Skip to main content

Gislev Parkering Syd

-
Sikker parkering ved Vamdrup

Gratis for alle vores busgæster

Kør til sikret parkering ved Vamdrup, når din busrejse går mod syd.

Succesen fortsætter - mere end 7.000 busgæster valgte sidste år at starte busrejsen lidt senere - og komme tidligere hjem.
Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Der er gode toiletforhold. Vi kører fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis og sikret. Nemmere bliver det ikke. Hvis du vælger Vamdrup som opsamlingssted, så sender vi koden til parkeringsområdet til dig senest 1 uge før afrejsen.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej

E45 fra nord
Afkørsel 65 mod Vamdrup. Du kører nu 9 km til rundkørslen i Vamdrup. Tag 1. vej til højre i rundkørslen og fortsæt 300 meter og kør ind i indkørslen til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

E45 fra syd
Afkørsel 65 Kolding Syd og mod venstre mod Vamdrup. Du kører nu 9 km til rundkørslen i Vamdrup. Tag 1. vej til højre i rundkørslen og fortsæt 300 meter og kør ind i indkørslen til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

E20 fra Esbjerg
Afkørsel 66 mod Lunderskov. Ved Koldingvej drejes mod højre. Tag 1. vej til højre i rundkørslen og fortsæt 300 meter og kør ind i indkørslen til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.


Find mere information om vores busser og busrejser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

Pakkerejsegaranti – Din tryghed

Din tryghed er noget af det vigtigste for os. Derfor er du altid omfattet af Pakkerejseloven, når du bestiller en rejse med Gislev Rejser.

Det betyder at skulle Udenrigsministeriet på afrejsetidspunktet fraråde ikke-nødvendige rejser, altså hvis rejsevejledningen er rød eller orange, så gennemføres din rejse naturligvis ikke.

Se mere her

Det siger vores gæster

"Vel tilrettelagte og planlagte ture med stor viden fra rejseleder"

"Gislev har gjort det igen. En fantastisk rejse!!"

"Flot tur god service på krydstogtet"

"Vi fik set utroligt meget og fik mange flotte naturoplevelser. Så det har indfriet mine forventninger til rejsen og mere til"

"En rejse som jeg var meget tilfreds med og som jeg mindes med glæde"

Rejseforedrag & messer

Ønsker du at få frisk rejseinspiration før din næste rejse, kan du deltage i vores spændende rejseforedrag. Vi afholder regelmæssigt rejseforedrag på matriklen i Ringe, men også andre steder i landet. Du kan deltage ganske gratis, men tilmelding er nødvendig. Vi deltager også på messer rundt om i landet i løbet af året.

Klik her og se vores aktuelle rejseforedrag og messer samt videoer af tidligere rejseforedrag.

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu