Holland i Blomst

Nyd foråret i skønne Holland med verdens største blomsterpark Keukenhof

Forårsrejse til Holland med masser af blomster  

Busrejse til Holland med blomsterparken Keukenhof, kanaltur i charmerende Amsterdam og Hollands Venedig Giethoorn.

 • Bo i charmerende Harderwijk. Godt hotel med god forplejning
 • Oplev den imponerende blomsterpark Keukenhof i fuldt flor
 • Udflugt til hovedstaden Amsterdam er inkluderet
 • Besøg Hollands Venedig med de mange kanaler
 • Enkeltværelser uden tillæg


Med i prisen

 • 5 dages busrejse til Holland
 • Ophold i dobbeltværelse
 • 4 x morgenmad
 • 4 x middag
 • Udflugt til  blomsterparken Keukenhof (ekskl. entré)
 • Udflugt til Amsterdam (ekskl. entré)
 • Udflugt til Giethorn, Hollands Venedig (ekskl. entré)
 • Rejseleder

Entréer og sejlture er eksklusive.

Tillæg: Enkeltværelse uden tillæg (begrænset antal). Afbestillingsforsikring: Kr. 215. Entré til Keukenhof: ca. €15,5, Sejltur i Amsterdam: ca. €11, Sejltur i Giethoorn: ca. €8 (betales på rejsen).

Rabat for 3. voksne person i 3 sengs-værelse: Kr. 100

Se videoklip om hotellet:

Øvrige videoklip:
Keukenhof

Status:
Ring til os

Om rejsen

Foråret er den perfekte årstid for en rejse til Holland. Farverige tulipaner, påskeliljer og hyacinter forvandler marker og parker til et overvældende blomsterflor. En skøn duft af forår byder velkommen til Holland.

gislev

Oplev Verdens største blomsterpark Keukenhof. Holland er verdens største blomstereksportør og siden 1949 har egnens producenter af løgblomster, brugt blomsterparken Keukenhof til at fremvise deres sorter og varianter. Glæd dig til at spadsere rundt, hvor store gamle træer, vandløb og søer danner en flot ramme om millioner af løgblomster. Udflugten til Keukenhof er en imponerende oplevelse – og inkluderet i rejsens pris (ekskl. entré)

Skønne Amsterdam. På denne rejse er der også inkluderet en udflugt til Amsterdam. Oplev det charmerende kanalsystem, der giver byen sit hyggelige særpræg, ved bl.a. at tage på en interessant kanalrundfart. De karakteristiske og kønne bygninger fuldender billedet, og efterlader ingen tvivl: dette er en af Europas mest indtagende byer. Amsterdam huser også nogle af verdens mest berømte museer.

Hollands Venedig. Vi kører en time nord for Harderwijk til byen Giethoorn, der pga. de mange kanaler også kaldes Hollands Venedig. Glæd dig til at opleve de mange kanaler og de charmerende stræder forbundet af 176 historiske broer. Mulighed for en hyggelig sejltur i Giethoorn før vi kører retur til Harderwijk.

Hyggelige Harderwijk. Der er også tid til at nyde hotellets gode placering der indbyder til at spadsere en tur langs med vandet eller udforske Harderwijks hyggelige gågader og charmerende små butikker. Tæt på finder du også byens delfinarium.

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark.
Rejselederen byder velkommen i bussen, og fortæller lidt om ugens program. Vi kører gennem Tyskland til det nordlige Holland med ankomst på det gode Hotel Baars først på aftenen.
 
Dag 2: Blomsterparken Keukenhof.
Europas have er med sine 32 hektar verdens største blomsterpark. De smukke omgivelser danner en flot ramme om forårets bebudere og intet sted i verden finder man flere løgblomster samlet på et sted. Ingen tvivl om at dette bliver en oplevelse ud over det sædvanlige. For besøgende er Keukenhofs millioner af tulipaner, påskeliljer, hyacinter og fresier en flot, farvestrålende og velduftende oplevelse. Udflugt inkluderet ekskl. entréer.
gislev gislev
 
Dag 3: Fascinerende Amsterdam, helt ulig andre storbyer.
Det imponerende kanalsystem, der er resultatet af en succesfuld byplanlægning i 1700-tallet, giver Amsterdam et charmerende særpræg. Der er mulighed for at opleve den smukke by på en hyggelig kanalrundfart. Også tid på egen hånd – besøg evt. et diamantsliberi. Udflugt inkluderet, ekskl. entréer og sejltur.
gislev gislev
 
Dag 4: Udflugt til Hollands Venedig og tid til at nyde Harderwijk.
Vi kører en time nord for Harderwijk til byen Giethoorn, der pga. de mange kanaler også kaldes Hollands Venedig. Her venter en sejltur i den charmerende by før vi kører retur. Udflugt inkluderet, ekskl. sejltur og evt. entréer. Der skal også være tid til at nyde skønne Harderwijk. Med hotellets centrale beliggenhed i den lille hyggelige by er du tæt på byens delfinarium, spændende butikker og det charmerende miljø langs vandet.
gislev gislev
 
Dag 5: Hjemrejse til Danmark.
Vi forlader Holland og kører gennem Tyskland til Danmark efter nogle oplevelsesrige dage.

Hotel

Baars hotel Holland  Hotel Baars værelse

Harderwijk: Hotel Baars (4 nætter)
Smeepoortstraat 52
Harderwijk 384 1EJ

Gennem flere sæsoner har Hotel Baars skabt en god base for Gislevs gæster. Det gæstfrie personale og den gode forplejning er med til at gøre denne rejse til Holland lidt ud over det sædvanlige. Med hotellets centrale beliggenhed, i den lille hyggelige by Harderwijk, er du tæt på både butikker og vandet. Hotellet har restaurant, bar og elevator. Alle værelser har TV, telefon, hårtørrer, værdiboks, kaffe- og thefaciliteter samt et lille køleskab. Enkeltværelse uden tillæg, begrænset antal.

Se hotellets hjemmeside: www.hotelbaars.nl

Værd at vide

Valuta
Euro. 1€ = ca. kr. 7,50.

Entréer i ca. priser
Alle udflugter er inklusiv dog eksklusiv entréer.
Keukenhof: €15,50
Sejltur i Giethorn: €8
Sejltur i Amsterdam: €11

Buskvalitet
4-stjernet, moderne bus med god benplads og mange faciliteter.

Få tilskud
Gratis over Storebælt i egen bil eller 50% tilskud til tog, bus og færge.

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.