Skip to main content

Rejse med oplevelser i Tyskland, Østrig og Schweiz

-
4 spændende lande med storslåede oplevelser

Østrig og Schweiz

Tag med på denne spændende rejse med flotte udflugter i Tyskland, Østrig og Schweiz. Alle udflugter er inkluderet og vi bor på samme gode 4-stjernede hotel i Feldkirch alle nætter. Her er der sørget godt for os med god mad og aftenunderholdning og vi kan nyde dagens udflugter i de naturskønne lande.

Feldkirch ligger godt og lunt i Østrigs nord-vestlige hjørne. Vi har Bodensøen indenfor rækkevidde og kort afstand til flotte oplevelser i 3 dejlige lande. Du skal opleve østrigsk gemütlickheit, majestætiske bjerge i Schweiz samt middelalderbyen Rothenburg i Tyskland.

Glæd dig til

 • Inklusiv alle udflugter, 2 sejladser, togtur, bjergbane og smagsprøver.
 • Godt familiedrevet hotel med halvpension og aftenunderholdning.
 • Oplevelsesrig rejse med oplevelser i 3 charmerende lande.

Inkluderet i rejsens pris

 • 7 x morgenmad
 • 7 x middag
 • Velkomstdrink
 • Udflugt til Rhin-vandfaldet inkl. sejlads
 • Udflugt til Vierwaldstättersee inkl. togbane
 • Udflugt til Bodensøen inkl. sejlads og smagsprøve
 • Udflugt til Hohen Kasten inkl. kabinelift og smagsprøve
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse fra Danmark

  Via Nordtyskland gennem de smukke, bakkede landskaber ved Kassel frem til middag og overnatning i Midttyskland.

 • Dag 2: Julebyen Rothenburg

  Efter morgenmaden videre mod Østrig. Vi holder pause i den evige juleby Rothenburg ob der Tauber, én af Tysklands bedst bevarede middelalderbyer.

  Bag de massive bymure oplever vi denne hyggelige by med de gamle kulørte huse og butikker med julepynt.

  Via Bodensøen til Feldkirch for indkvartering de næste 5 nætter.

 • Dag 3: Flotte vandfald, sejlads og skønne byer

  Smukt beliggende ved Rhinen når vi Schaffhausen og Mellemeuropas største vandfald Rheinfall. Her går vi ombord på en lille båd og oplever de flotte vandfald fra søsiden.

  Langs Rhinen til Stein am Rhein, berømt for de flot dekorerede og farvestrålende bindingsværkshuse. Videre herfra til Bodensøen og Konstanz, hvor vi går en byrundtur i den gamle bymidte.
  Inkluderet.

 • Dag 4: Majestætiske bjerge og magiske søer

  Flot køretur gennem fyrstendømmet Lichtenstein, hvor vi krydser Rhinen og kører ind i det velfriserede Schweiz. Langs Walensøen skimter vi den sydligste række af Appenzell-alperne, Churfürsten bjergkæden.

  I Einsiedeln gør vi kort stop ved det smukke benediktinerkloster fra det 10. århundrede inden endnu et stop ved Vierwaldstättesøen. Fra Vitznau tager Rigi-togbanen os i roligt tempo op i 1.797 meters højde, hvorfra udsigten til både bjerge og søer er uovertruffen.
  Inkluderet.

 • Dag 5: Bodensøen og Tysklands ældste borg

  På havnen i Bregenz går vi ombord på et af ”De hvide skibe”, som tager os på en dejlig sejltur på Bodensøen. Fra søsiden ser vi Lindau – byen på øen, kendt for de karakteristiske løvehoveder ved havnen, Wasserburg og Friedrichshafen.

  Vi går i land i Meersburg og har her mulighed for at opleve den smukke gamle by samt Tysklands ældste borg. På vejen retur til Feldkirch besøger vi en snapseproducent og smager på de gyldne dråber, som hævdes at have en gavnlig effekt på både humør og helbred.
  Inkluderet.

 • Dag 6: Bjerglift og øl i Appenzell

  Via smukke landskaber, bjerge og søer, når vi frem til Brülisau, hvorfra vi skal med kabineliften op på Hohe Kasten i 1.794 meters højde.

  Her på toppen får vi udsigt til Bodensøen, Rhindalen, Appenzell og de østrigske bjerge. Mulighed for at nyde den fantastiske udsigt og drikke en kop kaffe i den roterende restaurant.

  I den gamle by Appenzell, som er kendt for de mange gavlmalerier, kirken og bytårnet besøger vi byens bryggeri, hører historien og smager på regionens kendte øl inden bussen tager os tilbage til hotellet.
  Inkluderet.

 • Dag 7: Hjemrejse via Tyskland

  Vi tager afsked med Feldkirch og kører mod vores hotel i Sydtyskland.

  Indkvartering og mulighed for afslapning på hotellet inden middagen serveres.

 • Dag 8: Hjemkomst

  Morgenmad på vores hotel og retur mod Danmark. Vi når den danske grænse først på aftenen efter en skøn ferie med flotte oplevelser.

Hotel

 • Dag 2-7

  Hotel Weisses Kreuz - Feldkirch

  Nydeligt 4-stjernet hotel med komfortable værelser – alle med bad, toilet, telefon og tv. Hyggelig bar, restaurant og fri adgang til sauna mellem kl. 16.00 og 22.00.

  Hver aften er der forskellig underholdning. Hotellet ligger i udkanten af Feldkirch ca. 2 km fra Feldkirch bymidte.

  Læs mere om Hotel Weisses Kreuz

  BarJa
  RestaurantJa
  SaunaJa
  TVJa
  ElevatorJa

Kort

Rundrejse i Østrig, Schweiz og Liechtenstein med Gislev Rejser

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
03-06-2023Se afrejsetider 8 dageBus fra Jylland og Fyn38.798,-Bestil
22-07-2023Se afrejsetider 8 dageBus fra Jylland og FynRing til os8.798,-
17-08-2023Se afrejsetider 8 dageBus fra Jylland og FynMere end 88.798,-Bestil
16-09-2023Se afrejsetider 8 dageBus fra Jylland og FynMere end 88.798,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Aftenunderholdning

  Hver aften er der underholdning på hotellet - programmet kan variere.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Elektricitet

  220 V (3-bensstik benyttes ikke i Østrig, så medbring adapter såfremt du har brug for dette).

 • Elektricitet i Schweiz

  220 V. Husk adapter.

 • Elektricitet i Østrig

  220 V (3-bensstik benyttes ikke i Østrig, så medbring forlængerledning såfremt du har brug for dette).

 • Entréer

  Typisk € 5-10 pr. seværdighed.

 • Fast plads i bussen

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Fysisk formåen

  Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede, da en stor del af udflugterne foregår til fods. Der forekommer både trapper og kuperet terræn.

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

  Lider du af en sygdom, der kræver indsprøjtninger f.eks. diabetes, så medbring en engelsksproget erklæring fra lægen. Dette gælder også, hvis du medbringer anden receptpligtig medicin.

  Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden. Rejsende kan altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs evt. mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/   eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

   

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 1.898.

 • Tilskud på busrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta

  Euro og schweiziske franc CHF (benyttes også i Liechtenstein)

 • Valuta i Schweiz

  Schweizer Franc. CHF 1 = kr. 6,89.

 • Valuta i Østrig

  Euro.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Vil du vide mere?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu