Skip to main content

Ny flyrejse til skønne Tavira

-
Spændende oplevelser og afslapning under forårssolen

Forår i det sydlige Portugal

I det sydøstlige Portugal, nær grænsen til Spanien, ligger den idylliske kystby Tavira. Her smelter portugisisk hverdagsliv sammen med den skønne feriestemning, og i det historiske centrum kan du tage på afslappende spadsereture og nyde et køligt glas vin på en af hyggelige caféer. Rejsen foregår i et roligt tempo med god tid til at nyde hotellet, byen, fællesskabet og de skønne strande på den 11 km lange landtange, der udgør Taviraøen.

Samtidig er Tavira et godt udgangspunkt for vores interessante udflugter i det sydlige Portugal og Spanien. Vi stifter bekendtskab med de sydportugisiske traditioner inden for både korkproduktion og gastronomi, ligesom vi drager ud i de bjergrige landskaber til besøg i gamle bjergbyer med mauriske aner. Her venter et dejligt indblik i det autentiske Portugal, og ved tilkøb kan du også glæde dig til at besøge Sevilla på den spanske side af grænsen samt opleve fuglelivet i Ria Formosa.

Glæd dig til

 • Besøg Monchique, Silves og Faro
 • Oplev det autentiske Sydportugal
 • Dejligt ophold i romantiske Tavira

Inkluderet i rejsens pris

 • 10 x morgenmad
 • 5 x middag
 • Olivenoliesmagning
 • Byvandring i Tavira
 • Udflugt til Monchique og Silves
 • Byrundtur i Faro
 • Besøg på korkfabrik
 • Flybilletter, afgifter og bagage
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt

Dagsprogram

 • Denne rejse er ikke egnet for bevægelseshæmmede, da en stor del af udflugterne foregår til fods.

  Du kan dog deltage, hvis du er indstillet på ikke at deltage i det fulde udflugtsprogram. Dette aftales nærmere med rejselederen, så både gruppen og du får en god oplevelse på rejsen.

 • Dag 1: Udrejse med fly til Faro

  Herfra sætter vi kursen mod Tavira og vores centralt beliggende hotel.

 • Dag 2: Byvandring i Tavira

  Tag med rejselederen på byvandring i Tavira, der ligger, hvor Gilãofloden løber ud i Atlanterhavet efter at have snoet sig gennem den stemningsfulde by. Vi går på opdagelse i den gamle bydel, der er en smuk labyrint af brostensbelagte gader med hvidkalkede bygninger, skyggefulde pladser og hyggelige restauranter. Vi passerer bl.a. den syvbuede bro og slottet, der vidner om byens historie med romerske og mauriske aner.

  Inkluderet.

 • Dag 3-10: Autentiske Portugal: Faro, kork og kultur

  Vi besøger Algarves hovedby, hvor vi udforsker den historiske bydel, det hyggelige havnemiljø og dykker ned i byens skatte. Vi skal også stifte bekendtskab med en af landets vigtigste industrier, når vi i baglandet besøger en traditionel korkfabrik. Dagen slutter med et besøg på en olivenoliemølle, hvor vi smager på en af de vigtigste ingredienser i Portugals gastronomi.

  Heldagsudflugt inkluderet.

 • Udflugt til Monchique og Silves

  Ved det frodige bjergområde Serra de Monchique med helbredende vulkanske kilder besøger vi den idylliske by Monchique. Byen opleves bedst til fods, og en gåtur gennem de stejle gader belønnes med udsigt over det betagende landskab og en smagsprøve på den lokale snaps, Medronho. Dagen byder også på besøg i historiske Silves, der var maurernes hovedstad i Algarve med den store borg som byens mest iøjnefaldende vartegn.

  Heldagsudflugt inkluderet.

 • Sevilla – Andalusiens smukke hovedstad

  Vi befinder os tæt på grænsen til Spanien, og du har mulighed for at besøge flamencoens fascinerende hjemby. På byrundturen ser vi bl.a. den imponerende gotiske katedral, som er verdens største og stedet, hvor Christoffer Columbus ligger begravet.

  Vi runder også tobaksfabrikken, det tolvkantede vagttårn Torre del Oro samt én af Spaniens smukkeste pladser. Frokosten byder på Tapas - en velsmagende tradition, og der bliver ligeledes tid på egen hånd i det gamle jødiske kvarter, hvor smalle stræder forbinder de små pladser med duftende appelsintræer.

  Heldagsudflugt kr. 495 inkl. lokalguide og frokost.

 • Let vandretur i Ria Formosa

  Med lokal vandreguide besøger vi det betagende naturreservat med saltvandslaguner og vådområder med et rigt fugleliv. Her kan du bl.a. opleve de farverige flamingoer.

  Halvdagsudflugt kr. 225.

 • Tid til egne oplevelser

  Undervejs i det varierede udflugtsprogram er der afsat tid til at gå på eventyr i Tavira, som anses for at være Algarves mest romantiske by. Du kan også nyde en afslappende dag ved hotellets pool eller tage en tur til de fortryllende strande på Tavira-øen.

 • Dag 11: Hjemrejse fra Faro

  Med direkte fly til København.

Hotel

 • Vila Galé Tavira hotel

  Beliggende centralt i stemningsfulde Tavira. Her kan du forkæle dig selv i spa-området med indendørs pool og tyrkisk bad eller slappe af ved den udendørs swimmingpool med solsenge og parasoller. Få hundrede meter fra hotellet finder du den gamle markedshal og gader, der frister med butikker, restauranter og hyggelige caféer, hvor du kan nyde de portugisiske specialiteter.

  AirconditionJa
  BalkonJa
  BarJa
  ElevatorJa
  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  Indendørs swimmingpoolJa
  MinibarJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  VærdiboksJa
  Wellness områdeJa
  Wi-fiJa

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Norwegian: 23 kg indtjekket bagage samt 10 kg håndbagage. Håndbagagens dimensioner må maksimum måle 55 cm x 40 cm x 23 cm.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge i Portugal

  Normalt til chauffører, service- og restaurationspersonale.

 • Elektricitet i Portugal

  220 v. Adapter ikke nødvendig.

 • Entréer

  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede, da en stor del af udflugterne foregår til fods. Du kan dog deltage, hvis du er indstillet på ikke at deltage i det fulde udflugtsprogram. Dette aftales nærmere med rejselederen, så både gruppen og du får en god oplevelse på rejsen. 

 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Tidsforskel i Portugal

  1 time. Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 11.00 i Portugal.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 2.498. 
  Afbestillingsforsikring: 7 % af rejsens pris. 
  Heldagsudflugt Sevilla inkl. frokost kr. 495. Bestilles med rejsen 
  Vandretur i Ria Formosa (ca. 6 km) kr. 225. Bestilles med rejsen

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Ud- og hjemrejse

  Med Norwegian direkte fly fra København til Faro. 

  Afrejse fra Københavns Lufthavn 
  Mødetid i København kl. 04:00 
  Afrejse fra København kl. 06:00 
  Ankomst Faro kl. 08:50 

  Hjemrejse 
  Afrejse fra Faro kl. 09:35 
  Ankomst København kl. 14:15 

 • Valuta i Portugal

  Euro. €1 = ca. kr. 7,50.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Vil du vide mere om Portugal?

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu