Skip to main content

Blomsterrejse til Holland

-
Rejs foråret i møde i skønne Holland

Holland i Blomst

Tag med på tulipantur til Holland

Populær rejse med stort indhold og vægt på kvalitet. Du får et spændende udflugtsprogram, hvor du oplever Keukenhofs blomsterflor, charmerende Amsterdam samt mulighed for at tage med til Hollands Venedig, Giethoorn.

Vi bor i centrum af hyggelige Harderwijk på vores gode Hotel Baars. Både butikker, restauranter og vandet er blot en kort spadseretur væk. Hotellet er kendt for sin gode forplejning, og det venlige personale glæder sig til at give dig en dejlig ferie i Holland.

Velkommen til skønne forårsdage i tulipanlandet.

Glæd dig til

 • Bo i charmerende Harderwijk. Godt hotel med god forplejning.
 • Oplev den imponerende blomsterpark Keukenhof i fuldt flor.
 • Udflugt til hovedstaden Amsterdam er inkluderet.
 • Mulighed for at besøge Giethoorn - Hollands Venedig med de mange kanaler.

Inkluderet i rejsens pris

 • 4 x halvpension
 • Udflugt til blomsterparken Keukenhof
 • Entré til blomsterparken Keukenhof
 • Udflugt til Amsterdam
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Programmet kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Dag 1: Rejs foråret i møde

  Rejselederen vil byde dig velkommen i bussen og fortælle mere om de næste dages oplevelser.

  Vi kører gennem Tyskland til det nordlige Holland, hvor vi ankommer til det gode Hotel Baars først på aftenen.

 • Dag 2: Blomsterparken Keukenhof

  Glæd dig til at opleve verdens største blomsterpark. Hvert år plantes 7 millioner løgblomster i parken således at egnens gartnere kan fremvise deres flotteste sorter.

  Duften af hyacinter ledsager dig på spadsereturen rundt i parken, mens store gamle træer, vandløb og søer danner en flot ramme om de farvestrålende tulipaner og påskeliljer.

  Heldagsudflugten og entré til parken er inkluderet.

 • Dag 3: Atmosfærefyldte Amsterdam

  Udflugten til charmerende Amsterdam er også inkluderet. Amsterdam er bl.a. berømt for den tilbagelænede livsstil, samt byens velkendte udseende med smukke kanalhuse langs de smalle kanaler.

  Undervejs i bussen fortæller vores rejseleder om Amsterdam by, så I er godt klædt på til at udforske byen ved ankomst.

  Nyd eventuelt din tid i byen med en sejltur rundt på kanalerne, dette er en skøn måde at se Amsterdam by på. Fra kanalbåden kan du betragte de karakteristiske huse og de kønne broer, som den betagende by er så kendt for.

  Man skal aldrig gå tørstig eller sulten rundt i byen, for der er altid lige en café rundt om hjørnet. Amsterdam er en by der tiltrækker gæster fra alverden, med deres elegante kanaler, udsmykkede kanalhuse, og en livsglad befolkning.

 • Dag 4: Hollands Venedig

  Vi kører en time nord for Harderwijk til byen Giethoorn, der pga. de mange kanaler også kaldes Hollands Venedig. Her nyder vi en sejlads rundt i byens kanaler.

  Grundet det vandrige naturområde De Weerribben, er Giethoorn et populært udflugtsmål. Her er der kun plads til gående og cyklister, ingen biler har adgang. Giethoorn er en hyggelig landsby omgivet af vand med små, kønne stråtækte huse der alle er bygget på de små øer.

  Der skal også være tid til at nyde skønne Harderwijk. Med hotellets centrale beliggenhed i den hyggelige by, er du tæt på byens butikker og det charmerende miljø langs vandet.

  Udflugt til Giethoorn inkl. sejlads kr. 195.

 • Dag 5: Vi siger farvel til Holland

  Vi forlader Holland, og kører retur til Danmark efter nogle oplevelsesrige dage.

Mere om rejsen

Hollænderen er kendt for at være både jordbunden og gæstfri. Den argentinsk fødte og populære Dronning Máxima sagde engang ”Holland er én småkage til kaffen, med en enorm gæstfrihed og varme”. Foruden deres gæstfrihed er Holland også kendt for deres karakteristiske møller, det våde og lave land med marker, heder og moser.

I omkring år 1800 stod der cirka 9000 møller i Holland i dag er der cirka 1000 tilbage. De hollandske møller kan opdeles i to kategorier, poldermøllen og indrustrimøllen. Poldermøllen blev brugt til at pumpe vand væk og indrustrimøllen blev brugt til at forarbejde træ, olie, ris osv. Foruden deres karakteristiske landskab er hollænderne også kendt for deres produktion af ost. Ikke mindre end 600 millioner tons ost produceres der om året, her går cirka 500 millioner tons til eksport. Hollænderne selv spiser i gennemsnit 15 kilo ost om året.

En anden spise som er specielt for foråret er deres saltede sild som hollænderen anser for at være en delikatesse. Oftest kan du smage de saltede sild ved en madbod, hvor du kan købe en ”broodje haring” som er en saltet sild lagt i et hotdogbrød med et lag rå løg på toppen. Selvom Holland er et lille land, så er det nærmest en verdensmagt, når det kommer til kunst. Her kan bl.a. nævnes tre berømte kunstnere, Rembrandt, Van Gogh og Mondriaan.

Velkommen til Holland.

Hotel

 • Dag 1-5

  Best Western Hotel Baars

  Gislevs populære hotel ligger centralt i den lille hyggelige by Harderwijk. Her er du tæt på både vandet og butikker. Det gæstfrie personale, den personlige service og det gode køkken er med til at gøre denne rejse til noget ud over det sædvanlige.

  Værelserne på hotellet er uensartede i størrelse og indretning.

  HårtørrerJa
  TVJa
  BarJa
  RestaurantJa
  Afstand til centrum300 m
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  KaffebarJa
  MinibarJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
  Afstand til vandet500 m

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Bus og bagage

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser. Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser.

  Til busrejsen må du medbringe 1 kuffert max. 20 kg og 1 håndbagage max. 5 kg. 

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkevand i Holland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet

  Der er 220 V. Stikkontakter ligner de danske.

 • Elektricitet i Holland

  Der er 220 V. stikkontakter, som ligner de danske.

 • Entréer

  Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.

  Kanalrundfart i Amsterdam ca. €10.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 1.298.

  Udflugt til Giethoorn inkl. sejlads kr. 195.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort

  Euro. 1 euro = ca. 7,50 DKK.
  Vi anbefaler, at du medbringer både kreditkort samt lidt EURO i kontanter.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

  Især Visakort er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vejret

  Vi rejser til Holland i løbet af april måned hvor blomsterne i Keukenhof park springer ud. Holland har et tempereret klima og eftersom landet ikke har de store højdeforskelle, varierer temperaturen ikke meget inden for landets grænser. I april måned ligger temperaturen normalt på mellem 10-15 grader, generelt lidt varmere end i Danmark. Læs mere her.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu