Skip to main content

Rejser til New Zealand

-
Vulkanlandskaber, subtropiske øer og frodig regnskov
Se ledige afgange i

Rundrejser til New Zealand

Alle burde opleve New Zealand mindst én gang i deres liv. Du vil hurtigt forelske dig i dette betagende land med den smukke natur og den gæstfrie befolkning. Det siges, at rejser du til New Zealand, får du lidt af hele verdens natur. Det forholdsvis lille land kan prale med alt fra vulkaner og subtropiske øer til boblende mudderpøle, turkisgrønne søer, fjorde og snedækkede bjergtinder samt gletsjere.

På Gislev Rejsers rundrejse i New Zealand oplever du det bedste af både Nordøen og Sydøen. I nord kan du glæde dig til den frodige Bay of Islands, storslåede vulkanlandskaber i Tongariro National Park, sejltur på en underjordisk sø, de glødende Sankt Hans orme i Foot Whistle grotterne, et festligt Maori show, skovene med de enorme Kauri træer og boblende mudderpøle i termiske Rotorua.

Læs mere

New Zealand: 1 rejse fundet

New Zealand
  • New Zealand
  • Rundrejser

New Zealand

  • Rundrejse i New Zealand - Man siger at hele verdens natur kan opleves i New Zealand. På Gislevs ro...
  • Rejselængde: 22 dage
    Pris: fra 56.998,-

Ferie i New Zealand fra nord til syd

Når vi sejler fra nord til Sydøen kan du nyde den flotte indsejling gennem Queen Charlotte Sound fra skibets dæk

På Sydøen kan du se frem til at opleve vildnisset og lagunerne i Abel Tasman Nationalpark, gletsjere, smukke søer, sejltur i den uforlignelige fjord Milford Sound, Moeraki stranden og meget mere.  Det er også på Sydøen, du oplever de bakkede landskaber med de mange tusinde græssende får. På Otago-halvøen kan du se albatros-kolonien som det eneste sted på fastlandet. Her kan du opleve livets gang hos albatros-familierne i kolonien med alt fra kurmageri og redebygning til pasning af ungerne.

I den sydlige del af New Zealand summer universitetsbyen Dunedin af liv. Dunedin er det keltiske navn for Edinburgh, og byen blev grundlagt af skotske tilflyttere i 1848. Byen fik sin storhedstid, da der blev fundet guld i 1861, og derfor kan du i dag opleve en flot by med mange palæer, broer, smukke parker, New Zealands første universitet Otago University og landets eneste slot, Larnach Castle.

Rejs til New Zealand med dansk rejseleder

På Gislev Rejsers rundrejse i New Zealand har du en dansk rejseleder med hele vejen, som sørger for at du får det fulde udbytte. Du kan rejse med til New Zealand fra Københavns Lufthavn. Vi har inkluderet 2 nætter og oplevelser i Sydney, Australien samt overnatning og udflugt i Dubai på hjemrejsen.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu