Skotland i blomst

8 dages flyrejse til det flotte forår i Skotland med meget inkluderet

 

Supertilbud på flyrejse til forår i Skotland med flotte naturoplevelser, alle udflugter og dansk rejseleder.

 • Hotel midt i Edinburgh og mulighed for besøg i botanisk have
 • Med rejselderen til den blomstrende park Princes Gardens
 • Byrundtur i Edinburgh med Royal Britannia, Edinburgh Castle og The Royal Mile
 • Det skotske højland og whiskysmagning på lokalt destilleri
 • Besøg på Urquart Castle ved breden af Loch Ness
 • Nyd det skotske forår med storslået natur - bedste årstid at besøge det storslåede Skotland på
 • 2 overnatninger i Fort William og mulighed for sejltur på Loch Lomond
 • Dansk rejseleder med på hele turen

 

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse med bad og toilet
 • 7 x morgenmad
 • 5 x middag. For egen regning i Edinburgh
 • Byrundtur med rejselederen i Edinburgh
 • Udflugt rundt i Højlandet
 • Udflugt til Glenfinnan monumentet og bjerget Ben Nevis
 • Flybillet fra København
 • 20 kilo bagage til check-in og 8 kilo håndbagage + 1 lille taske
 • Lufthavnsskatter
 • Rejseleder
 • Moms og gebyr til Rejsegarantifonden

  Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt. Beregn ca. £ 70.

Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 1.398. Afbestillingsforsikring kr. 680.
Mulighed for tilslutning fra Aalborg Lufthavn - København t/r kr. 900Se vores andre blomsterrejser til Irland og Storbritannien på http://gislev-rejser.dk/irb eller https://gislev-rejser.dk/wib

 

Interesseret i rejsen?
Ring til os

Om rejsen

Foråret byder på vidunderlig natur og skønne oplevelser

Foråret er et skønt tidspunkt at besøge det storslåede Skotland på. Her viser naturen sig frem fra sin bedste side. Vi starter i hovedstaden Edinburgh med besøg på det gamle kongeskib Royal Britannia. I Edinburgh viser rejselederen rundt, og du kommer til at gå på selveste The Royal Mile og gennem den blomstrende park Princes Gardens. Der bliver også tid til et besøg på Edinburgh Castle og i Botanisk Have. Hver dag byder på kønne landskaber, smukke søer, græssende får og charmerende byer. I Højlandet oplever du smukke udsigter, duften af tørv og smagen af en god single malt whisky.

Vi besøger Urquhart Castle ved breden af Loch Ness. Herfra får du en skøn udsigt og hele historien om søuhyret, inden vi fortsætter til vores hotel nær Fort William og med udsigt til bjerget Ben Nevis. Vi kommer også forbi dronningen af de skotske søer - Loch Lomond - hvor der bliver tid og mulighed for en sejltur. Glæd dig til 8 dage med et væld af flotte oplevelser.
 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til Edinburgh og Royal Britannia

Efter ankomst til Edinburgh kører vi mod havnen i Leith til besøg på Dronningeskibet Royal Britannia fra 1953, som nu er fast stationeret i Edinburgh. Royal Britannia er et af Storbritanniens mest stolte skibe, og du får et flot indtryk af de mange spændende detaljer og interessante historier fra de mange statsmænd, som har været ombord. Danske audioguides fortæller dig hele historien. Herfra til 2 overnatninger på vores hotel centralt i Edinburgh.

Dag 2: Byrundtur i blomstrende Edinburgh med kanoner, drama og de skotske kronjuveler

Vi starter dagen med en byrundtur i det historiske Edinburgh, der byder på The Royal Mile med Holyrood Palace, Parlamentet, St. Giles katedralen og alle de middelalderlige gyder. Vi skal naturligvis også på besøg i Edinburgh Castle med kanoner, drama og de skotske kronjuveler. Herfra går turen til fods til Princes Gardens der står i fuldt flor.

Over middag bliver der tid på egen hånd til at besøge midtbyens mange attraktioner som National Gallery, Scotch Whisky Heritage Center og de mange butikker på hovedgaden Princes Street. Der er også mulighed for at tage med rejselederen på en eftermiddagstur til Royal Botanic Garden med en af verdens største rododendron-samlinger.

 

Dag 3: Ad naturskønne veje til Blair Castle og højlandet.

Efter mange flotte oplevelser i Edinburgh kører vi mod det skotske højland og kommer forbi det gamle kongepalads Linligthgow Palace, hvor Maria Stuart blev født i 1542. Videre mod Stirling - Stuart-kongernes gamle hovedstad - der betegnes som ”Det lille Edinburgh”. Vi besøger eventyrslottet Blair Castle, der i mere end 700 år har indtaget en strategisk position på hovedruten til højlandet. Vi ser slottets smukke værelser, der rummer Murray klanens historie. Der bliver også tid til en tur i slottets smukke have. Herfra til stop ved en fårehyrde der viser, hvordan specialtrænede hunde på imponerende vis holder styr på de store fåreflokke. Herfra fortsætter vi til 2 overnatninger i højlandet.

Dag 4: Whiskyruten og de gyldne dråber

Vi skal ud på den verdensberømte rute The Malt Whisky Trail, der har verdens største koncentration af destillerier. Hyggeligt besøg og smagning på lokalt destilleri, der viser hvordan man blander klart kildevand, duftende byg og tørv til velsmagende whisky. Herfra kører vi til Elgin smukt beliggende ved River Lossie. Mulighed for at se byens katedral, der en gang hørte til landets smukkeste. Turen fortsætter videre til Nairn, der takket været sit solrige klima længe har hørt til en af Skotlands mest populære feriebyer. Der bliver også tid til et besøg ved Culloden Battlefield, hvor skotterne tabte frihedskampen til englænderne.

Dag 5: Langs the Great Glen til Loch Ness, Fort Willliam og Oban.

Dagen starter med en smuk køretur langs The Great Glen – livsnerven i den 100 km lange Caledonian Canal. Vi gør stop ved det imponerende Urquart Castle ved Loch Ness, hvor du får den fulde historie om slottet og det mystiske søuhyre. Videre til Fort Augustus med charmende sluseanlæg. Herfra går turen mod Fort William med det smukt beliggende Ben Nevis i baggrunden – Storbritanniens højeste bjerg. Vi overnatter to nætter nær Fort William med udsigt til Ben Nevis.

 

Dag 6: Bjerget Ben Nevis og hyggelige Fort William

Dagen starter med besøg ved monumentet Glenfinnan til minde om, da Bonnie Prince Charlie rejste sin fane og samlede klanmændene til opgør mod englænderne. Herfra kører vi til bjerget Ben Nevis, hvor du har mulighed for at tage gondolen op på bjerget og nyde den smukke udsigt. Resten af dagen til egne oplevelser i Fort William - besøg f.eks. West Highland Museum med en samling om livet i Højlandet eller måske frister lidt shopping og et besøg på en af byens pubber.

Dag 7: Smukke naturscenerier og sejltur på Loch Lomond

Vi forlader Fort William og kører gennem smukke landskaber til naturskønne Arduaine Gardens ved Loch Melfort. Via den hvide by Inveraray til mulighed for sejltur på selveste Dronning af de Skotske søer, Loch Lomond. Vi overnatter på hotel mellem Glasgow og Edinburgh.

Dag 8: Sidste oplevelser og hjemrejse fra Edinburgh

Inden vi kører til lufthavnen besøger vi spektakulære Falkirk Wheel – verdens eneste bådelift af sin art. Det 35 m høje hjul kan løfte 8 både ad gangen og har erstattet 11 gamle sluser. Herfra til lufthavnen i Edinburgh og vores fly retur til København

Hoteller

På rundrejsen benyttes 3-stjernede hotellet. Standard varierer fra rustikke hoteller med uens værelser til moderne storbyhoteller. Alle værelser med bad, toilet, hårtørrer, tv, telefon og kaffe/te faciliteter.

Edinburgh 2 nætter:  

Aparthotel Adagio Edinburgh Royal Mile

231 Canongate
Edinburgh EH8 8BJ

Se mere på www.adagio-city.com/gb/hotel-9289-aparthotel-adagio-edinburgh-royal-mile/index.shtml

Beliggende centralt i Edinburgh på The Royal Mile nær shopping, pubber og restauranter.

 

Højlandet – 2 nætter:  

Carrbridge Hotel

Carrbridge
Main St
Carrbridge PH23 3AB
Telefon: +44 1479 841202

Se mere på: www.carrbridgehotel.com

Hotellet er smukt beliggende i Cairngorm National Park

 

Fort William – 2 nætter: 

Ben Nevis Hotel

North Rd
Fort William PH33 6TG

Se mere på strathmorehotels-thebennevis.com/

Beliggende ca. 1,7 km. fra Fort William

Stirling - 1 nat:    

  
Stirling Court Hotel

University of Stirling
Airthrey Rd
Stirling FK9 4LA
 

Værd at vide

Valuta:

Engelske Pund.

El:

240 V – husk adapter.

Vejret:

Kan være lidt omskifteligt – praktisk tøj anbefales samt gode sko. Temperaturer omkring 16-22 grader.

Drikkepenge:

Ingen tvang, dog er det normalt til chauffør, hotel- og servicepersonale.

Fly:

Der flyves med Norwegian fra København flyves med Norwegian. Flyvetid ca. 2 timer. Mad og drikke kan købes om bord med kreditkort.Der kan købes tilslutningsfly fra Aalborg.

Bus:

Der anvendes nyere busser af god standard med aircondition. Der kan ikke forventes toilet i busserne, men der holdes passende pauser undervejs.

Bemærk:

Rejsen er ikke velegnet for dårligt gående.

Entréer:

Er eksklusive hvor andet ikke er nævnt – beregn ca. £ 70.

Tidsforskel

1 time - når klokken er 13 i Danmark, er den 12 i Skotland.

Brexit

Der er ingen ændringer i indrejsen til Storbritannien. Du skal medbringe dit pas for at kunne rejse ind i Storbritannien, og passet skal være gyldigt i 6 måneder efter afrejse

Det blå sygesikringsbevis kan ikke bruges efter d. 31. december 2020.

Se evt. mere på dette link:
www.sos.eu/da/nyheder/2019/brexit-husk-din-rejseforsikring/

 

Flyv fra

Fly letter

Rejsemateriale

Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten. Vær opmærksom på at der på visse rejsemål kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. Se mere under fanen "Værd at vide" på det enkelte rejsemål.

Vigtigt

Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Mødetid i København

Kl. 11.45

Afrejse kl. 13.55 med Norwegian. Ankomst i Edinburgh kl. 14.45 lokal tid.

Hjemrejse fra Edinburgh kl. 15.25 med ankomst til København kl. 18.10

Der er inkl. 20 kg bagage og 10 kg håndbagage. Yderligere information om mødested med mere tilsendes ca. 10 dage før afrejse.

Hvis du har købt tilslutning fra Aalborg:

Mødetid

Du skal møde i lufthavnen kl. 08.30

Afrejse med Norwegian D8 3085 kl. 10.05. Ankomst til København kl. 10.50

Hjemrejse fra København kl. 20.55 med ankomst til Aalborg kl. 21.40

Ved afrejse fra Aalborg møder du Gislevs rejseleder og resten af gruppen ved gaten i Københavns Lufthavn

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse

Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid

Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af fremsendte informationsmateriale.

Mødested

I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant. Gælder kun gæster der rejser fra København.

Aalborg Lufthavn

Læs mere her: www.aal.dk

Adresse

Ny Lufthavnsvej 100
9400 Nørresundby

Mødetid og mødested

Seneste mødetid i Aalborg Lufthavn fremsendes sammen med informationsmateriale. OBS rejser du fra Aalborg skal du IKKE møde rejselederen ved 7Eleven i Københavns lufthavn. Du møder rejselederen ved gaten.


Aalborg lufthavn ankomst Aalborg lufthavn terminal

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
23-05-2021Fly fra AalborgMere end 89.098,-Bestil rejsenMere information