Skip to main content

Rundrejse i New Zealand

-
Oplev også Sydney - flot kvalitetsrejse på 11. Sæson

New Zealand

Man siger at hele verdens natur kan opleves i New Zealand. På Gislevs roste rundrejse, oplever du dette fjerne og betagende land, som med garanti vil efterlade dig åndeløs og fuld af begejstring. Med Gislev rejser du i mindre grupper på 16-28 personer, så du får mest muligt ud af din rundrejse.

New Zealands naturlandskaber er ubeskrivelige smukke, fra de tropiske sandstrande i nord til vulkaner, gletsjere, regnskov og fortryllende fjorde i syd. Dette er blot nogle få grunde til at alle burde opleve New Zealand mindst én gang i livet. På Gislevs populære rundrejse er oplevelser og udflugter valgt med stor omhu og der benyttes både bus, skib og tog for at få optimalt udbytte af landets mange sceniske højdepunkter. Indkvarteringen er af god standard med velvalgte beliggenheder – fra centrale storbyhoteller til lodges i pagt med naturen.

Velkommen til en fantastisk rejse til New Zealand.

Glæd dig til

 • Sejltur i Bay of Islands
 • Besøg i Tongariro National Park
 • Foot Whistle grotterne og glødende Skt. Hans orme
 • Færgerejse over Cook strædet
 • Abel Tasman National Park
 • Vinsmagning på Sydøen
 • Coastal Pacific togrejse langs sydøens kyst
 • Fiordland og sejltur på Milford Sound
 • Oplevelser i Sydney

Inkluderet i rejsens pris

 • 18 x morgenmad
 • 6 x frokost
 • 12 x middag
 • Alle udflugter og entréer jf. program
 • Flybilletter, afgifter og bagage
 • Visum til Australien
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1 - 2: Fly fra København til Singapore - indkvartering på lufthavnshotel

  Afrejse fra Danmark. Ophold i Singapore og videre til Auckland.

  Måltider inkluderet dag 1-2: Forplejning om bord alle fly.

 • Dag 3: Ankomst til Auckland - Haere Mai – Velkommen til New Zealand

  Efter ankomst, stiger du om bord på vores bus og vi kører på en kort orienterende bytur i Auckland, inden vi checker ind på vores centrale hotel. Resten af dagen fri til at hvile og udforske New Zealands største by.

  Hen på aftenen byder vi velkommen til New Zealand, med en skøn middag på hotellet, med lokale vine og øl eller sodavand inkluderet.

  Forplejning inkluderet denne dag: Velkomstmiddag.

 • Dag 4: Mod Paihia i Bay of Islands - Matakohe Kauri Museum

  Efter morgenmad på vores hotel, starter vi rundrejsen nordover, op ad Hibiscuskysten, mod Paihia.

  Om formiddagen besøger du det spændende og prisvindende Kauri Museum, ved Matakohe. Museet fortæller historien om vores banebrydende bosættere, set gennem Kauri-industriens øjne. Museet er specialiseret i arven fra de mægtige Kauri Skove - specifikt det stærke holdbare tømmer og den højt værdsatte Kauri Gum (tyggegummi).

  Du kan opleve eventyrerne fra de banebrydende bosættere og arven fra Kauri-skovene. Kauri er det største træ i New Zealands skove og vokser sig til gigantisk størrelser. Det er en slægt af nåletræer, der bl.a. er udbredt i New Zealand,og kendestegnes ved deres mægtige stammer uden grene på den nederste del.

  Vi fortsætter bagefter rejsen gennem Waipoua Kauri skoven, og gør stop ved den storslåede og ærefrygt-inspirerende Tane Mahuta, det største kauri-træ i New Zealand. Du ankommer i Paihia i det naturskønne Bay of Islands, senere samme dag og resten af dagen er fri til afslapning og egne oplevelser.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 5: Waitangi og sejltur i Bay of Islands

  Efter morgenmad på hotellet, kører vi til Waitangi Treaty Grounds, hvor du skal på en guidet tur med vores rejseleder samt en lokal guide. Waitangi-traktaten, der er rig på historie, fortæller om de vigtige begivenheder, der i sin tid dannede New Zealand. Det var her, den 6. februar 1840, at de indfødte maorier og britiske bosættere underskrev den historiske aftale, der fødte nationen New Zealand. Du kan udforske traktathuset og så vil synet af 'Ngatokimatawhaorua' nok forbløffe dig - det er en af verdens største udskårne krigskanoer (waka taua).

  Om eftermiddagen venter der en vidunderlig oplevelse i det spektakulære landskab i Bay of Islands. Glæd dig til 3 timers naturskøn sejlads, når vi sejler fra Paihia mod Cape Brett og Hole in the Rock. Undervejs vil du lære om områdets rige kultur og historie, fra den lokale skipper. Når forholdene tillader det, kan vi komme tæt på de dramatiske klipper ved Cape Brett og rejse gennem det ikoniske Hole in the Rock. Undervejs er der gode chancer for at vi møder det mangfoldige dyreliv i deres naturlige omgivelser. Hold øje med delfiner, hvaler, fugleliv og sæler under sejladsen. Dette er et ægte New Zealandsk paradis.

  Dagens sejlads inkluderer også et stop ved Otehei Bay på øen Urupukapuka. Her har vi tid til at udforske øen, svømme i den smukke sandbugt, eller nyde en drink eller en bid mad i solen. Vores ophold her er ca. 1,5 time og vi er tilbage på vores hotel på fastlandet til middagstid.

  Forplejning denne dag: Morgenmad.

  Husk at pakke en let rygsæk, til dagens udflugt. Medbring en varm/vindtæt jakke, flade sko, håndklæde, badetøj, solhat, solbriller, kamera og evt. kikkert.

 • Dag 6: Oplev gæstfriheden og lokal middag

  Vi forlader smukke Bay of Island og kører mod syd. Et usædvanligt toiletstop gøres i Kawakawa, hvor den verdensberømte østrigske arkitekt Hundertwasser har boet og bygget de offentlige toiletter - på sin helt egen måde.

  Vi fortsætter i bussen sydover gennem Bombay Hills, til de frugtbare jordområder i Waikato dalen. Endestationen er den majestætiske gårdby Cambridge. Her mødes du med dine landbo-værter, som du skal være gæst hos for aftenen og natten.

  Glæd dig til at mærke den New Zealandske gæstfrihed, som landet er berømt for. du nyder en solid hjemmelavet aftensmad herude, bliver vist rundt på gården og lærer om arbejdet i et typisk landdistrikt. Bemærk - min. 4 gæster indkvarteres pr. familie.

  Forplejning denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 7: Waitomos underjordiske huler - Glødende Skt. Hans orme - Maori Show m. Hangi middag

  Du kan nyde en god morgenmad i selskab med dine værter, inden rejsen fortsætter mod termiske Roturua, der er kendt for maori-folklore og varme kilder. Vi kører gennem Waikato og kan undervejs nyde udsigten af af endeløse grønne græsgange og små bosættelser.

  Vi ankommer til Foot Whistle grotterne, hvor vi skal på en privat guided tur for en mere intim oplevelse, med væsentlig færre turister omkring os. I de berømte huler, skal du opleve en gammel underjordisk labyrint af kalkstenhuler og grotter. Husk at medbringe flade sko og en varm jakke til denne udflugt.

  Udflugten begynder med en kort gåtur gennem den betagende New Zealands skov, forbi vandfald på vej mod indgangen til Foot Whistle Caves. Vi entréer hulen gennem en naturlig kløft. Du ser de fascinerende kalkstenformationer af stalagmitter, stalaktitter og kolonner, der i tusindvis af år har dannet disse fortryllende skulpturer.

  Rundt om et hjørne ligger knoglerne fra en af New Zealands mistede skatte, den gamle Moa. Nede i grotten er der begrænset sollys og kun lige præcis nok kunstigt lys til at kunne befærde sig og samtidig betragte de enestående glødende Sankt Hans orme helt tæt på. Turen afsluttes med en kop gratis Kawakawa-te. Læs evt. mere om Foot Whistle grotterne her

  Rejsen fortsætter gennem det New Zealandske landskab og de buske-klædte Mamaku Ranges, til Rotorua i hjertet af New Zealands berømte termiske region. Vi kører en orienterende rundvisning i bussen, inden ankomst til vores centrale hotel.

  Der er god tid til at klargøre sig til aftenens oplevelse - en traditionel Maori Hangi-middag, serveret med festlig og kulturel underholdning, krigerdans m.m. Det anbefales at bære flade sko og tag varm jakke eller trøje med sig. Denne middag er lavet på traditionel vis: dvs. gravet ned i jorden og tilberedt ved hjælp af den termiske varme.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 8: Termisk aktivitet i Rotorua - Huka Falls - Tongariro National Park

  Inden du forlader Rotorua, tager vi på rundvisning i det store termiske område der findes i byen - du vil nogle steder kunne mærke varmen under dine fødder.

  Overalt syder og bobler det fra undergrunden. Du besøger det interessante Te Puia, hvor unge indfødte lærer det traditionelle træskærearbejde, og du ser gejsere og flere fascinerende termiske aktiviteter i Whakarewarewa.

  En kort køretur herfra, gøres stop ved de vilde og imponerende vandmasser omkring Huka Falls, der er kendt for dets voldsomme kraft og flotte isblå farve. Herfra kører vi til den nærliggende Tongariro Nationalpark, hvor vi indkvarteres i den skønne natur, ikke langt fra de mægtige kegleformede vulkaner fra Ringenes Herre.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 9: Scenisk rute over vulkanplateauet mod hovedstaden Wellington

  Flot køretur sydpå, over vulkanplateauet gennem Mangaweka Hills til Manawatu Plains. Ankomst i hovedstaden Wellington hen på eftermiddagen, for vores sidste overnatning på nordøen. Wellington er bygget op omkring en storslået naturhavn.

  Vi når en kort sightseeing ved ankomsten, som omfatter udsigten over byen og bugten fra Mt Victoria, Parlaments huset og de anerkendte Te Papa National museum, hvor der er fantastiske udstillinger.

  Overnatning i Wellington.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 10: Cook-strædet, Queen Charlotte Sound, kunstnerbyen Nelson

  Afrejse Wellington på Interislander færgen, som krydser Cook strædet til Picton på New Zealands sydø. Sejlturen er ca. 3 timer. Glæd dig især til den sidste del af overfarten, som sejler gennem det naturskønne Marlborough Sounds/Queen Charlotte Sound.

  Efter ankomst i Picton, køres du mod Nelson, ca. 2 t. derfra. I solskins- og kunstnerbyen Nelson, skal du på en kort orienterende byrundtur og der er tid til afslapning ved hotellet eller en spadseretur ind til byen. Her er mange spændende butikker med glaskunst og keramik. De mange gallerier er bestemt også et besøg værd.

  Overnatning i Nelson i 2 nætter.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 11: Sejl- og vandretur i Abel Tasman National Park

  Efter morgenmaden er der afgang fra vores hotel i Nelson til Kaiteriteri stranden, hvorfra dagens udflugt til denne eksotiske naturpark begynder.

  Glæd dig til en behagelig og smuk Sejl- og vandretur, langs kysten af Abel Tasman National Park, og via etablerede naturstier og broer der løber gennem den frodige park. Undervejs vil du kunne opleve den berømte Split Apple Rock, pelsæler, det gyldne sand og det turkise vand i Anchorage, Bark Bay, Tonga Quarry, Awaroa og Totaranui.

  Sejl videre eller tag med Gislevs rejseleder på en skøn og let vandretur. Båden stopper ved Anchorage, hvorfra du har mulighed for at fortsætte sejlturen til Totaranui stranden eller du kan vandre til Pitt Head, for en fantastiske panoramaudsigt over Abel Tasman kystlinien.

  De som vandrer, vil blive hentet igen i Anchorage, hvor hele gruppen sejles tilbage til Kaiteriteri hvor bussen venter på os. Skipperen om bord på dagens sejllads, beretter undervejs om Abel Tasmans vidunderlige natur og dyrelir, og du vil helt sikkert nyde denne dag gennem New Zealands mindste nationalpark. Picnic frokost om bord, og pakket frokost til de som tager på vandretur. Husk vandresko, tøj til en aktiv dag, solhat og en vandflaske.

  På bådturen får du et godt indtryk af den smukke natur som nationalparken er så kendt for. Den ene lagune med krystalklart vand afløser den anden. Flotte strande ligger som perler på en snor.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost (picnic) og middag.

 • Dag 12: Frokost på vingård og Coastal Pacific togrejse

  I dag skal vi fra vestkysten af sydøen mod Christchurch på den anden side af de sydlige alper.

  En busrute på New Zealand er sjælden uden seværdig natur og i dag er ingen undtagelse. Landskabet er præget af enorme landbrugsarealer, fyrretræplantager og vi kører igennem Rai Valley mod vinmarkerne omkring Blenheim i Marlborough vinlandskabet. Her venter en god 2-retters frokost inkl. vin til hovedretten på Allan Scott Winery.

  Efter frokost kører vi videre forbi Seddon og fortsætter sydpå med Stillehavet mod øst og Kaikoura Range mod vest. Tidlig aften går vi om bord på Coastal Pacific toget, som bringer os let og elegant til Christchurch. Denne vidunderlige togstrækning krydser over landbrugsjordene på de nordlige Canterbury Plains, og undervejs kan du i horisonten i øst nyde udsigten mod Stillehavet, og mod vest Kaikoura-bjergene, der strækker sig til himlen.

  Coastal Pacific er en af ​​de mest forbløffende smukke rejser i New Zealand. Lette måltider og forfriskninger er tilgængelige ombord på Coastal Pacific toget (på egen regning - husk evt. kontanter). Efter ankomst i Christchurch, mødes vi igen med bussen og køres til vores hotel for natten.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

 • Dag 13: Stillehavskysten, den skotske by Dunedin og Albatros-koloni

  Du rejser idag længere sydpå, gennem Canterbury sletternes fåre-fyldte marker. På en klar dag kan de majestætiske sydlige Alper, skimtes mod vest. Hyggelig gåtur gennem landbrugsbyerne Ashburton, Oamaru og Timaru, hvor du også får set de de fascinerende kæmpe marmorlignende sten Moeraki stranden.

  Vi forsætter over Otago Hills og kører til universitetets-byen Dunedin. Dunedin blev opført af skotterne, og er en by af der summer af karakter og gammel rigdom. Du kommer på en kort byrundtur og ser bl.a. universitetet i Otago, kendt for sine historiske blå stenhuse på bredden af ​​Leith-floden. Oplev også det historiske rådhus og St. Pauls Katedra samt statuen af den skotske digter Robbie Burns. Vi gør desuden stop ved de fantastiske hvide sandstrande i St Kilda.

  Om eftermiddagen kører vi mod Taiaroa Heads for at besøge Royal Albatross Colony, som er det eneste fastlandssted i verden for disse majestætiske havfugle med det gigantiske vingefang.Vi har inkluderet en 60-minutters rundvisning, der fortæller historien om Northern Royal Albatross, efterfulgt af en kort film af Natural History NZ.

  Vi skal naturligvis ud i naturreservatet og udkigsposterne, hvorfra vi har mulighed for at opleve de mægtige fugle og deres ynglepladser. Afhængigt af årstiden kan du opleve det fascinerende familieliv i kolonierne - de hengivne forældre, der bevogter deres afkom, frierier, rede byggeri m.m.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 14: Southern Scenic Route til smukke Lake Manapouri

  Efter morgenmad forlader vi Dunedin og fortsætter videre til de frugtbare Taieri-sletter forbi Lake Waihola og derefter gennem den bølgende landbrugsjord, der krydser den livlige Clutha-flod ved Balclutha. Bussen fortsætter vestover mod Te Anau.

  Vi får et indblik i New Zealandsk landbrug, når vi hen på eftermiddagen besøger en stor farm med primært malkekøer og lidt får. Vi nyder en picnic i den skønne natur inden rejsen fortsætter mod bjergene i Fiordland National Park og Te Anau.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 15: Cruise gennem Milford Sound

  Dagens højdepunkt er en særdeles flot sejltur på selve Milford Sound - verdens 8. Vidunder ifølge mange. Glæd dig til at opleve den berømte fjord Milford Sound, og den spektakulære natur i Eglinton dalen. Området her er skabt af en gammel gletsjer.

  'The Sound' er domineret af bjerge og den mest berømte er Mitre Peak. Herude venter storslåede natur, bjergkæder, floddale, frodige skove og skibet fører dig forbi storslåede vandfald ud til det Tasmanske hav. Du vil ofte kunne se sæler og delfiner, i fjordens klare vand. Dette er natur i verdensklasse, som du kan læne dig tilbage og nyde fra skibsdækket. Overnatning i Queenstown i 2 nætter.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og frokost (picnic om bord skibet).

 • Dag 16: Gondol-tur i Queenstown med udsigt over Wakatipu søen

  Fra Queenstown tager vi på en nostalgisk udflugt til Arrowtown, en historisk guldgraver-by. Efterfølgende spiser vi frokost, og senere tager vi en tur med Skyline Gondola. Nyd en spektakulær udsigt over Wakatipu søen og de omkringliggende bjerge, The Remarkables.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og frokost.

 • Dag 17: Mount Cook National Park

  Der venter en flot og afvekslende køretur forbi søer, bjergpas og kløfter. I Mount Cook National Park, hvor landets højeste tinder hæver sig majestætisk, oplever du imponerende panoramaer, hvor end du vender dig hen.

  Naturen ved Mount Cook er en overvældende oplevelse, som du sent vil glemme. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 18: Lake Tekapo, Church of Good Shepherd, Christchurch. Fly til Sydney

  Via Inland Scenic Route til den smukke bjergsø Lake Tekapo. Tid til at nyde den særlige stemning, som hersker ved den enkle stenkirke Church of the Good Shepherd. Herfra videre over Canterbury-sletterne til Christchurch, hvorfra vi flyver til Sydney.

  Vi køres direkte fra lufthavnen til vores centrale hotel. Indkvartering for 2 nætter.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (Forplejning om bord på flyrejsen er inkluderet)

 • Dag 19: Byrundtur i Sydney - Operahuset, botanisk have m.m.

  Byrundtur med alt det bedste af Sydney: Operahuset, Harbour Bridge, den berømte havn og botanisk have. Vi har tradition for at kunne tilbyde vores gæster mulighed for at deltage i en mindeværdig aften-forestilling i Sydney Operaen.

  Så snart vi ved hvilken forestilling der passer bedst ind i de dage vi besøger Sydney, kontakter vi de allerede tilmeldte gæster vedr. dette. Gislevs rejseleder deltager også denne aften.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og frokost.

 • Dag 20: Fritid i Sydney og farvel til Australien

  Efter morgenmad på vores centrale hotel, har du mulighed for at udforske Sydney på egen hånd, eller gå med Gislevs rejseleder rundt i byen.

  Vi checker ud af vores værelser kl. 11.00, men din baggage bliver opbevaret sikkert på hotellet indtil vi hen på eftermiddagen kører til lufthavnen.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad samt forplejning om bord på flyrejsen mod Singapore.

 • Dag 21: Byrundtur eller tid på egen hånd

  Morgenmad på hotellet. Orienterende byrundtur med bus i storbyens mange
  kvarterer som Chinatown, Colonial Quarter og det indiske kvarter. Byrundturen rundes af med sejltur på Singapore River, som giver en god udsigt over byens skyline.

  Mulighed for et besøg i botanisk have, som byder på en af verdens største orkidésamlinger. Der bliver også mulighed for at shoppe i nogle af byens mange butikker eller tage en tur i Singapore Flyer – et af verdens højeste pariserhjul.

  Først på aftenen kører vi til den moderne og meget behagelige lufthavn Changi Airport. Ankomst i god tid inden afgang ved midnat.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

 • Dag 22: Ankomst til København

  Ankomst til København om morgenen.

  Forplejning inkluderet denne dag: Forplejning på flyrejsen.

Mere om rejsen

På rejsen gennem nordøen, oplever du subtropiske og frodige Bay of Islands, vulkanlandskaber i Tongariro National Park, glødende sankthansorme i Waitomo Caves og termiske Rotorua med dets boblende mudderpøle og et festligt Maori folkloreshow. Derudover besøger du naturligvis Auckland og hovedstaden Wellington. Nord for Auckland besøger vi det tropiske Bay of Islands. Mod syd venter udslukte vulkaner og bakkede landskaber med tusindvis af græssende får.

I Foot Whistle Caves opleves glødende sankthansorme på en stille sejltur på en underjordisk sø. Opholdet på Nordøen afsluttes med en betagende sejltur fra hovedstaden Wellington over Cook Strædet og ind i det smukke Queen Charlotte Sound - en del af New Zealands Marlborough sounds.

Glæd dig til indsejlingen gennem Queen Charlotte Sound, når vi sejler fra nord til sydøen. På Sydøen forkæles du bl.a. med en udflugt til den smukke Abel Tasman National Park, Coastal Pacific togrejsen langs den frodige østkyst, gletsjere og turkisgrønne søer, samt en mageløs sejltur ved Milford Sound i Fiordland National Park. Undervejs på denne rundrejse, gør vi stop ved nogle af landets helt unikke og besynderlige seværdigheder -- f.eks. Moeraki stranden, guldmine-byen Arrowtown og stenkirken Church of the Good Shepherd. Du oplever det bedste af New Zealand, med en af vores erfarne danske rejseledere.

New Zealand ligger præcis omme på den anden side af jorden. Med Gislev får du et behageligt rejseforløb. Vi ved, hvor vigtigt det er at være så veloplagt som muligt ved ankomst til New Zealand. Dette sikrer et optimalt udbytte af alle de spændende oplevelser, der venter.

På hjemrejsen flyver vi via Sydney i Australien, hvor vi har 2 nætter og har inkluderet bl.a. udflugt til Utzons Operahus. Hjemrejsen går enten via Singapore eller Dubai, hvor vi har en overnatning og en hel dag til en spændende byrundtur, shopping m.m.

Hoteller

 • Dag 1-2

  Singapore - Lufthavnshotel

  På udrejsen.

 • Dag 2-3

  Overnatning på flyet

 • Dag 3-4

  Copthorne Hotel Auckland City

  Godt og moderne tursitklassehotel med prima beliggenhed lige ved Aucklands store havn og i gåafstand til seværdigheder som Sky Tower, Aotea Square og et af byens grønne åndehuller, Albert Park. Hotellet råder over 110 lyse værelser, der alle er indrettet med moderne bekvemmeligheder som aircondition, fladskærms-TV, køleskab, værdiboks, gratis Wi-Fi og naturligvis eget bad og toilet. De øvre etager er forbundet med elevator, og trænger du til lidt motion under dit ophold, så har hotellet et fitnesscenter til fri afbenyttelse.

  Hotellets restaurant, Jimmy Cooks Kiwi Kitchen & Bar, serverer en god morgenmadsbuffet samt lokale og internationale retter til middag, og ved aftentide kan du nyde en drink i hotellets glimrende bar, der ligger i umiddelbar forlængelse af restaurant- og receptionsområdet i stueetagen.

  Afstand til centrum500 meter
  Afstand til vandet700 meter
  AirconditionJa
  BarJa
  Døgnåben receptionJa
  ElevatorJa
  ElkedelJa
  FitnessrumJa
  Handicap-venligtJa
  HårtørrerJa
  KøleskabJa
  LoungeJa
  RestaurantJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
 • Dag 4-6

  Kingsgate Hotel Autolodge Paihia

  Et stenkast fra havnefronten i Paihia ligger Kingsgate Hotel Autolodge og lokker med en af denne rundrejses absolut mest betagende udsigter. Fra det skønne poolområde foran hotellet er der en uhindret udsigt over vandet hele vejen til byen Russel på den modsatte side af Kororareka-bugten. Hotellet er opført i klassisk "motel-stil" i to etager med masser af parkeringspladser, gode fællesarealer, spillerum, fitnessrum, loungeområde, en lokal restaurant og et poolområde omgivet af græs, palmer og rigeligt med solstole.

  Hotellets værelser er lyse og moderne med store vinduer og alle moderne bekvemmeligheder såsom aircondition, strygejern, te/kaffe-faciliteter, elkeddel, hårtørrer, gratis Wi-Fi og eget bad og toilet.

  Hotellet ligger i gåafstand den lille havn og de hyggelige butikker, caféer, restauranter og barer på byens hovedgade, Williams Road.

  Afstand til centrum100 meter
  Afstand til vandet100 meter
  AirconditionJa
  BarJa
  BordtennisJa
  ElkedelJa
  FitnessrumJa
  HaveJa
  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  LoungeJa
  Morgenmads-restaurantJa
  RestaurantJa
  SolterrasseJa
  Strygejern og strygebrætJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
 • Dag 6-7

  Farm stay, nær Cambridge

 • Dag 7-8

  Sudima Rotorua Hotel

  Ved bredden af Rotorua-søen - og tæt på nogle af områdets mange hotsprings - ligger det pæne, moderne og lyse Sudima Hotel Lake Rotorua. Hotellet har 250 værelser, der alle er udstyret med aircondition, fladskærms-TV, el-keddel, køleskab, værdiboks, gratis Wi-Fi samt eget bad og toilet.

  Alle etager er forbundet med elevator, og hotellets lille pool-område med opvarmet swimmingpool er til fri afbenyttelse. Hotellets restaurant serverer en god morgenbuffet samt lokale og internationale retter til frokost og middag, og i hotellets bar kan du nyde en drink med udsigt over den smukke Rotorua-sø.

  Hotellet ligger i gåafstand fra centrum af Rotorua, og skulle du have lyst til en stille aftentur, er du således tæt på både de dampende kilder i Kuirau-parken, restauranterne og barerne i Arawa Street og den fine promenade Rotorua Lakefront Boardwalk, hvorfra der er en mageløs udsigt over søen.

  Afstand til centrum200 meter
  Afstand til vandet50 meter
  AirconditionJa
  BarJa
  Døgnåben receptionJa
  ElevatorJa
  ElkedelJa
  Kaffe/te faciliteterJa
  KøleskabJa
  LoungeJa
  Morgenmads-restaurantJa
  RestaurantJa
  TelefonJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
 • Dag 8-9

  Skotel Alpine Resort

  Skotel Alpine Resort er et dejligt hotel i klassisk alpehyttestil, som ligger lige midt i Ringenes Herre-land også kendt Tongariro Nationalpark. Hotellet råder over 46 værelser, som alle indeholder TV, hårtørrer, køleskab, El-keddel, gratis Wi-Fi samt eget bad og toilet.

  Hotellets restaurant serverer en bred palet af retter fra det new zaelandske køkken, og i loungeområdet kan du slappe af ved pejsen, mens du sipper af en drink fra baren og nyder udsigten over de åbne vidder i nationalparken lige uden for vinduerne.

  Hotellet råder også over et fitnessrum, et boblebad og et spillerum, som alle er til fri afbenyttelse. I den nærliggende landsby Whakapapa ligger både caféer, barer og en enkelt restaurant, ligesom der findes flere gode vandreruter og udsigtspunkter i umiddelbar nærhed af hotellet.

  Afstand til centrum150 meter
  BalkonJa
  BarJa
  BoblebadJa
  BordtennisJa
  ElkedelJa
  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  KøleskabJa
  LoungeJa
  Morgenmads-restaurantJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Wi-fiJa
 • Dag 9-10

  West Plaza Wellington

  Rigtig fint turistklassehotel med god morgenmadsbuffet, lyse værelser og central beliggenhed i hovedstaden Weelington.

  West Plaza Wellington indeholder 100 lyse og luftige værelser, der alle er udstyret med bl.a. fladskærms-TV, hårtørrer, strygejern, køleskab, El-keddel, kaffe/te-faciliteter samt eget bad og toilet. De øvre etager i den fem etager høje bygning er forbundet med elevator, og hotellets restaurant serverer både en god morgenbuffet samt a la carte-retter og et stort udvalg af lokale vine til middag.

  Et stort udvalg af barer, caféer, restauranter og butikker finde slige rundt om hjørnet, og mange af hovedstadens store attraktioner som Te Papa-museet, Frank Kitts Park og National War Memorial ligger i gåafstand fra hotellet.

  Afstand til centrum100 meter
  BarJa
  Døgnåben receptionJa
  ElevatorJa
  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  KøleskabJa
  LoungeJa
  Morgenmads-restaurantJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Wi-fiJa
 • Dag 10-12

  Tides Hotel Nelson

  Lille, hyggeligt turistklassehotel centralt placeret i Nelson med udsigt til Maitai-floden, der løber gennem byen. Hotellet består af 47 værelser, der alle er udstyret med aircondition, køleskab, fladskærms-TV, gratis Wi-Fi samt egent bad og toilet.

  Hotellet råder over en lille, opvarmet, udendørs pool, et vaskeri samt bar- og restaurantområde. Her kan du nyde den gode morgenmad, en drink eller en kop kaffe eller middagsmaden, mens du observerer de mange både og paddlesurfere, der glider forbi på floden.

  Hotellet ligger i gåafstand til flere grønne omårder og større parker, og lige rundt om hjørnet finder du både restauranter, caféer og barer.

  Afstand til centrumCirka 300 meter
  AirconditionJa
  BarJa
  Døgnåben receptionJa
  ElkedelJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  LoungeJa
  Morgenmads-restaurantJa
  RestaurantJa
  TelefonJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  Wi-fiJa
 • Dag 12-13

  Quality Elms Christchurch

  Moderne og lyst turistklassehotel med en god beliggendehed lidt uden for det centrale Christchurch men stadig i gåafstand fra barer, caféer og restauranter i det hyggelige Papanui-kvarter.

  Hotellet råder over 97 lyse værelser, der alle har moderne bekvemmeligheder som fladskærms-TV, gratis Wi-Fi, kaffe/te-faciliteter, hårtørrermørklægningsgardiner samt eget bad og toilet. Hotellets restaurant serverer både en sold morgenbuffet, spændende a la carte-retter til både frokost og middag samt mulighed for roomservice døgnet rundt.

  Hotellet har også en lille, hyggelig gårdhave med borde og stole samt en veludstyret bar, hvor du kan sidde og fordøje dagens oplevelser med en drink eller en kop kaffe.

  Afstand til centrumCirka 3 kilometer
  BarJa
  Døgnåben receptionJa
  GårdhaveJa
  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  LoungeJa
  Morgenmads-restaurantJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Wi-fiJa
 • Dag 13-14

  Victoria Hotel

  Pænt turistklassehotel tæt på Dunedins mange gamle bygninger fra guldgravertiden og i gåafstand til både den smukke jernbanestation, The Octagon og rigmandspaladset Oliveston Historic Home.

  The Victoria Hotel indeholder 72 værelser, der alle tilbyder fladskræms-TV, hårtørrer, køleskab, El-keddel, , aircondition samt eget bad og toilet.

  Hotellet har egen restaurant, der serverer både morgenbuffet, frokost og middagsmad, ligesom fitnessrum, bar og loungeområde er til fri afbenyttelse.

  Afstand til centrumCirka 400 meter
  AirconditionJa
  BarJa
  Døgnåben receptionJa
  ElkedelJa
  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  KøleskabJa
  LoungeJa
  Morgenmads-restaurantJa
  RestaurantJa
  TelefonJa
  TVJa
  Wi-fiJa
 • Dag 14-15

  Distinction Luxmore Hotel

  Fint turistklassehotel i den hyggelige by Te Anau, som ligger lige ved bredden af den smukke Te Anau-sø. Distinction Luxmore Hotel ligger et stenkast fra Lions Park, der er et hit blandt lokale, og lige ved siden af parken ligger Te Anau Terrace, der slanger sig langs den smukke søbred.

  Hotellet har 180 værelser, der alle tilbyder komfortable senge, hårtørrer, værdiboks, fladskærms-TV, kaffe/te-faciliteter samt eget bad og toilet.

  I hotellets restaurant kan du nyde en klassisk morgenbuffet samt lokale retter til både frokost og middag, mens du i baggrunden kan skimte den smukke sø, som turister fra nær og fjern valfater til Te Anau for at opleve.

  Afstand til centrumCirka 200 meter
  Afstand til vandetCirka 200 meter
  BarJa
  Døgnåben receptionJa
  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  Morgenmads-restaurantJa
  RestaurantJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
 • Dag 15-17

  Heartland Hotel

  Dejligt hotel med en sublim udsigt over byen Queenstown med Wakatipu-søen og bjergene i horisonten.

  Heartland Hotel Queenstown beståer af en række to-etagers bygninger med værelser samt en fællesbygning med restaurant, reception, bar og loungeområde. Blot fem minutters gang fra hovedindgangen ligger bredden af den smukke Wakatipu-sø, og herfra er der ikke langt til Queenstowns oplevelseskvarter ved havnen.

  Værelserne på hotellet er indrettet med gode senge, hårtørrer, kaffe/te-faciliteter, fladskærms-TV, køleskab samt eget bad og toilet.

  Afstand til centrumCirka 250 meter
  Afstand til vandetCirka 300 meter
  BarJa
  ElkedelJa
  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  KøleskabJa
  LoungeJa
  Morgenmads-restaurantJa
  RestaurantJa
  Strygejern og strygebrætJa
  TVJa
  Wi-fiJa
 • Dag 17-18

  Hermitage Mt. Cook

  Stort og indbydende hotel placeret midt i den majestætiske Mount Cook Nationalpark.

  Hotellet har 164 værelser, der alle er udstyret med moderne bekvemmeligheder som gratis Wi-Fi, hårtørrer, fladskærms-TV, kaffe/te-faciliteter, El-keddel, køleskab samt eget bad og toilet.

  Det store hotel har tre forskellige restauranter og caféer, hvorfra man kan nyde sin mad med den smukkeste udsigt over landskabet og det ikoniske Mount Cook, der med sine 3.724 meter er det højeste bjerg i New Zealand.

  I umiddelbar forlængelse af hotellet ligger Sir Edmund Hillary Alpine Centre, der er spændende museum, der fortæller historien om den første mand på toppen af Mount Everest og en af New Zealands allerstørste helte, bjergbestigeren Sir Edmund Hillary.

  Afstand til centrumMount Cook Nationalpark 0 meter
  BarJa
  CaféJa
  CykeludlejningMod betaling
  Døgnåben receptionJa
  ElevatorJa
  ElkedelJa
  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  KøleskabJa
  LoungeJa
  Morgenmads-restaurantJa
  RestaurantJa
  SoldækJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
 • Dag 18-20

  Holiday Inn Darling Harbour

  Hotellet er indrettet i en gammel fabriksbygning midt i det pulserende underholdningskvarter Darling Harbour i downtwon Sydney. Hotellet er moderne indrettet med store, lyse værelser, en god restaurant, døgnåben reception, café og et veludstyret fitnessrum.

  Alle værelser er udstyret med aircondition, værdiboks, hårtørrer, køelskab, gratis Wi-Fi, fladskærms-TV samt eget bad og toilet.

  Chinatown og Hyde Park ligger kun et stenkast fra hotellet, og snørrer du skoene og sætter det lange ben foran, så kan du være ved Sydneys botaniske have og den legendariske havnefront med Operahuset på godt 45 minutter.

  Afstand til centrum0 meter
  Afstand til vandet500 meter
  AirconditionJa
  BarJa
  CaféJa
  Døgnåben receptionJa
  ElevatorJa
  ElkedelJa
  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  KøleskabJa
  LoungeJa
  Morgenmads-restaurantJa
  Offentlig transportJa
  RestaurantJa
  TelefonJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
 • Dag 20-21

  Overnatning i Singapore

 • Dag 21-22

  Overnatning på flyet

Kort

Rundrejse i New Zealand

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
05-11-2024Se afrejsetider 22 dageFly fra Københavns LufthavnMere end 856.998,-Bestil
13-01-2025Se afrejsetider 22 dageFly fra Københavns LufthavnMere end 858.998,-Bestil
10-02-2025Se afrejsetider 22 dageFly fra Københavns LufthavnMere end 858.998,-Bestil
03-11-2025Se afrejsetider 22 dageFly fra Københavns LufthavnMere end 858.998,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Det er tilladt at medbringe en kuffert på max. 30 kg samt et stk. håndbagage med følgende max. mål: Længde 55 x bredde 38 x dybde 20. Håndbagagen må ikke veje mere end 7 kg. Flyselskabernes bagageregler kan ændre sig, og derfor oplyser vi altid de seneste opdaterede regler i det FLYBREV som sendes ud sammen med billetter m.m. ca. 10-14 dage før afrejsen. Hvis du er i tvivl om noget, så ring endelig til os.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Cigaretter og andet tobak

  Vær opmærksom på at der er strenge regler for medbringelse af cigaretter og lign til New Zealand og Australien.
  New Zealand: Du må medbringe 50 cigaretter eller 50 gram tobak.
  Australien: Du må medbringe 1 uåbnet pakke med op til 25 cigaretter eller 25 gram tobaksprodukter, samt 1 åben pakke cigaretter.

 • Drikkepenge

  Drikkepenge er ikke obligatorisk på New Zealand. Er man godt tilfreds på en restaurant, kan man runde op – men ingen tager det som en selvfølge. Det vil dog være høfligt at give 1-2 NZ$ pr. dag til chaufføren.

 • Elektricitet

  Der er 230/240 Volt på New Zealand. På New Zealand bruges stik med tre ben. Det kræver en adapter/multistik. Multistikket kan købes hos en isenkræmmer og koster ca. 75 kr. Bemærk at de to ens ben i stikket skal være skrå.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Fly

  På denne rejse benyttes Singapore Airlines eller Emirates. Afrejse fra Københavns Lufthavn. Der er gratis forplejning ombord.

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Flytider

  Du vil modtage de elektroniske flybilletter pr. brev, senest 10 dage før afrejsen. Her vil du kunne aflæse de nøjagtige flytider, transittider m.m.

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Gode råd til at gøre flyturen mere behagelig

  • Hav ikke tøj på, der kan hæmme blodcirkulationen som for eksempel stramme strømper eller bukser.
  • Bevæg ankelleddene. Stræk benene ud foran dig, vip tæerne op, så de peger skiftevis op og ned mod gulvet. Gentag. Hvis der ikke er plads til det, så pres din forfod i gulvet, så din hæl bliver løftet fra gulvet. Sæt herefter din hæl i gulvet og løft forfoden. Gentag flere gange og mindst én gang i timen.
  • Gå regelmæssigt en tur i kabinegangen.
  • Brug eventuelt en støttestrømpe under flyrejsen.
  • Drik rigeligt med væske og undgå for meget alkohol.
  • Sid ikke med korslagte ben og undgå at sædekanten presser for hårdt mod lårenes underside.

 • Hårtørrer

  Der forefindes hårtørrer på alle hotellerne. Ligeledes forefindes shampoo, sæbe m.m.

 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Mad og drikke

  New Zealand nyder godt af store mængder frisk kød, fisk og grønt af høj kvalitet. Grøntsager som asparges, artiskokker og græskar tages for givet mange steder. Lam fra New Zealand er verdensberømte. Kendt er også desserten Pavlova - en lækker marengskage med friske frugter og flødeskum.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Påklædning

  Temperaturen kan svinge temmelig meget på denne rejse, men generelt er det sommertøj, et par lange bukser, en vindjakke og et par gode sko. Det er også en rigtig god idé at medbringe en trøje, da der kan blive køligt om aftenen. Medbring også badetøj da en del af hotellerne har swimmingpool. Praktisk tøj kan også anbefales til de mange naturoplevelser. Bemærk, at man kan blive udsat for kraftigt sollys og ultraviolet bestråling, som nemmere giver forbrændinger end i Danmark. Husk derfor solcreme, hat og solbriller.

 • Rabat

  Rabat for 3. person i 3-sengsværelse: kr. 2.000.
  Rabat for Barn u/12 år kr. 3.000.
   

 • Rejseforsikring - Fjerne rejsemål

  Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

 • Shopping

  Uldvarer og fåreskind er gode køb. New zealandsk jade er et ægte ”kiwi”-produkt, som kun findes på vestkysten af Sydøen. Kunsthåndværk og træskærerarbejder er også populære køb.

 • Sikkerhed

  New Zealand er et relativt sikkert land at rejse i. Du skal derfor blot tage de samme forholdsregler, som når du rejser i Danmark. I nødsituationer skal man ringe 111 for at få fat i ambulance, politi eller brandvæsen.

 • Små grupper

  For at du får det bedste ud af din rundrejse, rejser vi med grupper på max 28.
  (Der kræves min. 16 deltagere for at rejsen gennemføres.)

 • Sprog

  Engelsk er det mest brugte sprog, men da landet er multikulturelt, tales der også andre sprog, som f.eks. det oprindelige maorisprog.

 • Strygefaciliteter

  Der forefindes strygejern og strygebræt på de fleste hoteller.

 • Telefon

  Forvalgsnummer til New Zealand er 0064 + områdenummer. De fleste offentlige telefoner tager telefonkort. Forvalgsnummer til Singapore er 0065.

   

 • Temperaturer (dag/nat) januar/februar

  Auckland 24/12
  Rotorua 24/12
  Wellington 20/13
  Christchurch 22/12
  Queenstown 22/10
  Find flere vejrinfo på www.metservice.co.nz.

  Temperaturer i Bangkok ligger i gennemsnit mellem 22 og 32°.

 • Tidsforskel

  Der er 11 timers tidsforskel mellem Danmark og New Zealand. Dette kan i løbet af året blive til enten 10 eller 12, alt efter hvor der er sommertid. På vores ture i det lokale sommerhalvår vil tidsforskellen i praksis oftest være på 12 timer. 

 • Tillæg

  Enkeltværelse fra kun kr. 11.998.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Ud- og hjemrejse

  Rejselederen står klar til at modtage dig i lufthavnen i København. Du bedes venligst henvende dig til rejselederen før, du går til check-in. 

  Afrejse
  Afgang fra København kl. 12.30
  Ankomst til Singapore kl. 07.30 næste dag
  Dagsophold
  Afgang fra Singapore kl. 22.25
  Ankomst til Auckland kl. 13.20 næste dag

  Hjemrejse
  Afgang fra Christchurch kl. 15.25
  Ankomst til Sydney kl. 16.50
  2 overnatninger
  Afgang fra Sydney kl. 16.10
  Ankomst til Singapore kl. 21.20
  1 overnatning
  Afgang fra Singapore kl. 00.30
  Ankomst til København kl. 06.35

 • Vaccinationer

  Der anbefales kun almindelig vaccine mod stivkrampe og difteri.

 • Valuta og kreditkort

  Almindeligt gangbare kreditkort på New Zealand er VISA og Mastercard samt ofte også Diners Club og American Express. Mod gebyr er det muligt at hæve i bankernes kontantautomater. Valutaen hedder New Zealand dollars, og der går 100 cents på 1 dollar. Kursen på 1 NZD = kr. 4,50.

  I Australien hedder valutaen Australian Dollar (AUD) og kursen på 1 AUD = kr. 4,70. Du skal dog altid checke op på kurserne kort før afrejse, da de kan svinge en del.

 • Vaskemaskine

  Der forefindes vaskemaskine på flere hoteller.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vejledende huskeliste

  I god tid før afrejse
  • Indsend kopi af pas ved bestilling af rejsen
  • Pas skal være gyldigt 6 måneder efter hjemkomst
  • Er rejseforsikring i orden?
  • Stemmer navn på rejsebevis 100 % overens med navn i pas?

  I kufferten pakkes
  • Gode sko
  • Gode sandaler
  • Let sommertøj
  • Et par lange bukser
  • Vindjakke
  • Lun trøje
  • Badetøj
  • Kasket/solhat
  • Evt. lommekniv
  • Neglesaks
  • Toilettaske

  I håndbagagen pakkes
  • Kreditkort
  • Valuta
  • Pas
  • Forsikringspolice
  • Pung
  • Briller/solbriller
  • Kuglepen
  • Læsestof
  • Fotoapparat/Video
  • Mobiltelefon
  • Film/memorycards/batterier
  • Oplader til foto/video/mobiltelefon

 • Vejret

  New Zealands sommer falder fra sidst i oktober til midt i marts med de samme udsving, som er karakteristisk for den danske sommer. Den nordlige del er hovedsagelig subtropisk, mens den sydlige generelt er tempereret med nedbør fordelt over hele året – men vejret kan være meget omskifteligt. Det oplagte besøgstidspunkt er derfor fra oktober til marts måned. New Zealand har de koldeste vintermåneder i juni og juli.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Visum

  Alle rejsende til New Zealand fra bl.a. EU, skal være i besiddelse af en elektronisk rejsetilladelse (NZeTA) og er påkrævet at betale et turist-gebyr (IVL)

  Gislev Rejser har ikke inkluderet NZeTA og IVL tilladelserne i rejsens pris, men vi tilbyder at ansøge på vegne af vores gæster mod et gebyr på kr. 400 per person.
  Senest 2 mdr. før afrejse bedes du sende en tydelig paskopi og et pasfoto.

  Det er vigtigt at vi modtager et korrekt pasfoto (uden briller), som kan være taget hos en fotograf eller på anden vis. De fleste fotografer tilbyder, at I kan få pasfotoet på mail, og dette kan I videresende til overseas@gislev-rejser.dk  sammen med jeres paskopi. Hvis I tager billedet selv, feks med en mobiltelefon, så vær sikker på, at det opfylder alle betingelser: Klik her

  Det er også muligt selv at ansøge om NZeTA og IVL via dette link: https://nzeta.immigration.govt.nz/
  NZeTA koster NZD 23. IVL koster NZD 35. Samlet NZD 58 (kr. 264.)
  - Du kan betale med et visa ell. mastercard.
  - Din indrejsetilladelse godkendes typisk inden 10 min – 72 timer og tilsendes pr. mail.

  Både NZeTA og IVL gælder for flere indrejser i landet i op til 2 år.

   

  Australien: Visum er påkrævet til Australien. Gislev Rejser har inkluderet dette i rejsens pris. Vi ansøger om visum til Australien på vegne af vores gæster, og beder dig derfor fremsende følgende pr. mail til gislev@gislev-rejser.dk - skriv dit billet nr. i emnefeltet:
  - en tydelig paskopi, i farver (vi skal kunne se alt information tydeligt, uden f.eks, genskær fra blitz eller rystede billeder).

  Jeres Australske visum vil være elektronisk, og vi vedlægger en kopi af det sammen med Jeres andre rejsedokumenter som tilsendes, ca. 10 dage før afrejsen. NB - husk at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder udover opholdets varighed.

  Bemærk: Når vi udsteder Jeres Australske visum, så indsætter vi den e-mail adresse vi har modtaget ved bestillingen. I modtager Jeres visum på mail, men ofte sker det at denne havner i en 'junk/spam folder'
  da afsender mailen er ukendt for Jer. Da visummet er elektronisk så behøver I ikke finde mailen og printe det ud.

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu