Holland i Blomst 2021

Rejs foråret i møde i skønne Holland

Holland i blomst

Populær rejse med stort indhold og vægt på kvalitet. Spændende udflugtsprogram, hvor du oplever Keukenhofs blomsterflor, charmerende Amsterdam samt Hollands Venedig, Giethoorn.

 • Bo i charmerende Harderwijk. Godt hotel med god forplejning.
 • Oplev den imponerende blomsterpark Keukenhof i fuldt flor.
 • Udflugt til hovedstaden Amsterdam er inkluderet.
 • Besøg Hollands Venedig med de mange kanaler.


Med i prisen

 • 5 dages busrejse til Holland
 • Ophold i dobbeltværelse
 • 4 x morgenmad
 • 4 x middag
 • Udflugt til blomsterparken Keukenhof (ekskl. entré)
 • Udflugt til Amsterdam (ekskl. entré)
 • Udflugt til Giethorn, Hollands Venedig (ekskl. entré)
 • Rejseleder


Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 300. Afbestillingsforsikring kr. 240.

Bestil rejsen

Pris fra 4.298,-

5 dage
Bus

Med i busrejsen er bl.a.

 • Keukenhof blomsterpark
 • Heldagsudflugt til Amsterdam
 • Centralt hotel med halvpension
Bestil rejsen

Om rejsen

Du oplever Keukenhofs blomsterflor, charmerende Amsterdam samt Hollands Venedig, Giethoorn. Vi bor i centrum af hyggelige Harderwijk på vores gode Hotel Baars. Både butikker, restauranter og vandet er blot en kort spadseretur væk. Hotellet er kendt for sin gode forplejning, og det venlige personale glæder sig til at give dig en dejlig ferie i Holland. Bemærk at alle udflugter er inkluderet i rejsens pris. Velkommen til skønne forårsdage i tulipanlandet.

Holland i blomst

Hollænderen er kendt for at være både jordbunden og gæstfri. Den argentinsk fødte og populære Dronning Máxima sagde engang ”Holland er én småkage til kaffen, med en enorm gæstfrihed og varme”.  Foruden deres gæstfrihed er Holland også kendt for deres karakteristiske møller, det våde og lave land med marker, heder og moser. I omkring år 1800 stod der cirka 9000 møller i Holland i dag er der cirka 1000 tilbage. De hollandske møller kan opdeles i to kategorier, poldermøllen og indrustrimøllen. Poldermøllen blev brugt til at pumpe vand væk og indrustrimøllen blev brugt til at forarbejde træ, olie, ris osv. Foruden deres karakteristiske landskab er hollænderne også kendt for deres produktion af ost. Ikke mindre end 600 millioner tons ost produceres der om året, her går cirka 500 millioner tons til eksport. Hollænderne selv spiser i gennemsnit 15 kilo ost om året. En anden spise som er specielt for foråret er deres saltede sild som hollænderen anser for at være en delikatesse. Oftest kan du smage de saltede sild ved en pølselignende bod, her kan du købe en ”broodje haring” som er en saltet sild lagt i et hotdogbrød med et lag rå løg på toppen. Selvom Holland er et lille land, så er det nærmest en verdensmagt værdig, når det kommer til kunst. Her kan bl.a. nævnes tre berømte kunstnere, Rambrandt, Van Gogh og Mondriaan. Velkommen til Holland.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Rejs foråret i møde
Vi kører gennem Tyskland til det nordlige Holland, hvor vi ankommer til det gode Hotel Baars først på aftenen. Rejselederen vil byde dig velkommen i bussen og fortælle mere om de næste dages oplevelser.

Holland i blomst

Dag 2: Blomsterparken Keukenhof
Glæd dig til at opleve verdens største blomsterpark. Hvert år plantes 7 millioner løgblomster i parken således at egnens gartnere kan fremvise deres flotteste sorter. Duften af hyacinter ledsager dig på spadsereturen rundt
i  parken, mens store gamle træer, vandløb og søer danner en flot ramme om de farvestrålende tulipaner og påskeliljer. Heldagsudflugten er inkluderet, dog ekskl. entré til parken.

Blomsterparken Keukenhof

Dag 3: Amsterdam med byrundtur
Udflugten til charmerende Amsterdam er også inkluderet. Amsterdam er bl.a. berømt for deres tilbagelænede livsstil, samt deres velkendte udseende med smukke kanalhuse langs de smalle kanaler. Under vores besøg
vil det være muligt at tilkøbe en sejltur rundt på kanalerne, dette er en skøn måde at se Amsterdam by på. Fra kanalbåden betragter vi de karakteristiske huse og de kønne broer, som den betagende by er så kendt for.
Efter sejladsen vil der være god tid til at opleve byen på egen hånd. Man skal aldrig gå tørstig eller sultne rundt i byen, for der er altid lige en café rundt om hjørnet. Amsterdam er en by der tiltrækker gæster fra alverden, med
deres elegante kanaler, udsmykkede kanalhuse, og en eksotisk befolkning.

Amsterdam
 
Dag 4: Hollands Venedig
Vi kører en time nord for Harderwijk til byen Giethoorn, der pga. de mange kanaler også kaldes Hollands Venedig. Grundet det vandrige naturområde De Weerribben, er Giethoorn et populært udflugtsmål. Her er der kun plads til gående og cykelister, ingen biler har adgang. Giethoorn er en hyggelig landsby omgivet af vand med små, kønne stråtækte huse der alle er bygget på de små øer. Her vil det være muligt med en sejltur i den charmerende by inden vi kører retur. Der skal også være tid til at nyde skønne Harderwijk. Med hotellets centrale beliggenhed i den hyggelige by, er du tæt på byens butikker og det charmerende miljø langs vandet.

Giethoorn i Holland

Dag 5: Vi siger farvel til Holland
Vi forlader Holland, og kører retur til Danmark efter nogle oplevelsesrige dage.

Hotel

Hotel Baars
Smeepoortstraat 52
Harderwijk 384 1EJ

Gislevs populære hotel ligger centralt i den lille hyggelige by Harderwijk. Her er du tæt på både vandet og butikker. Det gæstfrie personale, den personlige service og det gode køkken er med til, at gøre denne rejse til lidt ud over det sædvanlige. Hotellet har restaurant, bar og elevator.

Læs mere om Hotel Baars

Værd at vide

Husk pas
Husk at medbringe gyldigt pas.

Bus
Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable 4-stjernede busser. Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser. Til busrejsen må du medbringe 1 kuffert max. 20 kg og 1 håndbagage max. 5 kg.

Diverse entréer
Keukenhof: ca. €17
Sejltur i Giethorn: ca. €8
Sejltur i Amsterdam: ca. €11

Ønsker til indkvartering
Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, seperate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen af rejsen.
Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker men, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme Jeres ønsker.

Vegetar/Diabetiker
Det er vigtigt at du informere Gislev ved bestilling af rejsen såfremt du har et specielt behov angående kosten.
På denne måde kan vi forberede hotellet i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen.

Klima
Vi rejser til Holland i løbet af april måned hvor blomsterne i Keukenhof park springer ud. Holland har et tempereret klima og eftersom landet ikke har de store højdeforskelle, varierer temperaturen ikke meget inden for landets grænser. I april måned ligger temperaturen normalt på mellem 10-15 grader.

Valuta
Euro € 1 = ca. kr. 7,50.
Kort kan bruges de fleste steder, men det er fint at have lidt kontanter med til toiletbesøg m.m.
Danske kroner til køb af drikkevare i bussen.

Rejseforsikring
Vi anbefaler at tegne en rejseforsikring, der dækker sygdom og eventuel hjemtransport. Kontakt Gislev på tlf. 62291210 for priser og nærmere oplysninger.
HUSK at medbringe det blå sygesikringsbevis.

Tilskud
Gratis over Storebælt i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel. Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Læs mere https://www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion her

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
01-04-2021Bus fra Jylland, Fyn og SjællandMere end 84.298,-Bestil rejsenMere information
05-04-2021Bus fra Jylland og FynMere end 84.298,-Bestil rejsenMere information
09-04-2021Bus fra Jylland og FynMere end 84.298,-Bestil rejsenMere information
13-04-2021Bus fra Jylland og FynMere end 84.298,-Bestil rejsenMere information
17-04-2021Bus fra Jylland og FynMere end 84.298,-Bestil rejsenMere information
21-04-2021Bus fra Jylland og FynMere end 84.298,-Bestil rejsenMere information
25-04-2021Bus fra Jylland og FynMere end 84.298,-Bestil rejsenMere information
29-04-2021Bus fra Jylland og FynMere end 84.298,-Bestil rejsenMere information
03-05-2021Bus fra Jylland og FynMere end 84.298,-Bestil rejsenMere information