Skip to main content

Rejser til Portugal

-
Portvin, historie og kultur
Se ledige afgange i

Tag med på ferie til Portugal

Velkommen til portvinens hjemland, hvor du med garanti får en ferie med flotte oplevelser. I landet på Den Iberiske Halvø finder du et spændende landskab, som skifter mellem høje bjerge, dybe dale med pinjelunde, olivenlunde, blomstrende enge og skove.

I det nordlige Portugal i Dourodalen snor Dourofloden sig gennem landskabet. For en vinelsker er det et must at opleve vinmarkerne samt de frodige landskaber, og selvfølgelig skal du også besøge de lokale vingårde. I portvinens hovedstad Porto kan du opleve en sand perle af en by med charme, atmosfære og en god blanding af nyt og gammelt. Du har også mulighed for at besøge en af de lokale portvinsproducenter, høre om portvinens rejse fra mark til vinkælder og smage på de rubinrøde dråber.

Læs mere

Portugal: 2 rejser fundet

Portugals højdepunkter
 • Portugal
 • Rundrejser

Portugals højdepunkter

 • Rundrejse i Portugal - Flot og alsidig rundrejse fra det grønne nord ved Porto og floden Douro til...
 • Rejselængde: 8 dage
  Pris: fra 10.498,-
Alentejo – Portugals skatkammer
 • Portugal
 • Nyhed
 • Rundrejser

Alentejo – Portugals skatkammer

 • Flyrejse til Portugal - Ny, spændende rundrejse til et uopdaget hjørne af det sydlige Portugal. Vi...
 • Rejselængde: 8 dage
  Pris: fra 11.498,-

Rejser til Portugal

Uanset hvor du kommer hen på din rundrejse i Portugal, er der masser af spændende kulturelle oplevelser og historiske mindesmærker.

Det er ikke uden grund at byen Guimarães er på UNESCOs Verdensarvsliste. Byen er utrolig velholdt, og de små gader er fyldt med historiske monumenter og kirker. Du har også mulighed for at besøge det gamle slot Castel de São Miguel fra år 900.

Lissabon er en af Europas smukkeste hovedstæder, og den er fyldt med kontraster med de elegante boulevarder, sporvogne, pastelfarvede bygninger, brostensbelagte gader, moderne butikker, restauranter og caféer. 

Ferie i cascais

Kun 30 km fra Lissabon kan du gå på opdagelse i kystbyen Cascais. Engang var Cascais blot et lille fiskerleje, men de smukke omgivelser og kysten tiltrak kunstnere, forfattere og endda kongelige. I dag bliver området kald for den portugisiske riviera, og er et populært feriemål. Du kan glæde dig til at nyde stemningen i denne mondæne kystby og gå på opdagelse i en labyrint af små gader, hvor de mange butikker, barer og restauranter frister.

Oplev de kravlende pilgrimme i valfartsbyen Fátima

Det er en helt særlig oplevelse at besøge den 150.000 kvadratmeter store kirkeplads i valfartsbyen Fátima. Pilgrimme fra hele Portugal og resten af Europa samles på pladsen, falder og knæ og fortsætter kravlende det sidste stykke til åbenbaringskapellet, Capelinha das Aparições, ad den anlagte glatte marmorbelagte sti.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Drikkepenge i Portugal

  Normalt til chauffører, service- og restaurationspersonale.

 • Elektricitet i Portugal

  220 v. Adapter ikke nødvendig.

 • Tidsforskel i Portugal

  1 time. Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 11.00 i Portugal.

 • Valuta i Portugal

  Euro. €1 = ca. kr. 7,50.

 • Vil du vide mere om Portugal?

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu