Skip to main content

Nytårsrejse til Berlin

-
4-stjernet hotel og Berlins flotteste nytårsshow

Nytårsshow i Berlin

Tag med til Berlins flotteste nytårsshow på Hotel Estrel med et festlig nytår, god mad, musik og underholdning. Byrundtur hvor du kan opleve flere af byens seværdigheder og du kan deltage i nytårskoncert på Berlins største slot, Schloss Charlottenburg.

Berlin er en af Europas mest livlige og populære hovedstæder, og er det perfekte sted for en underholdende og festlig nytårsaften. Byens imponerende rammer vidner om, at Berlin gennem århundreder har fungeret som hovedstad for bl.a. kurfyrstendømmet Brandenburg, kongeriget Preussen, Tyskland under besættelsen og DDR. I dag er Berlin en levende og dynamisk by, der indbyder til et utal af spændende oplevelser. Tag med på den store inkluderede byrundtur, hvor Gislevs rejseleder viser dig alle de kendte seværdigheder og fortæller den spændende historie. 1. januar får du mulighed for at deltage i en flot nytårskoncert på Schloss Charlottenburg.

Glæd dig til skønne dage på det dejlige Hotel Estrel, hvor du skal opleve Berlins største nytårsshow.

Velkommen til et forrygende nytår i Tysklands imponerende hovedstad.

Glæd dig til

 • Kæmpe nytårsshow med Hotel Estrels Stars in Concert
 • Stor byrundtur i Berlin - oplev det bedste af Berlin
 • Nytårsaften med gallabuffet, frie drikkevarer og musik

Inkluderet i rejsens pris

 • 2 x morgenmad
 • 1 x nytårsbrunch
 • 2 x middage
 • 1 x nytårsarrangement med buffet, underholdning og drikkevarer ad libitum ( vin, øl og sodavand)
 • Byrundtur
 • Rejseleder

  Entreér er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Programmet kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Dag 1: Udrejse og ankomst til vores skønne hotel

  Vi kører gennem Tyskland og ankommer til Berlin, som er kendt for sine store nytårsfester. Indkvartering på det gode Hotel Estrel der beliggende lige ned til kanalen i den hyggelige bydel Neukölln.

 • Dag 2: Det bedste af Berlin og festlig nytårsfest

  Vi starter dagen med en orienterede byrundtur, hvor du bl.a. oplever Gedächtniskirche, Tiergarten og Sejrssøjlen med de danske kanoner fra 1864. Vi skal naturligvis også se Brandenburger Tor, hvor Berlinmuren tidligere delte Tyskland.

  På vej tilbage til hotellet kommer vi forbi Rigsdagsbygningen med den karakteristiske kuppel, Alexanderplatz, Checkpoint Charlie og Potsdamer Platz.

  Undervejs fortæller rejselederen om de mange seværdigheder og giver dig et godt indblik i byens historie. Vi kører retur til hotellet, hvor der er tid til at slappe lidt af og lade op til en festlig nytårsaften. Byrundtur inkluderet.

  Om aftenen går det løs, når vi sammen med en masse andre glade festdeltagere deltager i Berlins største nytårsarrangement i Estrel Entertainment Center.

  Her fejrer vi et farvestrålende og festligt nytår med highlights fra det flotte show, Stars in Concert. Der vil også være levende musik og mulighed for at danse. Vi slutter aftenen af med et flot nytårsfyrværkeri, når vi hilser 2024 velkommen. Festen fortsætter til ca. kl. 03.00.

  Inkluderet i det flotte arrangement er en velkomstcocktail, stor gallabuffet med vin, øl og sodavand ad libitum og natmad.

 • Dag 3: Brunch og nytårskoncert

  Vi starter det nye år med en stor og lækker nytårsbrunch på hotellet. Herefter er der tid til at spadsere langs kanalen og kvarteret omkring hotellet. Vi spiser middag på hotellet.

  Om aftenen har du mulighed for at deltage i en stemningsfuld nytårskoncert på Berlins største slot, Schloss Charlottenburg. Den næsten 2 timer flotte koncert byder på skøn klassisk musik og en flot afrunding af året. Musikken fremføres af The Berlin Residence Orchestra, der er iført historiske kostumer.

  Billet til nytårskoncert fra kr. 598. Bestilles med rejsen.

 • Dag 4: Hjemrejse til Danmark

  Efter morgenmaden er det tid til at sige farvel til Berlin.

  Vi kører gennem Tyskland mod den danske grænse med ankomst til Danmark midt på eftermiddagen efter et forrygende nytår i Berlin.

Hotel

 • Dag 1-4

  Estrel Hotel

  Hotel Estrel, Berlin er med sine 1.125 værelser Europas største hotel. Det 4-stjernede hotel ligger ud til en kanal i den hyggelige bydel Neukölln i den sydøstlige del af Berlin. Store pæne værelser, der alle er udstyret med bad og toilet. På hotellet er der desuden en stor atriumgård.

  Læs mere om Hotel Estrel

  BarJa
  ElevatorJa
  HårtørrerJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Wi-fiGratis

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkevand i Tyskland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet

  Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

 • Elektricitet i Tyskland

  Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

 • Entréer

  Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt. 

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Fysisk formåen

  Denne rejse er egnet for alle, der er almindeligt godt gående. 

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Nytårskoncert Schloss Charlottenburg

  Du kan sammen med rejsen tilkøbe billetter til en nytårskoncert på Berlins største slot, Schloss Charlottenburg. Det er Berliner Residenz Orchester der spiller og programmet spænder over barokmusik, de store wienerklassikere og musik af valsekongen Johann Strauss. Koncerten begynder kl. 20.00 og der åbnes for indgang kl. 19.30.

  Vi kan tilbyde billetter i 2 kategorier som købes sammen med rejsen. Priser fra kr. 598. 

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Storbyferie - hvad kræver det?

  Vær opmærksom på, at man på en storbyferie må forvente at skulle gå en del.

  Vi beder alligevel om forståelse for, at rejselederen behøver at holde et vist tempo for at kunne nå at vise de mange spændende seværdigheder. Der bliver stop ind imellem, men bentøjet skal være i orden og rejsen er som udgangspunkt ikke for dårligt gående.

  Det står enhver frit for at forlade gruppen undervejs, skulle det alligevel blive for meget. Der er masser af caféer og andre hyggelige steder undervejs på byrundturene, så du kan snildt nyde byens liv over en kop kaffe, hvis konditionen eller de nye støvler driller.

  Du har også mulighed for selv at tage taxa eller anden offentlig transport. Husk at medbringe godt fodtøj.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 1.198.

  Billet til nytårskoncert på Schloss Charlottenburg fra kr. 598. 

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort i Tyskland

  I Tyskland er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu