Skip to main content

Julerejse til Norge

-
Ro, julefred og idyl, når det er bedst

Julehygge i Norge

Tag med Gislev på juleferie i idylliske Norge med stort juleprogram med alt inkluderet. Ro, julefred og idyl, når det er bedst.

Du bor på et charmerende hotel i de skønne norske fjelde, hvor værtsfamilien går meget op i at hygge om os og glæder sig til at byde os velkommen. Du får god tid til at nyde julefreden ude i den flotte og rolige natur. Nyd hotellets dejlige forplejning under opholdet, der byder på bl.a. julegløgg, julebuffet, julegrød og meget mere.

En juleferie her vil være ren afslapning og afkobling. Til dem som har lyst, er det også muligt at stå på langrend eller alpint skiløb.

Glæd dig til

 • Hyggelig kanefart gennem de vinterklædte landskaber samt besøg i Åseral Kirke.
 • Nyd de eventyrlige samt unikke omgivelser, som danner ramme om denne julerejse.
 • Fuld forplejning på det familieejede hotel som kun er for Gislevs gæster henover julen.

Inkluderet i rejsens pris

 • 4 x morgenmad
 • 3 x middag
 • 1 x julebuffet
 • 1 x natmad
 • 2 x buffet inkl. drikkevarer på sejladser
 • 2 x frokost
 • 2 x kaffe og julekage
 • 1 x julegrød og gløgg
 • 1 x afternoon tea
 • Kanefart
 • Tur til Åseral Kirke
 • Færgebilletter
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

  Dagsprogram

  • Dag 1: Hyggelig sejlads til Norge

   Vi kører til Hirtshals, og sejler med Color Line til Kristiansand. Ombord på færgen venter en dejlig buffet inklusive drikkevarer.

   Allerede ved ankomsten til Kristiansand bliver du mødt af julestemning. Der bliver tid til et besøg på julemarkedet på byens torv og til at se det flotte julelysshow ved domkirken, inden vi kører til Eikerapen Gjestegard, hvor vi sammen skal nyde julen.

   Vi bliver budt velkommen af vores vært, som fortæller om ugens program. Middagen nydes i den julepyntede restaurant.

  • Dag 2: Kanefart, forfriskninger og historier

   I dag, lillejuleaften, kan morgenmaden nydes i ro og mag. Gislev har hele hotellet for sig selv, så det er bare os og værtsfamilien til at nyde juledagene sammen. Dagen byder på rig mulighed for at udforske området. Oplev f.eks. den smukke natur på en gåtur, eller udforsk mulighederne for langrend eller alpint skiløb.

   Om eftermiddagen skal vi på en flot kanefart igennem det vinterklædte landskab. Vi læner os tilbage i kanerne og nyder det idylliske landskab og den hyggelige stemning. Tilbage på hotellet serveres kaffe og julekager og hotellets julevært fortæller historier om Eikerapen. Til aften serveres der en skøn middag.

  • Dag 3: Julen synges ind – juleaften

   Om formiddagen er der god tid til afslapning på hotellet. Til frokost serveres der en dejlig julegrød med mandel i, inden turen går til Åseral Kirke.

   Efter turen til kirken bydes der på julegløgg i hotellets lounge, mens julen synges ind.
   Kl. 19.30 serveres julemiddagen med efterfølgende samvær, julehygge og julegaver. Denne juleaften vil vi nyde sammen i de eventyrlige omgivelser og aftenen afsluttes med lidt natmad.

  • Dag 4: Hygge, samvær og julebuffet

   Efter morgenmaden er der tur rundt i nærområdet efterfulgt af en vidunderlig julefrokost. Om eftermiddagen er der god tid til afslapning på hotellet, mens der bydes på afternoon tea. Du har tid til refleksion og forkælelse, eller træk dig tilbage med en god bog.

   Vi nyder middagen på hotellet efterfulgt af underholdning og spil i baren sammen med værtsparret. Vi vil hygge sammen denne sidste aften.

  • Dag 5: Farvel til Eikerapen Gjestegard

   Anden juledag, og turen går nu hjemover. Først skal vi nyde en dejlig brunch på Eikerapen Gjestegard inden vi efterfølgende tjekker ud fra hotellet. Vi kører til Kristiansand og sejler med Color Line til Hirtshals.

   Ombord på færgen nyder vi deres middagsbuffet inklusive drikkevarer. Velankommet til Danmark efter en mindeværdig julerejse.

  Hotel

  • Dag 1-5

   Hotel Eikerapen Gjestegard

   Eikerapen Gjestegard er et smukt og særdeles hyggeligt hotel, som stod færdigt i 2017. Hotellet blev ”fundet” af en norsk rigmand, der faldt for de eventyrlige omgivelser og helt unikke rammer. Hotellet er gæstgiveri, når det er bedst. Det er værtskab, der kræser for sine gæster, det er hyggeligt, autentisk og noget helt særligt.

   Hotellet ligger midt i den smukkeste natur, hvorfra der er uanede muligheder for vandreture, langrend og sågar et lille alpint anlæg.

   Læs mere om Eikerapen Gjestegard

  Afrejser og bestilling

  AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
  22-12-2022Se afrejsetider 5 dageBus fra Fyn og JyllandMere end 86.998,-Bestil

  Praktiske oplysninger

  Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

  • Brug af mobiltelefon under busrejsen

   Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

  • Chaufføren

   Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelsernes skal overholdes.

  • Fast plads i bussen

   Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 175, 8 - 16 dage: Kr. 215.  Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

   Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  • Forplejning i bussen

   Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen, husk at der betales med kontanter.

  • Køre- og hviletid

   Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

   Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

  • Langrend/Alpint skiløb

   Stedet åbnes når sneen er til det, der er derfor ikke nogen sat åbningsdato. Du kan evt. følge med på siden her.

   Priser for 2020 var som følgende i Norske kroner.

  • Medicin på busrejser

   Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

   Lider du af en sygdom, der kræver indsprøjtninger f.eks. diabetes, så medbring en engelsksproget erklæring fra lægen. Dette gælder også, hvis du medbringer anden receptpligtig medicin.

   Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

   Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden. Rejsende kan altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

   Læs evt. mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/   eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

  • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

   Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

   Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

   Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

   Adresse

   Koldingvej 7
   6580 Vamdrup

   Find vej
   E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

   Se alle Gislevs Busrejser her

   Læs mere om vores busser her.

   Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

  • Overnatningshoteller

   Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  • Pas - på busrejser

   Husk at medbringe gyldigt pas.

   Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

  • Tillæg

   Enkeltværelse kr. 998.
   Afbestillingsforsikring kr. 255.

  • Tilskud på busrejser

   Kør gratis over Storebælt
   Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

   Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

   Transport til nærmeste påstigningssted
   Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

   Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  • Valuta og kreditkort i Norge

   Norske kroner. 1 NOK = ca. 0,77 DKK.

   Du kan bruge kreditkort de fleste steder, men det er fint at have lidt kontanter med. Kontanter kan du også hæve i automater i de fleste byer, hvor vi overnatter på rejsen.

   Er du på en busrejse, kan du bruge danske kroner til køb af drikkevarer i bussen.

  • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

   Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

  • Vejr og påklædning

   Gennemsnitstemperaturen ligger i vintermånederne på -7 til +5 C.
   Husk varmt tøj og godt, skridsikkert fodtøj.

  • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

   Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

  • Vil du vide mere om din busrejse?

   Vil du vide mere?

   Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

  • Ønsker til indkvartering på busrejser

   Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

  Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
  Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

  Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

  62 29 12 10Se åbningstider
  Luk menu