Nytår i Nordtyskland 2020

Afslappet miniferie og festligt nytår på Hotel Thomsen

Nytår i Nordtyskland

Vær med til at byde 2020 velkommen i hyggelige Nordtyskland på dejlige Hotel Thomsen i Delmenhorst. 3 dage med bl.a. besøg i Bremen og et festlig nytår med dejlig mad, dans og musik.

 • Hyggeligt hotel med keglebane og sauna
 • Udflugt til charmerende Bremen med det hyggelige gamle centrum
 • Festligt nytår med inkl. frie drikkevarer 


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 2 x morgenmad
 • 1 x middag
 • 1 x Nytårgallabuffet inklusiv frie drikkevarer (vin, øl og sodavand indtil kl. 02.00)
 • 1 x Sekt og Berliner
 • Musik og dans nytårsaften
 • Udflugt til Bremen
 • Dansk rejseleder
 • Eksklusiv entréer, hvor andet ikke er nævnt


Tillæg: Enkeltværelse kr. 450.

Interesseret i rejsen?
Ring til os

Om rejsen

Fejr nytår sammen med Gislev i hyggelige Nordtyskland. 3 dage med gode oplevelser, hvor du kan besøge betagende Bremen og hilse på de eventyrlige Bremer Stadtmusikanten. Du får lejlighed til stifte bekendtskab med Altes Land, når vi kører langs Elbens diger forbi smukke frugtgårde, når vi kører gennem området der også kaldes Tysklands frugthave med mere 1 million frugttræer. Vi besøger den charmerende by Stade, der er kendt for sin smukt restaureret bymidte med flotte bindingsværksfacader og kanaler der løber gennem byen. Vi hilser 2021 velkommen med en festlig aften på Hotel Thomsen, hvor der er dejlig mad og frie drikkevarer, hygge, musik og dans. Godt nytår i Gemütliche Nordtyskland.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til Nordtyskland.
Vi kører forbi Hamborg og gennem området Altes Land, der er kendt som Tysklands frugthave, med mere end en million frugttræer. Oplev Elbens diger når vi kører til den gamle Hansestad Stade. Her bliver der tid til en kort pause, hvor du kan gå en tur i den hyggelige bymidte med kanaler, smukke huse og mange små butikker. Herfra kører vi mod vores hotel med ankomst sidst på eftermiddagen til indkvartering og middag. Om aftenen kan du hygge dig med et glas øl og måske spille et spil kegler på hotellets keglebane.

Dag 2: Hyggelige Bremen og festlig nytårsaften.
Efter morgenmaden kører vi til Bremens gamle centrum med renæssancerådhuset og Schnoorkvarteret, der oser af sjæl og charme. Hils på brødrene Grimms Die Bremer Stadtmusikanten og nyd en tur på Weserpromenaden. Du får tid på egen hånd til at se nærmere på byen, spise frokost og handle lidt i byens mange butikker. Først på eftermiddagen går turen tilbage til Hotel Thomsen, hvor du kan slappe af inden aftenens fest. Vi fejrer et festligt og hyggeligt nytår på hotellet med nytårsgallabuffet inkl. frie drikkevarer og efterfølgende musik og dans. Til midnat byder vi 2021 velkommen med et glas sekt og en Berliner.

Dag 3: Hjemrejse til Danmark.
Vi nyder vores morgenmad og kører ud på formiddagen retur til Danmark, med ankomst ved grænsen midt på eftermiddagen.

Hotel

Hotel Thomsen
Bremer Str. 186, 27751 Delmenhorst, Tyskland

Pænt og nydeligt familieejet hotel. Hotellet har restaurant, bar, elevator og keglebane. Du kan slappe af i hotellets sauna eller træne i hotellets fitness center. Alle værelser er med bad, toilet, tv og wi-fi.

Værd at vide

Valuta
Du skal kun bruge Euro på denne rejse. Mange steder i Tyskland kan du også betale med kreditkort som Visa og Mastercard, men det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

Entré
Er ikke inkluderet, hvis andet ikke er oplyst.

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion her