Skip to main content

Rejser til England

-
Stolte traditioner, kultur og smuk natur

Busrejser til England

Tag med til storslåede England og oplev den spændende historie, de varierede landskaber med bølgende marker, flotte kyster, smukke haver og charmerende byer. Uanset hvor i England rejsen går hen, vil du blive imponeret over landets kulturarv, natur og historiske perler.

På en busrejse til England skal du bare læne dig tilbage i sædet og nyde de mange oplevelser hele vejen. Er du til storby og kultur? Så tag med på en busrejse til London, hvor du blandt andet kan shoppe på Oxford Street, sejle på Themsen, opleve det imponerende 135 meter høje pariserhjul London Eye eller se en af de kendte musicals.

Læs mere

Rundrejse i England

Tager du med på en af vores rundrejser til England står oplevelserne i kø. 
Hvad enten du vælger vores rundrejse med fly Cornwall - Devon – Bath eller vores rundrejse med bus til Sydengland – Cornwall – Bath ,venter der dig storslåede oplevelser i Sydengland.

Glæd dig til flotte oplevelser på din ferie i England

Du skal blandt andet besøge Dronning Vitorias feriebolig Osborne House på Isle of Wight, se de romerske bade og katedralen i Bath, opleve Stonehenge, Cornwall, Dartmoorheden og på udvalgte ture skal vi selvfølgelig prøve den traditionelle Afternoon Tea. 

På en rundrejse med bus til Sydengland fra Dovers klinter til Cornwall får du det bedste af Sydengland. De charmerende fiskerlejer og Englands vestlige punkt Lands End er blot nogle af de oplevelser, du kan glæde dig til. Og når du er på ferie i England, får du naturligvis også mulighed for at nyde en pint på en af de mange pubber eller en dejlige cream tea med lune scones.

Flyrejse til England

Flyv med til spændende London fra Billund og oplev det bedste af storbyen. Med udgangspunkt i et centralt hotel får du det bedste ud af din storbyferie. Du får rig mulighed for at opleve den skønne by på en stor byrundtur med dansk lokalguide. London byder også på mange gratis museer, som du får tid til at opleve på egen hånd. 

I billedskønne Cotswolds venter charmerende landsbyer, honningfarvede huse og bløde bakker. I Bristol kan du nyde det livlige område ved havnen og kanalerne.  

Når du rejser til England med Gislev Rejser, er det altid med dansk rejseleder hele vejen. Så du kan bare læne dig tilbage og nyde turen. Rejselederen ved en masse om England og hjælper dig gerne undervejs, skulle du ønske flere oplevelser eller hjælp til at finde de hyggelige caféer og pubber. 

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brexit og rejser til England

  Der er ingen ændringer i indrejsen til Storbritannien. Du skal medbringe dit pas for at kunne rejse ind i Storbritannien, og passet skal være gyldigt under opholdet.
   

 • Drikkepenge i England

  Ingen tvang – dog normalt til service- og restaurationspersonale.

 • Elektricitet i England

  240 V - medbring adapter.

 • Tidsforskel i England

  England er en time bag efter Danmark - dvs. når klokken er 13 i Danmark er den 12 i England.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu