Rejseledere

Det handler om passionen for at dele rejseoplevelser og drømme

Vores rejseledere er med på hele rejsen. Uanset om du er på flyrejse, krydstogt, eller busrejse, så har Gislev en erfaren dansk rejseleder med fra start til slut. I enkelte tilfælde møder du rejselederen i ankomstlufthavnen.

Hos Gislev samler vi på gode rejseledere, som har stor viden om deres destinationer. De er håndplukkede ud fra deres kompetencer og erfaring og løser eventuelle udfordringer undervejs med et smil. De elsker at rejse og dele oplevelser.

Gislev har en stor stab af yderst kompetente og erfarne rejseledere. Vores rejseledere er værter for det helt særlige rejsefællesskab, som er en del af at opdage og opleve verden med Gislev. Det er rejselederens opgave at skabe en uforpligtigende ramme for de gode oplevelser. Og det kræver en helt særlig passion – passionen for at skabe de bedste rejseoplevelser for vores gæster i en ramme af tryghed, fællesskab og nysgerrighed.

Vi har spurgt 3 af vores rejseledere om, hvad de gerne vil give vores gæster med hjem.

Jeg vil gerne give vores gæster en kulturel oplevelse, de vil huske og lyst til at komme ud og se endnu mere af verden. Jeg er rejseleder, fordi jeg er forelsket i vores forunderlige klode, og det bedste jeg ved er, at vise den frem til glade gæster.
Rejseleder Tanja Schwartz
 
Oplevelser, som de husker – billeder på telefonen og på nethinden, som de senere kan tage frem og glædes ved og sige til hinanden: „Kan du huske ...” og så få en god snak om ferieoplevelserne. Oplevelser som varer længere end nuet.
Rejseleder Gitte Vesterlund
 
En stor rund varm fornemmelse i kroppen af, at de har set, smagt, hørt og oplevet et fantastisk sted på jorden.  Jeg er rejseleder, fordi jeg ELSKER at se og opleve verden - og så kan jeg rigtig godt li’ mennesker.
Rejseleder Anna-Lise Jensen

 

På rejsen vil vores rejseledere servicere og informere dig i passende mængder. Du kan få god viden om Eiffeltårnet i Paris, Den spanske Trappe i Rom, Frihedsgudinden i New York eller hvilken som helst anden attraktion på netop din rejse. Men ikke nok med det. Undervejs kan du også få gode tips og ideer til at besøge hemmelige steder og restauranter, der ikke ligger på den slagne turistvej, og som byder på lokalkolorit og anderledes oplevelser.

Skulle der opstå uforudsete udfordringer undervejs, beder vi dig straks kontakte rejselederen. Så finder vi normalt en god løsning, så du forsat kan nyde din ferie.


Gislev har egen rejselederuddannelse

Vi har høje forventninger og krav til vores rejseledere. De gennemgår alle et grundigt uddannelsesforløb, hvor vi blandt andet sikrer:

  • Fokus på rejsens gennemførelse
  • Evne til samarbejde
  • Evne til formidling af information
  • Evne til at træffe de rigtige beslutninger
  • Evnen til at skabe hyggeligt samvær.


Uddannelsen varetages af Gislev Rejsers eget personale og afsluttes med en prøverejse sammen med en erfaren rejseleder og chauffør. Prøverejsen skal bestås. Derved sikre vi dig en rejse med optimal service, god information og tryghed på hele rejsen.