New Zealand

Oplev også Bangkok og Sydney - flot kvalitetsrejse på 10. Sæson

Waitangi Treaty House Bay of Islands New Zealand

New Zealand fra Nord til Syd med bl.a. Waitomo Caves, Termiske Rotorua, Lake Manapouri og Queenstown.

Oplev det bedste af New Zealand på denne flotte rejse med rejseleder, gode hoteller, behageligt rejseforløb og halvpension.

 • Spektakulær togtur med TranzAlpine tværs over de sydlige alper
 • Sejltur på New Zealands flotteste fjord: Milford Sound
 • Glæd dig til en flot rundrejse i New Zealand med gode hoteller og halvpension

Med i prisen: 

 • 22 dages flyrejse til New Zealand, Bangkok og Sydney
 • Ophold i dobbeltværelse
 • 1 nat hos privat landbofamilie
 • 18 x morgenmad
 • 5 x frokost
 • 13 x middag
 • Alle udflugter og entréer
 • Dansk rejseleder
 • Visum til Australien
 • Flybilletter og afgifter
 • Gebyr til Rejsegarantifonden.


Rabat: For 3. person i 3-sengsværelse kr. 2.000. Barn u/12 år kr. 3.000.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 8.998. Afbestillingsforsikring kr. 1.470.

Se vores smukke film fra New Zealand, en rejse vores direktør selv har været på:


www.youtube.com/watch?v=oXfX1d32FzM

Se klip fra Mount Cook National Park, som du kan opleve på Gislevs New Zealand


www.youtube.com/watch?v=oXfX1d32FzM
 

Øvrige videoklip fra New Zealand:
Waitomo Caves Glowworms: www.youtube.com/watch?v=Ie75XN-2-bk&feature=related

Pris fra 47.998,-

22 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

 • Rundrejse i New Zealand
 • Alle udflugter og entréer
 • Dansk rejseleder på hele rejsen
Bestil rejse

Om rejsen

New Zealand fra Nord til Syd
New Zealand er et ubeskriveligt smukt og meget forskelligartet land med en sympatisk og gæstfri befolkning. Dette er blot nogle få grunde til at alle burde opleve New Zealand mindst én gang i livet. Vores mål har været kompromisløst at sammensætte Danmarks bedste kvalitetsrejse til New Zealand. Derfor er oplevelserne valgt med stor omhu og her benyttes både bus, skib og tog for at få optimalt udbytte af rejsens mange højdepunkter. Ydermere er hotellerne på New Zealand af god standard og med velvalgt beliggenhed – fra centrale storbyhoteller til hoteller i pagt med naturen.

Rejsen til New Zealand starter i Auckland, med hyggeligt miljø og himmelstræbende huse flot beliggende ned til den vældige havn. Nord for Auckland besøger vi det tropiske Bay of Islands. Mod syd venter udslukte vulkaner og bakkede landskaber med tusindvis af græssende får. I Waitomo Caves opleves glødende Sankthansorme på en stille sejltur på en underjordisk sø. Opholdet på Nordøen afsluttes med en betagende sejltur fra hovedstaden Wellington over Cook Strædet og ind i det smukke Queen Charlotte Sound til Sydøen.

Nelson er kendt for mange solskinstimer og flotte strande. Sejltur i det krystalklare vand i Abel Tasman National Park. Også en spektakulær togrejse med TranzAlpine over de sydlige alper. Mod syd overnattes i den skotske by Dunedin, hvor der er tid til at besøge albatros-kolonien på Otago-halvøen. Mod vest betages du af sneklædte tinder, gletsjere, turkisgrønne søer, graciøse vandfald og frodig regnskov. Et af rejsens højdepunkter er sejlturen på Milford Sound. Her rejser bjergene sig lodret op af fjordens vand, og brusende vandfald kaster sig ud fra de stejle klipper. Mount Cook er med sine 3.748 meter New Zealands højeste bjerg. Den overdådige natur er her domineret af det majestætiske bjerg og den mægtige Tasman-gletcher.

New Zealand ligger præcis omme på den anden side af jorden. Med Gislev får du et behageligt rejseforløb. Vi ved, hvor vigtigt det er at være så veloplagt som muligt ved ankomst til New Zealand. Dette sikrer et optimalt udbytte af alle de spændende oplevelser, der venter. På udrejsen er der derfor hvile på et komfortabelt hotel i Bangkok nær lufthavnen. På hjemrejsen flyves via Sydney i Australien med byrundtur bl.a. til Utzons Operahus, før der fortsættes til Bangkok. Her er der overnatning og byrundtur, før der flyves det sidste stykke til København. Velkommen til en fantastisk rejse til New Zealand.

Billeder

Dag for dag

Dag 1 - 2: Fly fra København til Bangkok - hvile før afrejse til Auckland.
Med Thai Airways til Bangkok, hvor vi ankommer om morgenen. Straks efter ankomst køres til nærliggende hotel med mulighed for at restituere med nogle timers hvile og afslapning. Måske frister det også med en svømmetur i den indbydende swimmingpool. Sidst på eftermiddagen retur til lufthavnen og med fly videre mod New Zealand. Forplejning inkluderet dag 1 og 2: Forplejning i fly.

Dag 3: Ankomst til Auckland - Haere Mai – Velkommen til New Zealand.
Ankomst til Auckland lige over middag. Orienterende byrundtur på vej til hotellet. Resten af dagen er fri til at slappe af inden velkomstmiddagen om aftenen. Forplejning inkluderet denne dag: Velkomstmiddag.

 

Dag 4: Matakohe Kauri Museum - Kawakawa - Waitangi.
Vi kører mod nord for at opleve det subtropiske New Zealand ved Bay of Islands og Kauriskovene. Vi skal opleve New Zealands fødested traktathuset i Waitangi. Her fortælles historien om traktaten mellem den britiske regering og maori lederne. Et usædvanligt toiletstop gøres i Kawakawa, hvor den verdensberømte østrigske arkitekt Hundertwasser har boet og bygget de offentlige toiletter - på sin helt egen måde. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Hundertwasser Toilet Bay-of-islands-new-zealand-gislev-rejser

Dag 5: Waipoua - Russel - mulighed for at bade.
Formiddagen bruger vi til at køre over på vestkysten. Vi sejler over til Russel, den første pakeha by (europæiske bosættelse) i New Zealand. Efter en lille gåtur rundt i den historiske by er der mulighed for at bade fra Long Beach. Forplejning denne dag: Morgenmad.

Russell-New-Zealand-gislev-rejser Long Beach

Dag 6: Vinsmagning, privat landbofamilie.
Vi forlader smukke Bay of Island og kører mod syd. Lidt uden for Auckland byder Gislev på en dejlig frokost med vinsmagning. Om eftermiddagen møder vi vores værtsfamilier og kan se frem til en enestående mulighed for at møde de gæstfrie new zealændere i deres eget hjem, mindst 4 gæster indkvarteres pr. familie. Forplejning denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

Waitomo caves Nærbillede af får

Dag 7: Termisk aktivitet i Rotorua, Maori Show.
En af Nord-øens største seværdigheder Waitomo Caves besøges og besøget afsluttes med en sejltur på en underjordisk sø. Mens båden stille glider afsted, betragter vi de glødende sankthansorme, der lyser som en stjernehimmel i hulens loft. Rotorua er især kendt for maori-folklore og varme kilder. Rundtur i det store termiske område, hvor du vil mærke varmen under dine fødder. Overalt syder og bobler det fra undergrunden. Oplev også et fåreklipningsshow, før der køres til hotellet. Om aftenen overværes et traditionelt og festligt maori-show, mens der nydes en hangi-middag. Denne middag er lavet på traditionel vis: dvs. gravet ned i jorden og tilberedt ved hjælp af den termiske varme. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Rotorua Geyser Maori show

Dag 8: Huka Falls - Tongariro National Park.
Dagen starter med besøg i det interessante Te Puia, hvor unge indfødte lærer det traditionelle træskærearbejde. Efter en kort køretur gøres stop ved de vilde og imponerende vandmasser omkring Huka Falls. Du vil overvældes af vandets voldsomme kraft og flotte isblå farve. Herfra til den nærliggende Tongariro Nationalpark, hvor du bor med en fornem udsigt ud over de mægtige vulkaner fra Ringenes Herre. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Huka Falls Vulkan Tongariro Nationalpark

Dag 9: Wellington.
Flot køretur bringer os til Wellington, der er New Zealands hovedstad. Orienterende byrundtur med bl.a. pragtfuld udsigt ud over byen og bugten. Overnatning i Wellington. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Wellington-museum Wellington udsigt over byen og bugten

Dag 10: Cook-strædet, Queen Charlotte Sound, kunstnerbyen Nelson.
Nordøen forlades med færgen over Cookstrædet til Sydøen. Den 3 timer lange tur afsluttes med flot indsejling gennem Queen Charlotte Sound til Picton. Herfra til solskins- og kunstnerbyen Nelson. Efter en orienterende byrundtur er der rig mulighed for at slentre en tur i byen. Her er mange spændende butikker med glaskunst og keramik. De mange gallerier er bestemt også et besøg værd. Overnatning i Nelson i 2 nætter. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Skib new Zealand Marlborough Sounds

Dag 11: Bådtur til Abel Tasman National Park.
Den flotte park dækker et areal på 225 km2 og er dermed New Zealands mindste nationalpark. På bådturen får du et godt indtryk af den smukke natur som nationalparken er så kendt for. Den ene lagune med krystalklart vand afløser den anden. Flotte strande ligger som perler på en snor. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

Abel Tasman National Park Abel Tasman National Park

Dag 12: TranzAlpine togtur.
Gennem et afvekslende landskab med dybe kløfter, brusende floder, frodig regnskov og høje bjerge. Længere mod syd venter den berømte togtur med TranzAlpine. Den flotte tur strækker sig tværs over Sydøen fra Arthurs Pass til Christchurch. Toget snor sig gennem grønne landskaber, før det klatrer op i de sneklædte Southern Alps og kommer frem til Arthurs Pass, hvor den eventyrligt smukke tur ned fra bjergene starter. Overnatning i Christchurch. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Tranzalpine New Zealand Arthurs Pass New Zealand

Dag 13: Stillehavskysten, den skotske by Dunedin.
Over de frodige marker på Canterbury Plains og videre langs Stillehavskysten. Stop ved de runde kæmpesten, Moeraki Boulders, der ligger spredt på stranden. Byrundtur i den skotske by Dunedin inden der køres til hotellet for overnatning. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Moeraki Boulders new zealand Dunedin Banegaard New-Zealand-

Dag 14: Albatros-koloni. Southern Scenic Route til smukke Lake Manapouri.
På Otago-halvøen besøges det spændende Royal Albatros Centre og måske ser vi også de store fugle med det gigantiske vingefang i naturen. Albatroserne yngler med stor succes på den forblæste halvø.Flot køretur ad den smukke Southern Scenic Route. Vejen følger den sydlige del af Sydøen og bringer dig frem til den billedskønne Lake Manapouri. Overnatning i Te Anau. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Lake New Zealand

Dag 15: Sejltur og frokost på Milford Sound.
Glæd dig til at opleve den berømte fjord Milford Sound. Her vil du betages af en storslået natur med bjergkæder, floddale og frodige skove. Dagens højdepunkt er en særdeles flot sejltur på selve Milford Sound, som også benævnes verdens 8. Vidunder. Dette er natur i verdensklasse. Overnatning i Queenstown i 2 nætter. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og frokost.

Blomster Milford Sound Mitre Peak Milford Sound 

Dag 16: Tur med gondol i Queenstown.
Nostalgisk udflugt til den hyggelige guldmineby Arrowtown. Der gøres stop undervejs, så du kan betragte vovehalse springe i elastik og sejle i jet-boats. Ved middagstid tager rejselederen dig med op i byens gondol. På toppen byder Gislev på frokost i restauranten, hvor der er en flot udsigt over søen og bjergene The Remarkables. Eftermiddagen er fri til afslapning i den verdensberømte adventureby Queenstown. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og frokost.

Arrowtown Gondol Queenstown

Dag 17: Mount Cook National Park.
Der venter en flot og afvekslende køretur forbi søer, bjergpas og kløfter. I Mount Cook National Park, hvor landets højeste tinder hæver sig majestætisk, oplever du imponerende panoramaer, hvor end du vender dig hen. Naturen ved Mount Cook er en overvældende oplevelse, som du sent vil glemme. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Mount Cook National Park Mount Cook New Zealand

Dag 18: Lake Tekapo, Church of Good Shepherd, Christchurch. Fly til Sydney.
Via Inland Scenic Route til den smukke bjergsø Lake Tekapo. God tid til at nyde den særlige stemning, som hersker ved den enkle stenkirke Church of the Good Shepherd. Herfra videre over Canterbury-sletterne til Christchurch, hvorfra der flyves til Sydney. Indkvartering for 2 nætter. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

Church New Zealand Sydney Aften

Dag 19: Byrundtur i Sydney.
Byrundtur med alt det bedste af Sydney: Operahuset, Harbour Bridge, den berømte havn og botanisk have. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og frokost.

Sydney Sejltur Operahus Sydney

Dag 20: Fly til Bangkok.
Efter morgenmaden kører vi til lufthavnen og flyver direkte til Bangkok. Ankomst sidst på eftermiddagen. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

Dag 21: Bangkok.
Efter en god nats søvn bliver der tid til sightseeing i fremmedartede og hektiske Bangkok. Du oplever bl.a. det overdådigt udsmykkede kongepalads Grand Palace. Der er også tid til en sejltur på den store flod der også kaldes Bangkoks livsnerve. Middag på hotellet før der køres til lufthavnen. Afrejse fra Bangkok ved midnatstid. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Grand Palace Bangkok Grand Palace Bangkok New Zealand

Dag 22: Ankomst til København.
Ankomst til København om morgenen efter en uforglemmelig rejse med mange store oplevelser. Forplejning inkluderet denne dag: Forplejning på flyet.

Visum

Visum er påkrævet til Australien. Gislev Rejser har inkluderet dette i rejsens pris. Vi ansøger om visum til Australien på vegne af vores gæster, og beder dig derfor fremsende følgende pr. mail til gislev@gislev-rejser.dk - skriv dit billet nr. i emnefeltet:
- en tydelig paskopi, i farver (vi skal kunne se alt information tydeligt, uden f.eks, genskær fra blitz eller rystede billeder).

Jeres Australske visum vil være elektronisk, og vi vedlægger en kopi af det sammen med Jeres andre rejsedokumenter som tilsendes, ca. 10 dage før afrejsen.
NB - husk at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder udover opholdets varighed

Værd at vide

Afrejse
Rejselederen står klar til at modtage dig i lufthavnen i København. Du bedes venligst henvende dig til rejselederen før, du går til check-in. Efter ankomst til Bangkok står rejselederen klar nær flyets udgang og følger med gruppen ud af lufthavnen. Vi tilstræber at alle gæsters check in baggage er checket ind hele vejen fra Købenavn til Auckland, men vi oplever indimellem at enkelte skal hente sin baggage i Bangkok.

Bagage
Det er tilladt at medbringe en kuffert på max. 30 kg samt et stk. håndbagage med følgende max. mål: Længde 56 x bredde 45 x dybde 25 (må dog ikke overstige 115 cm sammenlagt). Håndbagagen må ikke veje mere end 7 kg.

Drikkepenge
Drikkepenge er ikke obligatorisk på New Zealand. Er man godt tilfreds på en restaurant, kan man runde op – men ingen tager det som en selvfølge. Det vil dog være høfligt at give 1-2 NZ$ pr. dag til chaufføren.

Elektricitet
Der er 230/240 Volt på New Zealand. På New Zealand bruges stik med tre ben. Det kræver en adapter/multistik. Multistikket kan købes hos en isenkræmmer og koster ca. 75 kr. Bemærk at de to ens ben i stikket skal være skrå.

Fly
På denne rejse benyttes Thai Airways og Emirates. Afrejse fra Københavns Lufthavn. Der er gratis forplejning ombord.

Flytider
Du vil modtage de elektroniske flybilletter pr. brev, senest 10 dage før afrejsen. Her vil du kunne aflæse de nøjagtige flytider, transittider m.m.

Gode råd til at gøre flyturen mere behagelig
• Hav ikke tøj på, der kan hæmme blodcirkulationen som for eksempel stramme strømper eller bukser.
• Bevæg ankelleddene. Stræk benene ud foran dig, vip tæerne op, så de peger skiftevis op og ned mod gulvet. Gentag. Hvis der ikke er plads til det, så pres din forfod i gulvet, så din hæl bliver løftet fra gulvet. Sæt herefter din hæl i gulvet og løft forfoden. Gentag flere gange og mindst én gang i timen.
• Gå regelmæssigt en tur i kabinegangen.
• Brug eventuelt en støttestrømpe under flyrejsen.
• Drik rigeligt med væske og undgå for meget alkohol.
• Sid ikke med korslagte ben og undgå at sædekanten presser for hårdt mod lårenes underside.

Hårtørrer
Der forefindes hårtørrer på alle hotellerne. Ligeledes forefindes shampoo, sæbe m.m.

Klima
New Zealands sommer falder fra sidst i oktober til midt i marts med de samme udsving, som er karakteristisk for den danske sommer. Den nordlige del er hovedsagelig subtropisk, mens den sydlige generelt er tempereret med nedbør fordelt over hele året – men vejret kan være meget omskifteligt. Det oplagte besøgstidspunkt er derfor fra oktober til marts måned. New Zealand har de koldeste vintermåneder i juni og juli.

Temperaturer (dag/nat) januar/februar
Auckland 24/12
Rotorua 24/12
Wellington 20/13
Christchurch 22/12
Queenstown 22/10
Find flere vejrinfo på www.metservice.co.nz.
Temperaturer i Bangkok ligger i gennemsnit mellem 22 og 32°.

Mad og drikke
New Zealand nyder godt af store mængder frisk kød, fisk og grønt af høj kvalitet. Grøntsager som asparges, artiskokker og græskar tages for givet mange steder. Lam fra New Zealand er verdensberømte. Kendt er også desserten Pavlova - en lækker marengskage med friske frugter og flødeskum.

Påklædning
Temperaturen kan svinge temmelig meget på denne rejse, men generelt er det sommertøj, et par lange bukser, en vindjakke og et par gode sko. Det er også en rigtig god idé at medbringe en trøje, da der kan blive køligt om aftenen. Medbring også badetøj da en del af hotellerne har swimmingpool. Praktisk tøj kan også anbefales til de mange naturoplevelser. Bemærk, at man kan blive udsat for kraftigt sollys og ultraviolet bestråling, som nemmere giver forbrændinger end i Danmark. Husk derfor solcreme, hat og solbriller.

Rejseforsikringer
Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Gislev Rejser forhandler Europæiske Rejseforsikring. Venligst bemærk at Europæiske har særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

Shopping
Uldvarer og fåreskind er gode køb. New zealandsk jade er et ægte ”kiwi”-produkt, som kun findes på vestkysten af Sydøen. Kunsthåndværk og træskærerarbejder er også populære køb.

Sikkerhed
New Zealand er et relativt sikkert land at rejse i. Du skal derfor blot tage de samme forholdsregler, som når du rejser i Danmark. I nødsituationer skal man ringe 111 for at få fat i ambulance, politi eller brandvæsen.

Sprog
Engelsk er det mest brugte sprog, men da landet er multikulturelt, tales der også andre sprog, som f.eks. det oprindelige maorisprog.

Strygefaciliteter
Der forefindes strygejern og strygebræt på de fleste hoteller.

Telefon
Forvalgsnummer til New Zealand er 0064 + områdenummer. De fleste offentlige telefoner tager telefonkort. Forvalgsnummer til Thailand er 0066.

Tidsforskel
Der er 11 timers tidsforskel mellem Danmark og New Zealand. Dette kan i løbet af året blive til enten 10 eller 12, alt efter hvor der er sommertid. På vores ture i det lokale sommerhalvår vil tidsforskellen i praksis oftest være på 12 timer. Der er 6 timers tidsforskel mellem Thailand og Danmark.

Vaccinationer
Der anbefales kun almindelig vaccine mod stivkrampe og difteri.

Valuta & Kreditkort
Almindeligt gangbare kreditkort på New Zealand er VISA og Mastercard samt ofte også Diners Club og American Express. Mod gebyr er det muligt at hæve i bankernes kontantautomater. Valutaen hedder New Zealand dollars, og der går 100 cents på 1 dollar.
Kursen på 1 NZD = kr. 4,50. I Thailand hedder valutaen Baht (THB) og 100 bath = kr. 20,00.  I Australien hedder valutaen Australian Dollar (AUD) og kursen på 1 AUD = kr. 4,70. Man skal dog altid checke op på kurserne kort før afrejse, da de kan svinge en del.

Vaskemaskine
Der forefindes vaskemaskine på flere hoteller.

Visum
Visum er påkrævet til Australien. Gislev Rejser har inkluderet dette i rejsens pris. Læs venligst vores VISUM fane, med alle nødvendige infomationer.
Der kræves ikke visum for danske statsborgere til New Zealand eller Thailand. Pas skal dog være gyldigt 6 måneder efter indrejse. Tag gerne kopi af pas med.

Vejledende huskeliste

I god tid før afrejse

• Indsend kopi af pas ved bestilling af rejsen
• Pas skal være gyldigt 6 måneder efter hjemkomst
• Er rejseforsikring i orden?
• Stemmer navn på rejsebevis 100 % overens med navn i pas?

I kufferten pakkes
• Gode sko
• Gode sandaler
• Let sommertøj
• Et par lange bukser
• Vindjakke
• Lun trøje
• Badetøj
• Kasket/solhat
• Evt. lommekniv
• Neglesaks
• Toilettaske

I håndbagagen pakkes
• Kreditkort
• Valuta
• Pas
• Forsikringspolice
• Pung
• Briller/solbriller
• Kuglepen
• Læsestof
• Fotoapparat/Video
• Mobiltelefon
• Film/memorycards/batterier
• Oplader til foto/video/mobiltelefon

Vi anbefaler at evt. medicin anbringes i håndbagagen. Det er også en god idé at medbringe en kopi af recepten (se i øvrigt afsnit om håndbagage).

Flyv fra

Fly letter

Mulighed for tilkøb af provinstilslutning fra Aalborg, Aarhus og Billund.

Flybilletter

Der vil blive fremsendt såkaldt e-ticket (flybillet) ca. 10 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser, ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.

Vi flyver med Thai Airways via Bangkok til New Zealand. På hjemrejsen flyves med Emirates fra Christchurch til Sydney og videre med Thai Airways. Begge flyselskaber er kendt for sin høje service og gode måltider samt underholdningssystemer om bord. På udrejsen er der booket hotelværelse nær lufthavnen i Bangkok, så der er mulighed for at få et par timers søvn, tage en svømmetur i poolen eller bare slappe lidt af, inden der flyves videre til New Zealand hen under aften. På hjemrejsen fra New Zealand gør vi stop med overnatning i både Sydney og Bangkok.

Flytider
København – Bangkok: Flyvetid ca. 9 ½ time
Bangkok – Auckland: Flyvetid ca. 11 ½ time
Christchurch – Sydney: Flyvetid ca. 3 ½ time
Sydney – Bangkok: Flyvetid ca. 9 ½ time
Bangkok – København: Flyvetid ca. 12 timer

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Gislev Rejsers mødested i København lufthavn
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.
 

 

København lufthavn mødested Gislev Rejser

 

Kort

Kort New Zealand

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
11-02-2019Fly fra Københavns LufthavnNew Zealand147.998,-BestilMere information
04-11-2019Fly fra Københavns LufthavnNew ZealandMere end 847.998,-BestilMere information