Skip to main content

Julemarkeder i Berlin

-
Oplev julestemningen i Tysklands charmerende hovedstad

Julemarked i Berlin

Berlin i december er en eventyrlig oplevelse, der vil fylde dit hjerte med julemagi og uforglemmelige øjeblikke. Den tyske hovedstad omdannes til en stemningsfuld juleby, hvor traditioner og festligheder på enestående vis smelter sammen.

En af hovedattraktionerne i Berlin i december er de mange julemarkeder, der fylder byens gader og pladser. Fra det berømte julemarked på Alexanderplatz til det romantiske julemarked ved Gendarmenmarkt er der noget for enhver smag. Her kan du snuse rundt mellem boderne fyldt med håndlavet julepynt, smage på lækre lokale specialiteter som brændte mandler og glühwein og lade dig fortrylle af den hyggelige atmosfære og livlige musik.

I julemåneder byder Berlin også på en række unikke kulturoplevelser. Du kan opleve klassiske julekoncerter i imponerende kirker som Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche eller Berliner Dom. Glæd dig til et par hyggelige dage i Europas førende juleby.

Glæd dig til

 • 4-stjernede hoteller på eller nær Kürfürstendamm
 • Den store byrundtur i julepyntede Berlin (inkluderet)
 • Erfaren rejseleder fortæller hele historien og viser dig julemarkederne

Inkluderet i rejsens pris

 • 3 x morgenmad
 • Lille tur til fods i nærområdet ved ankomst
 • Stor byrundtur dag 2
 • Udflugt til Gendarmenmarkt dag 3
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Rejseleder
  Ekskl. entréer, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Programmet kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Dag 1: Udrejse til julestemning i Berlin

  Vi kører gennem Nordtyskland mod Berlin, og undervejs vil rejselederen fortælle om turens program. Allerede sidst på eftermiddagen bliver du budt velkommen af titusindvis af julelys og smukt dekorerede butiksvinduer på den prominente Kurfürstendamm.

  Allerede første aften tager rejselederen dig med til fods rundt i vores livlige kvarter med butikker, restauranter, caféer og julemarkeder. Inkluderet.

 • Dag 2: Den store byrundtur

  Byrundtur med bus til Berlins mange seværdigheder og berømte kvarterer med ophold undervejs. Du oplever Brandenburger Tor, Unter Den Linden, Prenzlauer Berg, Alexanderplatz, Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie og meget mere. Det hele krydres med rejselederens spændende fortællinger, så du får et godt indblik i byens interessante historie. Inkluderet.

 • Dag 3: Julemarked og tid på egen hånd

  Vi besøger Berlins smukkeste julemarked ved den flotte plads på Gendarmenmarkt. Her finder du spændende gaveboder med nostalgisk legetøj, julepynt og spændende gaver for enhver smag. Her er også hyggelige telte, der byder på varm glühwein, currywurst fra grill, østrigske specialiteter og meget mere. Julemusikken og de mange julelys sørger for den rette stemning på julemarkedet.

  Resten af dagen er til fri disposition til juleshopping og storbyens mange spændende tilbud. Inkluderet.

 • Dag 4: Hjemrejse til Danmark

  Efter nogle hyggelige dage i Berlin kører vi gennem Nordtyskland med ankomst til Danmark midt på eftermiddagen.

Hoteller

 • Dag 1-4 - På afgangen d. 03/12

  Hotel Ku´Damm101

  4-stjernet hotel beliggende direkte på Kurfürstendamm med vægt på spændende design. Dobbeltværelser er 18-20 m2 med tv, telefon og gratis wi-fi. Der er tilknyttet en bar til hotellet, hvor der kan købes drikkevarer, snacks og lette måltider. I velværeområdet er der dampbad og mulighed for at booke en massage. Der kan lejes cykler i receptionen.

  Afstand til centrumDirekte på Kurfürstendamm
  AirconditionJa
  ElevatorJa
  TVJa
  Wi-fiJa
 • Dag 1-4 - På afgangene d. 26.11 og 10.12

  Titanic Comfort Kürfürstendamm

  Nyåbnet hotel – kun 500 m fra KaDeWe og 950 m fra Kurfürstendamm. Mindre men funktionelle værelser med telefon, tv, wi-fi og føntørrer. Hotellet råder over bar samt en flot indendørs vinterhave.

  BarJa
  HårtørrerJa
  TVJa
  Wi-fiJa

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Bus

  4-stjernet moderne bus med ekstra god benplads (jf. internationalt gældende regler), toilet, håndvask, køleskab, kaffemaskine, komfortable vippesæder, fodstøtter, serveringsborde, læselys, aircondition og termoruder. Der kan købes kaffe og læskedrikke i bussen.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkevand i Tyskland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet i Tyskland

  Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Julemarkeder

  Berlins julemarkeder er spredt ud over hele byen og de har alle forskellige temaer og størrelse. Gislevs rejseleder informere på vejen til Berlin om nogle af de forskellige julemarkeder og muligheder.

  Læs mere om de forskellige julemarkeder

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Shopping i Berlin

  Berlin har et stort udvalg af butikker og stormagasiner, hvor du kan shoppe og købe julegaver. Vores hotel ligger ikke langt fra Kurdürstendamm, hvor du finder alle de store kædebutikker og samt de mere ekslusive mærkevarebutikker.

  Berlin har også mange små specialbutikker forskellige steder i byen bl.a. i kvareteret omkring Hackesche Höfe. Uanset hvad du vil handle, har Berlin noget for enhver. Vores rejseleder kan vise vej til shoppingcentre og butikker.

 • Storbyferie - hvad kræver det?

  Vær opmærksom på, at man på en storbyferie må forvente at skulle gå en del.

  Vi beder alligevel om forståelse for, at rejselederen behøver at holde et vist tempo for at kunne nå at vise de mange spændende seværdigheder. Der bliver stop ind imellem, men bentøjet skal være i orden og rejsen er som udgangspunkt ikke for dårligt gående.

  Det står enhver frit for at forlade gruppen undervejs, skulle det alligevel blive for meget. Der er masser af caféer og andre hyggelige steder undervejs på byrundturene, så du kan snildt nyde byens liv over en kop kaffe, hvis konditionen eller de nye støvler driller.

  Du har også mulighed for selv at tage taxa eller anden offentlig transport. Husk at medbringe godt fodtøj.

 • Teater, revy og koncert

  Aktuelle informationer om seværdigheder og aktiviteter i Berlin finder du her:

  about.visitberlin.de

  www.berlin-programm.de

  Rejselederen og hotelreceptionen på Hotel Mark Apart kan også være behjælpelig med billetter under selve rejsen.

 • Tillæg

   Enkeltværelse kr. 798.

  Afbestillingsforsikring kr. 170.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort i Tyskland

  I Tyskland er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu