Skip to main content

Rejser til Tjekkiet

-
100 tårne, historie og flot natur
Se ledige afgange i

Bestiller du en rejse til Tjekkiet med Gislev Rejser, kan du glæde dig til masser af historie, slotte, flot natur og spændende seværdigheder.

På en ferie i Prag med dansk rejseleder kan du nyde den skønne storby med den gamle bydel, det historiske borgområde, Hradcany, sporvognene og en sejltur på floden Moldau. Det er ikke uden grund at Prag også kaldes de 100 tårnes by, for overalt i byen kan du se spir og tårne.

Prag er opdelt af floden Moldau, som slynger sig gennem byen. På den vestlige side går det stejlt op mod borgområdet Hradcany med den maleriske bydel Malá Strana. På den østlige side finder du den gamle bydel med det jødiske kvarter Josefov, den smukke rådhusplads med det berømte Astronomiske Ur samt de mange restauranter, caféer og butikker. Den vestlige og østlige del er forbundet med den 650 år gamle stenbro Karlsbroen og det er en flot oplevelse at gå en tur over broen og nyde udsigten og de flotte detaljer og figurer.

Læs mere

Tjekkiet: 1 rejse fundet

Prag - Den Gyldne Stad
  • Tjekkiet
  • Storbyferie

Prag - Den Gyldne Stad

  • Storbyferie i Prag - Tag med Gislev på Danmarks bedste busrejse til Prag. Vi har mere end 30 års e...
  • Rejselængde: 6 dage
    Pris: fra 4.398,-

Storbyferie i Prag - byen du besøger igen og igen  

Gislev rejser har mere end 30 års erfaring med rejser til Prag. Desuden har vores danske rejseledere stor viden om byen,  som de glædeligt deler ud af på flere byrundture. Så selvom du tidligere har været på ferie i Prag, vil du med garanti opleve noget nyt.

På Gislevs storbyferier til Prag får du også altid god tid på egen hånd, så du kan nyde storbylivet og stemningen.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu