Skip to main content

Juleferie i Tyrol

-
Ægte østrigsk julestemning i hyggelige Westendorf

Eventyrlig Jul i Westendorf

Glæd dig til denne rejse i skønne Tyrol. Westendorf er vidunderlig både sommer og vinter og igen i år holder vi jul i hyggelige Westendorf.

På Hotel Briem glæder vores værtinde, Christine Briem, sig til at byde os velkommen til endnu en dejlig jul på Hotel Briem. Her er hygge med dejlig mad og god betjening.

Juleferie med ægte østrigsk julestemning

Kom med og oplev det fortryllende Tyrol med sneklædte alper, hyggelige byer, gondollifte og julemarkeder. Oplev de spektakulære Kitzbüheler Alper og Hansi Hinterseers fødeby, hvor vi besøger det hyggelige julemarked.

På hotellet spilles musik en af aftenerne, og lillejuleaften vil rejselederen læse et juleeventyr, mens du nyder den varme Glühwein og spiser østrigske julesmåkager.

Glæd dig til

 • Hyggelig juleaften med 4-retters middag, julesang og knas.
 • Iglo-landsby og julemarked i Kitzbühel.
 • Mulighed for hestevognstur med frokost i hyggelig almhytte.

Dagsprogram

 • Programmet kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Dag 1: Afrejse fra Danmark

  Via Hamburg og med passende pauser frem til middag og overnatning i midttyskland.

  Undervejs orienterer rejselederen om ugens program.

 • Dag 2: Ankomst til Westendorf

  Efter morgenmaden gennem Sydtyskland og videre mod Østrig, hvor vi undervejs kan nyde synet af smukke landskaber og de Østrigske Alper.

  På Hotel Briem er der gjort klar til vores ankomst. Indkvartering og efterfølgende middag på hotellet.

 • Dag 3: Iglo-landsby og julemarked i Kitzbühel

  Formiddagen til hygge og afslapning på hotellet. Om eftermiddagen kører vi til Brixem im Thale og tager liften op til toppen af bjerget, hvor de er i fuld gang med at bygge en Iglo-landsby. Hvis vi er heldige, er baren klar og åben.

  Herefter fortsætter vi til Kitzbühel, som har et hyggeligt lille julemarked. Tid på egen hånd inden vi kører retur til hotellet.

  Middag med efterfølgende julehistorie, Glühwein og småkager. Inkluderet.

 • Dag 4: Juleaftensdag med gondollift til frokost på bjerget eller ren afslapning

  Nyd en spadserertur i Westendorf eller tag med rejselederen op på bjerget. Med Alpenrosenbanen går turen op i højderne til mellemstationen, hvor vi nyder udsigten og spiser frokost på Gasthaus Sonnalm. Pris for udflugten inkl. lift og frokost, kr. 300 (bestilles med rejsen).

  Hyggelig juleaften hvor du får serveret en dejlig 4-retters menu.

  Efter maden synger vi julesange, får julegaver og spiser julegodter.

 • Dag 5: Hestevognstur i Wildschönau og frokost på almen

  God tid til morgenmaden inden vi tager på en dejlig afslappende tur i hestevogn. Det betagende landskab glider forbi til lyden af bjældeklang og prustende heste.
  Frokosten serveres i den hyggelige Schönangeralmhytte, hvor du får Wienerschnitzel, kaffe og Kaiserschmarrn, som efter sigende var Kejser Franz Josephs yndlingsdessert.

  Hestevognstur og frokost kr. 350 (bestilles med rejsen).

 • Dag 6: Swarovskis forunderlige krystalverden

  Swarovski museet stråler om kap med de ægte iskrystaller og man bliver fortryllet af den magiske verden. Vi ser museet og får mulighed for at gøre nogle gode køb i butikken. Museets restaurant byder på en sandwich inden vi på vejen tilbage til Westendorf holder pause hos danske Linda ved indkørslen til Zillertal. I Lindas souvenirbutik findes alt fra tøj til likør og Linda fortæller gerne om sine mange fine produkter. Pris for udflugten inklusiv entré til Swarovski og sandwich kr. 350 (bestilles med rejsen).

  I aften venter der os endnu en dejlig 4-retters middag på hotellet.

 • Dag 7: Hjemrejse gennem Tyskland

  Efter morgenmaden tager vi afsked med Hotel Briem og Westendorf for denne gang og kører mod Baunatal for middag og overnatning.

 • Dag 8: Hjemkomst til Danmark

  Vi kører det sidste stykke gennem Tyskland til den danske grænse, som passeres midt på eftermiddagen.

Hotel

 • Dag 2-7

  Briem Hotel

  Familiedrevet hotel beliggende på dejligt solplateau kun 300 m fra centrum. Hotellet er indrettet i typisk tyrolerstil med restaurant og hyggelig Stüberl (bar). Værelserne ligger på 3 etager og der er elevator. Uensartede værelser med bad/toilet, værdiboks, radio, tv og hårtørrer. Internet mod betaling i stueetagen.

  Læs mere om Hotel Briem

  ElevatorJa
  HårtørrerJa
  TVJa
  VærdiboksJa

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Elektricitet i Østrig

  220 V (3-bensstik benyttes ikke i Østrig, så medbring forlængerledning såfremt du har brug for dette).

 • Fast plads i bussen

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

  Lider du af en sygdom, der kræver indsprøjtninger f.eks. diabetes, så medbring en engelsksproget erklæring fra lægen. Dette gælder også, hvis du medbringer anden receptpligtig medicin.

  Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden. Rejsende kan altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs evt. mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/   eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

   

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Påklædning

  Ingen kan spå om vejret, så vær forberedt til både kulde, sne og mildt vejr. '

  Husk solbriller, lyset kan være meget skarpt hvis der er sne og høj sol. Gode skridsikre sko kan også på det kraftigste anbefales.

 • Tillæg og Entréer

  Enkeltværelse: Kr. 898.

  Afbestillingsforsikring: Kr. 425.

  Lift og frokost kr. 300.
  Swarovski og sandwich kr. 350.
  Hestevognstur med frokost kr. 350.

  Bestilles med rejsen.

 • Tilskud på busrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta i Østrig

  Euro.

 • Valuta og kreditkort

  Euro

  Kreditkort kan ikke benyttes på hotellet. Men der kan betales med kort andre steder i Østrig. Vi anbefaler dig altid at medbringe kontanter.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vejret

  Gennemsnitstemperaturen i december måned ligger fra +1 til - 6 grader C (til sammenligning har vi +4 til 0 grader C i København).

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Vil du vide mere?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu