Skip to main content

Julerejse til Norge

-
Ro, julefred og idyl, når det er bedst

Julehygge i Norge

Tag med Gislev på juleferie i idylliske Norge med stort juleprogram med alt inkluderet. Ro, julefred og idyl, når det er bedst.

Du bor på et charmerende hotel i de skønne norske fjelde, hvor værtsfamilien går meget op i at hygge om os og glæder sig til at byde os velkommen. Du får god tid til at nyde julefreden ude i den flotte og rolige natur. Nyd hotellets dejlige forplejning under opholdet, der byder på bl.a. julegløgg, julebuffet, julegrød og meget mere.

En juleferie her vil være ren afslapning og afkobling. Til dem som har lyst, er det også muligt at stå på langrend.

Glæd dig til

 • Hyggelig kanefart gennem de vinterklædte landskaber samt besøg i Åseral Kirke.
 • Nyd de eventyrlige samt unikke omgivelser, som danner ramme om denne julerejse.
 • Fuld forplejning på det familieejede hotel som kun er for Gislevs gæster henover julen.

Inkluderet i rejsens pris

 • 4 x morgenmad
 • 3 x middag
 • 1 x julebuffet
 • 2 x buffet inkl. drikkevarer på sejladser
 • 2 x frokost
 • 2 x kaffe og julekage
 • 1 x julegrød og gløgg
 • Kanefart
 • Tur til Åseral Kirke
 • Færgebilletter
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1: Hyggelig sejlads til Norge

  Vi kører til Hirtshals, og sejler med Color Line til Kristiansand. Ombord på færgen venter en dejlig buffet inklusive drikkevarer.

  Allerede ved ankomsten til Kristiansand bliver du mødt af julestemning. Der bliver tid til et besøg på julemarkedet på byens torv og til at se det flotte julelysshow ved domkirken, inden vi kører til Eikerapen Gjestegard, hvor vi sammen skal nyde julen.

  Vi bliver budt velkommen af vores vært, som fortæller om ugens program. Middagen nydes i den julepyntede restaurant.

 • Dag 2: Kanefart, forfriskninger og historier

  I dag, lillejuleaften, kan morgenmaden nydes i ro og mag. Gislev har hele hotellet for sig selv, så det er bare os og værtsfamilien til at nyde juledagene sammen. Dagen byder på rig mulighed for at udforske området. Oplev f.eks. den smukke natur på en gåtur, eller udforsk mulighederne for langrend.

  Om eftermiddagen skal vi på en flot kanefart igennem det vinterklædte landskab. Vi læner os tilbage i kanerne og nyder det idylliske landskab og den hyggelige stemning. Tilbage på hotellet serveres kaffe og julekager og hotellets julevært fortæller historier om Eikerapen. Til aften serveres der en skøn middag.

 • Dag 3: Julen synges ind – juleaften

  Om formiddagen er der god tid til afslapning på hotellet. Til frokost serveres der en dejlig julegrød med mandel i, inden turen går til Åseral Kirke.

  Efter turen til kirken bydes der på julegløgg i hotellets lounge, mens julen synges ind.
  Kl. 19.30 serveres julemiddagen med efterfølgende samvær, julehygge og julegaver. Denne juleaften vil vi nyde sammen i de eventyrlige omgivelser.

 • Dag 4: Hygge, samvær og julebuffet

  Efter morgenmaden er der tur rundt i nærområdet efterfulgt af en vidunderlig julefrokost. Om eftermiddagen er der god tid til afslapning på hotellet, mens der bydes på kaffe og kage. Du har tid til refleksion og forkælelse, eller træk dig tilbage med en god bog.

  Vi nyder middagen på hotellet efterfulgt af underholdning og spil i baren sammen med værtsparret. Vi vil hygge sammen denne sidste aften.

 • Dag 5: Farvel til Eikerapen Gjestegard

  Anden juledag, og turen går nu hjemover. Først skal vi nyde en dejlig brunch på Eikerapen Gjestegard inden vi efterfølgende tjekker ud fra hotellet. Vi kører til Kristiansand og sejler med Color Line til Hirtshals.

  Ombord på færgen nyder vi deres middagsbuffet inklusive drikkevarer. Velankommet til Danmark efter en mindeværdig julerejse.

Hotel

 • Dag 1-5

  Hotel Eikerapen Gjestegard

  Eikerapen Gjestegard er et smukt og særdeles hyggeligt hotel, som stod færdigt i 2017. Hotellet blev ”fundet” af en norsk rigmand, der faldt for de eventyrlige omgivelser og helt unikke rammer. Hotellet er gæstgiveri, når det er bedst. Det er værtskab, der kræser for sine gæster, det er hyggeligt, autentisk og noget helt særligt.

  Hotellet ligger midt i den smukkeste natur, hvorfra der er uanede muligheder for vandreture, langrend og sågar et lille alpint anlæg.
  Bemærk: Det alpine anlæg er ikke åbent i julen 2023.

  Læs mere om Eikerapen Gjestegard

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 1.198.
  Afbestillingsforsikring kr. 265.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort i Norge

  Norske kroner. 1 NOK = pt. ca. 0,64 DKK (29/11 2023).

  Du kan bruge kreditkort de fleste steder, men det er fint at have lidt kontanter med. Kontanter kan du også hæve i automater i de fleste byer, hvor vi overnatter på rejsen.

  OBS: På Svalbard benyttes der kun kreditkort og ingen kontantbetaling.

  Er du på en busrejse, kan du bruge danske kroner til køb af drikkevarer i bussen.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vejr og påklædning

  Gennemsnitstemperaturen ligger i vintermånederne på -7 til +5 C.
  Husk varmt tøj og godt, skridsikkert fodtøj.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu