Skip to main content

Rejs med fly til festivaler i Sydfrankrig

-
Oplev kultur og smukke byer i Provence

Karneval og citronfestival i Sydfrankrig

På denne rejse til Provence kommer alle sanser i spil, når vi kombinerer besøg i nogle af Sydfrankrigs skønneste byer med en række helt unikke kulturoplevelser. Undervejs skal vi dufte os igennem citronfestivalen i Menton og parfumebyen Grasse. Vi skal se det smukke og farverige karneval i Nice og opleve byens blomstermarked, og så skal vi på visit i glamourens højborg i Cannes. Der bliver også rigeligt med tid til at opleve byerne på egen hånd, og under hele opholdet bor vi på et godt hotel i Côte d'Azurs hovedby, Nice.

Glæd dig til

 • Charmerende Menton med den imponerende citronfestival
 • Karneval i Nice med optog og musik
 • Dejlig udflugt til filmbyen Cannes og besøg på parfumeri
 • Hotel nær den gamle bydel i Nice og erfaren rejseleder

Inkluderet i rejsens pris

 • 4 x morgenmad
 • Billet til Karneval i Nice tirsdag aften
 • Entré til Fragonard i Grasse
 • Byrundtur i Nice
 • Udflugt til og byrundtur i Menton
 • Udflugt til og byrundtur i Cannes
 • Udflugt til parfumeriet Fragonard
 • Flybillet, bagage og skatter
 • Rejseleder

  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt

Dagsprogram


 • Programmet kan forekomme i anden rækkefølge.

  Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede. Kontakt Gislev Rejser hvis du er tvivl om du kan deltage på denne rejse.

 • Dag 1: Udrejse med fly til Nice

  Vi lander i lufthavnen i Nice og bliver kørt direkte til Hotel du Pin Nice Port tæt på den gamle bydel, hvor vi skal vi bo under hele opholdet.

  Om aftenen spiser vi middag sammen på en lokal restaurant.

 • Dag 2: Byrundtur i Nice og karneval

  Efter morgenmaden skal vi på en byrundtur til fods i Nice. Vi går gennem den gamle bydels snørklede gader, hvor vasketøjet ofte hænger på snore mellem bygningerne, og hvor de varme farver i gule nuancer præger husmurene.

  På vores tur rundt i byen ser vi bl.a. Place Rossetti med den imponerende Saint Reparata-katedral og Palais de Justice med de mange hyggelige restauranter og caféer i skyggen af den gamle, fine retsbygning. Vi kommer også ned til den store Promenade des Anglais, der skiller den smukke by fra stranden og det azurblå Middelhav, og så slutter vi af ved blomstermarkedet, Marché aux Fleurs, der ud over et hav af farvestrålende blomsterboder også lokker med en bred vifte af provencalske specialiteter.

  Efter besøget på blomstermarkedet er der tid på egen hånd, inden der om aftenen venter en oplevelse af de større. Her har vi nemlig reserveret siddepladser på en tribune, hvorfra vi nyder byens verdensberømte karnevalsoptog. Karnevallet i Nice tiltrækker hvert år turister fra hele verden, og det forstår man godt, når man ser de mange storslåede og fantasifulde processionsvogne, der glider forbi i en sværm af blomster og sitrende stemning.

 • Dag 3: Udflugt til filmbyen Cannes og parfumebyen Grasse

  Efter morgenmaden kører vi i vores bus en lille time til filmbyen Cannes, der er uløseligt forbundet med filmfestivalen af samme navn, store lystyachter, kasinoer og glamour.

  Vi går en tur rundt i byen og ser bl.a. det ikoniske Hotel Carlton, der har været fast base for hollywoodskuespillere og musikstjerner i en menneskealder, ligesom vi skal slentre langs den imponerende strandpromenade med den berømte filmfestivals-plads. Der bliver også tid til et besøg i Cannes' gamle bydel, Le Suquet, med snævre stræder og små hyggelige butikker.
  Efter gåturen er der tid på egen hånd, hvor der både er mulighed for at shoppe i nogle af Cannes’ mange skønne butikker og spise en frokost på en lokal restaurant.

  Om eftermiddagen kører vi mod bjergbyen Grasse, der er kendt i hele Frankrig som ”Parfumebyen”. Vi tager på rundvisning i Parfumerie Fragonard, der ligger lidt uden for Grasse. Her produceres dufte til mange af de store modehuse, og Fragonard er samtidig en af Frankrigs ældste og mest anerkendte parfumefabrikker.

  Efter det velduftende besøg, hvor der naturligvis er mulighed for at købe en duftsouvenir med hjem, kører vi tilbage til Nice.

 • Dag 4: Afslapning i Nice og Citronfestival i Menton

  I dag er formiddagen til fri disposition. Tag evt. en tur med det lille turisttog op til Colline du Chateau, hvorfra der er en mageløs udsigt over Nice og det azurblå Middelhav.

  Først på eftermiddagen mødes vi igen for at køre mod Menton, der ligger lige ved grænsen til Italien. Her skal vi på en lille byrundtur i den maleriske by, der først og fremmest er kendt for sin produktion af citrusfrugter i alle afskygninger. Gå en tur i Biovès-haverne, hvor man kan se enorme skulpturer og figurer lavet af citroner, appelsiner og lime. Disse kunstværker kan være alt fra dyr og mennesker til fantasifulde strukturer.

  Vi er retur i Nice sidst på eftermiddagen, hvor du har aftenen på egen hånd.

 • Dag 5: Hjemtur til Danmark

  Der bliver tid til de sidste oplevelser og indkøb om formiddagen, inden vi omkring middag kører mod lufthavnen og vores fly retur til København, hvor vi lander sidst på eftermiddagen.

Hotel

 • Dag 1-5

  Hôtel du Pin Nice Port

  Hyggeligt hotel nær havnen i Nice og beliggende ca. 800 meter fra den gamle bydel og ca. 1. km. fra blomstermarkedet. Hotellet er lyst og moderne, og værelserne har alle moderne bekvemmeligheder.
  I forbindelse med hotellets restaurant er der en lille gadecafé, hvor du kan sidde og nyde din morgenmad eller en kop kaffe, mens du observerer gadelivet.

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bus

  Fransk bus med aircondition. Der kan ikke påregnes toilet i bussen, men der holdes jævnligt pauser på udflugterne.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Citronfestival i Menton

  Vi besøger Menton og ser alle dekorationerne i parkerne og på markedet.
  Vi har ikke mulighed for billetter til selve paraden.

 • Drikkevand i Frankrig

  Frankrig har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

 • Elektricitet i Frankrig

  220 V.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede. Kontakt Gislev Rejser hvis du er i tvivl, om rejsen er egnet for dig.

 • Følgende entréer er inkluderet

  Karnevalsparade i Nice og parfumeri i Grasse.

  Yderligere entréer er for egen regning. Beregn ca. € 30,00

  Der er seniorentré flere steder mod forevisning af pas.

 • Indkøb

  Vin og kulinariske specialiteter.

 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Karneval i Nice

  Pladserne til karneval i Nice er siddepladser på tribune.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 1.198 
  Afbestillingsforsikring 7% af rejsens pris. 

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Ud- og hjemrejse

  Mødetid kl. 09.30
  Afrejse med SAS fly nr. SK 793 kl. 11.35 ankomst til Nice kl. 14.00.
  Hjemrejse med SAS fly nr. 794 kl. 14.50 med ankomst til Københavns Lufthavn kl. 17.15

  Afrejse fra Aalborg d. 17 februar

  Mødetid i Aalborg Lufthavn kl. 06:45.
  Afrejse med SAS SK 1206 kl. 08.20. Ankomst til København kl. 09.05.
  Hjemrejse med SAS SK 1221 kl. 21.50. Ankomst til Aalborg Lufthavn kl. 22.35

  Gæster fra Aalborg går direkte til gaten i København og møder rejselederen samt de andre gæster.

  Vi kan desværre ikke tilbyde afrejse fra Aalborg d. 24. februar.

 • Valuta og betalingskort i Frankrig

  I Frankrig er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu