Skip to main content

Det Rolige Rejseliv

-
Rejser i et lavere tempo hvor alle kan være med
Se ledige afgange i

Velkommen til Det Rolige Rejseliv. Vores nye rejsekoncept til dig, der elsker at rejse, men i et lavere tempo, hvor der tages særligt hensyn til dårligt gående. I Det Rolige Rejseliv er rejserne bygget op om et afslappet rejseforløb med udflugter, hvor alle kan være med, og tid til, at vi kan nyde de hyggelige byer, vi befinder os i undervejs. De er skabt med øje for, at oplevelserne ikke skal være for strabadserende uden at gå på kompromis med hyggen, fællesskabet og målet om at skabe nye, spændende rejseminder.

Men hvad kræver det så af dig at være med i Det Rolige Rejseliv? Først og fremmest er det vigtigt, at du er selvhjulpen. Vores rejseledere står altid klar med en hjælpende hånd, men der er alligevel et par tommelfingerregler, du kan rette dig efter. Du skal kunne spadsere i et roligt tempo i op til én kilometer uden pause, og vil du med på udflugter og byrundture, skal du være forberedt på gåafstande på op til tre-fire kilometer i alt per dag.

Når det er sagt, er der ingen hast, for disse rejser er netop skruet sådan sammen, at vi tager den tid, det tager. Du skal ikke bekymre dig om at sænke gruppen, og vi skal nok få alle indtrykkene med fra både udflugter og byvandringer. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl, om du kan deltage. Så hjælper vi med at finde den helt rigtige rejse for dig.

Læs mere

Vores rejser til Det Rolige Rejseliv: 2 rejser fundet

Egypten i (Cai)ro og mag
 • Afrika
 • Det Rolige Rejseliv
 • Nyhed

Egypten i (Cai)ro og mag

 • Flyrejse til Egypten - Egypten og hovedstaden Cairo kan være et kaotisk og overvældende bekendtska...
 • Rejselængde: 8 dage
  Pris: fra 10.998,-
Forår på Dourofloden og i Porto
 • Portugal
 • Det Rolige Rejseliv
 • Nyhed

Forår på Dourofloden og i Porto

 • Oplev det forårsskønne Portugal med sejlads på den gyldne Douroflod og nogle dejlige dage i farverige Porto. En rejse i et afslappet tempo med skønne oplevelser, vinsmagninger og 2 rejseledere.

 • Rejselængde: 8 dage
  Pris: fra 14.998,-
 • Jul
 • Aug
 • Sep
 • Okt
 • Nov
 • Dec
 • Jan
 • Feb
 • Apr
 • Maj
 • Jun

En ekstra rejseleder med på turen

På vores rejser i Det Rolige Rejseliv har du en ekstra rejseleder med på turen for at garantere en afslappet, tryg og gnidningsfri rejse. Den ekstra rejseleder gør det endnu nemmere for dig at komme til med eventuelle spørgsmål eller behov, så vi bedre kan tage hensyn og sikre hele gruppen en god oplevelse fra start til slut. På vores busrejser stiger rejselederne ombord på bussen undervejs i Danmark, mens du på vores flyrejser møder dem i lufthavnen. Som altid er vores rejseledere dansktalende, hjemmevante på destinationen og eksperter i at rejse i en større gruppe, hvor alle skal kunne følge med.

Hvordan forløber rejserne?

I vores arbejde med at skabe rejserne til Det Rolige Rejseliv har vi lagt særlig vægt på, at indholdet tilgodeser gangbesværede og kan gennemføres i et tempo, så alle får en god oplevelse. Det betyder, at dagene aldrig er med fuldt program, så vi får god tid til at hvile benene, falde i snak og nyde måltiderne. Når vi besøger museer, slotte, kirker, og hvad der ellers findes af spændende oplevelser på destinationerne, kan besøgstiden desuden være kortere end på resten af vores rejser, men vi får naturligvis det vigtigste med. På nogle af rejserne vil der være dage uden program, hvor tiden i stedet er sat af til at slappe af, søge egne oplevelser eller socialisere med dine medrejsende.

Overnatninger på hoteller og skibe

På vores rejser i Det Rolige Rejseliv er både hoteller og skibe af samme gode kvalitet som på resten af vores rejser. Derudover sikrer vi os, at overnatningsstederne egner sig til gæster med gangbesvær. Vi vælger hoteller og skibe ud fra devisen, at det skal være nemt og komfortabelt at komme rundt, og derfor vil der altid være elevator på hotellerne, så du nemt kan komme frem og tilbage til dit hotelværelse. På vores flodkrydstogter er der ikke altid elevator på skibene, men med kun to-tre dæk og ganske få trapper, er det ikke en uoverskuelig opgave at bevæge sig rundt på skibet. Har du særlige behov, er du velkommen til at kontakte os – eksempelvis hvis du ønsker en kahyt på samme dæk som restauranten og loungen.

Transport på bus- og flyrejser

Det Rolige Rejseliv kommer løbende til at indeholde rejser med både bus og fly. På vores busrejser kører vi i vores komfortable, danske busser, hvor vores rejseledere og chauffører altid står klar til at hjælpe dig ind og ud af bussen. Vores busser egner sig glimrende til dig, der gerne vil kunne sidde godt i bussædet, mens vi drager ud mod nye oplevelser, og du har mulighed for at stige ombord på vores mange påstigningssteder rundt om i Danmark.

På flere af vores flyrejser flyver vi nemt og bekvemt direkte til destinationen, mens vi på nogle af dem har en mellemlanding undervejs. I så fald har vi sørget for ordentlig tid til transit og flyskifte, mens rejselederen som altid sørger for, at der er styr på alt det praktiske.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Fysisk formåen i Det Rolige Rejseliv

  Du kigger på en rejse, der tilhører vores Rolige Rejseliv-koncept, og det betyder, at kravene til din fysiske formåen generelt er lavere end på resten af vores rejser. Generelt er det vigtigt, at du er selvhjulpen, men derudover er konceptet skabt for at sikre, at alle får en god oplevelse, uanset om du er gangbesværet eller døjer med andre skavanker.

  Konkret betyder det, at du skal kunne spadsere i et roligt tempo i op til én kilometer uden pause, og såfremt du vil med på udflugter og byrundture, skal du hen over en hel dag kunne gå op til tre-fire kilometer i alt.

  På rejserne i Det Rolige Rejseliv kan du forvente elevator på hotellerne. Det gælder ikke altid på skibene, men med kun to-tre dæk og ganske få trapper er det ikke svært at komme rundt på skibet. Vi kan anbefale at bestille en kahyt på samme dæk som restauranten.

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har brug for hjælp i lufthavnen?

  Hvis du har brug for assistance i lufthavnen, eksempelvis til transport til eller fra gaten, skal du give os besked ved bestillingen af rejsen, så vi kan arrangere det nødvendige på forhånd.

 • Hvad skal jeg være opmærksom på med flodkrydstogter i Det Rolige Rejseliv?

  Vi gør opmærksom på, at der ikke altid er elevator i de skibe, vi anvender på vores flodkrydstogter. De fleste skibe har dog blot to-tre dæk og ganske få trapper. Vi kan anbefale at bestille en kahyt på samme dæk som restauranten og loungen. Vil du vide mere om skibets indretning, finder du yderligere information under fanen ’skibet’ på selve rejsen.

  Bemærk desuden, at når skibet lægger til kaj, kan vi ikke på forhånd vide, om vi ligger inderst eller yderst. Skibets personale sørger for en sikker landgang, men det kan forekomme, at vi skal henover et eller flere andre skibe.

 • Hvilke transportmidler benytter vi os af på udflugterne?

  Når det er nødvendigvigt at køre ud til oplevelserne, benytter vi os af vores egne eller lokale busser som transport til og fra de seværdigheder, som er inkluderet i rejsens program. I byer hvor der findes turisttog og/eller hop-af-hop-på busser, er det en mulighed, at vi benytter os af disse som transportmiddel.

 • Kan jeg medbringe rollator?

  Det er muligt for dig at medbringe rollator på vores rejser i Det Rolige Rejseliv. I så fald er det dog vigtigt, at du giver os besked ved bestilling af rejsen, så vi kan informere rejselederen og chaufføren på forhånd.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu