Skip to main content

Rejser til Irland

-
Smukke kystveje, livlig folkemusik og hjertevarme irere

Rejs til Irland med rejseleder

Det er ikke uden grund man kalder Irland for den grønne ø. Der er grønne marker med græssende får og storslået natur uanset, hvor du kigger hen. På rundrejsen Irland i blomst, kan du opleve foråret i Irland, når de sjældne orkideer og vilde blomster springer ud på kalksletterne i The Burren og vejkanterne langs Ring of Kerry står i fuldt flor. I Powerscourt Castle Gardens kan du opleve de smukke haver og den storslåede udsigt til Wicklowbjergene.

Nyd en sommerferie i Irland

Sommeren i Irland er noget helt særligt, her står landet grønt, den gode stemning og musikken flyder lystigt ud af de lokale pubber og den ægte irske charme er ikke til at stå for. Du kan vælge at tage med på den store Irlandsrejse, hvor du oplever det bedste af Irland med blandt andet livlige Galway, uspoleret natur, Irlands hellige by Knock og Belfast.

Læs mere

Klassiske rejser til Irland

Aranøerne er en helt særlig oplevelse, som du kan opleve på vores klassiske rejse til Irland fra Odense Lufthavn. Her kan du virkelig mærke indbegrebet af irsk kultur. Du kommer rundt på øen Inishmore i specialbyggede busser og vi spiser frokost sammen på en lokal pub. 

Først på foråret og i efteråret kan du nyde en ferie med Irlands herligheder i det nordvestlige Irland. Her ligger blandt andet vikingebyen Donegal med borgen fra år 1505. Den historiske perle Londonderry er bestemt også et besøg værd. Vi ser den gamle bymur og hører historien om protestanterne og katolikkernes konflikt. En enestående oplevelse venter dig ved Giants Causeway med de mere end 40.000 basaltsten dannet af nedkølet lava. 

På din pakkerejse til Irland mærker du tydeligt den livsglæde og gæstfrihed irerne er kendte for. Uanset hvilken by vi kommer til, så flyder musikken lystigt ud fra de lokale pubber og du bliver mødt af hjertevarme og humor. 

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Drikkepenge i Irland

  Det er kutyme at give drikkepenge til chauffør samt hotel- og servicepersonale.

 • Elektricitet i Irland

  240 V. Husk adaptor.

 • Guinness

  Irernes nationaldrik serveres på pub´erne, som er samlingsstedet, hvor de sidste nyheder og historier udveksles. Alle er velkomne på pubben.

 • Shopping

  Håndvævede uld- og lærredsstoffer, uldne sweaters, porcelæn, keramik, sølv og håndslebet krystal.

 • Tidsforskel i Irland

  Der er 1 times tidsforskel. Danmark er foran.
  Når klokken er 12 i Danmark, er den 11 i Irland.

 • Valuta og Kreditkort i Irland

  Euro i Irland og Pund i Nordirland.

  Især Visa og Mastercard er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu