Skip to main content

Festligt Nytårskrydstogt på Rhinen

-
Flot nytårsrejse fra den gamle middelalderby Strasbourg

Nytårskrydstogt på Rhinen

Rejs med på vores klassiske nytårskrydstogt, hvor vi sejler ind i det nye år på den romantiske Rhin-flod. Oplev bl.a. Strasbourg i Alsace, vinbyen Rüdesheim med den kendte Drosselgasse og den romantiske by Heidelberg ved Neckarfloden.

Vi rejser med det 4-stjernede skib MS Beethoven, hvorfra du kan betragte det vinterlige Rhine-landskab. Imens vi sejler, kan du nyde den gode stemning, musik og dans samt All Inclusive og en nytårsaften med gallamiddag.

Velkommen om bord.

Glæd dig til

 • Nytårsaften på Rhinen med gallamiddag
 • All Inclusive på 4-stjernet skib
 • Oplevelser i Rüdesheim og Strasbourg
 • Udflugt til Heidelberg

Inkluderet i rejsens pris

 • Halvpension på overnatningshoteller
 • Velkomstdrink på skibet
 • All Inclusive på skibet
 • Nytårsmiddag på skibet
 • Byrundtur i Strasbourg
 • Byrundtur i Rüdesheim
 • Udflugt til Heidelberg
 • Rejseleder
  Entréer eksklusive medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • I samarbejde med rederiet gør vi vores bedste for at gennemføre det annoncerede program.
  Vejrmæssige udfordringer kan have indflydelse på strømforhold og vandstand i floden og derved påvirke sejlrute, slusesejlads og havneanløb. Det kan blive nødvendigt at justere dagsprogrammet med kort varsel.

  Vi gør opmærksom på, at skibet af sikkerhedsmæssige årsager ikke tillader gæster at benytte rollator eller kørestol ombord.
  Turen kan være krævende for gangbesværede. Kontakt Gislev Rejser hvis du er i tvivl, om rejsen er egnet for dig

 • Dag 1: Afrejse fra Danmark

  Vi kører gennem Tyskland, hvor vi indkvarteres på et godt hotel. Undervejs fortæller rejselederen om programmet for nytårskrydstogtet på Rhinen.

  Måltider inkluderet denne dag: Middag.

 • Dag 2: Kørsel til Strasbourg og indkvartering på MS Beethoven

  Vi forlader vores hotel og kører sydpå til Strasbourg. Byen er både det officielle sæde for EU-Parlamentet og en romantisk middelalderby med den imponerende gotiske domkirke Notre Dame og en flot gammel bydel, Petit France.

  Der er tid til en lille byrundtur inden indkvartering og velkomstcocktail på vores 4-stjernede skib. Ud på aftenen sejler vi mod St. Goar, mens vi nyder middagen om bord.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet og middag på skibet.

 • Dag 3: Formiddagssejlads og vinbyen Rüdesheim

  Vi sejler gennem Rheingauområdet med de mange vinbjerge, forbi Mainz, Wiesbaden, Eltville, Musetårnet og borgene Pfalz og Kaub til den berømte Lorelei-klippe nær St. Goar.

  Efter frokost ankomst til den kendte vinby Rüdesheim, hvor vi har ophold resten af dagen. Byrundtur langs Rhinpromenaden og gennem den smalle Drosselgasse med de mange vinstuer.

  Der er mulighed for at se Europas største samling af mekaniske musikinstrumenter, på Siegfrieds Mekaniske Musikkabinet (ikke inkluderet - entré 7 eur).

  Middagen nydes om bord på skibet, og om aftenen er der mulighed for at nyde lidt vin, øl eller kaffe/the på en café i Rüdesheim, inden vi sejler videre mod Mannheim.

  Måltider inkluderet denne dag: All Inclusive på skibet.

 • Dag 4: Heidelberg, Speyer og nytårsaften

  Nytårsaftensdag ankommer vi til Mannheim. Udflugt med Gislevs rejseleder, rundt i den romantiske universitetsby Heidelberg ved Neckarfloden.

  Vi spiser frokost på skibet, hvorefter vi sejler videre mod Speyer med ankomst om eftermiddagen. Her venter endnu en hyggelig byrundtur, gennem det historiske centrum, der bl.a. indeholder Tysklands største romanske kirke. Skibet sejler videre mod Strasbourg.

  Nytårsaften fejres med festlig gallamiddag på krydstogtskibet, hvor der er vin ad libitum og et glas champagne til midnat. Et flot nytårsarrangement med musik, dans og underholdning.

  Måltider inkluderet denne dag: All Inclusive på skibet.

 • Dag 5: Brunch og kørsel til overnatningshotel

  Nytårsdag nyder vi en brunch, mens skibet nærmer sig Strasbourg.

  Her forlader vi skibet, og bussen holder klar til at køre os til vores overnatningshotel i Tyskland.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad på skibet og middag på hotel.

 • Dag 6: Hjemrejse

  Efter morgenmad forlader vi hotellet og kører det sidste stykke gennem Tyskland. Vi ankommer til Danmark midt på eftermiddagen.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

Skib

 • Dag 2-5

  MS Beethoven

  Elegant skib med en indbydende atmosfære, fra det franske rederi Croisi Europe. Skibet har reception, restaurant, salon, bar, soldæk, klimaanlæg, wi-fi i reception og lounge.

  MS Beethoven blev renoveret i 2010. Skibet kan rumme 180 gæster 90 kahytter.

  På hoveddækket ligger skibets restaurant, hvor alle måltider serveres under krydstogtet. De store panoramavinduer giver mulighed for at nyde udsigten imens du spiser.

  På midterste dæk finder du loungen/baren samt et dansegulv. På skibets store udendørs soldæk, kan du slappe af i en liggestole og beundre landskabet.

  3 kahytskategorier:
  A: Dobbeltkahyt på øverste dæk med fransk balkon / store vinduer der åbnes til siderne.
  M: Dobbeltkahyt på øverste dæk med vindue der åbnes til siderne.
  B: Dobbeltkahyt på hoveddækket med vindue (kan ikke åbnes)

  Alle kahytter er ca. 13. kvm. med 2 separate senge (TWIN), bad, toilet, håndklæder, hårtørrer, tv, gratis wi-fi, og pengeskab. Bemærk at alle kahytter er dobbeltkahytter. Hvis du bestiller en enkeltkahyt, er det samme størrelse, indretning m.m.

  Sengene står helt tæt sammen med en lille kant imellem sig. De kan separeres fra hinanden.Giv venligst besked ved bestilling såfremt I ønsker dette.

  Læs evt. mere om skibet her.

  AirconditionJa
  BarJa
  HårtørrerJa
  RestaurantJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkepenge

  Drikkepenge er ikke inkluderet. For flodkrydstogtrejser er det kutyme at give drikkepenge til skibets personale ved afslutning af et krydstogt. Dette forventes, men er naturligvis frivilligt.

  Beregn € 5 - 10 per person/dag.  Samlet betaling, og skibets personale fordeler selv pengene til alle ansatte på skibet. Rejselederen orienterer nærmere herom. Dette afregnes i kontanter.

 • Drikkevand i Tyskland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet

  Der er 220 volt om bord og det er derfor ikke nødvendigt at medbringe en adapter.

  Skal du oplade flere ting på samme tid, er det nødvendigt at medbringe et fordelerstik, som skal være et tobenet stik.

 • Elektricitet i Tyskland

  Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Fysisk formåen

  Denne rundrejse er ikke egnet for gangbesværede, og alle gæster skal være 100% selvhjulpne. Byrundture og udflugter foregår til fods.

 • Fysisk formåen

  Flodkrydstogter er generelt ikke egnet for meget gangbesværede gæster. Udflugter og byrundture foregår primært til fods.

  Ring til os, hvis du er i tvivl, om du kan deltage på en af vores flodkrydstogtsrejser.

 • Internet

  Der er gratis internet i området ved receptionen og i skibets lounge på alle Croisi Europes skibe.

  På rederiets nyere skibe er der internet alle steder ombord. Bemærk, internettet kan have udfald og nedsat hastighed afhængigt af de steder, der sejles, pga. dårlig dækning.

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Påklædning

  Der er ingen særlige krav til påklædning når du er på flodkrydstogt. Det er kutyme at de fleste klæder om til middagen om aftenen, men det er uformelt og afslappet. Shorts, badetøj, sandaler og toppe er ikke velset i restauranten om aftenen.

  Til skibets gallaaften kan du medbringe lidt mere festligt tøj, men det er stadig uformelt, så det behøver ikke være den lange kjole eller habitten, der medbringes.

 • Sprog på skibet

  Croisi Europe er er fransk rederi, og derfor er hovedsproget om bord fransk. Personalet taler også engelsk, og alle annonceringer gives på begge sprog.

  Vi har vores rejseleder med ombord på skibet der nok skal sørge for at holde dig orienteret og være behjælpelig med eventuelle spørgsmål.

 • Tillæg

  Enkeltværelse/-kahyt kat. B kr. 2.000.

  Kahyt i kategori A kr. 1.500 pr. person.
  Kahyt i kategori M kr. 1.000 pr. person.

  Afbestillingsforsikring koster 7% af rejsens pris.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort

  På dette krydstogt kan der betales med Euro alle steder i land. Kreditkort kan også anvendes som betaling i land, men det er en god ide også at medbringe kontanter.

  Om bord på skibet kan der afregnes i Euro eller med kredikort og der accepteres Visa og MasterCard.

 • Valuta og kreditkort i Tyskland

  I Tyskland er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu