Skip to main content

Familien Isaksen på krydstogt

-
Tre generationer på rejse med Royal Caribbean

Danmarks (måske) korteste serie

Vores nye krydstogtserie er her. Den hedder Familien Isaksen på krydstogt og er Danmarks (måske) korteste serie. Serien viser nogle af familiens oplevelser ombord i kombination med en sjov historie. Se alle seks afsnit nedenfor.

Afsnit 1 - Rejsefeber

Mie og Jonas overrasker familien - men ingen ved, at Mie har sine helt egne planer for rejsen.

Afsnit 2 - Bliv sammen

Den store dag er kommet, men alle voksne har travlt med deres eget – og det får ’katastrofale’ følger.

Afsnit 3 - Løb for livet

Jonas får stillet sin appetit, men ender på glatis og i kapløb med tiden.

Afsnit 4 - Dobbeltliv

Maja slapper af, mens Torben ser sit snit til at udleve sit eget eventyr.

Afsnit 5 - Børnene går solo

Mens kaos rammer Mie, har Pilou og Filippa en fest ombord.

Afsnit 6 - En smuk katastrofe

De voksne får et kæmpe chok, når sandheden går op for dem.

Danmarks (måske) korteste serie - trailer

traileren og få et indblik i, hvad der venter familien Isaksen på Krydstogt

Maja og Torben Isaksen har været på generationsrejse med datteren Maja, hendes kæreste Jonas og deres to børn Filippa og Pilou. Ombord på skibet Symphony of the Seas fra Royal Caribbean sejlede de afsted på krydstogt i Middelhavet.

Familien har rejst sammen flere gange før, men fælles for dem alle er, at denne rejse var deres første krydstogt. Og hvilken rejse det blev. Ombord på skibet findes et hav af aktiviteter for store og små, og rejsen bød derfor på masser af oplevelser sammen - og hver for sig.

Du kan også læse Majas rejseberetning fra turen her.

Derfor er krydstogt noget helt særligt

Et krydstogt med Gislev Rejser giver dig en unik mulighed for at kombinere store kulturelle oplevelser til lands med afslapning til vands. Det er et flydende hotel, hvor du pakker ud én gang og sejler afsted mod spændende byer og seværdigheder.

Vi tilbyder et udvalg af meget forskellige krydstogter, hvad enten du er til caribiske himmelstrøg og lune temperaturer, Det Græske Ø-hav med krystalklart vand, eller forestil dig at du sejler ind i bunden af en fjord i Alaska og fra skibets dæk betragter du en isblå gletsjer, der når helt ned til vandet.

Ombord på Royal Caribbean skibe finder du et væld af muligheder indenfor restauranter, underholdning, aktiviteter, som gør, at dagene til søs aldrig er kedelige - og trænger du til en pause fra det hele, kan du nyde roen i de særlige områder kun for voksne.

På krydstogtet er du altid i følgeskab med dansk rejseleder.

10 hurtige spørgsmål og svar til dig, der aldrig har været på krydstogt

1. Keder man sig ikke bare?
Du sejler som oftest om natten og vågner frisk op til nye oplevelser. På de sejldage, der måtte være, er der er noget at lave for alle ombord. Slap af ved poolen, nyd den gode mad og glæd dig til de flotte shows.

2. Er det for dyrt?
Priserne varierer naturligvis efter destination, sæson og kahytstype, men faktisk koster et krydstogt ikke mere end en almindelig All Inclusive-ferie.

3. Er der plads nok i kahytterne?
Standarden på kahytterne er høj og du bor rigtigt godt på krydstogtskibene. Her er god plads til dine ejendele, og du har altid dit eget badeværelse i kahytten.

4. Skal du stå i kø til buffeten til alle måltider?
Der er måske nok mange mennesker ombord, men der er også et meget stort udvalg af indbydende spisesteder. I hovedrestauranten bestilles maden fra a la carte-menu og er der reserveret et fast bord – her står du aldrig i kø.

5. Bliver jeg træt af maden?
Du kan vælge mellem flere restauranter og maden er ikke spor ensformig. Der er med andre ord rig mulighed for at variere måltiderne og smagsindtrykkene. Derudover er maden af så høj kvalitet, at din største udfordring nok bliver, at du ikke kan nå at smage det hele.

6. Er et krydstogt for solo-rejsende?
Alle vores krydstogter er en del af en grupperejse og dermed et godt rejsefællesskab. Generelt er krydstogtsrejsende et åbensindet folkefærd, og er du selv imødekommende, skulle det være underligt, om du ikke hurtigt etablerer nye bekendtskaber.

7. Er et krydstogt ikke kun for ældre mennesker?
Svaret er kort: Nej. Derimod er et krydstogt perfekt til alle aldersgrupper samt generationsrejsende, da skibene tilbyder en bred vifte af aktiviteter og faciliteter for alle aldersgrupper.

8. Rimer krydstogt på lav kvalitet?
Absolut ikke. Faktisk er alle sejl sat for at give dig en skøn ferie i flotte omgivelser. Skibene er indbydende, maden velsmagende, og personalet sørger for god service hele vejen rundt.

9. Er der noget at lave for børn?
Mange af skibene har dedikerede børne-zoner. Her kan børnene hygge sig i vandlandet, på legepladsen, i spilarkaden eller se børnefilm. Dette betyder at børnene ikke ses så meget uden for børne-zonerne, det giver masser af plads til voksen-tid f.eks. i de dertil indrettede Adult Only zoner.

10. Er det for mageligt?
Der er masser af mulighed for at slappe af ombord, men hver gang skibet lægger til, kan du vælge at tage på eventyr og få helt unikke oplevelser med hjem i kufferten.

Flere billeder fra Familien Isaksens krydstogt. Tak til fotograf Jacob Hoffmann for billeder af familien Isaksen på krydstogt.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

Pakkerejsegaranti – Din tryghed

Din tryghed er noget af det vigtigste for os. Derfor er du altid omfattet af Pakkerejseloven, når du bestiller en rejse med Gislev Rejser.

Det betyder at skulle Udenrigsministeriet på afrejsetidspunktet fraråde ikke-nødvendige rejser, altså hvis rejsevejledningen er rød eller orange, så gennemføres din rejse naturligvis ikke.

Se mere her

Det siger vores gæster

"Vel tilrettelagte og planlagte ture med stor viden fra rejseleder"

"Gislev har gjort det igen. En fantastisk rejse!!"

"Flot tur god service på krydstogtet"

"Vi fik set utroligt meget og fik mange flotte naturoplevelser. Så det har indfriet mine forventninger til rejsen og mere til"

"En rejse som jeg var meget tilfreds med og som jeg mindes med glæde"

Rejseforedrag & messer

Ønsker du at få frisk rejseinspiration før din næste rejse, kan du deltage i vores spændende rejseforedrag. Vi afholder regelmæssigt rejseforedrag på matriklen i Odense, men også andre steder i landet. Du kan deltage ganske gratis, men tilmelding er nødvendig. Vi deltager også på messer rundt om i landet i løbet af året.

Klik her og se vores aktuelle rejseforedrag og messer samt videoer af tidligere rejseforedrag.

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu