Skip to main content

Rejseledere

-
Det handler om passionen for at dele rejseoplevelser og drømme

Vores rejseledere er med på hele rejsen. Uanset om du er på flyrejse, krydstogt, eller busrejse, så har Gislev Rejser en erfaren dansk rejseleder med fra start til slut. I enkelte tilfælde møder du rejselederen i ankomstlufthavnen.

Hos Gislev Rejser samler vi på gode rejseledere, som har stor viden om deres destinationer. Vores rejseledere er værter for det helt særlige rejsefællesskab, som er en del af at opdage og opleve verden med Gislev Rejser. Det er rejselederens opgave at skabe en uforpligtende ramme for de gode oplevelser. Det kræver en helt særlig passion – passionen for at skabe de bedste rejseoplevelser for vores gæster i en ramme af tryghed, fællesskab og nysgerrighed. Alle rejseledere er håndplukkede ud fra deres kompetencer og har desuden gennemgået Gislevs rejselederuddannelse.

På rejsen vil vores rejseledere servicere og informere dig i passende mængder. Du kan få god viden om Eiffeltårnet i Paris, Den spanske Trappe i Rom, Frihedsgudinden i New York eller hvilken som helst anden attraktion på netop din rejse. Undervejs kan du også få gode tips og ideer til at besøge hemmelige steder og restauranter, der ikke ligger på den slagne turistvej, og som byder på lokalkolorit og anderledes oplevelser.

Skulle der opstå uforudsete udfordringer undervejs, beder vi dig straks kontakte rejselederen. Så finder vi normalt en god løsning, så du forsat kan nyde din ferie.

Gislev har egen rejselederuddannelse

Vi har høje forventninger og krav til vores rejseledere. De gennemgår alle et grundigt uddannelsesforløb, hvor vi blandt andet sikrer:

  • Fokus på rejsens gennemførelse
  • Evne til samarbejde
  • Evne til formidling af information
  • Evne til at træffe de rigtige beslutninger
  • Evnen til at skabe hyggeligt samvær.

Uddannelsen varetages af Gislev Rejsers eget personale.

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu