Skip to main content

Busrejse til Paris

-
Danmarks bedste tilbud til Byernes By i komfortabel 4-stjernet bus

Paris - Byernes By

Paris er kunstens, lysets og kærlighedens by – en enorm inspirationskilde for alle besøgende.
På hvert gadehjørne åbenbarer der sig nye oplevelser og en spændende historie – og man forstår hvorfor Hemingway skrev bogen: ”Der er ingen ende på Paris”.

Gislev giver dig alle de store oplevelser i Byernes By

Glæd dig til en dejlig ferie i en af Europas smukkeste storbyer. Gislevs roste program viser dig byens største seværdigheder i selskab med en af vores erfarne rejseledere. Der bliver også god tid på egen hånd til byens mange attraktioner, berømte museer og indbydende cafeer.

En aften har du mulighed for at deltage i en hyggelig fællesspisning på et typisk parisisk brasserie med efterfølgende sejltur på Seinen forbi alle de storslåede monumenter.

På udvalgte afgange besøger vi Solkongens prægtige slot i Versailles eller det eventyrlige Disneyland. Med en overnatning på udrejsen ankommer du frisk og udhvilet til Paris, hvor vi bor alle nætter på pænt hotel med gode faciliteter og nær Metrostation, så du får alle muligheder i Byernes By.

Glæd dig til

 • Oplev Eiffeltårnet, Triumfbuen og Champs Elysees.
 • Rundtur på livlige Montmartre med malernes plads og Sacre Coeur
 • Flot sejltur på Seinen og stemningsfuld aftentur med bussen i Paris
 • Stort indhold - hele 3 byrundture med vores erfarne rejseleder
 • Mulighed for Solkongens slot i Versailles eller Disneylands vilde rutsjebaner i skolernes ferier.
 • Danmarks bedste rejseledere og komfortabel 4-stjernet bus

Inkluderet i rejsens pris

 • 6 x morgenmad
 • Middag dag 1
 • Udflugt til Champs Élysées og Triumfbuen
 • Udflugt til Operaen og Montmartre
 • Udflugt til Eiffeltårnet og Pont Neuf
 • Aftenudflugt første aften
 • Rejseleder
  Entréer og metrobilletter er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Programmet kan forekomme i anden rækkefølge.

  Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede. Kontakt Gislev Rejser hvis du er tvivl om du kan deltage på denne rejse.

 • Dag 1 - 2: Udrejse til overnatning og ankomst til Paris

  Afrejse fra Danmark i vores komfortable bus til overnatning i Holland, og vi er allerede godt på vej.

  Veludhvilede fortsætter vi næste dag til Frankrigs hovedstad, hvor vi er fremme allerede midt på eftermiddagen.

  Om aftenen introducerer rejselederen dig til byens metro på en tur til det centrale Paris.

  Udflugt inkluderet. Billet til metro er for egen regning.

 • Dag 3: Byrundtur til Champs Elysèes og Triumfbuen og meget mere

  Vi kører til Place de la Concorde - en af byens mest imponerende pladser. Pladsen spillede en central rolle under den franske revolution, og det var her at bl.a. Marie Antoinette og Robespierre mistede hovedet i guillotinen.

  Nu er guillotinen erstattet af en 3300 år gammel egyptisk obelisk, der oprindeligt stod i Ramses Tempel i Luxor

  Videre ad Frankrigs mest berømte avenue Champs Elysèes med de glamourøse butikker og præsidentens palads. Forbi nationalsymbolet Triumfbuen og Stjernepladsen, hvor hele 11 gader mødes til La Grand Arche og vi kører også forbi den ny triumfbue af danske von Spreckelsen i den futuristiske bydel La Defense. Inkluderet.

  Aftentur med middag og sejltur på Seinen:
  Mulighed for fællesspisning på et af Paris hyggelige brasserier. Herefter sejltur på Seinen forbi mange af byens arkitektoniske perler. Tilbage på land kører vi en stemningsfuld tur gennem Paris gader retur til vores hotel.
  Pris kr. 350 inkl. 2-retters middag med et glas vin og sejltur. Bestilles med rejsen.

 • Dag 4: Elegante stormagasiner, Operaen og skønne Montmartre

  Dagens første stop er i operakvarteret, hvor der vil være tid på egen hånd – det gælder bare om at vælge. Er du til kultur kan du starte ved den smukke Opera Garnier – en af verdens smukkeste operaer med en ekstravagant udsmykning, den smukke hovedtrappe og Chagalls betagende loftsmalerier.

  Er du mere til shopping er der gode muligheder i Galeries Lafayette og Le Printemps, der er byens førende stormagasiner. Hos parfumehuset Fragonard kan du få en rundtur i parfumens verden og måske en ny duft med hjem.

  Videre til det livlige Montmartre hvor Van Gogh, Hemingway og mange andre kunstnere har levet og hentet inspiration. Gående rundtur til mesterværket Sacre Coeur, der blev bygget for at sone byens synder. Det er en af byens bedste gratis oplevelser, og udenfor sørger lovende kommende musikere for underholdningen, mens man kan nyde en kølig øl på trappen og den vidunderlige udsigt ud over byen.

  Nærved ligger malernes plads Place du Tertre, hvor de lokale kunstere konstant er i gang med at male portrætter eller stemningsbilleder fra Montmartre. Gør som pariserne og slå dig ned på en cafe. Her får du fri adgang til hele denne herlige folklore – C´est la vie.

  Sidst på eftermiddagen kører vi retur til vores hotel efter en dag med mange indtryk.

 • Dag 5: Solkongens slot i Versailles, Disneyland eller egen tid

  Du kan vælge at bruge dagen til egne oplevelser eller tage med på en spændende udflugt til Solkongens prægtige slot i Versailles. Slottet var royalt og politisk hovedsæde frem til 1789.

  Vi er hjemme midt på eftermiddagen, så du også kan nå lidt oplevelser på egen hånd. Pris kr. 350 inkl. entré til Versailles.

  Se under Praktiske oplysninger datoerne for udflugt til Versailles.


  Disneylands magiske parker:

  I skoleferierne har du mulighed for at opleve eventyret i Disneylands 5 fantastiske parker fyldt med eventyrslotte og vilde rutsjebaner. Hyg dig sammen med seje sørøvere, tag på rejse tilbage i tiden eller se den populære Disney Parade. Glæd dig til en uforglemmelig dag. Pris kr. 650 inkl. entré. Bestilles med rejsen.
  Udflugten gennemføres ved min. 20 gæster.

 • Dag 6: Eiffeltårnet og Latinerkvarteret i hjertet af Paris

  Vi starter dagen med en tur til byens vartegn - det fascinerende Eiffeltårn med mulighed for at tage billeder samt en tur op til de første etager eller med elevatoren helt til toppen.

  Videre til Paris´ hjerte med byens ældste bro Pont Neuf, Conciergeriet, der blev anvendt som fangekælder under revolutionen og Latinerkvarteret. Snyd ikke dig selv for et besøg i den hyggelige lille boghandel Shakespeare and Company. Rejselederen er behjælpelig med tips og råd.

 • Dag 7: Hjemrejse til Danmark

  Efter nogle herlige dage er det blevet tid til at sige farvel til Paris efter en masse herlige oplevelser.

  Ankomst til den danske grænse midt på aftenen.

Hoteller

 • Dag 2-7 - Benyttes på følgende afgange: 4. maj, 29. juni, 17. august, 21. september og 12. oktober.

  Ibis Paris La Villette

  Pænt og nyrenoveret hotel i moderne stil. Mindre men funktionelle værelser med toilet, tv, brusebad og gratis Wi-fi. Hotellet har restaurant, bar, reception og elevatorer.

  Skøn central beliggenhed i et område med rigtig pariserstemning ud til kanaler samt stort grønt område ved Parc de la Villette med videnskabsmuseet og den kugleformede Géode biograf. Nær hotellet er der flere restauranter

  Hotellet ligger kun 450 meter gang til metro med gode forbindelser til centrum, Montmartre og operakvarteret med gode shopping-muligheder.

  Læs mere om Ibis Paris La Villette

 • Dag 2-7 - Benyttes på følgende afgange: 27. marts, 20. juli og 26. oktober.

  IBIS STYLES MAIRIE MONTREUIL

  Pænt moderne hotel beliggende i bydelen Montreuil.

  Ønsker du at opdage Paris på egen hånd, er der ca. 3 minutters gang til Metrolinje nr. 9, der på 23 minutter kører direkte til området omkring Operaen og stormagasinet La Fayette.

  Med Metro tager det 5 minutter til stationen Nation, hvor du kan skifte til linje nr. 6, der kører til Eiffeltårnet eller linje 2, der kører til Montmartre.

  Nær hotellet er der flere restauranter og butikker.

  Læs mere om hotellet her.

  AirconditionJa
  BarJa
  ElevatorJa
  HårtørrerJa
  TVJa
  Wi-fiJa

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
21-09-2024Se afrejsetider 7 dageBus fra Jylland og FynMere end 85.998,-Bestil
12-10-2024Se afrejsetider 7 dageBus fra Jylland og FynMere end 85.998,-Bestil
26-10-2024Se afrejsetider 7 dageBus fra Jylland og FynMere end 86.498,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Besøg i Versailles

  Du kan tage med til Solkongens prægtige slot på følgende afgange:

  4. maj, 17. august, 21. september og 26. oktober. 
  Hvis du rejser på en af de andre afgange, og ønsker at besøge Versailles, er rejselederen behjælpelig med at finde transportmuligheder til Versailles.

 • Boghandlen Shakespeare & Company

  Boginteresserede må ikke gå glip af den legendariske boghandel Shakespeare & Company, der er beliggende ved Latinerkvarteret nær Notre Dame på 37 rue de la Bûcherie. Den engelsksprogede boghandel har ikke skiftet udseende i mange år. I nederste etage finder du nye og gamle bøger fra gulv til loft.

  På den øverste etage finder du biblioteket med en samling af gamle og klassiske bøger, som du er velkommen til at læse imens du slapper af i de historiske omgivelser. Der er løbende arrangementer med oplæsninger og debatter.

  Se mere på shakespeareandcompany.com

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Byens bedste is

  Byens bedste is finder du ved Berthillion på øerne i Seinen mellem Notre Dame og Hotel de Ville - nærmere betegnet  på øen Ile St. Louis. Bertillion byder på ikke mindre end 70 smagsvarianter. Isbutikken finder du på 29-31 Rue Saint-Louis en l'Île. På begge sider ligger her sjove og gode forretninger med tøj, delikatesser og andet godt. Sidestræderne virker øde men lad dig ikke snyde. Øen er en lille landsby i storbyen og en af byens dyreste adresser.

 • Chaufføren

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkevand i Frankrig

  Frankrig har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

 • Elektricitet i Frankrig

  220 V.

 • Entréer

  Eksempler på entrépriser:

  Eiffeltårnet til 2. sal med elevator ca. € 19
  Sejltur på Seinen ca. € 16 - billetter er inkluderet i vores udflugtspris.
  Versailles ca. € 20
  Operaen: Ca. € 16
  Moulin Rouge fra ca. € 100

  Entréer er ekskl. medmindre andet er nævnt.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Køre- og hviletid

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-og hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Metro

  Rejselederen orienterer om brug af metro og køb af billetter.
  Billetter til Metro er for egen regning.

  Metroen er perfekt til hurtig transport.

  Når du bor på IBIS StylesMairie de Montreuil:
  Nærmeste metro er Mairie de Montreuil – linje 9 – ca. 50 meter fra hotellet. Metrolinje 9 tager dig direkte til området omkring Operaen og La Fayette. Hvis du skifter på stationen Nation, kan du hurtigt komme videre til Montmartre eller Eiffeltårnet.

  Når du bor på IBIS La Villette:
  Nærmeste metro er Corentin Cariou - linje 7 - ca. 450 meter fra hotellet. Denne linje tager dig også direkte til området omkring Operaen og La Fayette. Hvis du skifter på stationen Stalingrad, kan du hurtigt komme videre til Montmartre eller hvis du skifter på stationen Chaussée d'Antin la Fayette kommer du hurtigt til området ved Trocadéro-pladsen, hvorfra du har en fantastisk udsigt over Seinen til Eiffeltårnet.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Sikkerhed i Paris

  Siden terrorangrebene i Paris er sikkerheden nu skærpet, og mange betegner byen som en af Europas mest sikre storbyer. Gislev går ikke på kompromis med sikkerheden og følger til enhver tid Udenrigsministeriets retninglinier.

 • Storbyferie - hvad kræver det?

  Vær opmærksom på, at man på en storbyferie må forvente at skulle gå en del.

  Vi beder alligevel om forståelse for, at rejselederen behøver at holde et vist tempo for at kunne nå at vise de mange spændende seværdigheder. Der bliver stop ind imellem, men bentøjet skal være i orden og rejsen er som udgangspunkt ikke for dårligt gående.

  Det står enhver frit for at forlade gruppen undervejs, skulle det alligevel blive for meget. Der er masser af caféer og andre hyggelige steder undervejs på byrundturene, så du kan snildt nyde byens liv over en kop kaffe, hvis konditionen eller de nye støvler driller.

  Du har også mulighed for selv at tage taxa eller anden offentlig transport. Husk at medbringe godt fodtøj.

 • Tillæg

  Dobbeltværelse som enkeltværelse kr. 1.998.
  Afbestillingsforsikring 7% af rejsens pris. 

  Bestilles med rejsen:
  Billet til Disneyland kr. 650 (Udflugten gennemføres ved min. 20 gæster).
  Aftenudflugt m. middag og sejltur kr. 350.
  Udflugt til Versailles kr. 350 inkl. billet til Versailles.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Udflugt til Disneyland

  Du kan tage med på udflugt til Disneylands magiske univers i skolernes ferier:
  27. marts, 29. juni, 20. juli og 12. oktober.

  Hvis du rejser på en af de andre afgange, og ønsker at besøge Disney, er rejselederen behjælpelig med at finde transportmuligheder.

 • Valuta og betalingskort i Frankrig

  I Frankrig er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Vil du vide mere om Paris?

  Gislevs vidende rejsledere giver dig en flot og fylding introduktion til Paris, så rejsen kræver ingen specielle forberedelser. Er du typen der alligevel gerne vil forberede dig, så kan vi anbefale dig at kigge nærmere på følgende:

  Oplev Paris – Lonely Planets guide til de største oplevelser
  Ernest Hemingsways bog fra hans ophold i byen fra 1921 – 1926: Paris har ingen ende 
  Woody Allens romantiske filmkomedie fra 2011: Midnight in Paris

  Byens officielle hjemmeside – kan også læses på engelsk: en.parisinfo.com

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu