Bornholm - Danmarks dejligste ferieø - 6 dage

Du oplever det bedste af Bornholm - Vi har mere end 40 års erfaring

Hammershus Bornholm


Glæd dig til en dejlig ferie på skønne Bornholm, som er beriget med en fantastisk natur, hyggelige byer og hjemmelavede ø-specialiteter. Du oplever alle de bornholmske seværdigheder og vores lokalkendte chauffør og hyggelige hotel glæder sig til at byde dig velkommen.

 • Gislev har langt over 40 års erfaring med rejser til Bornholm
 • Godt og varieret udflugtsprogram med det bedste af solskinsøen
 • Skønt hotel tæt på stranden, gode faciliteter og en øl eller et glas vin til middagen

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 5 x morgenbuffet
 • 5 x 3 retters middag eller buffet (afhængig af ugedag)
 • 1 øl, vand eller vin til middagen samt aftenkaffe
 • 4 x kaffe/te om eftermiddagen
 • Alle udflugter på nær færgebillet til Christiansø
 • Færge og broafgifter
 • Moms og gebyr til Rejsegarantifonden


Entréer er ekskl. med mindre andet er nævnt. Ekskl. sejltur til Christiansø, kr. ca. 260 t/r.

Rabat: 3. voksne person i 3-sengsværelse kr. 350. Børnerabat for barn u/12 år i værelse med 2 betalende voksne kr. 800.

Tillæg: Enkeltværelse kr.1.198. Afbestillingsforsikring kr. 255.

Interesseret i rejsen?
Ring til os

Om rejsen

Alt det bedste af skønne Bornholm

Klippeøen Bornholm er Danmarks dejligste ferieø og velsignet med flere solskinstimer end resten af landet, så der er ikke noget at sige til, at mange vender tilbage år efter år. Vores hotel Balka Strand sørger for god mad, dejlige omgivelser og hyggelig bornholmsk stemning tæt ved vandet. Hertil kommer flotte landskaber, en masse seværdigheder og ikke mindst lækre delikatesser. Øen har deres egne specialiteter, så måske skal du nyde en sol over Gudhjem eller en god øl fra Svaneke Bryggeri.

Med Gislev oplever du alle de kendte seværdigheder som Hammershus, hyggelige Gudhjem, Dueodde med det fine kvartssand, Ekkodalen, mulighed for at se Christiansø og meget mere. Bornholm er en dansk favorit, og Gislev har mere end 40 års erfaring med rejser til den dejlige solskinsø. Glæd dig til at nyde nogle skønne dage på solskinøen.
 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Med bus og Bornholmerfærgen til Rønne

Fra Danmark til Ystad i Sverige og vi er allerede godt på vej. Herfra tager vi færgen til Rønne og ankommer på vores hotel Balka Strand, hvor aftensmaden står klar med et glas vin/øl.

Hotel Balka Strand Hotel Balka Strand

Dag 2 - 5: Varieret udflugtsprogram

Klippelandskab, smuk natur og Hammershus.
Vi tager på en dejlig ø-rundtur til nogle af Bornholms største seværdigheder. Vi kører over øen til Vang og Hammershus, Nordeuropas største borgruin, som ligger på en 74 meter høj klippeknude. Fra Hammer Havn er der, i stille vejr, mulighed for at sejle ud og se de flotte klippeformationer Løvehovederne og Den Våde Ovn, som er en ca. 70 meter dyb hule i klippen. Herfra kører vi den smukke tur langs kysten og retur til vores hotel til middag. Inkluderet.

Maleriske Christiansø
Vi kører til Gudhjem, hvor du har mulighed for at sejle med til Christiansø, som er en del af ø-gruppen Ertholmene. Christiansø har fantastisk natur, kun omkring 80 indbyggere, og alt på øen er fredet. Øen er en velbevaret kulturarv og har desuden spillet en vigtig rolle i at forsvare Danmark tilbage i 1600-tallet, hvor svenskerne var vores arvefjende, samt i 1800-tallet under Englandskrigene. Der bliver god tid til at opleve, hvordan livet leves midt i Østersøen. Inkluderet. Sejltur til og fra Christiansø er ikke inkluderet. Pris for sejltur ca. kr. 260. Turen gennemføres kun i godt vejr og køres kun på 6-dages ture.

 

Bjergbyen og Bornholms største borgruin
Vi besøger Østerlars Rundkirke, som er den mest kendte af Bornholms 4 rundkirker og én af Bornholms største seværdigheder med ca. 120.000 besøgende om året. Den menes at være bygget helt tilbage i år 1150 og er Bornholms største og flotteste rundkirke. Herfra kører vi til Gudhjem, Danmarks eneste bjergby, hvor vi har tid til at nyde den hygelige stemning i Guds hjem, inden vi kører videre mod Helligdomsklipperne nord for Gudhjem. De forrevne klipper med dybe grotter og stejle granitsøjler ligger i dag ca. 20 meter over havet og er et flot syn. Inkluderet.

Ekkodalen, Svaneke og Dueodde
Efter morgenmaden kører vi til Danmarks femtestørste skov Almindingen og Ekkodalen, som er Bornholms største sprækkedal på ialt 12 km og som løber tværs gennem landet til Saltuna på Bornholms østkyst. Her findes også, på de stejle klipper, en næsten 200 år gammel fredet skov. Herfra til øens østligste by Svaneke med de fint bevarede bindingsværkshuse og det hyggelige torv. Her kan du f.eks. nyde en røget sild fra Svaneke Røgeri til frokost eller en god øl fra Svaneke Bryggeri. Vi kører til Bornholms sydspids til besøg ved Dueodde med det fine kvartssand, som er så fint, at det har været brugt i timeglas. Inkluderet.

Svaneke Røgeri Bornholm 

Dag 6: Hjemrejse

Efter morgenmaden kører vi til Rønne, herfra med færgen til Sydsverige og med bus hjem mod Danmark efter nogle herlige dage på Bornholm.

Rønne Bornholm Rønne Bornholm

Hotel

Velkommen på Hotel Balka Strand i Neksø

Godt familiedrevet hotel beliggende kun 150 meter fra dejlige Balka Strand. Det moderne hotel har reception, restaurant, bar og en dejlig opholdshave. Alle værelser har egen terrasse med havemøbler, åben garderobe, bad og toilet, hårtørrer, strygejern, strygebræt, små svaleskabe, tv og telefon. Værelserne er placeret i forskellige bygninger. Hotel Balka Strand byder også på solcelle-opvarmet swimmingpool (åben maj-september), sauna, petanque, skak, minigolf, cykeludlejning og gratis wi-fi.

Måltidernes serveres som 3-retters menu (der kan være enkelte dage med buffet). Til middagen er et glas vin eller øl inkluderet i prisen.

Hotel Balka Strand
Boulevarden 9A,
3730 Nexø
www.hotelbalkastrand.dk

Gæsterne siger

Busrejse til Bornholm - Gæsterne siger

"Det var vores første busrejse og vi er meget tilfredse - vi kommer helt sikkert igen"

"Vi har simpelthen set så meget på Bornholm - tak for en dejlig rejseoplevelse"

Værd at vide

Bemærk
Ved grænseovergangen til Sverige skal der medbringes gyldigt billedelegitimation. 

Entréer
Er ikke inkluderet med mindre det er anført i teksten. Der køres udflugter hver dag - så der er masser af oplevelser.

Sejltur Hammer Havn
Ca. kr. 75. (afhængig af vejret).  

Østerlars Rundkirke
Entré: Kr. 20.

Sejltur til Christiansø
Ca. Kr. 260.

Leje af cykel
Pr. dag kr. 85. 2 timer kr. 60.

Internet
Gratis wi-fi i hovedbygningen.

Swimmingpool
Åben kl. 7-21 i maj-september.

Christiansø
Der sejles ikke til Christiansø på ture af 5 dages varighed.

 

Kort

Bornholm kort

Afrejse

Mange byer at vælge imellem

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i næsten hele landet og du kan vælge imellem mange byer. Ved nogle afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Mange gæster vælger dog at stå på ved vores indhegnede parkeringsområde ved Kolding, Vamdrup.

Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

Nem og gratis parkering

Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding. Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse

Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej

E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.