Holland i blomst 2018

Forårsrejse til det pragtfulde Holland - Amsterdam - Keukenhof - Giethorn

   

Busrejse til Holland med blomsterparken Keukenhof, kanaltur i charmerende Amsterdam og Hollands Venedig Giethoorn.

  • Busrejse til Holland med vægt på kvalitet i det skønne tulipanland
  • Bo i charmerende Harderwijk. Godt hotel med god forplejning
  • Den imponerende blomsterpark Keukenhof står i fuldt flor
  • Udflugt til Amsterdam er inkluderet
  • Enkeltværelser uden tillæg

 

Så meget har Gislev inkluderet: 5 dages busrejse til Holland med ophold i dobbeltværelse, 4 x morgenmad,  4 x middag, alle udflugter (ekskl. entréer), rejseleder, gebyr til Rejsegarantifonden.

Rabat for 3. voksne person i 3 sengs-værelse: Kr. 100

Tillæg: Enkeltværelse uden tillæg (begrænset antal). Afbestillingsforsikring: Kr. 205. Entré til Keukenhof: cirka €14 (betales på rejsen) Sejltur i Amsterdam: cirka €7 (betales på rejsen) Sejltur i Giethoorn: cirka €7 (betales på rejsen)

Se videoklip om hotellet:

Øvrige videoklip:
Keukenhof

Pris fra 3.998,-

5 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

  • Byrundtur i Amsterdam
  • Godt hotel m halvpension
  • Alle udflugter
Bestil rejse

Om rejsen

Foråret er den perfekte årstid for en rejse til Holland. Farverige tulipaner, påskeliljer og hyacinter forvandler marker og parker til et overvældende blomsterflor. En skøn duft af forår byder velkommen til Holland.


Oplev Verdens største blomsterpark Keukenhof. Holland er verdens største blomstereksportør og siden 1949 har egnens producenter af løgblomster, brugt blomsterparken Keukenhof til at fremvise deres sorter og varianter. Glæd dig til at spadsere rundt, hvor store gamle træer, vandløb og søer danner en flot ramme om millioner af løgblomster. Udflugten til Keukenhof er en imponerende oplevelse – og inkluderet i rejsens pris (ekskl. entré)

Forår Keukenhof  Keukenhof forår


Skønne Amsterdam. På denne rejse er der også inkluderet en udflugt til Amsterdam. Det charmerende kanalsystem, der giver byen et hyggeligt særpræg, kan opleves på en interessant kanalrundfart. De karakteristiske og kønne bygninger fuldender billedet, og efterlader ingen tvivl: dette er en af Europas mest indtagende byer. Amsterdam huser også nogle af verdens mest berømte museer.

Holland i blomst  Kanalrundfart Holland


Hollands Venedig . Vi kører en time nord for Harderwijk til byen Giethoorn, der pga. de mange kanaler også kaldes Hollands Venedig. Glæd dig til at opleve de mange kanaler og de charmerende stræder forbundet af 176 historiske broer. Mulighed for en hyggelig sejltur i Giethoorn før vi kører retur til Harderwijk.

Hyggelige Harderwijk: Der er også tid til at nyde hotellets gode placering der indbyder til at spadsere en tur langs med vandet – eller udforske Harderwijks hyggelige gågader og charmerende små butikker. Besøg evt. det berømte delfinarium, der ligger i gåafstand fra hotellet. Der er flotte shows flere gange dagligt.

Giethoorn i Holland  Harderwijk i Holland

Billeder

Dag for dag

Fascinerende Amsterdam er helt ulig andre storbyer.
Det imponerende kanalsystem, der er resultatet af en succesfuld byplanlægning i 1700-tallet, giver Amsterdam et charmerende særpræg. Der er mulighed for at opleve den smukke by på en hyggelig kanalrundfart. Også tid på egen hånd – besøg evt. et af de fremragende muséer. Udflugt inkluderet, ekskl. entréer og sejltur.


Blomsterparken Keukenhof.
Europas have er med sine 32 hektar verdens største blomsterpark. De smukke omgivelser danner en flot rammer om forårets bebudere og intet sted i verden finder man flere løgblomster samlet på et sted. Ingen tvivl om at dette bliver en oplevelse ud over det sædvanlige. For besøgende er Keukenhofs millioner af tulipaner, påskeliljer, hyacinter og fresier en flot, farvestrålende og velduftende oplevelse. Udflugt inkluderet ekskl. entréer.


Udflugt til Hollands Venedig og tid til at nyde Harderwijk.

Vi kører en time nord for Harderwijk til byen Giethoorn, der pga. de mange kanaler også kaldes Hollands Venedig. Her venter en sejltur i den charmerende by før vi kører retur. Udflugt inkluderet, ekskl. sejltur og evt. entréer.Der skal også være tid til at nyde skønne Harderwijk. Med hotellets centrale beliggenhed i den lille hyggelige by er du tæt på byens delfinarium, spændende butikker og det charmerende miljø langs vandet.

 

Hotel

Baars hotel Holland  Hotel Baars værelse

Gennem flere sæsoner, har det komfortable Hotel Baars, skabt en perfekt base for Gislevs gæster. Det gæstfrie personale og den gode forplejning er med til at gøre denne rejse til Holland til lidt ud over det sædvanlige. Hotellets beliggenhed er helt perfekt, med den centrale placering i den lille hyggelige by Harderwijk, tæt på delfinarium, spændende butikker og det charmerende miljø langs med vandet. På hotellet forefindes restaurant, bar, og elevator.

Best Western Hotel Baars
Smeepoortstraat 52
Harderwijk
NL 384 1EJ
Se hotellets hjemmeside: www.hotelbaars.nl

Gode råd

Valuta
Euro. 1€ = ca. kr. 7,50.

Få tilskud:
Gratis over Storebælt i egen bil eller 50% tilskud til tog, bus og færge.

Entrér:
Alle udflugter er inklusiv dog eksklusiv entréer. Cirkapriser: Keukenhof: €17. Sejltur i Giethoorn: €7. Sejltur i Amsterdam: $7.

Gratis over Storebælt i egen bil eller 50% tilskud til tog, bus og færge.

Ud & hjem:
1. dag: Gennem Tyskland til Holland.Indkvartering og aftensmad. 5. dag: Efter morgenmaden forlades Holland. Gennem Tyskland til den danske grænse der passeres midt på eftermiddagen.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
25-03-2018Bus fra Jylland og FynHolland i blomst43.998,-BestilMere information
29-03-2018Bus fra Jylland, Fyn og SjællandHolland i blomstMere end 84.098,-BestilMere information
02-04-2018Bus fra Jylland og FynHolland i blomstMere end 83.998,-BestilMere information
06-04-2018Bus fra Jylland og FynHolland i blomst13.998,-BestilMere information
10-04-2018Bus fra Jylland, Fyn og Sjælland Holland i blomstRing til os4.098,-Mere information
14-04-2018Bus fra Jylland og FynHolland i blomstRing til os4.098,-Mere information
18-04-2018Bus fra Jylland og FynHolland i blomstRing til os4.098,-Mere information
22-04-2018Bus fra Jylland, Fyn og Sjælland Holland i blomstRing til os4.098,-Mere information
26-04-2018Bus fra Jylland og FynHolland i blomstRing til os3.998,-Mere information