Skip to main content

Rejser til Australien

-
Kystbyer, kænguruer og den australske bush

Rundrejser til Australien med dansk rejseleder

Velkommen til Australien - et af verdens største lande og samtidig det mindste kontinent. Dette betagende land består af forskellige regioner, som hver har deres egen kultur, natur, dyreliv og klima. På en rundrejse til Australien med Gislev Rejser kan du opleve det bedste af fem af regionerne i selskab med en dansk rejseleder, der ved rigtigt meget om Australien. Du kan derfor bare læne dig tilbage og nyde de mange fantastiske oplevelser og historier undervejs.

Store oplevelser i Melbourne

Melbourne er kendt som en af de bedste byer at leve i for både indbyggere og som turister. Den store kystby byder blandt andet for de skønne strande, havnen, sporvogne, parlamentet, The Mint, Queen Victoria Market og Den botaniske have. Melbourne er en tryg og behagelig by, at være turist i. Derfor kan du roligt selv gå en tur langs Yarra floden eller i centrum, der bugner af spændende og lokale, hyggelige værtshuse. Med Gislev Rejser får du også en flot byrundtur med den danske rejseleder, der kender byen og landet rigtig godt.

Læs mere

Pakkerejse til Australien med dansk design og store naturoplevelser

Du kender sikkert allerede det dansk designede Operahus i Sydney, men byen har også meget andet at byde på blandt andet The National Opal Collection og en af verdens smukkeste naturhavne, som vi sejler igennem på vores frokostcruise.

Naturen og dyrelivet i Australien er helt unikt, da landet ligger isoleret fra resten af verden. Derfor kan du opleve den autentiske natur, mange forskellige fuglearter, kænguruer, wallabies, emuer og koalaer. Med Gislev Rejser besøger du forskellige parker og reservater, hvor du har gode chancer for at opleve dyrelivet på nært hold.

Et af de steder er i Tower Hill vildtreservat, som ligger i en udslukt vulkan. Du skal selvfølgelig også med til Kangaroo Island, hvor du kan opleve den lille, mørke kænguru, som kun bor her. Øen er en autentisk oplevelse, og man mener, der ikke har levet mennesker i området før omkring år 1800, så der er noget nærmest paradisisk over øen.

I vulkankrateret ved Mount Gambier, kan du opleve den meget dybe sø, Blue Lake, der forsyner byen med vand. Det er stadigvæk et mysterium, hvorfor vandet skifter fra koboltblå om sommeren og i efteråret, men det er et smukt syn.

Vandet ved det berømte koralrev Great Barrier Reef er 26 grader året rundt. Og her har du mulighed for at sejle ud og opleve de farverige koraller og fisk, der lever her. Der er snorkeludstyr om bord, hvis du vil under overfladen og kigge. 

Den lange kystvej Great Ocean Road er imponerende på flere måder. Udsigten er storslået med det brusende blå hav, de gyldne sandstrande, de stejle klipper og den frodige regnskov. Derudover er det utroligt at tænke på, at de 243 km vej, er bygget af hjemvendte soldater efter 1. verdenskrig. Det har krævet både kreativitet, styrke og store mængder dynamit.

Ved Ayers Rock er det næsten et must at være morgenfrisk og opleve den smukke solopgang, imens Uluru skifter farve, i takt med at solen står op.  Ved Kata Tjuta, der består af 36 klipper, kan du opleve et meget helligt sted. Herude i den australske outback får du et lille indblik i de lokale aborigineres myter og historie.

Rejse til Australiens regnskov

Når du er på ferie i Australien, skal du selvfølgelig også opleve regnskoven. Vi svæver i kabinelift over den gamle regnskov Kuranda. Og der er flere stop undervejs, så du får tid til at nyde fuglenes sang, duften fra den frodige natur og se det store vandfald Barron Falls.

En rejse til Australien er godt for krop, sjæl og smagsløg. Og du kan også smage på de lokale vine i både Coonawarra, et af Australiens bedste vinområder, og i Barossa-dalen. Begge områder er utrolige smukke med vinmarker, vingårde og blomster.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu