Skip to main content

Busrejser til Tyskland

-
Meget mere end et transitland
Se ledige afgange i

Vores naboland mod syd, Tyskland, er rigt på fantastiske ferieoplevelser. Floder, vinmarker, bjerge og skovsøer blander sig i en smeltedigel af smuk natur med de altid idylliske og vågne byer som levende knudepunkter i de skønne omgivelser. Dette og meget mere kan du glæde dig til at opleve på en busrejse med Gislev, hvor du som altid rejser i selskab med en dansk rejseleder.

Busrejser til Tyskland

Når du rejser med bus til Tyskland med Gislev, er du sikret en skøn og behagelig rejse i vores gode busser samt ophold på veludvalgte hoteller. Vi har en bred vifte af busture til Tyskland at vælge imellem, så der er noget til enhver smag. Oplev eksempelvis hovedstaden Berlin på en 5-dages storbyferie, tag på solorejse i det skønne Nordtyskland eller oplev det smukke Harzen. Se vores mange Tyskland-rejser her på siden.

Læs mere

Sauerland for solorejsende
 • Tyskland
 • Solorejser
 • Nyhed

Sauerland for solorejsende

 • Busrejse for solorejsende til Sauerland - På denne nye solorejse er du sikret et herligt ophold m...
 • Rejselængde: 5 dage
  Pris: fra 4.998,-
På eventyr i Bayerns alper
 • Tyskland
 • Nyhed

På eventyr i Bayerns alper

 • Busrejse til Bayern - Ny spændende rejse til Bayern i det sydlige Tyskland, hvor hver dag byder på...
 • Rejselængde: 7 dage
  Pris: fra 8.498,-
Nordtyske Perler
 • Tyskland

Nordtyske Perler

 • Busrejse til Nordtyskland - Flot rejse til et uopdaget hjørne af Tyskland, hvor hver dag byder på...
 • Rejselængde: 5 dage
  Pris: fra 3.998,-
Glade dage ved Rhinen
 • Tyskland

Glade dage ved Rhinen

 • Busrejse til den skønne Rhinflod - Spændende rejse til den smukkeste del af Rhindalen, hvor de cha...
 • Rejselængde: 5 dage
  Pris: fra 4.698,-
Berlin 5 dage
 • Tyskland
 • Storbyferie

Berlin 5 dage

 • Busrejse til Berlin - Velkommen til Berlin - en af Europas mest populære hovedstæder. Få land...
 • Rejselængde: 5 dage
  Pris: fra 3.898,-
Tysklands grønne hjerte
 • Tyskland

Tysklands grønne hjerte

 • Busferie til Tysklands smukke natur - Tag med på en dejlig rejse til et naturskønt område med smuk...
 • Rejselængde: 5 dage
  Pris: fra 3.798,-
Harzen - 5 dage
 • Tyskland

Harzen - 5 dage

 • Busrejse til Harzen - Tag med til en af Tysklands mest populære feriedestinationer, hvor de hyggel...
 • Rejselængde: 5 dage
  Pris: fra 4.498,-
Dresden - 6 dage
 • Tyskland
 • Storbyferie

Dresden - 6 dage

 • Busrejse til Dresden - Velkommen til Dresden - Tysklands Firenze, der er optaget på UNESCOs Verden...
 • Rejselængde: 6 dage
  Pris: fra 4.698,-

Bustur til Tyskland med stemning og historie

På vores busrejse til Nordtysklands perler bliver du budt velkommen af Brødrene Grimms Die Bremer Stadtmusikanten i Bremens gamle centrum. Her kan du nyde en god frokost, gå en tur i de gamle gader med det smukke rådhus og de mange butikker eller eventuelt nyde stemningen langs Weserpromenaden. Undervejs besøger vi også hollænderbyen Papenburg, hvor vi beundrer ingeniørkunsten på Werft Meyer, hvor de bygger nogle af verdens mest luksuriøse krydstogtsskibe.

Busrejse til Harzen 

Store granskove, smukke søer, bjerge der rejser sig kraftfuldt og dramatisk i landskabet, over 1.300 bindingsværkshuse og en 440 meter lang hængebro. Det er blot noget af det, du har i vente, når du holder ferie i Harzen

De tusindvis af bindingsværkshuse er det især den hyggelige, UNESCO-beskyttede by Quedlinburg, der kan tage æren for. Bindingsværksidyllen huserer dog også i stor stil i flere af Harzens andre charmerende byer, herunder i historiske Wernigerode for foden af Harzens største bjerg Brocken – på dansk ”Bloksbjerg”. Her bydes du velkommen i en charmerende bymidte med et flot rådhus, farverige bindingsværkshuse og en udsigt fra byens gader til Wernigerode Slot, der troner højt over byen. Måske kender du historien om, hvordan heksene blandt andet samles på Bloksbjerg Sankthansaften? På denne tur til Tyskland har du også mulighed for at køre med damptog et stykke op ad bjerget og nyde udsigten fra Drei Annen Hohe. 

Kejserbyen Goslar nord for Wernigerode byder også på mange historiske bygninger, og hver dag ved middagstid kan du overvære det fine klokke- og figurspil på det hyggelige torv. Dette er samtidig et oplagt sted til cafébesøg og en god kop kaffe.

Busture til Tysklands floder

På vores busture til Tyskland er du sikret en behagelig rejseform, og på nogle af dem får du også lejlighed til at opleve noget af landets smukkeste natur fra vandsiden. Vores naboland mod syd er kendt for sine mange floder og bifloder, som snor sig gennem de smukke landskaber. Både Mosel og Rhinen byder på gode oplevelser, og der venter et helt særligt indblik i flodernes betydning for landet, når du oplever dem som de vigtige trafikårer, de er. Her kan du nyde synet af de store fragtpramme, udflugtsskibe og flodkrydstogtsskibe, mens de lokales motorbåde tøffer gennem de tyske vandveje.

På en ferie ved Mosel eller Rhinen er der mange muligheder for både at opleve floderne fra land og tage med på flotte sejlture, imens du nyder udsigten til de mange borge, vinmarker og hyggelige vinbyer. Glæd dig til en skøn rejse ombord med god tid til afslapning på et af Gislevs flodkrydstogter, hvor du bor på et krydstogtskib med fordelen ved ikke at skulle skifte hotel undervejs. 

Vinrejser til Mosel

Bernkastel-Kues er en af de smukkeste byer ved Mosel-floden og er en oplagt destination for dig, der ønsker at booke en ferie med god mad og lokale vine. De lokales motto er, at vin er den bedste medicin – så det må vi selvfølgelig hellere prøve af, så på vores skønne rejse til Mosel tager rejselederen dig med til vinsmagning hos de lokale vinbønder.

Historiske oplevelser ved Mosel

Mosel snor sig forbi flere af Tysklands historiske byer, og på denne bustur til Tyskland kan du glæde dig til et spændende indblik i gammel tysk kultur. I Tysklands ældste by, Trier, som blev grundlagt allerede i år 16 f.Kr. som hovedstad for det vestromerske rige, kan du tage med på en rejse tilbage i tiden ved byporten Porta Nigra, kejserbadet og markedspladsen. I Cochem er byens gader som en labyrint, og der er en helt særlig stemning her, hvor den mægtige middelalderborg Reichsburg våger over os fra toppen af en bakke.

Ferie i Rüdesheim 

Deutsches Eck, eller Det Tyske Hjørne ved Koblenz, er stedet, hvor Mosel møder Rhinen. Her kan du nyde udsigten til naturen med de romantiske slotte, borge, gamle ruiner og frodige vinmarker, inden vi besøger den verdensberømte vinby Rüdesheim. I byens festlige gade, den 144 meter lange og to meter brede Drosselgasse, kan du møde de lokale, når musikken spiller op til en svingom. Men der findes også mere rolige restauranter og caféer, hvor du kan nyde en god frokost eller den berømte Rüdesheimer Kaffee. Det er også en helt særlig oplevelse at besøge Sigfrieds Mekaniske Musikkabinet med den store samling af mekaniske musikinstrumenter. 

Busrejser til Rhinen 

Området ved Rhinen er bl.a. kendt for sagnet om nymfen Lorelei med det lange gyldne hår, hvis sang og skønhed lokkede søfolkene i dybet ved den 120 meter høje Lorelei-klippe på flodens smalleste sted. 

Ud over at opleve denne mytiske klippe besøger vi på en rejse til Rhinen også den 38 meter høje Niederwalddenkmal med moder Germania, der markerer et forenet tysk kejserrige efter den fransk-preussiske krig. Germania har den kejserlige krone i den ene hånd og et sværd i den anden. Fra monumentet har du en storslået panoramaudsigt over Rhinen og vinmarkerne. 

Storbyferie i Berlin

Berlin siges at være en af Europas mest levende storbyer, og her har du mange gode oplevelser i vente. Det moderne mødes med det gamle i den tyske hovedstad, der rummer en ufattelig mængde historie og kultur. Du bliver aldrig færdig med Berlin, uanset om det er første eller femte gang, du besøger byen.

Når du holder ferie i Berlin, skal du selvfølgelig se Brandenburger Tor, Unter den Linden, Reichtag, Alexanderplatz med tv-tårnet, Potsdamer Platz og sejle en tur på floden Spree. På Museumsinsel kan du besøge spændende museer i topklasse.

Du kender sikkert allerede historien om Berlinmuren og DDR-tiden, og du har rig mulighed for at dykke ned i den spændende historie om farlige flugtforsøg, livet i idealstaten, Checkpoint Charlie og meget mere. Berlin rummer også historien om jødeforfølgelse og livet under krigene. Og med dansk rejseleder hele vejen får du en masse viden om, hvad der skete dengang. 

Berlin er tilmed et mekka for dig, der elsker at shoppe. Der er både de kendte kædebutikker men også små specialforretninger. På den berømte Kurfürstendamm ligger de eksklusive butikker side om side. Efter en dag med mange oplevelser kan du nyde en af byens mange restauranter og caféer.

Ferie i Dresden – Tysklands Firenze

Dresden er en af Europas førende kulturbyer og er en meget smuk destination med mange flotte bygningsværker samt en skøn beliggenhed ved Elben. På en byrundtur med dansk rejseleder kan du opleve Semperoperaen, Frauenkirche, pragtslottet Swinger med den betagende park og en sejltur på Elben. 

Julerejser til Tyskland

Tysklands byer er en helt særlig oplevelse, når du besøger dem i julen eller til nytår, og med Gislev har du mange muligheder for at opleve byerne i deres decemberglød. Kig forbi siden, når vinteren nærmer sig, og gå på opdagelse blandt vores mange julerejser, hvor vi oplever Tysklands mange stemningsfulde julemarkeder med boder, glühwein og julelys krydret med flotte udflugter og gode hoteller, der får dit julehumør helt i top. 

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Drikkevand i Tyskland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet i Tyskland

  Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

 • Valuta og kreditkort i Tyskland

  I Tyskland er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu