Flere nyheder

 • Nyt stærkt samarbejde

  02-07-2018

  Nyt stærkt samarbejde styrker Gislev Rejser
  Der er udsigt til nye, spændende destinationer for nye og gamle kunder. Vi indgår et stærkt partnerskab med Aller Leisure med henblik på at udvikle Gislev Rejser med bl.a. nye spændende rejsemål. Derudover åbner partnerskabet op for mange mulige synergier med de øvrige rejsebureauer i Aller-familien, og vi ser meget frem til samarbejdet.
  ”Gislev Rejser kommer ind i et nyt fællesskab med andre rejsebureauer, hvor faglighed og passion for at rejse er helt i top”, forklarer administrerende direktør Poul Andersen om det nye partnerskab.
   

  Gislev

  De nye partnere i Gislev Rejser fra venstre mod højre Lars Ypkendanz og Morten Aaberg Sørensen fra Aller Leisure,
  samt Poul Andersen og Mogens Andersen fra Gislev Rejser (Foto: Gislev Rejser)

   

  Pressemeddelelse
  Ringe den 2. juli 2018

  Aller Leisure A/S køber Gislev Rejser A/S.
   
  Aller Leisure A/S, der i forvejen ejer rejsebureauerne Nyhavn Rejser A/S, Kulturrejser-Europa A/S, Nilles Rejser A/S, Aller Travel AS og Beach Tours A/S, har købt Gislev Rejser A/S.
   
  Gislev Rejser A/S, der har kontor i Ringe på Fyn, er ét af Danmarks førende rejsebureauer og sender hvert år mere end 50.000 kunder ud at rejse. 

  Bureauet har eksisteret siden 1946, og har udviklet sig fra at arrangere busrejser i egen bus til i dag at have mere end 160 forskellige rejser på programmet med rundrejser i hele verden, krydstogter, storbyferier, aktive ferier og koncertrejser.
   
  Katinka Aller, der er bestyrelsesformand i Aller Leisure A/S, udtaler i forbindelse med købet: ”Vi er meget begejstrede for, at kunne tilføje et så betydeligt rejsebureau til vores portefølje. Vi har en ambition om vækst, og vi vil være en betydelig spiller på det skandinaviske marked. Med købet af Gislev Rejser er vi nu et skridt nærmere vores ambition på det danske marked. Gislev Rejser er samtidig en familiedrevet virksomhed, som værdi- og holdningsmæssigt passer rigtig godt ind i vores organisation”.

  Morten Aaberg Sørensen, der er administrerende direktør i Aller Leisure A/S, har følgende kommentar til handlen: ”Gislev Rejser er et veldrevet og velrenommeret rejsebureau. Med godt købmandskab og stor forståelse for at skabe rejseprodukter, der passer til deres målgruppe, har Gislev Rejser skabt gode resultater gennem rigtigt mange år. Med opkøbet af Gislev Rejser, der primært servicerer kunder i Syddanmark, dækker Aller Leisure nu hele Danmark med lokalforankrede rejseselskaber. Jeg ser meget frem til samarbejdet med de engagerede og kompetente medarbejdere og Poul Andersen, der fortsætter som administrerende direktør i Gislev Rejser. Sammen vil vi fortsat udvikle selskabet til gavn og glæde for vores kunder”.

  ”Gennem mere end 70 år har danskere delt deres drømme om nære og fjerne rejsemål med os i tillid til, at både oplevelser og rejsefællesskab altid har været noget særligt”, fortæller administrerende direktør i Gislev Rejser A/S Poul Andersen. ”I forbindelse med den løbende udvikling af virksomheden, dukkede en god mulighed op med Aller Leisure. Her kan vi kombinere vores ønske om at investere yderligere i nye destinationer, digitalisering, marketing og branding. Samtidig kommer Gislev Rejser ind i et nyt fællesskab med andre rejsebureauer, hvor faglighed og passion for at rejse er helt i top. Jeg ser ligeledes frem til samarbejdet med Morten Aaberg Sørensen og de øvrige rejsebureauer i familien, og jeg er sikker på, at den nye konstellation vil blive betydelig på det danske rejsemarked fremadrettet”.

  Mogens Andersen, der er bestyrelsesformand i Gislev Rejser A/S, udtaler yderligere ”Vi er overbeviste om, at fundamentet, som synergien og den inspiration vi kan give hinanden, er det helt rigtige. Forhandlingsforløbet har bygget på en gensidig forståelse og respekt, som borger for et godt og stærkt samarbejde i fremtiden. Det glæder vi os til”.

  Gislev Rejser A/S fortsætter som et selvstændigt selskab og brand under Aller Leisure A/S, som har købt 85 procent af aktierne i selskabet. 

  Handlen bliver behandlet af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, og forventes godkendt i løbet af sommeren.

  For yderligere information kontakt venligst:

  Poul Andersen, adm. direktør Gislev Rejser, mobil 40 37 04 17
  Morten Aaberg, adm. direktør Aller Leisure A/S, mobil 26 25 43 93

  Fakta om Aller Leisure A/S
  Aller Leisure A/S er et datterselskab til Aller Holding A/S.
  I Aller Leisure A/S ejes og administreres Allers rejsevirksomheder, der omfatter rejsebureauerne Nyhavn Rejser A/S, Kulturrejser-Europa A/S, Nilles Rejser A/S, Aller Travel AS samt Beach Tours A/S.
  Aller Leisure beskæftiger ca. 130 medarbejdere foruden de mange rejseledere, der er tilknyttet Kulturrejser-Europa A/S, Nilles Rejser A/S, Aller Travel AS.


  Fakta om Gislev Rejser A/S
  Gislev Rejser er et dansk rejsebureau, som med base på Midtfyn har eksisteret siden 1946. Gislev Rejser sender hvert år flere end 50.000 rejsende afsted med bus og fly til destinationer i hele verden. 
  Gislev Rejser beskæftiger ca. 40 medarbejdere samt flere end 100 rejseledere. 
  Gislev Rejser arbejder ud fra at enhver rejse begynder med en drøm, hvor det er Gislev Rejsers passion at få den til at gå i opfyldelse.
  Gislev Rejser – del drømmen


   

 • Nu endnu mere inkluderet • En buket af rejsetilbud

  26-06-2018

  Toscanas Hjerte særtilbud 
  Nu ekstra udflugter: Besøg på vinslot i Chianti, Pisa og Toscansk Aften

   
  Bølgende landskaber, maleriske byer, italiensk charme, masser af kultur og wellness - oplev det hele i Toscana på lækkert 4-stjernet hotel
   
  Regionen har så meget at byde på og et væld af seværdigheder. Du bor på hotel Columbia, som er et 4-stjernet wellness hotel, der er familieejet og ligger centralt i den dejlige kurby Montecatini Terme. NB! Hotellets restaurant ligger på toppen af bygningen, på 5. sal, hvorfra der er en skøn udsigt over byen og landskabet.

  På denne rejse får du et grundigt indblik i Toscanas kulturelle perler, da de 5 udflugter bringer dig til Firenze, Siena, Lucca, Pisa og besøg på et vinslot i Chianti. Der er en vidende dansk rejseleder med, som sørger for at du får hele historien og al den vigtige information om de seværdigheder du ser.


  Så meget er inkluderet:
  • 7 nætter på 4-stjernet wellnesshotel i dejlig kurby
  • 7 x morgenmad
  • 7 x middag med vin og vand
  • 1½ times wellness-spabade
  • Enkeltværelser uden tillæg
  • 5 udflugter: Firenze ◦ Pisa og Toscansk Aften ◦ Lucca med vinsmagning ◦ Siena ◦ Vinslot i Chinati
  • Dansk rejseleder
  • Hotelskat

  Fly fra Odense og Aalborg:
  30/7, 13/8, 27/8, 24/9, 1/10, 8/10.

  Læs hele nyhedsmailen her.

  Nu endnu mere inkluderet - En buket af rejsetilbud

 • Flybilletter NU fra kun kr. 1.498

  22-06-2018

  1. Til dig der vil rejse på egen hånd:
  Vi kalder det Gislev Connect, andre kalder det også Flight Only. Flyv til Italien t/r fra både Odense, København, Sønderborg eller Aalborg. NB! Begrænset antal.  8 dage, fra KUN 1.498.

  2. Til dig der vil have hotel og morgenmad med i pakken:

  Sorrento Fly & Hotel:
  Bo på Sorrento-halvøen, på f.eks. Hotel Oriente med udsigt over Vesuv og Napolibugten. Inklusiv, flybilletter, hotel og 7 x morgenmad. 8 dage fra kun kr. 4.998.

  Toscana Fly & Hotel:
  Vælg mellem 2 forskellige hoteller i kurbyen Montecatini Terme. Inklusiv, flybilletter, hotel og 7 x morgenmad. 8 dage fra kun kr. 4.298.

  Læs hele nyhedsmailen her.

  Flybilletter NU fra kun kr. 1.498

 • Caribiske drømme • Invitation til Caribisk Rejseaften

  19-06-2018

  Hvide sandstrande, azurblåt hav, palmer, solskin, caribiske rytmer ...

  På torsdag er det sommersolhverv og dagene bliver igen kortere. Efterår og vinter er skønt og tropisk … i Caribien. Dit næste store rejseeventyr, er tættere på end du tror.

  Oplev Cuba, Guadeloupe, De Vestindiske øer, Costa Rica ... eller du kan kombinere solrige Florida med et caribisk krydstogt til Mexico og Belize.

  Tag med Gislev Rejser på et Caribisk eventyr med unikke eksotiske oplevelser i et skønt klima – og som altid med en erfaren dansk rejseleder.

  Sæt X i kalenderen torsdag den 23. august
  Vi holder Caribisk Rejseaften i Ringe, kom og få inspiration, hør foredrag og stil spørgsmål til vores eksperter i Caribien og rejselederne. Der er også romsmagning denne aften.

  Læs hele nyhedsmailen her.

  Caribiske drømme - Invitation til Caribisk rejseaften

 • Enestående bygningsværker • Spanien i fokus

  12-06-2018

  Enestående bygningsværker
   
  Mange af os rejser for at se og opleve store seværdigheder og bygningsværker. I Spanien ligger flere helt fantastiske eksempler på enestående arkitektur og håndværk. Et eksempel er bygningensværket på billedet her, Plaza de España ( Den Spanske Plads), i Sevilla.

  22 dage på Costa del sol, giver god mulighed for at fordybe sig i de mange seværdige steder. Bemærk prisen: 22 dage fra kun 9.998.

  Læs hele nyhedsmailen her.

  Enestående bygningsværker - Spanien i fokus