Skip to main content

Rejse med oplevelser i Tyskland, Østrig og Schweiz

-
Storslåede oplevelser i 3 spændende lande

Østrig og Schweiz

Tag med på denne spændende rejse med flotte udflugter i Tyskland, Østrig og Schweiz. Alle udflugter er inkluderet og vi bor på samme gode 4-stjernede hotel i Feldkirch alle nætter. Her er der sørget godt for os med god mad og aftenunderholdning, og vi kan nyde dagens udflugter i de naturskønne lande.

Feldkirch ligger godt og lunt i Østrigs nord-vestlige hjørne. Vi har Bodensøen indenfor rækkevidde og kort afstand til flotte oplevelser i tre dejlige lande. Du skal opleve østrigsk gemütlickheit, majestætiske bjerge i Schweiz samt middelalderbyen Rothenburg i Tyskland.

Glæd dig til

 • Inklusiv alle udflugter, 2 sejladser, togtur, bjergbane og smagsprøver.
 • Godt familiedrevet hotel med halvpension og aftenunderholdning.
 • Oplevelsesrig rejse med oplevelser i 3 charmerende lande.

Inkluderet i rejsens pris

 • 7 x morgenmad
 • 7 x middag
 • 1 x velkomstdrink
 • Udflugt til Rhin-vandfaldet inkl. sejlads
 • Udflugt til Mainau inkl. entré og færgeoverfart
 • Udflugt til St. Moritz inkl. togtur
 • Udflugt til Hohe Kasten inkl. bjerglift og smagsprøve
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede, da flere steder kun kan besøges til fods og via trapper og kuperet terræn. Kontakt Gislev Rejser, hvis du er tvivl, om du kan deltage på denne rejse.

 • Dag 1: Udrejse fra Danmark

  Via Nordtyskland gennem de smukke, bakkede landskaber ved Kassel frem til middag og overnatning i Midttyskland.

 • Dag 2: Julebyen Rothenburg

  Efter morgenmaden videre mod Østrig. Vi holder pause i den evige juleby Rothenburg ob der Tauber, én af Tysklands bedst bevarede middelalderbyer.

  Bag de massive bymure oplever vi denne hyggelige by med de gamle kulørte huse og butikker med julepynt.

  Via Bodensøen til Feldkirch for indkvartering de næste 5 nætter.

 • Dag 3: Flotte vandfald, sejlads og skønne byer

  Smukt beliggende ved Rhinen når vi Schaffhausen og Mellemeuropas største vandfald Rheinfall. Her går vi ombord på en lille båd og oplever de flotte vandfald fra søsiden.

  Langs Rhinen til Stein am Rhein, berømt for de flot dekorerede og farvestrålende bindingsværkshuse. Videre herfra til Bodensøen og Konstanz, hvor vi går en byrundtur i den gamle bymidte.
  Inkluderet.

 • Dag 4: Bodensøen og blomsterøen Mainau

  Panoramatur langs Bodensøen til Konstanz og den kendte blomsterø Mainau. Her har vi god tid til at nyde de tusindvis af årstidens blomster i smukt arrangerede bede. Med færge til Meersburg og videre til Lindau, kendt for de karakteristiske løvehoveder ved havnen. Med bus tilbage til hotellet.

 • Dag 5: Med alpetoget til St. Moritz

  Fra Tiefencastel tager vi med toget på buede skinner, over broer og gennem den smukke natur i Alperne. Ankomst i St. Moritz og tid til at se byen og de mange eksklusive butikker. Med bus ad snoede veje over Julierpasset, hvorfra vi får de mest betagende panoramaer.

 • Dag 6: Bjerglift og øl i Appenzell

  Via smukke landskaber, bjerge og søer når vi frem til Brülisau, hvorfra vi skal med kabineliften op på Hohe Kasten i 1.794 meters højde. Her på toppen får vi udsigt til Bodensøen, Rhindalen, Appenzell og de østrigske bjerge. Mulighed for at nyde den fantastiske udsigt og drikke en kop kaffe i den roterende restaurant. I den gamle by Appenzell, som er kendt for de mange gavlmalerier, kirken og bytårnet, besøger vi byens bryggeri, hører historien og smager på regionens kendte øl, inden bussen tager os tilbage til hotellet.

 • Dag 7: Hjemrejse via Tyskland

  Vi tager afsked med Feldkirch og kører mod vores hotel i Sydtyskland.

  Indkvartering og mulighed for afslapning på hotellet inden middagen serveres.

 • Dag 8: Hjemkomst

  Morgenmad på vores hotel og retur mod Danmark. Vi når den danske grænse først på aftenen efter en skøn ferie med flotte oplevelser.

Hotel

 • Dag 2-7

  Hotel Weisses Kreuz - Feldkirch

  Nydeligt 4-stjernet hotel med komfortable værelser – alle med bad, toilet, telefon og tv. Her er desuden hyggelig bar, restaurant og sauna. Hotellet ligger i rolige omgivelser ca. to km fra Feldkirchs bymidte.

  Læs mere om Hotel Weisses Kreuz

  BarJa
  RestaurantJa
  SaunaJa
  TVJa
  ElevatorJa
  Afstand til centrumCa. 2 km
  HaveJa
  Wi-fiJa

Kort

Rundrejse i Østrig, Schweiz og Liechtenstein med Gislev Rejser

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
17-08-2024Se afrejsetider 8 dageBus fra Jylland og FynRing til os9.798,-

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Aftenunderholdning

  Hver aften er der underholdning på hotellet - programmet kan variere.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Elektricitet

  220 V (3-bensstik benyttes ikke i Østrig, så medbring adapter såfremt du har brug for dette).

 • Elektricitet i Schweiz

  220 V. Husk adapter.

 • Elektricitet i Østrig

  220 V (3-bensstik benyttes ikke i Østrig, så medbring forlængerledning såfremt du har brug for dette).

 • Entréer

  Typisk € 5-10 pr. seværdighed.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Fysisk formåen

  Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede, da en stor del af udflugterne foregår til fods. Der forekommer både trapper og kuperet terræn.

 • Køre- og hviletid

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-og hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 2.398.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta

  Euro og schweiziske franc CHF (benyttes også i Liechtenstein)

 • Valuta i Schweiz

  Schweizer Franc. CHF 1 = kr. 6,89.

 • Valuta i Østrig

  Euro.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu