Holland i Blomst 2022

Rejs foråret i møde i skønne Holland

Holland i blomst

Populær rejse med stort indhold og vægt på kvalitet. Spændende udflugtsprogram, hvor du oplever Keukenhofs blomsterflor, charmerende Amsterdam samt Hollands Venedig, Giethoorn

 • Bo i charmerende Harderwijk. Godt hotel med god forplejning
 • Oplev den imponerende blomsterpark Keukenhof i fuldt flor
 • Udflugt til hovedstaden Amsterdam er inkluderet
 • Besøg Giethoorn - Hollands Venedig med de mange kanaler

Med i prisen

 • 5 dages busrejse til Holland
 • Ophold i dobbeltværelse
 • 4 x morgenmad
 • 4 x middag
 • Udflugt til blomsterparken Keukenhof (ekskl. entré)
 • Udflugt til Amsterdam (ekskl. entré)
 • Udflugt til Giethoorn, Hollands Venedig (ekskl. sejltur)
 • Rejseleder


Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 300. Afbestillingsforsikring kr. 240.

Bestil rejsen

Pris fra 4.498,-

5 dage
Bus

Med i busrejsen er bl.a.

 • Keukenhof blomsterpark
 • Heldagsudflugt til Amsterdam
 • Centralt hotel med halvpension
Bestil rejsen

Om rejsen

Du oplever Keukenhofs blomsterflor, charmerende Amsterdam samt Hollands Venedig, Giethoorn

Vi bor i centrum af hyggelige Harderwijk på vores gode Hotel Baars. Både butikker, restauranter og vandet er blot en kort spadseretur væk. Hotellet er kendt for sin gode forplejning, og det venlige personale glæder sig til at give dig en dejlig ferie i Holland. Bemærk at alle udflugter er inkluderet i rejsens pris. Velkommen til skønne forårsdage i tulipanlandet.

Holland i blomst

Hollænderen er kendt for at være både jordbunden og gæstfri. Den argentinsk fødte og populære Dronning Máxima sagde engang ”Holland er én småkage til kaffen, med en enorm gæstfrihed og varme”.  Foruden deres gæstfrihed er Holland også kendt for deres karakteristiske møller, det våde og lave land med marker, heder og moser. I omkring år 1800 stod der cirka 9000 møller i Holland i dag er der cirka 1000 tilbage. De hollandske møller kan opdeles i to kategorier, poldermøllen og indrustrimøllen. Poldermøllen blev brugt til at pumpe vand væk og indrustrimøllen blev brugt til at forarbejde træ, olie, ris osv. Foruden deres karakteristiske landskab er hollænderne også kendt for deres produktion af ost. Ikke mindre end 600 millioner tons ost produceres der om året, her går cirka 500 millioner tons til eksport. Hollænderne selv spiser i gennemsnit 15 kilo ost om året. En anden spise som er specielt for foråret er deres saltede sild som hollænderen anser for at være en delikatesse. Oftest kan du smage de saltede sild ved en pølselignende bod, her kan du købe en ”broodje haring” som er en saltet sild lagt i et hotdogbrød med et lag rå løg på toppen. Selvom Holland er et lille land, så er det nærmest en verdensmagt værdig, når det kommer til kunst. Her kan bl.a. nævnes tre berømte kunstnere, Rembrandt, Van Gogh og Mondriaan. Velkommen til Holland.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Rejs foråret i møde

Vi kører gennem Tyskland til det nordlige Holland, hvor vi ankommer til det gode Hotel Baars først på aftenen. Rejselederen vil byde dig velkommen i bussen og fortælle mere om de næste dages oplevelser.

Holland i blomst

Dag 2: Blomsterparken Keukenhof

Glæd dig til at opleve verdens største blomsterpark. Hvert år plantes 7 millioner løgblomster i parken således at egnens gartnere kan fremvise deres flotteste sorter. Duften af hyacinter ledsager dig på spadsereturen rundt i  parken, mens store gamle træer, vandløb og søer danner en flot ramme om de farvestrålende tulipaner og påskeliljer. Heldagsudflugten er inkluderet, dog ekskl. entré til parken.

Blomsterparken Keukenhof

Dag 3: Amsterdam med byrundtur

Udflugten til charmerende Amsterdam er også inkluderet. Amsterdam er bl.a. berømt for deres tilbagelænede livsstil, samt deres velkendte udseende med smukke kanalhuse langs de smalle kanaler. Under vores besøg vil det være muligt at tilkøbe en sejltur rundt på kanalerne, dette er en skøn måde at se Amsterdam by på. Fra kanalbåden betragter vi de karakteristiske huse og de kønne broer, som den betagende by er så kendt for. Efter sejladsen vil der være god tid til at opleve byen på egen hånd. Man skal aldrig gå tørstig eller sultne rundt i byen, for der er altid lige en café rundt om hjørnet. Amsterdam er en by der tiltrækker gæster fra alverden, med deres elegante kanaler, udsmykkede kanalhuse, og en eksotisk befolkning.

Amsterdam

Dag 4: Hollands Venedig

Vi kører en time nord for Harderwijk til byen Giethoorn, der pga. de mange kanaler også kaldes Hollands Venedig. Grundet det vandrige naturområde De Weerribben, er Giethoorn et populært udflugtsmål. Her er der kun plads til gående og cyklister, ingen biler har adgang. Giethoorn er en hyggelig landsby omgivet af vand med små, kønne stråtækte huse der alle er bygget på de små øer. Her vil det være muligt med en sejltur i den charmerende by inden vi kører retur. Der skal også være tid til at nyde skønne Harderwijk. Med hotellets centrale beliggenhed i den hyggelige by, er du tæt på byens butikker og det charmerende miljø langs vandet.

Giethoorn i Holland

Dag 5: Vi siger farvel til Holland

Vi forlader Holland, og kører retur til Danmark efter nogle oplevelsesrige dage.

Hotel

Hotel Baars

Smeepoortstraat 52
Harderwijk 384 1EJ

Gislevs populære hotel ligger centralt i den lille hyggelige by Harderwijk. Her er du tæt på både vandet og butikker. Det gæstfrie personale, den personlige service og det gode køkken er med til, at gøre denne rejse til lidt ud over det sædvanlige. Hotellet har restaurant, bar og elevator.

Læs mere om Hotel Baars

Ønsker til indkvartering
Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, seperate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen af rejsen.
Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker men, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme Jeres ønsker.

Vegetar/Diabetiker
Det er vigtigt at du informere Gislev ved bestilling af rejsen såfremt du har et specielt behov angående kosten.
På denne måde kan vi forberede hotellet i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen.

Værd at vide

Bus

Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser. Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser. Til busrejsen må du medbringe 1 kuffert max. 20 kg og 1 håndbagage max. 5 kg. Vandet fra vandhanen kan drikkes.

Børn og unge

Medbring skriftligt samtykke hvis børn rejser uden begge forældre.

Drikkevand

Vandet fra vandhanen kan drikkes.

Elektricitet

Der er 220 V.Stikkontakter ligner de danske.

Entréer

Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt. Keukenhof: ca. €17. Sejltur i Giethorn: ca. €8. Sejltur i Amsterdam: ca. €11.

Fysisk formåen

Denne rejse er egnet for alle, der er almindeligt godt gående. 

Klima

Vi rejser til Holland i løbet af april måned hvor blomsterne i Keukenhof park springer ud. Holland har et tempereret klima og eftersom landet ikke har de store højdeforskelle, varierer temperaturen ikke meget inden for landets grænser. I april måned ligger temperaturen normalt på mellem 10-15 grader, generelt lidt varmere end i Danmark. Læs mere her.

Kreditkort

Især Visakort er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

Medicin

Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

Program 

Program kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

Tilskud

Kør gratis over Storebælt
Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

Transport til nærmeste påstigningssted
Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

Valuta

En euro er ca. 7,50 kr. (1/1 2021). Visakort kan bruges de fleste steder, men det er fint at have lidt kontanter med til toiletbesøg m.m. Danske kroner til køb af drikkevarer i bussen.

Vil du vide mere?

Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 

 

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion her

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
02-04-2022Bus fra Jylland og FynMere end 84.498,-Bestil rejsenMere information
10-04-2022Bus fra Jylland og FynMere end 84.498,-Bestil rejsenMere information
14-04-2022Bus fra Jylland, Fyn og Sjælland Mere end 84.498,-Bestil rejsenMere information
18-04-2022Bus fra Jylland og FynMere end 84.498,-Bestil rejsenMere information
22-04-2022Bus fra Jylland og FynMere end 84.498,-Bestil rejsenMere information
26-04-2022Bus fra Jylland og FynMere end 84.498,-Bestil rejsenMere information
30-04-2022Bus fra Jylland og FynMere end 84.498,-Bestil rejsenMere information