Skip to main content

Rejser til Afrika

-
Fra vilde dyr til stor kultur
Se ledige afgange i

En rejse til Afrika er en oplevelse for livet, og vi har gode forslag til, hvordan du kan få de bedste rejseminder fra det afrikanske kontinent med hjem. Her kan du glæde dig til unikke dyre- og naturoplevelser samt et 5-stjernet krydstogt på Nilen med kulturoplevelser i verdensklasse.

Safari i Afrika

I Afrika kan du glæde til store naturoplevelser og til at spejde efter vilde dyr på safari i Sydafrika. Vi bor på en danskejet lodge med lodgeejeren Tine som vores danske rejseleder hele vejen fra Danmark til Sydafrika. Vi besøger Kruger National Park, som er et af Afrikas største vildtreservater, kører i åben jeep ud i landskaberne med bushland, floder og bjerge og håber på at se nogle af The Big 5: bøfler, elefanter, leoparder, løver og næsehorn.

For den historieinteresserede er vores 5-stjernede nilkrydstogt en sikker vinder. Vi lægger ud med tre nætter på 5-stjernet hotel i Cairo efterfulgt af syv nætter på luksuskrydstogt. En rejse, hvor vi udforsker egypternes gådefulde kulturarv med pyramider, historiske templer, kongegrave, Kongernes Dal og meget, meget mere.

Læs mere

Afrika: 2 rejser fundet

Luksusliv på Nilen
 • Afrika
 • Rundrejser

Luksusliv på Nilen

 • Rejse til Egypten med krydstogt på Nilen - Egyptens skønheder og eventyrlige historie er kernen i...
 • Rejselængde: 11 dage
  Pris: fra 18.998,-
Mit Fynske Afrika
 • Afrika

Mit Fynske Afrika

 • Safari i Sydafrika med rejseleder - Flot rejse til Sydafrika, hvor vi bor 7 nætter på en dansk lod...
 • Rejselængde: 10 dage
  Pris: fra 19.998,-

Rejse til Afrika med sejltur på Olifants River

På vores safarirejse i Sydafrika kan du være heldig at opleve det afrikanske dyreliv fra de livgivende floder. I roligt tempo flyder vi på en 2-etagers pram ned ad Olifants River, der grænser op til Kruger Nationalpark. Du har gode chancer for at se både flodheste og krokodiller langs floden, men du kan også være heldig at opleve flere fantastiske dyr som for eksempel løver, leoparder og elefanter.

På Moholoholo Rehabilitation Centre kan du høre mere om det store arbejde, centeret gør for både at bevare Afrikas vilde dyreliv og redde vilde dyr, der er kommet til skade. Det er en stor oplevelse, og du får også nogle af plejedyrene at se helt tæt på.

Ferie i Sydafrika - tæt på den vilde natur

Nogle af de mest imponerende naturoplevelser i Sydafrika kan du opleve ved de majestætiske Drakensbjerge, de røde klipper ved Bourkes Luck Potholes og en af verdens dybeste og mest frodige kløfter ved Blyde River Canyon. Du bliver med garanti imponeret af det særprægede landskab, de røde klipper, vilde kløfter, bække, floder og vandfald.

Du kan rejse med til Sydafrika fra Billund Lufthavn i september, oktober og november 2023.

Oplev Egypten fra 5-stjernet flodkrydstogtskib

Der er skruet helt op for komfort og selvforkælelse på vores luksuskrydstogt på Nilen ombord på det 5-stjernede M/S TULIP. Det flydende luksushotel blev totalrenoveret i 2018 og er udstyret med 42 moderne og rummelige kahytter fordelt på tre dæk. Du har helpension på skibet, hvor du kan glæde dig til at spise god mad i restauranten og benytte dig af de mange gode faciliteter såsom swimmingpool, spa- og fitnessområde samt en skøn solterrasse, hvorfra du kan holde øje med landskabet, der glider forbi.

Du kan rejse med på nilkrydstogt fra Københavns Lufthavn i maj, september, oktober og november 2023.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu