Skip to main content

Rejser til Indien

-
Tag med på et sanseeventyr
Se ledige afgange i

En rejse til Indien er en rejse fyldt med sanseindtryk fra start til slut. Storslåede bygninger, farverige markedsgader, menneskevrimmel, hellige køer, kvinder i smukke og farverige sarier, tigersafari og imponerende paladser er blot nogle af ting, du kan opleve på en rejse til Indien.

Rundrejse i Indien

På en rundrejse i Indien med dansk rejseleder får du det bedste af Indien med kendte seværdigheder som den lyserøde by Jaipur, Amber Fort, Taj Mahal og Ranthambore National park med tigersafari. Vi har sørget for alt det praktiske, og både den danske rejseleder og de lokale engelsktalende guider sørger for at du får det bedste af Indien hele vejen.

Læs mere

Indien: 1 rejse fundet

Indiens Gyldne Trekant
  • Asien
  • Rundrejser

Indiens Gyldne Trekant

  • Rundrejse i Indien med erfaren rejseleder - I Indien finder du oplevelser for alle sanser, fra de...
  • Rejselængde: 9 dage
    Pris: fra 14.498,-

Rejse til Indien med Taj Mahal 

I udkanten af millionbyen Agra kan du nyde synet af det imponerende Taj Mahal. Det imponerende mausoleum bygget af marmor og dekoreret af halvædelstene er kendt som verdens smukkeste kærlighedserklæring. Stormogulen Shah Jahan lod det bygge til minde og ære for sin elskede hustru, der døde i barselssengen og han blev sidenhen begravet ved siden af hende i det smukke mausoleum.

Ferie i Indien med tigersafari

Naturen er helt fantastisk i Ranthambore National Park, en af Indiens største nationalparker. Tag med på safari i parken og se de vilde tigre, ulve, leoparder, hyæner og 320 forskellige fugle. I nationalparken må du endelig heller ikke gå glip af Ranthambhore Fortet, hvorfra du har en storslået udsigt til nationalparken. Fortet blev bygget i 944 e.Kr. og består af både templer samt enorme porte og mure.  

Start din rejse til Indien fra Billund Lufthavn

Du kan rejse på ferie i Indien med fly fra Billund Lufthavn med en enkelt skift undervejs. På den måde får du mest ud af din rejse. Har du et ønske om at flyve fra Københavns Lufthavn til Indien, er du velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu