eventyrrejser

  16-05-2018

  2 nye kataloger på gaden  
   
  I disse dage lander 2 nye kataloger i vores kunders postkasser:
   
  Oversøiske rejser 2018-19:
  Her præsenterer vi de helt store rejseeventyr. Drømmer du f.eks. om at opleve Japan, Smilets land Thailand, Florida - eller hvad med at fejre nytår i Dubai? Der er 14 spændende nyheder.

  Stærke ferietilbud:
  Her finder du et udvalg af forskellige rejsetilbud til enhver smag og pengepung. Heriblandt 12 nyheder, bl.a. Tyrkiet og Grækenland.

   Læs hele nyhedsmailen her.

  2 nye kataloger på gaden med gode tilbud og eventyrrejser

 • Ny 5-stjernet bus • 82 gange på samme rejse

  08-05-2018

  Ny 5-stjernet bus
   
  Forleden havde vi besøg af den nye bus på vores kontor i Ringe. Det er en 5-stjernet Setra med ekstra god siddeplads, komfort, lægstøtter og glastag. Den er MEGET FLOT og vi glæder os til at vise den frem. Den er en af flere 5-stjernede busser, som vi benytter på vores rejser. På vores facebook kan du se endnu flere billeder og læse de mange kommentarer.

  I denne nyhedsmail præsenterer vi en buket af hyggelige busrejser til Tyskland, Østrig og Italien. Du kan også møde Harald, der har været 82 gange på samme rejse, til vinbyen Altenahr i Tyskland.

  Læs hele nyhedsmailen her.

  Ny 5-stjernet bus

 • Hola Espania • Sol, tapas, gode vine og shopping

  02-05-2018

  Sol, tapas, gode vine og shopping
   
  Hola Espania - vi præsenterer her 2 fantastiske storbyer i Sydeuropa: Barcelona og Madrid. Begge byder på storslåede seværdigheder, et rigt kulturliv og ikke mindst det lækre spanske køkken med tapas og skønne vine. På rejsen til Barcelona, er der f.eks. mulighed for besøg og vinsmagning hos den kendte vinproducent Freixenet.

  Læs hele nyhedsmailen her.

  Sol, tapas, gode vine og Shopping