Skip to main content

Rejs til blomstrende Irland

-
Oplev skønne Irland når øen er smukkest

Irland i blomst

Glæd dig til en flot rundrejse i Irland, hvor du oplever den grønne ø i fuldt flor med dansk rejseleder og alle dagsudflugter inkluderet. Kort sagt denne rejse er et super godt tilbud på en rundrejse i Irland, hvor du får rigtig mange oplevelser for pengene.

Flyrejse til Irland med dansk rejseleder og alle udflugter

Den grønne ø charmerer året rundt, men tager sig smukkest ud når den i maj måned står i fuldt flor. På denne årstid er der mulighed for at opleve rhododendroner i blomst og ikke mindst de smukke orkidéer og vilde blomster i The Burren. Du oplever også det vilde og uspolerede Irland i Connemara. Hertil kommer en enestående rundtur på en af Irlands kønneste ruter Ring of Kerry med et flor af skønne blomster i vejkanterne og det fantastiske syn ud over Atlanterhavet ved Cliffs of Moher.

Undervejs oplever vi mange spændende seværdigheder, livlige byer og ikke mindst de gæstfrie irere, som med deres hjertevarme og folkemusik giver rejsen ekstra kolorit. Vi slutter af med byrundtur i hovedstaden Dublin med mulighed for en festlig irsk aften.

Glæd dig til

 • Det vestlige og uspolerede Irland med Galway og Connemara
 • Unikke Cliffs of Moher og vilde blomster i The Burren
 • Ring of Kerry - en af Irlands smukkeste ruter
 • Besøg i Powerscourt Castle Gardens med et væld af smukke haver
 • Byrundtur i farverige Dublin og mulighed for festlig irsk aften
 • Centralt beliggende hotel i Dublin
 • Dansk rejseleder fra start til slut giver dig den fulde oplevelse

Inkluderet i rejsens pris

 • 7 x morgenmad
 • 5 x aftensmad (for egen regning i Dublin)
 • Alle dagsudflugter
 • Entré til Cliffs of Moher, Kylemore Abbey og Dan O'Hara
 • Entré til Kerry Bog Village, Fårehyrde og Powerscourt
 • Flybillet inkl. afgifter og bagage
 • Rejseleder

  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede. Kontakt Gislev Rejser hvis du er tvivl om du kan deltage på denne rejse.

 • Dag 1: Udrejse fra København med direkte fly til Dublin

  Efter ankomst til Dublin lufthavn møder vi vores irske chauffør og bus, og kører til check-in på vores hotel nær Athlone. Undervejs holder vi passende pauser.

 • Dag 2: Det vestlige Irland - Galway

  Efter en god morgenmad kører vi mod det vestlige Irland, hvor det irske sprog blomstrer og den traditionelle folkemusik lyder i en lind strøm. Omkring middagstid når vi frem til Galway – Irlands 4. største by og en af de livligste.

  Med rejselederen tager vi på gående byrundtur i centrum til Den spanske Bue, den imponerende Galway Cathedral, statuen af Oscar Wilde og ikke mindst det gamle latinerkvarter, hvor de farverige huse og mange pubber ligger side om side.

  Du får god tid på egen hånd til at gå på opdagelse i denne charmerende by, der i 2016 blev kåret til at være en af Europas venligste byer.

  Indkvartering nær Galway for de næste to nætter.

 • Dag 3: Connemara – det vilde og uspolerede Irland

  Flot heldagsudflugt til Connemara – det barske og vilde område med bølgende heder, store vidder og smukke søer med forrevne bjerge i baggrunden. Vi besøger den smukke victorianske have ved Kylemore Abbey, der i maj måned står i fuldt flor.

  Herfra til spændende besøg i Dan O'Haras gamle tørvehus, hvor du får en interessant historie om udvandringen fra Irland og en smuk udsigt til bjergtoppene The Twelve Bens.

 • Dag 4: Cliffs of Moher, The Burren og det sydvestlige Irland

  Vi forlader Galway og sætter kursen sydover mod The Burren – en enestående og enorm kalkstensslette med underjordiske floder, vandfald og søer.

  I de mange klippesprækker vokser orkidéer og vilde blomster. Undervejs besøger vi Cliffs of Moher, hvor de mægtige klipper rejser sig 200 meter over havet 8 kilometer langs kysten - et enestående syn.

  Vi krydser Shannon floden og kører frem til 2 overnatninger i det sydvestlige Irland, hvor Golfstrømmen luner.

  Her er det ikke ualmindeligt at se fuchsia og rododendroner blomstre langs vejene. Vi skal bo centralt i Tralee de næste 2 nætter, hvor charmerende pubber lokker med a pint of Guinness.

 • Dag 5: Ring of Kerry – nogle af Irlands smukkeste landskaber

  Heldagstur gennem en af de kønneste ruter i Irland, som går under navnet Ring of Kerry. Vi er i det sydvestlige Irland, som rummer noget af Irlands mest storslåede natur med blomstrende vejkanter, vilde klippesøer, dybe bugter og nogle af øens højeste bjerge. Området tiltrækker hvert år mange besøgende.

  Undervejs gør vi stop i Kerry Bog Village - en lille tørvelandsby samt hos en fårehunde-opdrætter, der viser eksempler på hundenes unikke samarbejdsevner.

  Vi holder frokoststop længst ude mod vest, inden der venter flotte panoramaer og flere fotopauser.

 • Dag 6: Wicklowbjergene og Powerscourt House & Gardens

  Vi forlader Tralee og fortsætter op mod de betagende Wicklowbjerge til et spændende besøg ved det smukke Powerscourt House & Gardens med en flot park anlagt af rige englændere og inspireret af italienske ideer.

  I parken får du mulighed for at se forskellige temahaver. Fra parken er der en enestående udsigt til de flotte bjerge i Wicklow.

  Herfra fortsætter vi til 2 overnatninger i centrum af Dublin.

  Denne aften har du mulighed for at udforske det irske køkken på egen hånd. Rejselederen er behjælpelig med gode forslag.

 • Dag 7: Dublin - vikingernes gamle by samt mulighed for Irsk Aften

  Med rejselederen på byrundtur i Irlands hovedstad, som blev anlagt for mere end 1.000 år siden af danske og norske vikinger.

  Centrum domineres af arkitektoniske perler fra 1700-tallet side om side med nybyggeri. På byrundturen passeres Trinity College, Bank of Ireland, Parlamentet og meget mere.

  Du har hele eftermiddagen til at udforske Dublin – måske frister den fashionable gågade Grafton Street eller det hyggelige Temple Bar område med masser af små pubber, hvor der spilles live musik de meste af dagen. Et besøg på et af de mange whiskydestillerier eller Guinness bryggeriet kan også anbefales. Der er masser af muligheder og rejselederen hjælper gerne med gode råd.

  Festlig irsk aften:
  En aften får du mulighed for at komme med til en festlig irsk aften med spisning, riverdance og musik på The Merry Ploughboy – en autentisk irsk pub ejet af musikere.
  Pris inklusiv middag og underholdning kr. 450.
  Irsk aften skal bestilles sammen med rejsen.

 • Dag 8: Hjemrejse til København

  Efter en uge med mange flotte oplevelser på Den grønne Ø sætter vi os på flyet retur mod Danmark.

Hoteller

Kort

Rejse til Irland med Gislev Rejser

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Der må medbringes 1 kuffert på max 23 kg (Max 158 cm når L+B+H lægges sammen)samt en håndbagage på max 8 kg. 

 • Bus

  Der anvendes irsk bus af god standard. Komfortniveau er næsten som dansk turistbus med vippesæder og luftdyser

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge i Irland

  Ingen påbud, men det er almindeligt at give drikkepenge til tjenere og personale på restauranter som en gestus for god service.

 • Elektricitet i Irland

  240 V. Husk adaptor.

 • Entréer

  Følgende entréer er inklusive:
  Cliffs of Mohedr
  Kylemore Abbey
  Dan O'Hara
  Kerry Bog Village
  Fårehyrde
  Powerscourt

  Yderligere entréer er eksklusive.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Fly

  Vi flyver med SAS.
  Det er muligt at købe forplejning om bord på flyet.

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Guinness

  Irernes nationaldrik serveres på pub´erne, som er samlingsstedet, hvor de sidste nyheder og historier udveksles. Alle er velkomne på pubben.

 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Information om Aalborg Lufthavn

  Adresse
  Ny Lufthavnsvej 100
  9400 Nørresundby

  Læs mere her: www.aal.dk

  Bemærk: Rejser du fra Aalborg med tilslutningsfly via København, skal du IKKE møde rejselederen ved 7Eleven i Københavns lufthavn. Du møder rejselederen ved gaten.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Shopping

  Håndvævede uld- og lærredsstoffer, uldne sweaters, porcelæn, keramik, sølv og håndslebet krystal.

 • Tidsforskel i Irland

  Der er 1 times tidsforskel. Danmark er foran.
  Når klokken er 12 i Danmark, er den 11 i Irland.

 • Tillæg

  Enkeltværelse: Kr. 2.098. 
  Tilslutningsfly fra Aalborg: kr. 1.300.
  Irsk aften: Kr. 450. Bestilles med rejsen.
  Afbestillingsforsikring: 7% af rejsens pris. 

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Ud og hjemrejse

  Mødetid i Københavns Lufthavn kl. 08.30

  Afrejse kl. 10.30 med ankomst til Dublin kl. 11.50 irsk tid.

  Hjemrejse fra Dublin

  Kl. 12.40 med ankomst til København kl. 15.55 dansk tid.

  Der er inkluderet 23 kg bagage og 8 kg håndbagage. Yderligere information om mødested med mere tilsendes ca. 10 dage før afrejse.

  Hvis du har købt tilslutning fra Aalborg:

  Mødetid Aalborg kl. 06.45
  Afgang fra Aalborg kl. 08.15 med ankomst til København kl. 09.00

  Hjemrejse: Afgang fra København kl. 17:30 med ankomst til Aalborg kl. 18:15.

  OBS ! Ved afrejse fra Aalborg møder du Gislevs rejseleder og de andre gæster ved gaten i Københavns Lufthavn.

 • Valuta og Kreditkort i Irland

  Euro i Irland og Pund i Nordirland men kontanter accepteres kun få steder.

  Medbring derfor kreditkort - Visakort, Mastercard eller Eurocard.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vejret

  Omskifteligt, men lunt. Det er en god idé at tage en ulden trøje, vand- og vindtæt tøj samt gode sko med.
  Læs mere på https://www.mitrejsevejr.dk/l/vejrudsigt-irland-vejret-lige-nu-temperatur-vejr.php

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu