Skip to main content

Juleferie i Tyrol

-
Glæd dig til ægte østrigsk julestemning i hyggelige Westendorf

Eventyrlig jul i Westendorf

Westendorf er vidunderlig både sommer og vinter, og igen i år holder vi jul i de hyggelige, østrigske omgivelser. Tag med på en skøn rejse til Tyrol, hvor vores værtinde Christine Briem glæder sig til at byde os velkommen til endnu en dejlig jul på Hotel Briem med hygge, dejlig mad og god betjening.

Juleferie med ægte østrigsk julestemning

Kom med og oplev det fortryllende Tyrol, der byder på sneklædte alper, hyggelige byer, gondollifte og julemarkeder. Vi nyder den østrigske julestemning og oplever de spektakulære Kitzbüheler-alper samt Hansi Hinterseers fødeby, hvor vi besøger det lille julemarked. På hotellet spilles musik en af aftenerne, mens vi drikker varm glühwein og spiser østrigske julesmåkager.

Glæd dig til

 • Oplev hyggeligt julemarked i Kitzbühel
 • Stemningsfuld juleaften med 4-retters middag, julesang og knas
 • Mulighed for hestevognstur med frokost i en hyggelig almhytte

Inkluderet i rejsens pris

 • 7 x morgenmad
 • 5 x middag
 • 2 x 4 retters julemiddag
 • Udflugt til Kitzbühel
 • Glühwein og julesmåkager
 • 1 aften med musik
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt

Dagsprogram

 • Programmet kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Dag 1: Afrejse fra Danmark

  Vi kører via Hamburg og med passende pauser frem til middag og overnatning i Midttyskland.

  Undervejs orienterer rejselederen om ugens program.

 • Dag 2: Ankomst til Westendorf

  Efter morgenmaden fortsætter vi gennem Sydtyskland og videre mod Østrig, hvor der bliver rig mulighed for at nyde synet af de smukke landskaber og de østrigske alper.

  Vi ankommer til Hotel Briem, hvor der er gjort klar til vores ankomst. Indkvartering og efterfølgende middag.

 • Dag 3: Julemarked i Kitzbühel

  Vi nyder formiddagen med hygge og afslapning på hotellet.

  Der er mulighed for frokost inden vi kører til Kitzbühel, der nok er bedst kendt, som den mest legendarisk sports- og rekreationsby i Alperne. Byen har et hyggeligt lille julemarked med små boder, der tilbyder fint lokalt kunsthåndværk og østrigske delikatesser. God tid til at nyde atmosfæren på markedet og i den charmerende bymidte inden vi sidst på eftermiddagen kører retur til hotellet.

  Denne aften venter endnu en god middag med efterfølgende julehistorie, glühwein og småkager. Inkluderet.

 • Dag 4: Juleaftensdag med frokost på bjerget

  Nyd en spadseretur i Westendorf eller tag med rejselederen op på bjerget. Med Alpenrosenbanen går turen stille og roligt op i højderne til mellemstationen, hvor vi nyder den fantastiske udsigt og spiser frokost på Gasthaus Sonnalm. Pris for udflugten inkl. lift og frokost, kr. 400. Bestilles med rejsen.

  Senere venter en hyggelig juleaften, hvor vi får serveret en dejlig 4-retters menu. Efter maden synger vi julesange, får julegaver og spiser julegodter.

 • Dag 5: Swarovskis forunderlige krystalverden

  Swarovski-museet stråler om kap med de ægte iskrystaller. Vi lader os fortrylle af denne magiske verden, når vi ser museet og får mulighed for at gøre nogle gode køb i butikken.

  Museets restaurant byder på en let frokost, inden vi i roligt tempo, kører tilbage til Westendorf og Hotel Briem. Resten af dagen til afslapning på hotellet.

  Pris for udflugten inkl. entré til Swarovski og frokost kr. 350. Bestilles med rejsen.

 • Dag 6: Hestevognstur i Wildschönau og frokost på almen

  Vi har god tid til morgenmaden, inden vi tager på en dejlig afslappende tur i hestevogn. Godt pakket ind i uldne tæpper nyder vi de betagende landskaber og turen til Schönangeralmhytten, hvor vores værter står klar med frokosten.

  Hestevognstur og frokost kr. 350. Bestilles med rejsen.

 • Dag 7: Vi tager afsked med Østrig

  Efter morgenmaden tager vi afsked med Hotel Briem og Westendorf for denne gang og kører mod Baunatal for middag og overnatning.

 • Dag 8: Hjemrejse

  Vi kører gennem Tyskland til den danske grænse, som passeres midt på eftermiddagen.

Hotel

 • Dag 2-7

  Briem Hotel

  Dette familiedrevne hotel ligger på et dejligt solplateau kun 300 meter fra centrum. Hotellet er indrettet i typisk tyrolerstil med restaurant, hyggelig Stüberl (bar) og terrasse. Værelserne fordeler sig over tre etager, og der er elevator. Værelserne er uensartede og udstyrede med bad samt toilet, værdiboks, radio, tv og hårtørrer.

  Læs mere om Hotel Briem

  ElevatorJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  BarJa
  RestaurantJa
  SolterrasseJa
  TresengsværelseJa
  Wi-fiJa

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
21-12-2024Se afrejsetider 8 dageBus fra Jylland og FynMere end 87.998,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Elektricitet i Østrig

  220 V (3-bensstik benyttes ikke i Østrig, så medbring forlængerledning såfremt du har brug for dette).

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Påklædning

  Ingen kan spå om vejret, så vær forberedt til både kulde, sne og mildt vejr. '

  Husk solbriller, lyset kan være meget skarpt hvis der er sne og høj sol. Gode skridsikre sko kan også på det kraftigste anbefales.

 • Tillæg og entréer

  Enkeltværelse: Kr. 1.298.
  Afbestillingsforsikringinkl. statsafgift: 7,0782% af rejsens pris.
  Lift og frokost: Kr. 400.
  Swarovski og let frokost: Kr. 350.
  Hestevognstur med frokost: Kr. 350.

  Bestilles med rejsen.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta i Østrig

  Euro.

 • Valuta og kreditkort

  Euro

  Kreditkort kan ikke benyttes på hotellet. Men der kan betales med kort andre steder i Østrig. Vi anbefaler dig altid at medbringe kontanter.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vejret

  Gennemsnitstemperaturen i december måned ligger fra +1 til - 6 grader C (til sammenligning har vi +4 til 0 grader C i København).

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu