Skip to main content

Evalueringsskema

-
Hjælp os til at blive endnu bedre.

Det er vigtigt for os, at du har været tilfreds med rejsens indhold, kvalitet og service. Indenfor en uge efter endt rejse, vil du derfor modtage et elektronisk spørgeskema via mail som vi håber på, at du vil tage dig tid til at besvare.

Vær opmærksom på, at vi ikke svarer på bemærkninger i spørgeskemaet og at dine besvarelser i spørgeskemaet ikke betragtes som reklamationer som kræver sagsbehandling.
Har du yderligere ris eller ros til din rejse, modtager vi derfor gerne en e-mail fra dig.
Sendes til kundeservice@gislev-rejser.dk

På forhånd tak for din hjælp, og mange tak fordi du valgte at rejse med Gislev.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

Pakkerejsegaranti – Din tryghed

Din tryghed er noget af det vigtigste for os. Derfor er du altid omfattet af Pakkerejseloven, når du bestiller en rejse med Gislev Rejser.

Det betyder at skulle Udenrigsministeriet på afrejsetidspunktet fraråde ikke-nødvendige rejser, altså hvis rejsevejledningen er rød eller orange, så gennemføres din rejse naturligvis ikke.

Se mere her

Det siger vores gæster

"Vel tilrettelagte og planlagte ture med stor viden fra rejseleder"

"Gislev har gjort det igen. En fantastisk rejse!!"

"Flot tur god service på krydstogtet"

"Vi fik set utroligt meget og fik mange flotte naturoplevelser. Så det har indfriet mine forventninger til rejsen og mere til"

"En rejse som jeg var meget tilfreds med og som jeg mindes med glæde"

Rejseforedrag & messer

Ønsker du at få frisk rejseinspiration før din næste rejse, kan du deltage i vores spændende rejseforedrag. Vi afholder regelmæssigt rejseforedrag på matriklen i Odense, men også andre steder i landet. Du kan deltage ganske gratis, men tilmelding er nødvendig. Vi deltager også på messer rundt om i landet i løbet af året.

Klik her og se vores aktuelle rejseforedrag og messer samt videoer af tidligere rejseforedrag.

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu