Skip to main content

Rejser til Alaska

-
Vilde dyr, uberørt natur og indianere
Se ledige afgange i

Rejs til Alaska med rejseleder

Alaska byder på rejseoplevelser for livet. USA's største stat dækker et areal på størrelse med Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig, Italien, Østrig og Schweiz til sammen. Til trods for den rigelige plads, så bor der kun 750.000 mennesker. Til gengæld er der nærmest en overflod af vilde dyr. Elgene græsser i de lavvandede vådområder, sorte og brune bjørne fisker behændigt laks med deres store labber, ulve hyler i kor og mægtige hvaler slår med deres enorme haler.

Den uberørte natur er uforglemmelig. Majestætiske bjerge med tinder dækkede af is og sne, frodige dale med vilde blomster samt isblå gletsjere der med en højlydt knagen kælver ned i en fjord.

Historiske oplevelser står i kø

På et krydstogt i Alaska kan du opleve historiske og spændende byer. Her vil du føle dig hensat til en tid hvor guldfeberen rasede og hvor vildmarken var befolket af modige og stærke mænd – kujonerne tog nemlig aldrig afsted og de svage døde undervejs. I disse byer er tiden nærmest gået i stå – og sådan bliver det nok ved med at være - for når man bor i Alaska, er er der ingen grund til at ændre på tingene og resten af verden er langt, langt borte.

Læs mere

Alaska: 1 rejse fundet

Canada-Alaska med krydstogt
 • Alaska
 • Rundrejser

Canada-Alaska med krydstogt

 • Rejse i Canada og krydstogt i Alaska - Tag med på en flot rejse til Canada og Alaska , som kombine...
 • Rejselængde: 18 dage
  Pris: fra 42.998,-
 • Maj
 • Jun
 • Jul
 • Aug
 • Sep
 • Okt
 • Nov
 • Dec
 • Jan
 • Feb
 • Mar
 • Apr

Krydstogt med besøg i Junau, Alaskas hovedstad

Alaskas hovedstad, Juneau, kan du kun komme til med fly eller skib. Byen blev grundlagt i 1880 efter et stort guldfund, og det gamle centrum leder mere tankerne hen på en westernfilm end på en hovedstad. Byen er smukt beliggende mellem høje bjerge og dybe fjorde. På en byrundtur i Juneau kan du blandt andet opleve Red Dog Saloon og Alaska State Capitol. Ganske tæt på den usædvanlige hovedstad ligger den smukke gletsjer Mendelhall.

Anchorage – en spændende storby

I Alaska største by – og eneste storby - Anchorage vil du bemærke at bymidten er forholdsvis ny. Det skyldes at byen i 1964 blev ramt af et enormt jordskælv. Som det eneste sted i Alaska kan du her opleve skyskrabere. Storbyen ligger tæt på den vilde natur, bjergene og de brusende floder og gletsjere. Derfor er det ikke unaturligt at du kan se vilde dyr især elge og til tider ulve eller bjørne i byens store parker.  I Anchorage kan du også se startlinien for verdens hårdeste hundeslædeløb, Idarot. Du kan også besøge det store museum i byen, hvor du får den spændende historie om livet i Alaska før og nu.

Tag med på en af verdens flotteste togture

Ved guldgraverbyen Skagway har du mulighed for at komme med på en af verdens mest fantastiske togtur med Yukon Railways gennem dalen og ind over White Pass. Her kommer du tæt på de lodrette klipper, gamle broer og det alpine landskab.

Oplev Alaskas gletsjere på nært hold

På et krydstogt til Alaska kan du både komme tæt på den 75 meter høje Hubbard gletsjeren og den imponerende gletsjer Portage Glacier, som er Alaskas mest besøgte seværdighed.

Fiskende bjørne i Alaskas vilde natur

I Alaska har du gode chancer for at se bjørne – og den helt store oplevelser at se dem fiske laks. Og det er der rig mulighed for, da Gislev Rejser har lagt rejsen til Alaska på det tidspunkt, hvor bjørnene har flest laks at fange, når laksene vandrer tilbage fra havet for at yngle. Imens vi er på udkig efter kodiakbjørne, kan vi også være heldige at se ræve, ørne og andre vilde dyr på fangst.

Med vandflyver kommer du helt ud i den vilde natur, og du får selvfølgelig et kursus i sikkerhed inden du på møder bjørnene i den vilde natur.

Glæd dig til et storslået eventyr i naturrige Alaska, hvor du har dansk rejseleder med hele vejen.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu