Skip to main content

Rejser til Frankrig

-
Historie, vin og middelalderbyer

Tag på ferie i Frankrig med rejseleder

Vi glæder os til at tage dig med til et af Europas flotteste og mest afvekslende rejselande. Frankrig byder på alt fra kultur, historie, vinslotte, floder til bjerge og smukke kyster.

Med Gislev har du mulighed for at tage med på en busrejse til idylliske Alsace, hvor du bor tæt på Vinruten og kan nyde synet af vinmarkerne og de hyggelige middelalderbyer med de smukke bindingsværkshuse. På vores bustur til Normandiet venter der dig en historisk rejse med Mont Saint Michel, vikingehovedstaden Rouen og en heldagsudflugt til Invasionskysten, hvor du tydeligt kan mærke historiens vingesus. Normandiet kan også opleves på en af vores flyrejser, og du vælger selv, om du rejser fra København eller Billund lufthavn.

Læs mere

Ferie i Paris

Er du til storbyferie, kunst og kultur? Så tag med os til byernes by Paris og oplev Eiffeltårnet, Champ Elysees, Sacre Coeur, Montmatre med alle kunstmalerne og Triumfbuen. Vores lokalkendte rejseleder tager dig med på 3 byrundture og du skal selvfølgelig også opleve Paris by night. I skolernes ferier kan du tage børn eller børnebørn med til Danmarks bedste børnepriser med mulighed for udflugt til magiske Disneyland. 

Rundrejse i Frankrig

En rundrejse i Frankrig er noget helt særligt, du oplever både de flotte landskaber, historiens vingesus og stemningen i byerne. 

Med vores rundrejse til Normandiet og Bretagne får du en god blanding af spændende historie og en skøn natur. Vi besøger Monets berømte have, du får en panoramatur langs Seinen.

I det sydvestlige Frankrig venter en flot rundrejse i Sydfrankrig – Biscayen – Pyrenæerne. Vinmarkerne, bjergene, de charmerende middelalderbyer og vinsmagning på det kendte vinslot Chateau Cayx er blot nogle af de mange spændende oplevelser, der venter på denne rejse. 

Krydstogter i Frankrig

Vil du med på en rundrejse på vandet, så er et krydstogt på Seinen lige noget for dig. Hver dag venter nye oplevelser og spændende seværdigheder langs Seinen. Du oplever blandt andet Hornfleur, Monets have og får en gallamiddag på skibet, hvor du har mulighed for at nyde en hyggelig aften med dine medrejsende. 

Du kan også tage med på et livsnyderkrydstogt på Rhône fra Lyon til Van Goghs Arles med All Inclusive om bord. På dette krydstogt kan du nyde synet af vinmarkerne og smage på fransk specialiteter i Gourmetbyen Lyon.  

Uanset hvilken pakkerejse til Frankrig du vælger, får du en vidende, dansk rejseleder med hele vejen. Så du skal bare læne dig tilbage og nyde rejsen og de mange oplevelser. Du får også tid på egen hånd undervejs til at fordøje de mange indtryk, shoppe lidt i de charmerende byer og nyde stemningen på en af de hyggelige cafeer.  

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Drikkevand i Frankrig

  Frankrig har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

 • Elektricitet i Frankrig

  220 V.

 • Valuta og betalingskort i Frankrig

  I Frankrig er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu