Skip to main content

Rejser til Costa Rica

-
Glæd dig til storslåede naturoplevelser med dansk rejseleder

Costa Rica er naturelskerens paradis. På en rejse til det lille latinamerikanske land kan du opleve alt fra knejsende vulkaner, tropiske paradisstrande, vandfald og brusende floder til eksotiske regnskove med et helt unikt dyre- og planteliv. En ferie i Costa Rica er ensbetydende med naturoplevelser i verdensklasse, og med Gislev oplever du vidunderlige sider af det smukke land med overnatninger undervejs på gode, velvalgte hoteller og resorts.

Rejs til Costa Rica med dansk rejseleder

På vores rundrejse til Costa Rica kan du glæde dig til at opleve landets særprægede natur og dyreliv. Vi sejler på vandvejene i Tortuguero, spadserer til brusende vandfald langs rislende floder i La Paz Waterfall Garden og oplever ikoniske vulkaner som den kegleformede Arenal og Poás med den safirblå kratersø. Glæd dig bl.a. også til to overnatninger på 4-stjernet hotel i den berømte nationalpark Manuel Antonio, plantagebesøg med kaffe- og chokoladesmagninger samt et kig på den enestående udstilling i guldmuseet i hovedstaden San José.

Læs mere

Pura Vida – ferie på costaricansk

Costa Rica er kendt for den ikoniske hilsen ”Pura Vida”, der direkte oversat betyder ”det rene liv”.  Talemåden er så integreret en del af den costaricanske livsfilosofi, at ’pura vida’ kan bruges som alt fra ’hej’, ’vi ses’ eller ’farvel’ til ’hvordan går det?’ og ’det går fint’. Den officielle hilsen er samtidig symptomatisk for costaricanernes afslappede levevis – en både charmerende og inspirerende tilgang til livet.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu