Skip to main content

Rejser fra Esbjerg Lufthavn

-
Nem og hurtig afrejse

På Gislevs flyrejser fra Esbjerg Lufthavn kommer du hurtigt igennem check-in og security på grund af lufthavnens størrelse. Ved indgangen til lufthavnen møder du Gislevs rejseleder eller lufthavnsguide, som hjælper dig med det praktiske og eventuelle spørgsmål.

Det er kort sagt nemt og trygt at rejse på ferie fra lufthavnen i Esbjerg. Desuden råder lufthavnen over 700 parkeringspladser, så du kan parkere næsten lige ved døren.

Du vil løbende kunne finde vores rejser med afgange fra Esbjerg Lufthavn her på siden. I 2024 vil du eksempelvis kunne tage på en naturskøn rundrejse til Skotland og opleve Højlandet og Orkneyøerne.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Information om Esbjerg Lufthavn

  Det er nemt og bekvemt at rejse fra Esbjerg Airport. Du kommer hurtigt igennem check in og security på grund af lufthavnens størrelse. Lufthavnen råder over 700 parkeringspladser, så du kan parkerer næste lige ved døren.

  Adresse
  Esbjerg Lufthavn
  John Tranums Vej 20
  6705 Esbjerg Ø

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu