Skip to main content

Rejser fra Aarhus Lufthavn

-
Find din drømmerejse med afrejse fra Aarhus
Se ledige afgange i

Fra Tirstrup Lufthavn til Aarhus Airport

Lufthavnen har i de senere år gennemgået en større modernisering med nye gates, skylounge med panoramavinduer, et stort legeland i flere etager og meget andet. Her kan du besøge restauranten i afgangshallens overetage eller kigge nærmere på lufthavnens udvalg af tax free-butikker, imens du venter på at kunne gå ombord på flyet.

Aarhus Lufthavn har et moderne parkeringssystem med automatisk scanning af nummerpladen og uden bomme. Derfor opstår her sjældent kø. Lufthavnen har desuden fem timers gratis parkering og otte ladestandere, hvor man kan oplade sin elbil. Aarhus Lufthavn blev i 2019 kåret som årets lufthavn af European Regions Airline Association (ERA).

Rejser til Italien fra Aarhus Lufthavn

Fra september 2023 kan du flyve fra Aarhus Airport til det skønne Syditalien med Gislev. Du kan rejse til den skønne Sorrento-halvø ved Napolibugten på egen hånd eller opleve det autentiske Italien i støvlelandets hæl i Apulien, hvor du finder særprægede huleboliger og finurlige trullihuse. Du har også mulighed for at planlægge din egen rejse og købe flybilletter til Napoli med afrejse fra Aarhus Airport.

I 2024 kan du glæde dig til, at vi åbner for flere afgange fra Aarhus Airport på spændende rundrejser. Du kan kombinere Toscana, Rom og Sorrento i én og samme rejse, men er dit blik rettet mod rejsemål uden for Europa, kan du også tage med på en storslået rundrejse til The Best of The West i USA. Allerede nu kan du gå ind og booke din plads på en af vores mange afgange i maj, juli og september.

Fly - Aarhus Lufthavn: 1 rejse fundet

USA - The Best of The West
 • USA
 • Rundrejser
 • Rundrejser

USA - The Best of The West

 • Rundrejse på USAs vestkyst - USA Vest når det er bedst. Oplev bl.a. San Francisco, Highway 1, Los...
 • Rejselængde: 16 dage
  Pris: fra 36.998,-

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Information om Aarhus Lufthavn

  Adresse

  Ny Lufthavnsvej 24
  8560 Kolind

  Mødetid og mødested

  Seneste mødetid i Aarhus Lufthavn fremgår af information der fremsendes ca. 10 dage før afrejse.

  Læs mere om Aarhus Lufthavn

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu