Skip to main content

Rejser til Afrika

-
Vilde dyr i vild natur
Se ledige afgange i

En rejse til Afrika er en oplevelse for livet, og i Sydafrika venter der dig et sandt safarieventyr fyldt med naturoplevelser og vilde dyr. Og vi vil gerne have, du får det bedste ud af din rejse til Sydafrika. Derfor har vi sørget for, at du bor i trygge rammer på en danskejet lodge. Lodgeejeren Tine er desuden din rejseleder på hele rejsen fra Danmark til Sydafrika, og hun kender Sydafrika rigtig godt.

Tag på Safarirejse til Afrika

safari i Sydafrika kommer du ikke udenom et besøg i Kruger National Park, som er et af Afrikas største vildtreservater og på størrelse med Jylland. På en rejse til Sydafrika med Gislev Rejser kommer du på både en morgen- og et aften-safari i en åben jeep. Det er en stor oplevelse at køre rundt og nyde det utrolige landskab, præget af bushland, floder og bjerge. Undervejs sørger guiden for, at vi får set flest mulige dyr. I naturen er der ingen garanti, men er vi heldige, får du set nogle af The Big 5: bøfler, elefanter, leoparder, løver og næsehorn.

Læs mere

Afrika: 1 rejse fundet

Mit Fynske Afrika
  • Afrika

Mit Fynske Afrika

  • Safari i Sydafrika med rejseleder - Flot rejse til Sydafrika, hvor vi bor 7 nætter på en dansk lod...
  • Rejselængde: 10 dage
    Pris: fra 18.998,-

Rejse til Afrika med sejltur på Olifants River

Du kan også være heldig at opleve det afrikanske dyreliv fra de livgivende floder. I roligt tempo flyder vi på en 2-etagers pram ned ad Olifants River, der grænser op til Kruger Nationalpark. Du har gode chancer for at se både flodheste og krokodiller langs floden, men du kan også være heldig at opleve flere fantastiske dyr som for eksempel løver, leoparder og elefanter.

På Moholoholo Rehabilitation Centre kan du høre mere om det store arbejde, centeret gør for både at bevare Afrikas vilde dyreliv og redde vilde dyr, der er kommet til skade. Det er en stor oplevelse, og du får også nogle af plejedyrene at se helt tæt på

Ferie i Sydafrika - tæt på den vilde natur

Nogle af de mest imponerende naturoplevelser, kan du opleve ved de majestætiske Drakensbjerge, de røde klipper ved Bourkes Luck Potholes og en af verdens dybeste og mest frodige kløfter ved Blyde River Canyon. Du bliver med garanti imponeret af det særprægede landskab, de røde klipper, vilde kløfter, bække, floder og vandfald. 

Du kan rejse med til Sydafrika fra Københavns Lufthavn i januar, februar, oktober og november.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu